-
PROHARDVER!
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Rodzser Mór #9470 üzenetére
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Nem igazán tudom, hogy van ez, az új csatornámra vásoltam youtubon promóciót, 13e ft értékben kb 12-14 napig ment egy 10 perces videó, 8 feliratkozóból lett 1124 eddig jó, nézési idő azon a videón 185 óra, az sem rossz, de a bevételszerzésnél összesen 6 óra nézési idő jelenik meg, ami még messze van a 4000-től kizárólag youtube promóciót használtam semmi botos megtekintést, mi számít akkor bele, a shortok tudom, hogy nem, de azokon összesen nincs 100 megtekintés
KösziHardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
citkar
addikt
Sziasztok!
Brave böngészőt használok régóta Windows alatt és eddig a youtube használata során, ha kikapcsoltam az automatikus lejátszást az úgy maradt. Akár, ha bezártam a böngészőt és újra elindítom a benne lévő youtube ablakokban lévő videót kikapcsolva maradt az automatikus lejátszás, na az utóbbi időben nem, újra, és újra minden ablaknál ki kell kapcsoljam. Valakinek van ötlete mi okozza, hogy lehetne újra állandóan kikapcsolva, vagy böngészős topikot keressek fel?
[ Szerkesztve ]
-
A YT és egész Google szolgáltatással kezd kilenni a tököm. Eleve kerülöm az összes Gooogle termeket kivéve yt azt is fiók nélkül használom. Erre meg bedob egy ilyet. A takarás nem véletlenül van ugyanis hölgyön nincs alsó.
[ Szerkesztve ]
~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
-
veterán
válasz Krisztianby #9506 üzenetére
Ha regisztrálva lennél, nem dobna ki ilyesmit, csak ha külön rákerestél előtte, ugyanis olyan videókat dobál, amiket nézel, azokhoz hasonlóakat. Így, random mindent is mutat neked, ha nem vagy bejelentkezve.
-
Graphics
Jómunkásember
Hát ha fiók nélkül használtad, akkor meg az érdeklődési körnek megfelelő reklámokat kapod
Ha a képen látható hölgy az, akkor róla. Mondjuk meredek az tény.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Monstersnake
tag
-
-
cog777
senior tag
Hat, ez glitch lehet, mert 18+ -os tartalmat csak bejelentkezve jelenithet meg.
Jelentheted az esetet.Most az EU ugy is haklis az ilyen tartalmakra a kiskoruak vedelme erdekeben.Amugy en is kijelentkezve hasznalom, es kitorlom a sutoket a kontenerbol. Engem ne zarjon be egy idiota algoritmus a buborekomba. Vannak olyan ajanlasok, amiket lassan evtizede ajanl es soha nem kattintottam ra. Hat most ebbol elegem lett.
HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11
-
Igazából csak az idegesít hogy tök nagy hangsúlyt fektettek abba hogy minden "biztonságos" legyen mint jogilag, akár gyerekek számára..etc. Erre folyamatosan scam és ehhez hasonló tartalmak jelennek meg reklámonként. Most szigorítottak a reklámokon amit még meg is értek de cserébe azt várom el hogy egy ilyen platform szerintem tiszta legyen. Sajnos még nem igen van más videós alternatíva mint yt.. hál isten streaminget átvette Twich (de ott is segg mutogatós tartalmak népszerűsége nevetséges..).. de remélem hagyományos videós formátumra is ebben az évtizedben lesz konkurencia.
Nekem sok extrám nincs
Firefox normál beállítások + ublock ha reklám már túl agresszív, telefon meg IOS. Pár évvel ezelőttibb még komolyabban vettem az "online privacyt" linux, ilyen olyan addon..de kicsit túlzásba estem és rájöttem felesleges átlag user ként, csak jól meg kell választani hogy hova regisztrálsz és miket osztasz meg magadról.Jelentetem a csatornát..bár nem hiszem lesz bármi vele.
~ Nincs annál lustább ember a világon ki egy csomagot nem képes feladni a mai világban.
-
FattyDove
őstag
válasz Krisztianby #9512 üzenetére
Fizess elő Adguard-ra vagy youtube premiumra és csókolom.
[ Szerkesztve ]
-
-
FattyDove
őstag
válasz Krisztianby #9514 üzenetére
Nem a youtube mutogat pinákat..
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Krisztianby #9514 üzenetére
Elvileg ez a csatorna van feltüntetve, a fent lévő videók bélyegképei alapján mindenhol van alsó a jányokon.
Két dolog lehet, vagy túl bátrak voltak, vagy pedig feltörték a csatornát és a hölgyet ki cserélték olyanra amit te is mutattál.
De egyébként meg érdemes jelenteni. -
NeoPampalini
senior tag
válasz aprokaroka87 #9516 üzenetére
A "Community" tab-ot kell nézni, ott nincs bugyi.
Szerk: amúgy valószínű, hogy feltörték, mert ezek 1 napja kezdődtek ott, előtte nincs ilyesmi. Vagy eleve ilyesmi céllal jött létre kb. 4 héttel ezelőtt.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Én már azért jelentkezgetek be, hogy ne lássam a a magyar, meg alap ajánlott borzalmat amit nyom a gép friss böngészőkre... Akkor már inkább régi kerülendő cuccok.
De ennek ellenére az tényleg botrány, hogy bárki nyomhat bármit mint reklám és ilyenek jönnek szembe...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Rodzser Mór
senior tag
Kicsit már idegesítő, hogy minden magyar jutúb videó közben, elején ,végén. de leginkább a végén a like-olásra és feliratkozásra, megosztásra kérlelik a nézőt, ez kitesz fél percet vagy akár többet is. Egy nap ha megnézek pl. 20 videót, akkor már főleg idegesítő..
Továbbá a szuperköszönetért és patreon támogatásért való kuncsorgás és a tagság befizetésért való kuncsorgás.
Amatőr (akik nem ebből élnek) youtubereknék ezt még el tudom fogadni, de ahol komoly szponzorok vannak a videótartalom gyártás kapcsán, ott már kevésbé tudom elgfogadni, vissztatetsző a dolog, -
nfsu17
veterán
válasz Rodzser Mór #9519 üzenetére
Amúgy jah, +1
Mondjuk Te pont nem a reklámokra írod, hanem a nyomjegylájkot, iratkozz fel hasonlókra...ami engem _még_ egyelőre annyira nem is zavar, de eljön majd az az idő is.
Ellenben...Eddig úgy voltam vele, hogy a tévében már alig van valami értelmes két reklám között, viszont a YT-on egyre több mindent néztem, ami érdekelt.
Most se vagyok feliratkozva sok helyre, talán max 20 körül, ebből kb 7-8 lehet az, akiknek az anyagai pár naponta előjönnek, többi még hónapok után se csinál anyagot.
Viszont pont ezek a "napi/heti" kreátorok azok, akik már brutál mennyiségben nyomják a reklámjaikat (vagyis más termékét) és az a baj, hogy úgy, hogy közben elő vagyok fizetve a premiumra.
Csak így semmi értelme, mivel ugyan nem látom azokat a reklámokat, amiket a YT tol(na), cserébe azokat látom, akikből élnek a "szegény" YTerek.Pl. "mindenISelektromoslegyen"-Bandink sokáig azon lamentázott, hogy mennyira xar nekik YTereknek, hogy spanyolba kell menniük autót tesztelni és korán kell kelni, meg 3 órás is lehet egy forgatás, meg alig tudja építeni a házát...de azért minden héten sikerül neki valami többszázezres cuccot prezentálnia (most például vagy egy milka hufot belelocsolt a játékélvezetébe >> racing szék, VR szemüveg, kormány, stb)...meg azért a házát sem az óccó cuccokkal tolta tele, ezt ő is mindig elismerte.
Másik:
Bármelyik magyar autós csatornára odalépsz, minden videóban vagy 3x elhangzik a "sz@kállas_metál" spotja, az ene0s-szal egyetemben egészen át a xarvertical-ig...jah, meg az un*x.
Okádék már.De nem baj, itt is van unsubscribe gomb, meg a premium sem kötelező, meg lehet oldani.
-
Rodzser Mór
senior tag
Jaja. Így van, ahogy írod. Nevetséges HBandi önsajnáltatása, hogy milyen kemény ez a jutúber munka. Mondott olyat is, hogy 3 éve nem volt nyaralni, mert annyit dolgozott LOL. Ezzel együtt bírom a srácot, sokkal minőségibb videókat készít, mint más híresneves autós csatorna.
Mondjuk én 400 fölötti csatornára vagyok feliratkozva (mert sok minden érdekel) és nem azért, mert kérleltek, hogy iratkozzam fel. Persze csak a töredékét nézem meg a videóknak, különben egész nap a jutúbot kéne néznem és akkor sem látnám az összeset, hogy a feliratkozás előtti videókat is lássam. Meg persze nem is érdekel mindegyik videó az adott csatornán.
A jutúber által megjelenített reklámok megkerülhetetlenek. Ez egy terméktesztnél persze nem is lehetne másképp és ott tényleg arra kíváncsi az ember. Ellenben az eneoszra, kárvertikálra és társaira.
A leiratkozással nem biztos, hogy megoldod a helyzetet, mert esetleg egyébként számodra érdekes-értékes videót nem fogsz látni. -
Cs1csó
félisten
válasz Rodzser Mór #9521 üzenetére
Azt elismerem, hogy a rendszeres (pár naponta, hetente) MINŐSÉGI tartalomgyártás azért felkészültséget, sok belefektetett idő és energiát igényel. (Gondolkodtam, hogy én is képes lennék ilyen-olyan dologról tartalmat készíteni (nem nagyképűségből) hiszen ismerem, szeretem szívesen beszélnék róla vagy akár a hozzászólásokra reagélni)de a kvázi napi szintű tartalomgyártáshoz ez már kevés, oda folyamatos fejlődés, tudatos készülés kell)
De ezt a feliratkozóim orrára kötni vagy az orruk alá "dörgölni" túlzás, és kontraproduktív.
-
tobias40
veterán
Sziasztok!
Mennyibe fog kerülni Magyarországon az emelés után a premium előfizetés a családi csomagban?(és mennyi lesz az 1 személyes?)Köszi!
-
nincsnév007
őstag
sziasztok. nálatok is akad telefonon a youtube lejátszás 1440p és 2160p felbontáson?
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
válasz nincsnév007 #9524 üzenetére
Nem, van hardveres VP9 (Snapdragon 865).
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
aprokaroka87
nagyúr
Milyen telefon?
-
nincsnév007
őstag
válasz aprokaroka87 #9526 üzenetére
redmi note 9 pro
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz nincsnév007 #9527 üzenetére
annak vinnie kell a 4k@30fps-t.
Mióta tapasztalod?
Böngészőben mi a helyzet? -
nincsnév007
őstag
válasz aprokaroka87 #9528 üzenetére
megnéztem ott lejátsza, csak néha elkezd tölteni de szépen megy. Meg a yt alkalmazásban ha beállítom a 2160p felbontást elkezd tekerni és leveszi legkisebb felbontásra és utána az alkalmazás ujrainditás nélkül 480p-t engedd. 1 hete frissítettem le azt hiszem lehet a google szúrt el valamit?
-
KISDUCK
addikt
Redmi note 8 pro-n youtube app-ból akadozik mindkettő felbontáson nekem, de böngészőből már stabil az fps.
-
ledgeri
nagyúr
válasz Rodzser Mór #9519 üzenetére
https://sponsor.ajay.app/ És majd kiderül, hogy más is használja-e! Úgy állítsd be, hogy minden módja látszódjon, aztán majd kiderül, hogy mi zavar, vagy mi nem! Azt majd finomhangolhatod.
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Kaptam emailben egy ajánlatot, hogy fizessek elő a Premiumra, az első 2 hónap ingyenes lesz.
A linkre kattintva viszont azt kapom, hogy:
A számlázás kezdete: 2023. dec. 26.
Kérdéseim:
* Így is lesz 2 hónap ingyenesség?
* Számomra a Családi előfizetésnek lenne csak értelme, az ajánlat érvényes arra is? -
-
-
-
ricsip
addikt
Sziasztok.
Másnál is előfordult az elmúlt hetekben, h. megakad a videók lejátszása / bufferel, amit ezt megelőzően kb. évente 1-2x csinált. Most meg kb. minden nap. Több eltérő eszközön (tv, telefon, PC) is. Digi internet. Más oldalak betöltődnek ugyanúgy mint eddig.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Ha be vagyok jelentkezve kiírja, hogy hirdetésblokkolót detektált, és akkor sem indítja el a videót, ha a Youtube a kivételek között van. Ha viszont ki vagyok jelentkezve akkor igen... sőt akkor még abban az esetben is, ha a hirdetésblokkoló aktív
Valakinek van ötlete? Mert az Adguard-ban már kivételes között van a Youtube, de ha be vagyok jelentkezve és úgysem indítja el, ha meg nem vagyok bejelelentkezve és úgyis elindítja, akkor felesleges kivételek listájára tennem.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Zsoxx
senior tag
Sziasztok
Mit kell ahhoz tenni, hogy az androidos alkalmazásban legyen automatikus feliratfordítás? -
válasz NeoPampalini #9546 üzenetére
Kellett neki egy Edge-beli alaphelyzetbe állítás. Adguard így már nem zavarja ha kivételek között van a Youtube. Mondjuk csak a Youtube van ott, más aloldal nincs.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Makifeju
tag
Sziasztok!
Ma jött szembe velem ez a vagy kikapcsolod a reklámblokkolót, vagy 3 videó után tiltjuk nálad a lejátszást szöveg. Tiltottam a blokkolást az oldalon, frissítettem az oldalt, de semmi, aztán elfogyott a 3 videó a próbálkozások miatt. Most már semmi nem indul el... Valahogy vissza lehet ezt állítani? Sehol nem találok infót az esetleges megoldásokról.Lehetsz te sikeres-okos-gazdag és szép,de soha nem érhetsz fel hozzám,mert nem lehetsz ÉN!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest