-
PROHARDVER!
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz hiperFizikus #9301 üzenetére
Szóval, mert lehet, hogy csökken a népszerásége, arhiváljuk!
Rendben, de a vinyókat te állod!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
SP4C3
veterán
Ez a következő lépésük.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Hege1234
addikt
aki használ firefox-ot annak van ez a lehetőség is a lejátszásra vagy éppen letöltésre:
firefox open with
(más böngészőkön már működésképtelen a bővítmény)ez engedi, hogy külső scripteket, exe fájlokat lehessen hívni
(yt-dlp, mpv....stb)
pl.:
kép1így csak egy jobb klikk az oldalon open with > ...
és már be is hozza az mpv-t, betöltve a videót
kép2[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Nincs olyan lehetőség, hogy a YT időrendi sorrendben jelenítse meg a találatokat vagy csak én nem lelem? Chrome-ot használok.
-
Guitar14
senior tag
Engem is utolért, letiltotta a YT a lejátszómat.
omfgk megoldása eddig tökéletes. Persze néha figyelmet igényel de inkább az a pár másodperc mint naponta ~10 percnyi reklám nézés fogyasztástól függően.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
ledgeri
nagyúr
Az időrend nem időben visszafelé halad...
De biztos felborulna a világegyetem rendje, ha ott is lenne egy "oldest first" gomb, és meglehetne találni eredeti feltöltéseket, első mémeket, legkorábbi "bmv series 7" című videókat és hasonlókat.
(de mit kell várni egy olyan felületen ahol ha a saját emailjeimet, vagy videómiat nézném sorba, akkor a lapozó fül mellett körülbelüli érték van...)[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
Hmm. most jött egy ilyen.
Valós cím, miegymás, de azért vicces, hogy eddig tartott
Bár lehet, hogy az új előfizetők pénzéből már egyből felvettek valakit, és ő első órájában megtalálta... NA, ha így lenne, akkor elgondolkodnék a fizetésen!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!Arra van beállítási lehetőség, hogy ha csak görgetek, mert keresek valamit, ne induljon el hang nélkül a videó?! ... elindul és amitől bosszantó, hogy teleszemeteli a lejátszási listámat, mert innentől kezdve szerinte azokat megtekintettem...Mobilappról beszélek, de úgy rémlik böngészőből is ilyen (?)... megvan!!
link (aki érti!...)[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Franky2Ster
senior tag
Az mitől lehet, hogy az automatikus fordítás felirat Magyar elérhető böngészőben appon pedig nem?
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Bocsánat, féltem, hogy esetleg egyeseknek erős lesz vagy csak nem ismerik ... egy híres író (Irvine Welsh) könyvének (Trainspotting) megfilmesített jelenete, amiből ídéztem..., amikor az éppen leszokóban lévő heroinos, Renton megtalálja az elveszett (kif@s@tt) végbélkúpjait, ami egy meleg dílertől kapott - jobb híján - mert ha heroin nincs, jó lesz az is alapon, de sajnos hasmenést okoz azoknál, akik nem szokták... dióhéjban. De ettől sokkal izgalmasabb maga a jelenet Ewan McGregorral, ha van kedved megnézni, ... de ha nincs meg, az egész filmet is érdemes lenne
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
... akkor az ilyet legközelebb
És akkor feltűnőbb, hogy mennyire nem téma, de passzol.
Áthúzott szöveg alá, mint "megoldás", úgy hogy nem is off.
(ez is menne off-ba, ha nem lett volna fixálva a duplaoff szűrkéje, de gígy hagyom hogy elüsson aminek kell)// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Cs1csó
félisten
-
nincsnév007
őstag
válasz nincsnév007 #9321 üzenetére
Úgy meg lejátsza ha videót privát ablakban nyitom meg.
-
nincsnév007
őstag
válasz nincsnév007 #9324 üzenetére
amúgy ezzel a reklámmal nem lenne semmi baj. A videó elején adjon 1-2 reklámot, de videó lejátszás közben ne adjon már. Mert így a videó elején 2 reklám, videó közben meg előjön ezer reklám. Lassan több reklám van a yt-n mint a tévé adásokban.
-
törölt tag
válasz EmPoWeR #9195 üzenetére
A google sem a másik A betűs cég nem fog csődbe menni, ne aggódjál. És a bevételekkel való játékhoz is értenek. Az már nem normális, hogy videó előtt több reklám fél percenként megint reklám... és még fizessek azért, hogy eltűnjön? olyanért amiért eddig nem kellett? komolyan?
Nem fogok reklámot nézni, megoldom másképp. A semmiért nem fizetek.
#9204) WhiteWalker
Már, hogy ne nézhetném, most néztem végig reklám nélkül youtube nélkül[ Szerkesztve ]
-
veterán
Egy ponton el kell döntenie mindenkinek, hogy használja e a Youtube-t vagy sem, ha igen, reklámokkal vagy sem. És ha nem, akkor előfizet vagy sem.
-
axlfsi
veterán
Pár napja egy FB poszt kommentje között valaki linkelt egy weboldalt, ahol valamennyi platformra natív yt kliens van folyamatos fejlesztés alatt (nem csak mobil, hanem Windows és Linux is), ... valami furcsa neve van és én hülye nem mentettem el, ... esetleg valaki nem tudja melyik alkalmazásról is beszélek?
-
SP4C3
veterán
Hirtelen a Grayjay ugrott be, de az android only. Esetleg a Ryken Studio altal fejlesztett myTube! de ezt meg csak MS storebol lehet beszerezni, akkor mar inkabb nem is youtube-ozok.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
SP4C3
veterán
Persze! 100-bol 2 felhasznalo birja agyilag azt a sok szennyet a tobbi eddig is es ez utan is keresni fogja a megfelelo megoldast, hogy ne kelljen 62 reklamot vegignezni egy 10 perces video alatt, amirol raadasul nem is tudod, hogy jo-e, (dislike-okat elrejtettek, amire nem mellesleg ott a return youtube dislike bongeszo kiegeszito)
-
Hege1234
addikt
-
axlfsi
veterán
-
ledgeri
nagyúr
Az szerintem inkább 100-ból 10-15 fizet gondolkodás nélkül, 10-20, mert nem tud jobbat, 10-20 blokkol, a maradék meg nézi ami a képen van, bármi is legyen!!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
csaba951
veterán
PC használom pár napja. Nagyszerű program, ajánlom!
Legnagyobb hátránya, hogy nem használja a Google fiókodat. Tehát ha lejátszási listába mentesz videót vagy feliratkozol egy csatornára vagy a megtekintési lista az nem szinkronizálódik a Google fiókoddal. Egyébként ezek a funkciók mind vannak, de csak ezen az appon belül működnek. Biztonsági szempontból viszont előnyös, hogy nem osztod meg a Google fiókod belépési adataid egy külső alkalmazással.
Opcionálisan bekapcsolható a SponzorBlock és/vagy DeArrow Video Title is.
A program beállításaiban megtalálod, hogy hogyan lehet a YT Feliratkozási listádat importálni a programba.
-
axlfsi
veterán
válasz csaba951 #9337 üzenetére
Hmm, köszi az infókat. Lehet még majd megnézem, de nekem nagyon fontos a g.fiók integráció, mert a nap folyamán folyamatosan más eszközről nézem, hallgatom és sokszor ott folytatom, ahol az előző eszközön abbahagytam... de azért kíváncsi vagyok rá, majd valószínűleg ennek ellenére meglesem.
-
NeoPampalini
senior tag
Én ezt használom asztali gép + Vivaldi-val: [link]
Letöltöttem a zip-et, kicsomagoltam, majd a böngészőben betöltöttem.
Az extension-ban bekapcsoltam a reklámok blokkolása/kihagyása opciót, a böngészőben pedig a youtube oldalára kikapcsoltam a reklámblokkolást (enélkül állandóan pampogott, hogy reklámblokkoló van, és irgumburgum).
Most úgy működik, hogy a videó elején megjelenik a reklám, hosszától függően vagy az elsőnél, vagy a másodiknál kb. 10 másodperc után lesz "Skip ads" gomb, és ennyi. A videó közbeni reklámok (ebből alig van, legalábbis azokban a videókban, amiket nézek) pedig fél másodpercre bevillannak, aztán folytatódik a videó, ez engem egyáltalán nem zavar.
-
-
FF23
senior tag
Vivaldit használok és a uBlock Origin+I still don't care about cookies páros megoldja a problémát. Ha valami nem jól ment, akkor a uBlock-ban ürítettem a gyorsítótárat és frisítettem a szűrőket. Ez eddig bevált.
RT-AX58U v1
-
nincsnév007
őstag
Reggel kaptam egy levelet yt-tól "A csatornád elveszítette a haladó funkciók használatának lehetőségét"
"Hogyan érinti ez a csatornádat? Az alábbiak nem fognak rendelkezésedre állni:
Magasabb napi korlátok az élő közvetítések, rövid videók és videófeltöltések esetén Élő közvetítések beágyazása Megjegyzések kitűzése Külső linkek hozzáadása videóid leírásához" Ez mit jelent? csak magamnak töltök fel privát videókat, hogy ne a telón foglalja a helyet. -
Gézengúz
addikt
Egyébként kíváncsi vagyok, rátok, hogy hatnak a reklámok?
Nemcsak itt, máshol is?
Mert az én vásárlásaimra semmilyen hatással nem bírnak.
Szimplán elfelejtem őket 2 perc alatt. Vagy tudat alatt csesztetne? -
nagyúr
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz nincsnév007 #9349 üzenetére
Nem meglepő, van a telódon mikrofon is, naná hogy használják.
Inkább az a meglepő, amikor nincs digitális előzménye, ki sem mondod mit keresel, de már rájöttek.Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest