-
PROHARDVER!
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Az érdekelne hogy nincs valami plugin, amivel nekem tetsző sorrendbe lehetne állítani a csatornákat ahova fel vagyok iratkozva? Teljesen random váltakozik, meghallgatok 2-3 podcastet valakitől akit évek óta nem hallgattam erre berakja elsőnek, függetlenül attól hogy eddig ott olyan csatornák voltak amiket napi szinten néztem.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
oszy
veterán
Ha itthon előfizetek a családi prémiumra, akkor megoszthatom mással is az előfizetést vagy ez is azt csinálja, már, mint a netflix? Hogy ha nem a lakáson vagy házon belül osztod meg, akkor nem igazán lehet használni a többieknek? Mert nővérem pl. elég messze lakik. Más ip cím…
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
NeoPampalini
senior tag
Sok éve nincs egy file-ban a böngésző cache-ben a videó, ún. chunk-okban, darabokban van tárolva, sok sikert a bogarászáshoz. Talán van rá valami böngésző plugin, ami megoldja helyetted, nem tudom.
Szerk.: értelemszerűen ez azt is jelenti, hogy nem .mp4 kiterjesztéssel fogod őket megtalálni, leginkább ilyen tizenakárhány karakternyi, random betűkből és számokból álló névvel bíró, kiterjesztés nélküli file-ok ezek.
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
-
gabor128
aktív tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem, van, hogy ha zenét szeretnék feltölteni youtube videóhoz, akkor vannak fizetős oldalak, mint pl. az Epidemic sound. Nem tudom, van-e itt aki járatos az ilyenekben, ha előfizetek és letöltök zenéket, akkor azokat bárhogy felhasználhatom a videóban?
Olvasgattam az oldalukat, de nem egyértelmű. pl. két YT csatornához már nem használhatom fel ugyanazt? -
animatrix11
őstag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy bizonyos youtube csatornákat le lehet tiltani? A kisfiam szokott mindenféle hörcsögös, autós, vonatos videókat nézni, de automatikusan bedobál olyanokat is ami nem igazán neki való, az is gyerekeknek készült elvileg, de inkább nagyobbaknak
KösziHardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz animatrix11 #9707 üzenetére
A "nem érdekel" gomb a legjobb, amit tehetsz.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Cs1csó
félisten
Nem szabad felügyelet nélkül hagyni.
-
oszy
veterán
-
ledgeri
nagyúr
Nézd, listázd a szóba jöhető mappákat, majd tölts le valami biztosan nagyméterű videót, és vesd össze a mappaméreteket!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
oszy
veterán
Megnéztem most az ukrán előfizetést. kb. 400 Ft a "legálishoz" képest a különbség. Na annyiért nem éri meg az egész.
A török volt jó, de azt olvasom mindenhol, hogy bezárták a kaput. Sok helyen Ukrajnát írják már csak. Ráadásul a yt is ezt írja az ettől olcsóbb országokban: "Ez az ajánlat nem áll rendelkezésre. Fiókod kezeléséhez lépj a Fiók > Vásárlások és tagságok menüpontra."
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
F-ECT$
titán
YT Musicot használok (Premium előfizetéssel). Az mitől van, hogy egy lejátszási listában (pl itt a 19-21 számok) egy !-et kapnak és nem játssza le őket, hanem átugorja? Le van tiltva Magyarországon az adott szám? De miért, simán rákeresve az előadóra és a számra, le tudom játszani. (Pl ez a 21-es szám, ha külön rákeresek.)
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
chungee
addikt
Estét!
Ez ki van kapcsolva mégis videó végeztével elindul egy újabb vidi Hogyan tudom hogy ne induljon el -
Blindmouse_
tag
válasz Blindmouse_ #9674 üzenetére
Update.. amióta módszeresen elkezdtem kitörölgetni ezeket a listából, valahogy elkezdte nem belepakolni.. néha még megjelenik egy-egy.. de látványosan lecsökkent++++
Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
YouTube vancedet hogy kell lefrissíteni?
Letöltöttem az update apk-t (155.65MB)
El lehet indítani vagy kell hozzá valami "buherálás"? -
creed33
aktív tag
Nincs folyószámlám, bankkártyám.
-
hiperFizikus
aktív tag
Értem én de gondolj bele, hogy mennyi minden változott azóta, amikor te voltál gyerek: se internet nem volt, meg kommunizmus volt ! Neked is olyasmiket tiltottak jóhiszeműen a szüleid, amit most nem tiltanál a gyerekednek ♥
Tehát ha most te mindenféléket letiltasz neki, akkor lesznek köztük olyanok, amik kárára lesznek ha letiltod !
Gondolok itt a technika elképesztően gyors fejlődésre, és a politikai helyzet még a hivatásos politikusok résére sem kiszámítható voltára !
Tehát nem pártolom az interneten lévő h*lyeségeket, de mégis légy tekintettel az általad ismeretlen jövőre is ...
A gázt is és a féket is egyszerre nyomni nem menő dolog !
-
hiperFizikus
aktív tag
Régebben panaszkodtam nektek, hogy újabban nem tudok videókat letölteni . Amit ajánlottatok helyette az nem volt teljesen megfelelő, ill. jó nekem .
Most magától megoldódott e problémám:
Régebben egy rövid zöld sáv jelölte a letölthető videókat, most egy kék lett, és álá-írattak velem egy licencet, hogy ilyen-olyan jófiú legyek ! Gondolom, hogy ha nem tartom be e licencet, akkor megsütnek és citromot tesznek a számba ?
A gázt is és a féket is egyszerre nyomni nem menő dolog !
-
tobias40
veterán
válasz WhiteWalker #9729 üzenetére
Mi a rossz a YT appban amiért érdemes előfizetni a Revancedet?
Nem sokat használom a YT-prémiumot,ezért is kíváncsiskodom a "nagyoktól" ! -
VoidXs
Topikgazda
válasz tobias40 #9730 üzenetére
ReVanced-ben van dislike és SponsorBlock, kikapcsolhatod a shortokat és egyéb bloatokat. Működik a felbontásválasztó, ráadásul értelmesen, és meg is jegyzi, a videók úgy indulnak. Lehet időponttal linket másolni gombnyomásra. Nem kapcsol be ész nélkül random feliratot és egyebeket.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
tobias40
veterán
Húha,olyan dolgokról beszélsz amit nem is értek,és nem használtam!
Én 99%-ban a zenéimet hallgatom onnan,sokszor videóval és erre jó a sajátja telefonon,majd megnézem ha a 4k-s tv-n nézem akkor változik-e a felbontás de azon alig használom,néha nyáron a teraszon esténként... )Értem hogy teljesen más az igényeink a YT-al szemben..
[ Szerkesztve ]
-
degec
senior tag
Tiszteletem, Haverom befizetett Yout. prémium családira, valami hiba miatt kétszer vette le a pénzt a kártyáról, majd felvett mindenkit családi csoportba nem foglalkozva kétszeri lovéval.., majd rá egy hónapra mikor megint kétszer vette le a lóvét, akkor random lemondta a prmiumot.. az egyik gmail fiokjánál, másikra megmaradt az előfizetés ott meghívott újra, de hiába fogadom el hogy családtag leszek, azt írja, már családtag vagyok és kuss.. vissza tudok lépni régi fiókba, de ugye az már nem prémium, hogy vakarjam le magamat a már meglévő - nem meglévő családtagságból, nem tudok máshogy fogalmazni bocsi, nem értem igazából.. Köszönöm ha segít valaki... megvan...tejó isten. hatezredik almenü családkezelés elpucolás, majd elfogadása az új meghívónak és jó is..
[ Szerkesztve ]
-
Troy.
addikt
Sziasztok,
Adott egy telefon, amin korlátlan mobilinternet hozzáférés van, megosztva. Egy másik telefonnal csatlakoztam hozzá, viszont a youtube appon belül nem kezdi el a kijelölt videók letöltését (prémium előfizetésem van).
Mi lehet ennek az oka?
.
-
bango
tag
hogy tud egy videónak a megtekintési száma csökkenni?
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
Van arra mód, hogy összeszámoljam a videóim "google takoutolható" összméretét, anélkül, hogy elkezdeném azt és végig mennék az összes letölthető-fájl linken? Csak mert mikor az 1-2-4-10 gigás fájlméretek közül válaszok egyet lekéréskor, majd a végén egy adott letöltést 16 GB-nak ír, akkor 400+ linknél picit meg vagyok akasztva...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz hiperFizikus #9743 üzenetére
Ezt a kedvemért bonts már kijjebb!
-
ledgeri
nagyúr
válasz ledgeri #9744 üzenetére
Valahol már éreztem, hogy felesleges lesz...
Legalább általános matematikai formula alapján lenne felírva... de mindegy...
[ Szerkesztve ]
-
vlaszti
csendes tag
Sziasztok!
Youtube live közben mikor feliratkozik valaki az hol látom?Nem találok ilyen opciót vagy az obs be kell valamit beállitani? -
ledgeri
nagyúr
válasz vlaszti #9747 üzenetére
Ha csak az OBS van fent, akkor az csak arra van, hogy videóanyagot fájba, vagy a szerverre juttasson. Nincsen benne semmi extra plug-in.
Az összekötés módjától is függ, hogy milyen funkciók érhetőek el, mert pl twitch-re lehet csak kulccsal is streamelni, akkor csak egy irányú a kommunikáció, és lehet OBS-en belül twitchbe belépve is, így egy csomó elem adódik az OBS-hez, és akár a chat-et is látod OBS-en belól. Youtube-nál nem tudom, hogy van-e ez a kétféle, de miért ne lenne...// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs