-
PROHARDVER!
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz WhiteWalker #10436 üzenetére
Ha ezt kérdezed, akkor nem érted a kettő közti különbséget!
Az "állandó mókolás" nálam annyit jelentett, hogy kb 6-8 (vagy még több) éve először felraktam a egy blokkolót, -majd áttértem a ublock originre- (esetleges újratelepítéskor kb 3. lépés amikor a "böngésző" részhez érek), és azóta ha az futott (értsd: kíváncsiságból 1-2* kikapcsolás) láttam egyszer egy betöltetlen "reklám-helye webrfame"-et youtube-on, valamelyik UI AB-tesztkor. Mostanában (3-4 hete max), meg jön a "Valami hiba történt" amire meg a tudj meg többet link első megoldása, hogy kapcsoljam ki a reklámblokkolót a második, hogy lépjek be... "valami hiba..." Amíg kitalálják mi is a hiba oka, 2 duplakatt, 1 CTRL+C/V kombó, meg egy txt fájl mentése (yt-dlp), hogy lássam azt amit "valamiért" képtelen lejátszani a youtube lejátszója, miközben előtte ment 2 órát, és utána fog menni 3-at ...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
huan
őstag
Sziasztok,
Olvasom a Youtube Prémium drágulást:
"a családi csomagot érintő változás: az összesen 5 családtaggal (vagy ismerőst, barátot) használható, eddig 2690 forintba kerülő előfizetés havidíja már 4790 forint lesz, ami közel 80 százalékos emelést jelent."A családi csomagom nekem eddig is 3590 Ft/hó volt. Ez hogy lehet és mennyi lesz októbertől?
Köszi
-
Imi1981
veterán
Ha te is Apple-nél fizettél elő akkor ugyan ezt javaslom [link] . Nem szabad Apple-n keresztül előfizetni mert nagyon sokkal drágább úgy.
Más téma. Aki esetleg egyéni csomagot használ az tudja egyszerre két eszközön használni?nem szakítja meg az egyiket ilyenkor?
[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
Bármilyen harma dik eszközön jött vissza valakinek 360p-nél nagyobb teljesítmény?
-
lowzor
veterán
Lehet, hogy én vagyok a vak, de nem látom, hogy hol lehet véglegesen lemondani a prémiumot.
Csak a 6 hónapos szüneteltetést találtam meg.[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz MadGame #10464 üzenetére
Egyszerre? Úgy próbáltad már hogy mobilon használod nem a lakóhelyeden és otthon közben használja más tévén ( egyszerre)? Engem nem zavar az előzmények keveredése ( a feleségem tök mást néz mint én) a lényeg, hogy tudjam legalább két eszközön egyszerre használni. Kösz előre is a választ.
-
addikt
Annak idején az argentín előfizetés volt a “megoldás”. Ezek már megszűntek
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
ledgeri
nagyúr
A videóelindítás utáni "valami" hibás leállás most ÉLŐ-nél is előjött! Valami ilyesmire számítottam mindig is, nem olyan fake brühű-re ami eddig volt!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
F-ECT$
titán
Yt mobilon be lehet azt állítani, hogy ha egyszer rányomtam pl az 1080p videó minőségre, akkor ezt ne felejtse el már a következő videónál és ne álljon vissza pl 480-ra?
Vagy most úgyis drágul a prémium, inkább menjek át vancedre?Dive ever, work never.
-
-
senior tag
-
F-ECT$
titán
Az első videó előtt ez még ok, de utána maradok ugyanazon a hálózaton, és mégis megint lentről indul. Elég idegesítő pár percenként mindig beállítani, főleg amikor nem változik semmi és még inkább azért, mert az app ki is írja, hogy a beállított felbontás a következő videókra is vonatkozni fog...
Dive ever, work never.
-
snakebait
senior tag
válasz F-ECT$ #10469 üzenetére
Nem vanced, Revanced. Ajánlom. Évek óta ezt használom, nem ügyetlenkedek ezekkel a pénzéhes, felhasználókat csesztető hiénákkal. Revanced azon a minőségen indul amit egyszer beállítottam. Okos tv-n, android boxon, mobilon mind ez megy. Zökkenőmentesen, mókolás nélkül....
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
F-ECT$
titán
válasz snakebait #10475 üzenetére
Ja igen, a Vanced megszűnt. Akkoriban álltam rá a Premiumra (lemondtam a Spotify-t, mert a Music is kb ugyanazt tudja), és így olcsóbban kaptam többet. De ez a baszkolódás a felbontással, és a mostani áremelés lehet hogy visszalök a Revanced karjaiba...
Dive ever, work never.
-
nfsu17
veterán
válasz F-ECT$ #10474 üzenetére
Ez nálam sem szokott működni.
Premium alatt se.
Úgy 100-ból 96x 720p-ben kezdi a videót és úgy is marad.
NÉHA volt, hogy 1440p-re átállt.
Ha ugyanazt a videót indítom másnap, akkor se érdekli, hogy előtte nap mire állítottam.
PC-n mondjuk megjegyzi a chrome, azzal nincs gond. Csak ott nem nagyon yt-ozok.
Viszont ott meg a premium 1080p-re nem hajlandó átállni, csak a simán indul.
Ezt úgy játszottam ki, hogy 1440p-re teszem, így az még jobb minőségű amúgy is.
Persze azon a videón nem segít, ami csak 1080p, mert akkor nem indul a premium 1080 magától.
De már mindegy, pár hét múlva úgyis lejár a premium -
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Pár hónappal ezelőtt előfizettem a Premium-ra. Nincs reklám, hurrá.
PC-n viszont azóta elég sokszor akad a videó (nem csak 1080p premium bitrátánál).Főleg az elmúlt 1-2 hétben kezdett nagyon fos lenni. Valamikor 720p-n is megáll.
Nem tudom, hogy a net szarakodik...vagy a youtube szar nálam. Vagy egy harmadik opció van.[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz hdanesz #10481 üzenetére
Firefox:
about:cache
mekkoramax
méretű a második pakk?
Vagy állítsd be hogy törlődjön a cacke minden kilépésnél (alapmenü), vagy növeld meg a cache méretét és majd törölgesd manuálisan (növelés azért is, hogy ritkábban kelljen).// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
tylerddd
veterán
Üdv! Chrome-ban ezek a gombok másnál is így állnak, tehát nem látszódnak?! [kép] Köszönöm!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
ledgeri
nagyúr
válasz hdanesz #10484 üzenetére
Na tele vagy! Így a fentieket ajánlom! Ha az aktuális meghajtón is kevés helyed van, akkor átirányíthatod a cache-et egy másik meghajtóra is!
-
flash-
veterán
Android tv-n be lehet állitani hogy ha lemegy egy youtube shorts videó akkor ne kezdje ugyanazt újra és ujra hanem automatikusan jöjjön a következő?
(de normál yt videóknál is talán ez van sokszor)
-
tylerddd
veterán
válasz wandor0930 #10487 üzenetére
Köszi a visszajelzést! Edge-ben és Brave-nél is így van, kijelentkezve és nem előfizetéses fiókkal használva minden rendesen megy azoknál is. Érdekes
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
ledgeri
nagyúr
válasz tylerddd #10488 üzenetére
Csak AB teszt. Az "ajánlók alul, jobbra meg a kommentek" is jött, majd ment, kinél hogy... van aki nem is látta, csak képen.
-
félisten
Üdv. A Yt hogyan ellenőrzi h ki családtag ki nem? Mindenki az lenne, de nem közvetlen. Sógornőm, após, sogor pl.
Én ős előfizető vagyok és valami 4790 lenne a családi.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
szaszyka
senior tag
válasz Kolondrum #10495 üzenetére
Ha néznének bármit is, max az ip címet néznék, az alapján jó nagy szórás van. 4 mobileszközön, és másik 4 otthoni eszközön van összesen az 5 felhasználó, teljesen más mail-címekkel / használva. Szerintem pont lesz..rják, csak legyen fizetve a havidíj nekik .
Lenovo Thinkpad X220 :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- Samsung - Space monitor - LS27R750 - 2K 2560x1440 QHD - asztalra csavarozható - VA panel - HDMI
- Stellar Blade
- iPhone 13 RED 128GB független
- I5-ös fél konfiguráció eladó ( INTEL 1 TB M2. SSD , MSI KRAIT GAMING alaplap , I 6500 processzor )
- HP ProDesk 600 G3 Tiny / Mini PC - Core i5 6500T /8GB ram/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest