- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz AMD Power #111293 üzenetére
Nem lehet, hogy a beallítasokban ki lehet/kell kapcsolni a filmszemcse hatást? Film grain effect vagy valami ilyesmi szokott lenni. Lehet más néven van (ha van).
(#111288) scream24
4 ladda és 4 tronic már volt nekem is de ilyen zöld még nem. A régi 4 tronic teljesen más színű. Gondolom nincs jelentősége mert azok is 2500mah.
Viszont tényleg sokaig bírja mindegyik nálam is. Így már 16db van. -
Bep
őstag
válasz beyruth82 #111301 üzenetére
Van én úgy vettem észre.
A régi ezüst Tronic jó sokáig bírja, a fekete és a sokszínű csillámos hamarabb halt be. A zöld, ami a képen van az az első ezüst Tronic minőségével egyezik meg nálam. Biztos mások a beszállítók.
És itt nem is csak a használati időről beszélek. Méregettem őket és az ezüst/zöld több ampert is bírt egységnyi idő után is. Mivel én nem csak kontiban használom őket, hanem másokban is, pl. egy izgő-mozgó gyerekjáték vagy egy egyszerű távirányítós autó. A feketével és színessel pikk-pakk megáll, de faliórába/távirányítóba még jó. Viszont az ezüst/zöld sokkal tovább bírják a nagyobb teljesítményt, jobban terhelhetők. Fényképezőgépben is simán bírják ezek.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz IntelKiller7 #111303 üzenetére
Így viszont nem csak június 11, hanem június 13 is érdekes lesz.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
scream24
senior tag
-
addikt
válasz pzstm #111308 üzenetére
Gameplay -t már valószínű az első dátumon is mutatnak, de valóban a Forza Monthly -n lesz a lényeg. Már ugye korábban is volt gameplay (demózva), szóval remélem annyira nem fejlődnek vissza. Gondolom az elsőn csak egy-két perces videó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
-
veterán
válasz AMD Power #111312 üzenetére
Ez ugyan egy pc-s kép de lehet van ilyen konzolon is, hogy:
Anisotropic filter
Vagy okozhatja
Anti aliasing
Sajnos ma melózom pedig megnézném nálam milyen. Holnap viszont letöltöm és csekkolom én is.
Egyebként én a watch dogs 2-vel voltam így. Annyira botranyosan pocsék volt az en gépemen, hogy ahhoz képest a redfall egy gyönyőrű játék. Recések, összemosódottak voltak az épületek, emberek, fák szélei. Nem hittem a szememnek. Pc-s videókon meg több szép volt a játék és itt fórumon senki nem panaszkodott hasonlóra. -
veterán
válasz mötálhed #111318 üzenetére
Ja meg még az is lehet bár az eredeti is 2014-es es akkor már nem voltak csúnyák a játékok, sőt vannak amik még ma is megállják a helyüket(pl: watch dogs 1, Son of Rome, stb) de nyilvan a remasterednek jobbnak/ szebbnek kell lennie. Ahogy nézem az is 3000ft alatt van most.
-
addikt
-
addikt
válasz frankdelgado #111324 üzenetére
A fenti Gears szerintem a legjobb dizájn. Vagyis nekem nagy kedvencem. Egyet tuti veszek majd, ha találok jó állapotban.
[ Szerkesztve ]
-
Norb79
őstag
válasz mötálhed #111318 üzenetére
Ac4ből két verzió van, egyszerre kiadták külön x360ra és x1re is. Mindegyik másik ac-nál ahol így van, ott az x1 verziót vmilyen remasternek hívják, kivéve az ac4, de hát akkor is feljavított verzió a x360ashoz képest, csak mivel azonos időpillanatban jött mindkét gépre így nem volt pofájuk remasternek hívni.
Olyat meg hogy az x1 verziót feljavítottak xsx-re, azt az ubi csak a három újnál tette meg (Origins, Odyssey és Valhalla). A többinél az van, hogy csak x1 verzió van és akkor az úgy van leszarva, vagy az eredeti x360as és kiadtak egy x1 verziót is, többnyire remaster névvel, kivéve a 4, ahol ugye ugyanez, csak remaster név nélkül. -
Bad Pritt
félisten
válasz Norb79 #111326 üzenetére
Szerintem itt valamit keversz, a Unity az AC4, a Rogue nem kapott számot, egy évben jelentek meg, egyik csak az akkori nextgenre, másik az akkori prevgenre, aztán évekkel később kapott Remastered változatot a Rogue meg a bc miatt is játszható lett.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
veterán
válasz PiszokAlfréd #111334 üzenetére
"mai fps-ekhez mérten kifejezetten nehéz."
Próbáltad már a deathloopot?
Na annal jóval könnyebb az fc3 szerintem.
Egyébként nekem az fc5 is nehéz volt az elejen amíg fel nem tápolodtam. -
D1L1ZS
őstag
Korábban beszereztem olcsón a SW Jedi : Fallen Order-t!
Nem vagyok SW fan egyáltalán, filmeket sem láttam szerintem egyiket sem. Vagy csak részleteket valamelyikből...
Olvastam korábban hogy ez a játék souls like?
Remélem nem lesz olyan nehéz, mert így az első fél óra alapján tetszik! Story nehézségen kezdtem természetesen! 😊
[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
-
D1L1ZS
őstag
Köszönöm a megerősítést!
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
sirkope
tag
Diablo 4 standard editiont annó előrendeltem ~ febr.18-án.
Mikor vonják le az árat?
Olvastam itt egyszer, hogy az előrendelt játékok árát a megjelenés előtt 15 nappal.
Az csak az MS játékokra vonatkozik?
Aki a deluxe(?) változatot rendelte elő, annak Június 1.én (európában 2.) indul a játék, aki mint pl. én a standardot annak Június 5.-én. (európában 6.).
Akárhogy is nézzük, már 15 napon belül vagyunk, mégse látom a terhelést.Blizzard másképp csinálja?
Júni 1(2)?
vagy
Júni 5(6)?[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz sirkope #111342 üzenetére
Ha az Xbox Store-ban rendelted elő (feltételezem ott) akkor megjelenést megelőző 10 napban vonják le kb. De volt olyan játék amit csak 5-6 nappal előtte vontak, szóval változó. Ez független attól, hogy MS játék vagy 3rd party.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Wesder #111343 üzenetére
Szerintem ő inkább azon aggódik, hogy terhelhető legyen a fizetési eszköz az adott időszakra. De asszem egy sikertelen terhelés után még lesz mód második próbálkozásra is.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #111345 üzenetére
Na látod, ez nem jutott eszembe.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
addikt
Aranyos: [Windows Central/Jez Corden]
A CMA director, who blocked Microsoft's Xbox-Activision merger, previously worked for a Sony law firm
"Patent lawyer Florian Meuller @FOSSPatents recently discovered that the CMA's current-serving senior director, Colin Raftery, previously worked for Cleary Gottlieb — a law firm that has been representing Sony in their regulatory protests to the deal."
...
"Even the possibility of foul play here emphasizes the need for more oversight of the CMA's regulatory operations. The decision to block Microsoft's deal on the basis that it is the "largest" cloud operator, on the basis that all Xbox Game Pass Ultimate subscribers may use cloud, is irrational in of itself. It also omits the fact Amazon Luna with Amazon Prime launched just a few days after the CMA filed its final decision. By the CMA's own logic, Amazon Luna now becomes the largest cloud gaming provider in the UK owing to Amazon Prime's estimated 13 million strong primary account holder membership numbers in the UK market."[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
A Diablo 4 előrendelés esetén is 6. Lesz játszható ?
-
Voy15
tag
válasz sirkope #111342 üzenetére
Az ultimate verziót rendeltem elő, és nekem 23-án vonták le a pénzt (a release date ebben az esetben Június 1), de előtte amúgy szólt az xbox dashboard is, hogy hamarosan levonják a pénzt és csekkoljam, hogy az adott fizetési mód fizetőeszközén van-e elég pénz.
10 nap szokott lenni amúgy, szóval ha jól számolom akkor neked holnaptól kezdődik ez a periódus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest