- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz csuvicsuva #51199 üzenetére
Nekem UK és US profilok alatt adta meg - Igen van mindkettő a Hong Kongi és a Magyar profilok mellett.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
csuvicsuva
addikt
Köszi, tehát akkor mindenképp kell hozzá konzol.
Bár Wesder hozzáadott a sajátjához, hátha be tudja húzni nekem is a Fall Guys pakkot, de ott sem osztódnak a perkek. Aztán két nap múlva azt mondta, hogy eltűnt a gépéről a profilom, pedig egyikünk sem csinált semmit.
Bogyi007: ez eszembe sem jutott. Na majd ha a következő jó lesz, akkor regisztrálok egy külhoni fiókot.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
addikt
válasz csuvicsuva #51202 üzenetére
Nem ajánlom a PS -t, mert nem lehet rádugni a tabletre.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
És még a last of us 2 is szar játék... Csak azért lett újra téma mert jött a sorozat és a kigyúrt csaj meleg...
Tabletre mondjuk rálehet dugni és még tölti is. (azt még nem tudom, hogy a ps5 a tabletet vagy fordítva.)
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Bogyi007
veterán
Egyébként hagyjátok a fórumot estére. Gyertek inkább dartsot nézni a Sport 1-en.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz homerhamm #51207 üzenetére
Peter Wright? Ő kb a darts Andre Agassija.
-
De 2 hete erről szól a ps5 topik. Halo sorozat mennyit ment az xbox topikokban?
Persze értem én, hogy nagyon nem ugyanaz a kettő, de szerintem már túlzás, amit egy konzolos topikban lenyomnak erről. Én csak a part 1 2 órás demóját nyomtam le, az alapján tetszett. Sorozatot nem néztem meg, egy ideig nem is fogom. (amíg a part 1 nem kap egy komolyabb akciót. Pedig a remastered és a part 2 megvan lemezesen, és még bontatlanul.)
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
csuvicsuva
addikt
Nem is akarok, nem is tudnék PS-t venni, de pont a The Last Of Us érdekelt volna most így hirtelen, mert lépten nyomon belefutok és nem tudom hova rakni.
Ha valakinek megvan lemezesen a két játék és kölcsön PS4-e, az szóljon.
Egyébként eredeti pc off topikban is dübörög a gender téma, szokásos érvek vs független objektív stílusban.
Mindez a Dead Space remake kapcsán, mert persze oda is be kellett rakni a semleges vécét, meg egyebeket.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz icemad #51210 üzenetére
Jó ott mindegy ki veszi fel a sisakot, lehetett volna egy ázsiai öregapón is, ha van egy átlagos magassága. De amúgy olyan unalmas volt, hogy inkább azért nem beszéltünk róla, mert szóra sem volt érdemes pár rész után
TLOU: Mint játék mindkét része nagy kedvenc és bármikor újrajátszanám, egyszerűen olyan fordulatok vannak benne. Hiába, kiváló még mindig, a 2010-es évek első felében lehengerlő lehetett az akkori játékfelhozatal között, pedig én is csak PS4-en játszottam először. A második rész is 3x lepörgött. Sokan annak a végén is ugyanígy nyűglődtek amúgy, ahogy most a sorozatnál, nekem ott se volt bajom az egésszel.
Sorozat: Én is leírtam egyszer oda, egyszer ide, hogy nem illik ez a csaj szerintem a szerepre és kész, de most ezen nem tudok tovább hőbörögni kénytelen leszek így nézni. Mindenesetre nem tudom, aki nem játszotta szerintem nem érdemes végignéznie a sorozatot, mert bárhol, bármely verzióját végigjátsszva nagyobb élményt nyújt majd biztos, a sorozat csak elveszi az egész lényegét, hogy mi fog történni.
.
-
Bep
őstag
válasz Steve1207 #51213 üzenetére
Öcsémnek PS-e volt mindig is. Amikor itthon járt, az akkori PS4-t ott hagyta nálam és megvolt neki TLOU. Játszottam vele és nagyon tetszett. A mai napig emlékszek rá amikor először leültem elé és nyomtam vele, de nem játszottam ki, mert távol dolgozott és vitte vissza a PS-t is.
Nekem meg zöld konzol volt mindig
A sorozatot emiatt vártam is. Nekem nincs vele semmi gondom, várom a következő részeket.[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz csuvicsuva #51211 üzenetére
Ha kapsz kölcsön egy Ps4-et, akkor fölösleges a lemezes kiadás, digitálisan is meglehet a tulajdonosának.
-
csuvicsuva
addikt
válasz Bogyi007 #51215 üzenetére
Az is igaz, ha instant a belépés.
Régi PS3 Fat még megvan, de nyilván arra csak az első rész jelent meg, annyira meg nem érdekel, hogy megvegyem steam walletből a remastert. Én az eredetivel játszanék, végigjátszást meg biztos nem fogok nézni, úgyhogy kimarad. Így jártam.
-
addikt
válasz csuvicsuva #51216 üzenetére
A látvány amúgy is elég sokat hozzátesz a játékélményhez. Szerintem. Így a Part I azért elég kiemelkedő, ha a korábbi megjelenéseket nézzük. Vagy legalábbis a PS3 verzióhoz képest biztosan ég és föld.
Többek között az Analista De Bits is csinált összehasonlítást a különböző kiadásokról.
[ Szerkesztve ]
-
Zsadi
őstag
válasz csuvicsuva #51217 üzenetére
Viszont is gratula!
Kíváncsi leszek, nálunk mikor törik meg vagy töretik meg ezt.a viszonylag.jó sorozatot. (Mindenki fix kiesőnek.vette a csapatot)
Nálatok abból a füstfelhőből nem lesz probléma? -
addikt
-
addikt
PS5 topikban újabb dimenzióba került a The Last of Us téma. Most már az LMBTQ megy. CsaXólok, ha valaki be akar kapcsolódni.
-
Guitar14
senior tag
Szerintem jól írták az időt, ezt a "de" szóból veszem ki.
"2021.12.21 vásárlás, de 2022 karácsonyán lett üzembe helyezve."
Leírom a logikus történetét:
Megvette a nepper 21 karácsonyán, továbbadta mondjuk februárba, a vevő megvette és elkezdett játszani vele, rájött még nincs nagyon játék visszacsomagolta meghirdette túlárasan márciusba amit eladott a nyár közepén a vevő meg továbbnepperkedte a mostani tulajáig aki azt hitte, hogy most karácsonykor helyezi üzembe először mert csak "bontva volt a doboz" és tulajról-tulajra eltűnt az infó, hogy "2 hétig használva is volt"
Most meg megint új gazdát keres. Elértük ezt a kort, hogy a gépek pár óra üzemidővel kifutnak a garikból kb mire olyat tulaj veszi meg aki tényleg akar PS5-öt és tényleg játszani is akar vele.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
csuvicsuva
addikt
válasz koncsik #51236 üzenetére
Próbáltam visszakövetni a dolgokat, de egyrészt lehetetlen, másrészt spoilereket nem olvasnék, a játékokkal nem játszottam, úgyhogy nem is tudnék és nem is akarnék véleményt formálni, lényegében fogalmam sincs, miről van szó. Ne is írja le senki, egyszer talán csak eljutok a két játékig.
A lényeg mondjuk itt is átjött: a tolerancia csak addig tart, amíg egyetértesz velük.
-
addikt
válasz csuvicsuva #51237 üzenetére
Nem tudod már visszakövetni, mert a mostani és a korábbi viták, vagyis hozzászólások jelentős része ki lett kukázva.
Sok kapcsolódó, egyébként kultúrált válasz is, mert önmagában állva nem lenne túl sok értelme.
[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
Nekiálltam keresni (ezt a hsz-ed pont még nem volt kint). Instant visszalapoztam kettőt a PS5-ben. Legfrissebb oldal elején mondom magamba "ti meg miről beszéltek nincs itt elembétékú csak mindenki beszól mindenkinek kb." aztán látom koncsik hsz-ét és "jaaaaa törölve lettek" Kár. De amúgy poén, hogy így is csomó flegmázást meg "beszólogatást" olvastam más témákban ott. Oké, néha Xboxba is van de nem ennyi.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
válasz Guitar14 #51239 üzenetére
Xbox topikban van l.skywalker, így ilyen messzire nem túl sűrűn megy el a beszélgetés. Vagy inkább vita.
Amúgy pontosan így van. Nem a témával van gond, hanem azzal, hogy nem igazán sikerül kultúrált mederben tartani. Van néhány toxikus, meg néhány túl lelkes ember, aki miatt nagyon túltolják.
Ezt mondtam múltkor is. Nem az OFF a gond, hanem a folyamatos vita, ami a sorozat körül megy.
[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
-
addikt
válasz Guitar14 #51241 üzenetére
Vannak, de ettől még elszabadul a pokol. Mióta van ez a TLoU sorozat elég sűrűn.
Nekem is lenne amúgy véleményem róla, de nem szívesen osztom meg, mert csak olaj lenne a tűzre.
Amúgy alapvetően nem zavarna, csak már nem tudom követni mikor van a topikban fontos vagy lényegtelen infó. Ahhoz meg nincs energiám, hogy több 100 hozzászólásba belenézzek. Így van amikor egy időre inkább kilövöm az értesítést.
Csak azért van egy-két elég durva megjegyzés. Amikor jön az LMBTQ, amikor Down-kórt emlegetik a főszereplő arcával kapcsolatban. Vagy amikor valaki megjegyzi, hogy egy felnőtt embernek is lehet szexi egy 14 éves lány.
[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
Most hétvégén nem olvastam a Series topikot most olvastam el az icemad által "kétpálcásnak" nevezett ember művészetét.
Édes istenem. Milliót költeni nulla tájékozódással... Félmilliós tablet streaming miatt, normális? Könyörgöm a 60 ezres tabletemmel Cloudba nem távoli képernyővel full 60 FPS-el játszottam múltkor egész jó minőségben és alig volt észlelhető a késés.
Jó hát ki kire költi a pénzét de azért ez durva és miután nem sikerült megoldani egy dolgot úgy ahogy gondolta "szar ez az MS fos az egész el is adom" hát egészségére.
SEGÍTSÉGET jött kérni és KAPOTT és akkor azzal a záróbeszéddel búcsúzik, hogy inkáb vesz egy PS-t aztán játszik, nem itt a fórumon lebzsel meg heteken át játékokról beszél.
Oké csá. Majd mi lebzselünk itt tovább az ilyen: "évi legalább egy tucat felhasználónak segítünk, tanácsot adunk, problémát oldunk meg és játékokat beszélünk ki, hogy senki se vegyen feleslegesen nem neki illőt" hülyeségeinkkel.Amúgy a hab a tortán a hirdetései. Most meghirdette őket. Olvassátok el, esküszöm vannak komoly bajok. Viccen kívül, inkább sajnálom már.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
csuvicsuva
addikt
Írtam egy Wall of Textet, de aztán kitöröltem, maradjon a lényeg: ilyen témákról már nem lehet kulturáltan beszélni, főleg nem egy fórumon.
Nagyjából tudjátok, hogy merre húzok (F🐑, gombát nem találtam ), de a szélsőségeket egyik oldalon sem szeretem.
Guitar14: jó is, hogy mondod, csak megnéztem a hirdetéseket, de el még nem olvastam.
-
addikt
válasz Guitar14 #51243 üzenetére
Az a figura totális zsákutca. Néztem múltkor a hirdetést, de úgy látom teljesen átírta. Ráadásul nem gyenge az sem.
Szerk.:
Inkább kitöröltem a képeket, mert elég durva. Meg valószínű amúgy is törölni fogják mindkét hirdetést.[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz Guitar14 #51243 üzenetére
Úristen az a két hirdetés Le is mentettem őket magamnak, úgyis törölve lesznek.
Érti valaki egyébként az összefüggéseket? Néha olyan, mintha a telefonon a felajánlott szavak közül a középsőt nyomkodná, ezért értelmesnek tűnő mondatot ír, de semmi reláció nincsen a mondatok közt. Nem értem, hogyan lehet így létezni, amikor egy hardveraprós hirdetésben is ennyi frusztrációt ír.
És amúgy maga a termék milyen? Kitérdekel, Orbán egész családfáját szidom helyetteSok boldogságot kívánok az úrnak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest