- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen TV-t vegyek?
- Notebook hibák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Buster17 #50402 üzenetére
Az jó, ha tényleg szép állapotban van. Sajnos a fémen és a papíron is nagyon meglátszik az "idő". Műanyag tokok általában jobban néznek ki, de az biztos, hogy könnyen pótolható. Vagyis cserélhető.
Nekem az egyik FM halmozottan hátrányos helyzetben van, mert fém dobozos, plusz egy papírtokba kell belecsúsztatni. Egyik szebb, mint a másik....
Majd lecserélem. Talán következő héten. Úgyis el kellene látogatnom a Game City Corner -be.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Na úgy néz ki, hogy végre sikerült rendelni egy ps5 lemezes verziót, gow ragnarokkel. 620 euróért. Elméletileg holnap délután megjön.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
-
Itt a legtöbb online áruháznál úgy van, hogy ha 23:59 előtt rendeled, akkor másnap megkapod. Ez azért fontos, mert sok helyen úgy van, hogy ha pl. 11:59 előtt rendeled, akkor még aznap. És szombaton is van Bank meg posta. Szeretem ezt az országot.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
válasz icemad #50406 üzenetére
Az elég korrekt. Én már azt is bírnám, ha lenne itthon expressz szállítás.
Most például eltört a vezető oldali ablaktörlő lapátom foglalata. Tök jó volt szakadó esőben... egy rongyot csavartam a fém csonkra, hogy valamennyire lássak.
Erre mondjuk pont tudok expressz szállítást (ZS+U), de amúgy más esetben is jól jönne.
Lehet ebből is kellene tartalék az autóba...néhány hónapja vettem. Bosch, valószínű anyaghibás volt.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
"AZT HITTEM, HOGY A SIKEREK ÉS A DÍJAK FELOLDOZNAK AZ ÉLET FÁJDALMA ALÓL”
Aki meg akarja nézni a dokumentumfilmet, ne olvassa el a cikket.
[ Szerkesztve ]
-
válasz mike1334 #50411 üzenetére
Csak nem.
Jó kis meglepi lesz a kölyköknek. Reggel 7:19-kor már itt volt a megyében. Délután kettő és hat között hozzák.
Azt sajnálom csak, hogy nem lesz időm telepíteni rá semmit, karácsonykor meg biztos lassú lesz minden...Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #50417 üzenetére
Rosszul vagy? Okádnod kell?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
addikt
-
addikt
Kellemes Ünnepeket!
Go Gunners!
-
addikt
-
addikt
-
MODERÁTOR
-
addikt
-
Bogyi007
veterán
Engem a konzol mellette jobban érdekel.
Bűn ha nem szerzel/nincs mellé Burnout 3 Takedown lemez.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
homerhamm
addikt
-
addikt
válasz Bogyi007 #50433 üzenetére
Classic -ot még tavaly szereztem szép állapotban. Kontroller is szép, csak sajnos az analógok kopottak egy kissé...de dobtam rá kupakot. Ami egyébként is kényelmesebb. Szerintem.
homerhamm:
Van most is választék, de az tény, hogy idővel sok sorozat/játék elfáradt, megbukott, vagy éppen nem úgy újult meg, ahogy a felhasználók szerették volna.Ott volt például a Project Gotham Racing is, ami szerintem remek játék és 4 részig jutott.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Áldott, békés Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Alddót, bésék Bóldó Kracsányot kívágyok middekinek!
Hózon a Jézuska bobosz dombom!
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
addikt
Azon lehet vitatkozni, hogy énekes volt -e vagy sem...az viszont kétségtelen, hogy meghatározó volt a Faithless.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #50436 üzenetére
-
addikt
-
homerhamm
addikt
Szerintem ez csak el lett ütve, gondolom 5000 ft akar lenni, de itt az 5 forintos autó már mindennapos.
Amúgy pont egy ugyanilyen olasz dobozos FM5-öt vettem 6ezerért.
Ő is megtarthatja az aprót. Mocskos állat.
-
addikt
válasz homerhamm #50440 üzenetére
Ami nem angol dobozos, az nem ér annyit. Függetlenül attól, hogy már angol lesz a játék. Tehát még az 5 rongy is sok érte, mert annyiért angolt lehet venni.
5-6 ezer forintért megy az angol sima, GOTY és a steelbook is. Illetve alkalmanként hozzá lehet jutni olcsóbban is.
Szerk.:
Van most is egy pesti 4000 -ért FB -n, vagy Jófogás -on 3500 -ért. Plusz van még pár olcsóbb verzió, ha nagyon keresgél az ember. Mindegyik angol borítós.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz homerhamm #50442 üzenetére
Azt elhiszem, de ettől még nem ér annyit. Kb. 2 rongyért lenne reális. Manapság az 2 doboz cigi különbség. Vagy akármi, amit fogyaszt az ember.
Szerk.:
Későbbi eladásnál sem mindegy, mert az ilyen cuccoknak azért menni fog még feljebb az ára.[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz homerhamm #50438 üzenetére
Nálam ez a csúcs, ha már visszajáró. Ha valamiért nem rakja be a kezdést, akkor 21:39.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Guitar14
senior tag
Kellemes ünnepeket kívánnék akkor én is minden Xboxosnak. (meg persze másnak is de főlek az ikszbokszosoknak) Csináltam nektek tematikus "fát":
(Series X olyan mintha paintben egy fekete négyzetet húztam volna )Közben bekerült a polcra a 360fat is. Tegnap estétől ma délig csináltam.
Mindent amit lehetett szappanos vízben mostam, gumi szerű húzásokat kefével szivaccsal percekig suvickoltam de meglett az eredménye mert virít a fényben minden burkolat mint a salamon töke. Többi dolgot kifújtam, kitörölgettem. Borzasztó mennyiségű porcica volt benne, konkrétan nem kapott levegőt. Kapott új pasztát de a régi kb. egy odaszáradt rágóval volt egyenlő. Csak azokat volt 1 óra leszedni mindenhonnan úgy hogy maradt is kicsi a GPU/CPU oldalán. Kapott hűtésmodot is így kikapcsolás után nem lövi le egyből a ventiket hanem csak ~4 perc után. Olvasó is nagytakarítást kapott mert ugyan olvasott de néha nem húzta be / adta ki a tálcát. Belül kör alakba állt a szutyok ahogy a lemezeket pörgette az évek során, olvasómechanikáról lógott a porcica mindenhonnan.
Itt van pár előtte utána kép: [kép] [kép]
Kontroller is felújításra került úgyhogy most az egész gép kézben fogva olyan mintha most vettem volna újonnan. [kép] [kép]
Családi vacsora és beszélgetések után most este NFS-eztem vele kb 2 órát és alig van hangja úgyhogy elkönyvelem karácsonyi ajándéknak saját magamtól.[ Szerkesztve ]
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest