- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #50351 üzenetére
Szerencsére már egyre kevesebb kiadó jelenteti meg prevgenre Én szeretnék olyan bazinagy openworld currentgen játékot látni, hogy még feleslegesen nagy lenne az a nagy nyílt világ. Pl. Crew 2 szint.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
addikt
válasz csuvicsuva #50349 üzenetére
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Guitar14
senior tag
Azta és milyen jó találatok, főleg az első: 30 dolcsiért jöhet most.
Múltkor pont beszéltünk az árakról. Hát egész eddig rosszul kerestem ha jó árat akartam. Mostantól Xbox helyet ikszbokszot írok és PS helyett péest meg Pléjsztésönt.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
válasz Guitar14 #50354 üzenetére
Gondolom 30 ezer volt a terv. Egyébként igen...aki Xbox 360 -at keres, annak legalább 3-4 verzióban kell beírni az "Xbox" nevet. Ott van a legtöbb "elírás".
homerhamm:
Arra már immunis vagyok: X Box és X-box. Viszont ezeket akkor is kihozza a keresésnél, ha azt írod be: Xbox.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nem jó az új SSD? Rendesen lehalt az oldal. Pont amikor fontos lenne privátozni. Ez az én formám.
-
Bogyi007
veterán
-
addikt
-
Bogyi007
veterán
válasz homerhamm #50363 üzenetére
Pami és Nyafi (utóbbit én inkább szimplán Vörösnek hívom) valamint van még egy cirmos narancssárga csíkokkal - róla nincs képem telón - ő Lucky (abból az alomból amiből való egyedül ő maradt életben)
A fekete az fajtiszta Angora cica.
Ők ketten egyenként nagy kópék - kaját egy pillanatra nem szabad a közelükbe hagyni mert kiváló minőségellenőrök és mestertolvajok.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
homerhamm
addikt
válasz Bogyi007 #50365 üzenetére
Baloldalt Maszat, jobboldalon Félix. A Maszat egy hisztis disznó, és olyan érzékeny, ha sokat simogatom már megharap, hogy ne piszkáljam. A Félix meg bújik mindenkihez.
A többi fórumtag is tehet be képet a macskájukról, ha akar.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz negyven2 #50367 üzenetére
És igen, ez egy csak egy kvázi eszmefutás, hiszen azért 190 milliárd dollár az sok pénz, de egy ilyen ügylettel tényleg nagyon sok emberhez tudnák a Cloud Gaming-et is eljuttatni (mert kb. mindenre is van Netflix).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
addikt
-
addikt
-
Buster17
addikt
Hali! Tudtok mondani pár egyszerű 2d játékot ami nem pixeles és nem kell benne sokat ugrálni? Limbo, Inside félék és az se baj ha nem olyan komor sötét mint ez a kettő. Orit ismerem még. Köszi
-
-
válasz Buster17 #50386 üzenetére
Unravel 1-2 részét nézzétek meg. Ami még eszembe jutott az a Rayman Legends, Yooka Laylee. Esetleg a Cuphead vagy My friend Pedro. De az utóbbi kettő elég nehéz.
Ha 2.5d-s is jó, akkor Overcooked bármelyik része, Rain on your parade, Donut County.[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Zsadi
őstag
válasz csuvicsuva #50389 üzenetére
Szívószál?
Állítólag úgy jobban üt a pia. Soha nem próbáltam, nem halad úgy az ivás[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Zsadi
őstag
válasz csuvicsuva #50395 üzenetére
Mondanám, hogy Mekiből vigyél haza sunyiban szívószálat, az már papírból van, de első az egészség!
Majd iszok én helyetted. -
addikt
-
addikt
válasz homerhamm #50399 üzenetére
Igen. Van több különböző korhatár logós kiadás. Plusz a Halo első részének a borítójából is két fajta van.
Így verik át a laikus embereket, bár nem tudom mennyire sikeresen....mert aki kifejezetten ezt a 3 darabos csomagot keresi, az valószínű nagyjából már képben van. Ugyanis ezeket a részeket külön is meg lehet venni jóval olcsóbban. Csak gyűjtőknek ér többet ez a verzió.
Szerk.:
Én nem kifejezetten szeretem a papír- vagy fémtokos játékokat, mert szinte az összes brutálisan le van harcolva. Jó állapotú is van, de nagyon ritka és általában elég sokat kérnek érte. Annyit meg nem ér.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Horgász topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest