- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
-
Guitar14
senior tag
Igen jól látod. 2004-5 környékén sokat nyomtam a Mafia 1-et legalább négyszer végigvittem akkor még jobban szerettem a GTA-knál is maga idejében valóban korszakalkotó volt és hihetetlen fizikával rendelkezett. Jött a második rész, nekem az is elsöprő volt és ámultam rajta. A játék kb első 1 órája elmondhatatlanul hangulatos, a táj, a hó, a zene... a fizika, ahogy a gumi letapossa a havat. Én azt is kétszer végigtoltam és akkor jobban tetszett a kettő mint az első rész. Abban is olyan fizika volt, hogy nem is értettem hogy tudák pl. a gumit ennyire valósághűen megcsinálni ahogy lapul kanyarodásnál. Sztorija ennek is olykor vidám olykor nagyon drámai, szerinem jól össze van rakva. Kapcsolata az első résszel pedig brutál hidegrázós. Ha az első részt végigviszed én azt mondom mindenképpen adj egy esélyt a másodiknak és szerintem nem fogsz csalódni.
Unokatesómmal rajongunk a sorozatért de ő előrendelte aharmadik részt megjelenéskor és mondta, hogy letette kb. 2 óra után úgyhogy én azzal egy percet sem játszottam. Ahogy kijött a remastered trilógia azt megvettem de azóta is a polcon áll mert még nem álltam neki az első remake-nek.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
csikaszka35
tag
Szerintem egy esélyt mindenképpen adj a harmadik résznek is.
Nálam így néz ki a sorrend 1-3-2
A 2 szerintem nem tudott felnőni az első részhez, talán ha jól emlékszem jóval rövidebb is volt.
A harmadik rész viszont egy akkora hangulatbomba hogy leírni is nehéz.
A visszaemlékezős részek nekem nagyon tetszettek, illetve még most is libabőrös leszek amikor az elején, a konfliktus indító átvezetőnél megszólalt a Paint It Black -
addikt
-
csuvicsuva
addikt
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
Műanyag égbolt - magyar előzetes
Magyar animációs film.
2123. Magyarország.ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
Nem tudom Marcsello31 mennyire követed ezt a topikot, de ez már nem gyengén warez. Azért írom ide, mert ezt már valószínű törölni fogják és valahogy sokadik alkalomra is sikerült warezt kreálni az ON topikban.
A vége az lesz, hogy kitiltanak. Az meg gondolom neked sem annyira frankó.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz csuvicsuva #51512 üzenetére
Érdekes, mert előtte jó volt a link.
Most meg blocked. Még ellenőriztem is.[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Vajh ki/mi blokkolta?
about:blank#blocked
Szerk: ne szerkesszél már állandóan.
Szerk2: én mindent megnézek először, hogy hova visz, ott nem utatott semmit, csak amikor megnyitottam.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz csuvicsuva #51514 üzenetére
De, mert most néztem meg mit ír a linknél.
Szerk.:
Amúgy közvetlen YouTube -ról volt az előző linkelés is. Nem más beágyazott helyről vagy böngészőből. Hanem YouTube alkalmazásból.[ Szerkesztve ]
-
Úgy látom a magyarok eléggé rámentek a Sci fi témára. Ez is érdekel és a 129 is. [link]
Műanyag égbolt megvalósítása nagyon bejön, kicsit a "Kamera által homályosan" jutott róla eszembe. 129-et meg meglátjuk. Ha a sztori jó, akkor talán elfogadjuk ezt a "látványt" is.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
csuvicsuva
addikt
-
Steve1207
veterán
válasz csuvicsuva #51517 üzenetére
Ezek népszerűséghajhász "influ"-k és a clickbait-es ferdítő "játék hírportálok" fogják tönkretenni a játékipart. Ja meg tíz éves gyökerek a "nem tetszik, véleményt írok, sz*r, 1*"
[ Szerkesztve ]
.
-
S e t h
nagyúr
Egyetértek.
Az ilyen újságíró inkább kapálna.Van egy hisztis kisebbség, akiről azt sem tudnám, hogy léteznek, mert egy képviselőjükkel sem sodort össze a szél, de szerencsére a kattintásra éhes "újságírásnak" köszönhetően még arról is tudomást szerezhetek, ha vki megevett egy koalát Ausztráliában.
Sőt, még ki is akadhatok rajta, mert 8 milliárdnyi random fasság miatt érdemes, főleg a weben, hiszen annyi feles energiám van, mint 2 Kal-elnek.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
addikt
Gondolom manapság már a "csúnya mostohanővérre" is panaszkodnának, ha már a nemeknél, neveknél és a kocsmánál tartunk. Shrek.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Steve1207 #51521 üzenetére
Néhány éve az egyik szervezetnek azért jutott eszébe tiltakozni, mert a fekete színű "Alien" -t, mint idegent eleve előítélettel kezelik a filmben. Ennyit a hátrányos megkülönböztetésről.
Manapság a liberális és az elfogadás szavak mögé bármilyen témában be lehet bújni.
Szerk.:
Amúgy én mindig elfogadó embernek tartottam magam, de ami az utóbbi időben megy már nekem is sok.Az is, ha egy korhű ábrázolást azért ekéznek, mert megjelenik benne az elnyomás. Ami egyébként a történelem része volt és egyáltalán nem az az üzenete, hogy vissza kell hozni például a rabszolgaságot. Csak szimplán úgy jeleníti meg az adott film, ahogy az valójában történt.
Az a legnagyobb baj, hogy egyáltalán nem arról szól ez az egész, hogy mindenki egyenlő. Mert szándékosan erőltetnek bele a filmekbe is bizonyos karaktereket.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Wesdernek egyből ő jutott eszébe, én még nem tartok ott. Majd a cancel culture előbb-utóbb felfedezi, pedig anno milyen jókat röhögtünk rajta, mert akkor vicces volt.
A lényeg nem az volt, hogy van egy transznemű karakter a játékban, hanem az, hogy ezeknek az abnormális valamiknek semmi nem jó.
Seth: neked már nem írok semmit, másként látjuk a nagyvilágot, van ez így. Na jó, de: nem, nem erre gerjedek, sőt, hányingerem van az egész woke szarságtól, meg a nagy liberalizmusnak nevezett mindent tönkrebaszó, minden hagyománnyal szembemenő fostól. Az úgynevezett baloldal nagy toleranciája csak addig terjed, amíg egyetértesz velük (mit gondolsz, miért tiltattam ki magam a politika topikból?). Ha téged ez nem zavar, ám legyen, de akkor szimplán görgesd át, mert akárhogy csomagolod a mondanivalódat, már csak nevetni tudok rajta.
-
Steve1207
veterán
Hah, azt nem hallottam, kemény, meg persze adjunk is neki kitüntetést, mert fűt fát ledarál mindenféle nézetek nélkül (erre meg tuti rávágnák, hogy csak a megfelelő környezet és oktatás hiánya okozza). Igazából pont az alien, akinek nincsenek előítéletei, mert mindenkit ugyanúgy kezel
.
-
addikt
válasz csuvicsuva #51523 üzenetére
Tudom. Ezért írtam be azt is hogy nevezik a filmben: csúnya mostohanővérnek. Plusz ehhez jön hozzá, hogy transzvesztita(?), és kocsmáros. Ezért a párhuzam.
Szerintem ez a megnevezés ezerszer rosszabb, ha már mindenképpen ennyire érzékenyek akarnak lenni.
-
S e t h
nagyúr
válasz csuvicsuva #51523 üzenetére
Akkor nevess.
Legalább az nem vicces, amikor tiltogatod magad, minden semmiség miatt.
Már az is hagyomány.szerk: én vidéken élek és semmilyen woke dolog nem jön velem szemben.
A képernyőn túl is van élet....Hol kéne nekem fájnom, hogy ki mit gondol egy játékról?
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
csuvicsuva
addikt
válasz S e t h #51527 üzenetére
Azért annyi felesleges energiád valahogy mindig akad, hogy nekem magyarázd a hülyeségeidet. Igen, azért szoktam magamra tiltást kérni, mert ha egyesével elküldök mindenkit a faszba (aki nem ért velem egyet, ugye ismerős?), azzal senki nem lesz beljebb.
Attól, hogy közvetlenül nem érint, attól még létezik.
[ Szerkesztve ]
-
-
homerhamm
addikt
-
addikt
válasz homerhamm #51531 üzenetére
Én az 5. résszel nem sokat játszottam. Kb. 43-44 órát. Így még a driftes versenyeket nem igazán próbáltam. Azt általában ott is utoljára hagyom. Vagy akkor kezdem meg, amikor már kell a változatosság a normál versenyek mellett.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz Steve1207 #51532 üzenetére
Az ilyen megjelenéseknél mindig a GTA V jut eszembe, meg a régi szép idők mikor egy játék külön jött pc-re meg konzolra. A Crime Boss: Rockay City is először pc-re jön, aztán majd valamikor konzolra. Mondjuk az idei év eleg erős lesz, szóval lesz mivel játszanom.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
S e t h
nagyúr
válasz csuvicsuva #51528 üzenetére
Egyébként nem tudom félrértettél-e, én csak arra akartam célozni, hogy sokkal komolyabb veszélyforrásnak tartom a társadalomra a média tevékenységét a himi-humi wokenál.
Lehet másképp gondolkodnék, ha vki rá akarna kényszeríteni nap, mint nap a wokizmusra.
Szóval no offense, elfogadom, hogy neked szúrja a szemed, nem egyformán tapasztaljuk meg az élet nevű játékot, én jobban öklendezek a médiától, mert azzal kapcsolatban több tapasztalatom van.
-
addikt
válasz homerhamm #51534 üzenetére
Én mondjuk csípnék több RTS -t konzolon. Bár a kontrolleres irányításba több energiát kellene fektetni egy-két cégnek. AoE II állítólag nem rossz kontrollerrel sem. Én egérrel és billentyűzettel játszom.
Valószínű nem a többséghez tartozom, így nem várható előrelépés ez ügyben. Pedig jöhetne egy StarCraft, vagy normális C&C port is. Csak sanszos, hogy nem igazán rentábilis 3 embernek elkészíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Szerintem az a kategória már PC-n is haldoklik. Én is hetekig eltudtam szüttyögni a Red Alert, Black and White, Dungeon Keeper, Imperium Galactica, Popolous, Transport Tycoon, Rollercoaster Tycoon, Capitalism féle játékokkal, de mostanában erre nincs igény. A játékosok gyors győzelmet akarnak, nem órákig szöszölni a megfelelő infrastruktúra kifejlesztésével, egységek fejlesztésével, stb.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
válasz icemad #51539 üzenetére
Igen, ez számomra is kiderült, hogy már rég nem olyan népszerű kategória.
Én még most is élvezem. Meg amúgy a Transport Tycoon -t is néha elő szoktam kapni. Imádom azt a játékot. Commandos részeket szintén nagyon szeretem, de az is csak PC -n jó. Szerintem. A konzolos port nagyon nem az igazi.
Szóval van egy-két játék/stílus, amit nagyon szeretek, de manapság már nem vevők rá az emberek. Ódivatú vagyok.
-
csuvicsuva
addikt
válasz S e t h #51535 üzenetére
Na jóember, akkor írd már le úgy, hogy az egyszerű birka is megértse, nem akarlak én sértegetni baszom alássan.
A média mindennél gusztustalanabb, ebben egyetértünk, hozok is mindjárt egy már nekem is eltúlzott dolgot. Egyesült Államokban ugye a FOX a fő konzervatív (republikánus) média, és betalálták a Microsoftot, hogy azért vezették be Xboxon a teljesítmény használati mutatót, hogy a gyerekekből klímaaktivistákat faragjanak. Azon már én is kínomban röhögtem.
Ott mondjuk durvább a helyzet, jóval nagyobb a harc a két politikai oldal között. Sok esetben nyilván egy LMBTQIA+ személy inkább áldozat, pontosan a propaganda és a lobbi miatt. Elég ha megnézed, hogy nálunk mi folyik a gyermekvédelmi törvény kapcsán, de itt sem minden fekete és fehér, mert a népszavazáson sokkal többen szavaztak nemmel, mint a Fidesz-KDNP és a Mi Hazánk összes szavazója.
Mindkét oldalon fel vannak nagyítva a dolgok, mindenki a sajátját fújja, olyan, hogy független objektív média nem létezik. A liberalizmussal sem lenne semmi bajom, ha még lenne bármi köze az eredeti eszméhez, de sajnos nincs.
-
S e t h
nagyúr
válasz csuvicsuva #51542 üzenetére
Én annyi tragédiát láttam már életemben, hogy egészen egyszerűen immunissá váltam a sok fasság iránt, amit a torkomon próbálnak lenyomni.
Legyen az egy gyógyíthatatlan beteg, aki ott sorvad el előtted, vagy alacsony jövedelmű nyugdíjas, aki az ágyában fagy meg. Hol közelíti meg ezt, hogy idióták habzó szájjal fröcsögve próbálják bojkottra rábírni az embereket a Harry Potter miatt?
Ez akkora nonszensz, hogy a Androméda-ködből is látszik és ezért nem állnak velünk szóba a földönkívüliek.Én nem hiszem, hogy ez az lmbtq bullshit hátrányosan befolyásolná az életemet, vagy drágább lesz tőle a kenyér, de az más sanszosabb, hogy a gyerekemmel már nem nagyon tudok hóembert építeni és az egyre gyakoribb nyári 40 fokokra sem fogom tudni azt mondani, hogy hű de faxa.
Ez az lmbtq csak a hergelésre jó, de arra nagyon és ebben a média mint közvetítő 200%-on teljesít.
Engem nem zavar a cirkusz, mert kinőttem belőle, de sajnos sokan tapsolnak neki, mert ez az egyetlen szórakozási lehetőségük.Szóval amíg én élhetek abban a buborékomban, amit csatakos izzadsággal felépítettem ezen a sárgolyón és élvezhetem annak privilégiumát, hogy egy játék megvételével csak simán koncentrálhatok annak élvezetére, addig cseszettül szánakozok azon, hogy egy kisebbség semmitérő vergődését a média úgy tálalja, mintha a török földrengéssel egyenértékű lenne.
Amíg egy lmbtq-s le nem tapossa le a kukoricámat, addig annyi pávatollat dugdoshat a seggébe, amennyi jólesik.
-
addikt
-
PROHARDVER!
Nyugalom, engedjük el vagy privát üzenetben vitassátok meg, ami vulgaritást igényel. Köszi.
-
addikt
Hoppá, már ez sem a béka szigete?
Go Gunners!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- DIGI kábel TV
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Samsung LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest