- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Vajon idén melyik játékok fognak a Zelda mögött végezni a GOTY szavazáson? Hi-Fi Rush talán bekerülhet a listába.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
homerhamm
addikt
Az maximum sport/versenyzős játék kategóriát viszi. Ez az év attól is függ, hogy milyen állapotba jelennek meg majd a játékok, azért még februárban nehéz tippelgetni, majd nyáron térjünk vissza rá.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Steve1207
veterán
válasz homerhamm #51406 üzenetére
Stanley, the only reason daddy used that word, is that he thought he would win money.
Randy - Wheel of Fortune.
-
addikt
oriic:
Nem tudod mi lett az oldalon a sötét móddal? Ma reggel megnyitottam az oldalt, és kicsapta az agyam a világosság. Plusz alulról is eltűnt az erre vonatkozó választási opció.
-
addikt
Jah azt nem is figyeltem. Az éjjel tényleg lejárt. Akkor azt is intéznem kell.
Hirdetésből sem tudok így többet feladni, úgyhogy újítani kell.
Viszont azt sem tudtam, hogy csak prémiummal van sötét mód. Gondolom azért, mert még béta.
[ Szerkesztve ]
-
Lehiñito
senior tag
válasz homerhamm #51359 üzenetére
Xboxos oreot intersparban vettem hétvégén Hódmezővásárhelyen.
Bár nem volt árcimkéje, mert még csak a legfelső polcra volt felrakva, goldolom megvárják, hogy elkezdődjön a promóció. Megnéztem az árellenőrzőn, hogy van e már ára és 650ft volt kb. Egyèbként azon kívűl, hogy a dobozán rajta van az xbox felirat, semmi más infó nincs rajta és a dobozban sem találtam semmit, hogy hogy lehet majd igényelni a kódokat. -
csuvicsuva
addikt
Tündi-bündi.
Semmi politika, de jelentkezzen, aki benyalta a tegnapi "orosz zászlót", mert én is ráfutottam.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
addikt
Újabb érkezők.
Formula One 2001 -hez van még egy bónusz DVD is, amin rajta van az összes 2000 -es futam. Szegény Schumi is még nagyban nyomta.
Szentségtörés, de Series X -en játszottam le.
"In some editions, a DVD was given for free. The DVD offers a commentated review of the 2000 Formula One World Championship, race by race, with the option to toggle between viewing the main stream, an on-board car camera, view the pitlane or see on-screen data such as lap times and positions. These features were used in the former pay-per-view F1 Digital+'s interactive coverage."
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz homerhamm #51431 üzenetére
Ők főleg kiadóként voltak jelen. Amúgy az autós játékai szerintem nem voltak rosszak. Noble Racing -re most pályázok éppen egy eladónál, de van még amit be szeretnék szerezni tőlük. Ott van például az All Star Racing 1-2 és a GP Challenge is.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
VGC: UK retailer Tesco has been selling Nintendo Switch consoles for half their regular price on Monday.
In a surprise clearance sale, the standard Switch console has been made available for £115 (usually £230), and the price of the Switch OLED model has been reduced to £152.50 (usually £305).
Kemény, idehaza 130e alatt nem volt akcióban se sűrűn az OLED
.
-
addikt
válasz Steve1207 #51434 üzenetére
Ezt csinálta itthon is a Tesco. Igaz, csak Nintendo játékokkal. Aztán 1-2 napon belül beszedték a legtöbb helyről, mert kiderült, hogy tévesen csinálták. Nintendo játékokra nem vonatkozott volna, csak minden más platformra. Az is végkiárusítás volt, mert befejezték az üzletekben a játékok árusítását.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
válasz Steve1207 #51437 üzenetére
Monster Hunter Stories 2 -t. -50%.
Rise az emag -tól jött, de ott is jó áron futott. Switch -re mondjuk nem túl sűrűn van akció, ha fizikai példányokat nézzük. Általában az sem ekkora. Tesco azt az akciót kicsit elcs*eszte. Sokan jól jártak vele, és nem minden boltban sikerült bevenni a polcról.
Akkoriban rengeteg "használt", de bontatlan eladó játék volt itt hardveraprón.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz koncsik #51445 üzenetére
Magabiztosságot sugárzó kéztartás. Van ennek több féle formája is. Sőt, egy időben tanították is ezeket a szakemberek.
Főleg női vezetőknél lényegesek az ilyenek, de pl. Steve Jobs -nak is volt kedvenc kéztartása. Kb. Merkel kéztartásának az ellenkezője.
A kéz az egy baromi fontos kifejező "eszköz".
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Tudom, amit tudok - komolyra fordítva, abszolút, főnök(nő)m is hasonlóan tartja a kezét, minket is tanítottak testbeszédre, beszédtechnika, prezentáció (van egy kedvenc trainer-em, egy angol fickó, nem jut eszembe a neve, nagyon jó és viccesen oktat, YT-on is van pedig...)
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest