- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
válasz Döglött Róka #49096 üzenetére
Istenem, ne legyél már ennyire óvodás. Tessék, itt van független objektívban: 24.hu
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
S e t h
nagyúr
válasz csuvicsuva #49102 üzenetére
Nem a férfi defektusa a probléma, az legyen inkább az orvosáé.
A gond inkább az, hogy a kattintások miatt mindenki hírt generál belőle, ami körbe is szalad a glóbuszon és a gombák szerint ez veszélyes, meg kell állítani.Mert akad néhány idióta politikus, aki a hatalom reményében erre rá is játszik és a félelem magvait szórva elhiteti, hogy aki rá szavaz az bizonyos lehet benne, nem fogják kutyává átműteni.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
csuvicsuva
addikt
válasz S e t h #49103 üzenetére
Belinkeltem egy hírt, mert éppen kutyákról volt szó és szembejött. Igen, mandinert olvasok, mert ők minden oldalt, ideológiát (izmust) szemléznek. A cikkben szó nincs kutyává műtésről, a férfinak jó pénzért csináltak egy élethű kutyajelmezt, de nyilvánvaló, hogy idáig már nem jutottál el.
Hozzászólásod tökéletesen jelképezi az általatok olvasott sajtó és politika mikéntjét, magyarul egy darab egyéni gondolat nincs benne.
Egyebet nem írok, nem akarok itt veszekedni senkivel, tőlem aztán Orbánozhattok reggeltől estig.
-
S e t h
nagyúr
válasz csuvicsuva #49104 üzenetére
Egy jelenségre hívtam fel a figyelmet, hogy minden szarral megpóbálnak megetetni bennünket világszerte és a gombafonalakat sajnos ezekkel vígan lehet is formálni, sajnos ezt világszerte ki is használják.
Nem értem a túlzott reakciót.
Nyugodj meg.
Zárd be a böngészőt és nyisd ki az ablakot, tök jó idő van.
-
csuvicsuva
addikt
válasz S e t h #49105 üzenetére
Ha félreértettelek, akkor nem neked szólt és elnézést.
Hajlamos vagyok mostanában túlreagálni a dolgokat, mert nem tetszik, amerre halad a világ, meg rohadt szar végignézni, hogy anyám leépül mellettem és annyira életképtelen vagyok, hogy nem teszek ellene szinte semmit...
Meg a korábban említett ingerszegény környezet. Szerintem eljött az ideje egy újabb felhasználó törlésnek vagy kérek philoxeniától egy újabb átmeneti topiktiltást.
Szerk: privátban megtörtént, majd egyszer még lehet, hogy jövök.
Toxikus vagyok, tudom. Nézzétek el nekem.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #49106 üzenetére
Nem kell tiltani magad. Kilépsz, bezárod a böngészőt, és pihensz egyet, vagy sétálsz. Hidd el, jobb lesz.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Döglött Róka
veterán
válasz csuvicsuva #49102 üzenetére
De amugysem erdekel :)
Amugy nem a hirrel van gond. Mindenki ugy hulye ahogy akar. A japanoknal ez kulonosen jol megy. A baj az, ahogy talaltad. Semmivel sem volt kulonb, mint a clickbait sajto.
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
S e t h
nagyúr
válasz csuvicsuva #49106 üzenetére
Igen, némileg érezhető, hogy érzékenyebben reagálsz dolgokra, mondhatni egyből torokra mész, néha fedezék mögül merek csak írni.
A törlés nem megoldás, sokkal inkább a kommunikáció, fogalmazd meg mi bánt, zavar, hátha tudunk segíteni.
Én a héten tréningen voltam, ahová a cég elzavart, mert vezető vagyok és jól kell bánnom a beosztottaimmal és amikor vége lett akkor megkérdezték hogyan éreztük magunkat és mit tanultunk a pár nap alatt.
Én azt mondtam, hogy lófaxt sem, és most mehetek vissza behozni a lemaradást a cégnél, amiért itt kellett szívnom.
Persze azt nem tudták, hogy én akkor már 3 napja elég szenzitív állapotban voltam, mert a legjobb barátom 3 éves kislánya napok óta küzdött az életéért a kórházban, aminek a vége az lett, hogy ma szedték ki a szerveit, hogy másokon segítsenek, én meg próbáltam a srácot egyben tartani.
Nincs konklúzió, egészség legyen, mert még a holnap sem biztos.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz koncsik #49110 üzenetére
Csődöt is mond részben ilyenkor az empátia, mert az agy úgy védekezik, hogy nem engedi a beleélést, mert egyszerűen lehetetlen ezt a fájdalmat elképzelni.
Nap mint nap zokogott a srác, négy napig tartották életben a gépek a kislányt, de napról napra csökkent a reménye, hogy vissza fog térni.Most a kis ikertesóknak kell elmagyarázni, hogy miért nem jött még haza a húguk a kórházból.
Sosem voltam még ilyen közel hozzá, amikor nem a gyermek temeti el a szülőt.
-
Bogyi007
veterán
válasz S e t h #49111 üzenetére
Családban is volt ilyen sajnos nálunk. Apámék 4-en voltak fiútestvérek ebből apám két bátyja ikrek és volt egy öccse. Fater jövőre lesz 65. Az öccse 36 éve hunyt el, ekkor apai nagyfaterom már nem élt de a nagymama igen. Még csak 6 éves voltam akkor de arra emlékszem hogy mamám sosem heverte ki azt a traumát és 6 évvel később ment a fia után....
Aztán hasonlót láttam párom nagyszüleinél Ők is eltemették közösen a két fiújuk közül az egyiket - aki történetesen Apám legjobb barátja is volt egyben.
Sajnos nem ismeretlen az ilyen előttem sem tehát.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
addikt
Örökéletű autó egy notebook áráért, 2022-ben
Ilyen autón tanultam vezetni. Nagyon szerettem.
Azt írják a hátrányoknál, hogy "nem túl halk". Mostani viszonylatban nem tudom milyen, mert már tényleg régen volt...de akkoriban kifejezetten halk autónak számított. Pont ez zavart benne, hogy a gázadásnál alig lehetett hallani valamit.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
válasz homerhamm #49115 üzenetére
Fh 4-ben megtaláltam az első saját autómat. 91-es civic crx. Sokan úgy ismerik, mint a száguldó koporsó. [link] Az enyém elég durván átvolt alakítva. 170 lóerő jutott a 750 kg-os kocsira. 237 km/h-ig jutottam vele, de ott már féltem egy kicsit.... Nagyon emelkedett az orra.
Most volt egy kis spórolt pénzem, gondoltam veszek egyet hétvégi autónak. Aha... 4000 eurótól indul egy működő példány, ami nincs szétrúgva. Szóval jelenleg felejtős...
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
EB selejtező csoportunk.
"A 2024-es Európa-bajnoki selejtezők csoportjai:
A csoport: Spanyolország, Skócia, Norvégia, Georgia, Ciprus
B csoport: Hollandia, Franciaország, Írország, Görögország, Gibraltár
C csoport: Olaszország, Anglia, Ukrajna, Észak-Macedónia, Málta
D csoport: Horvátország, Wales, Örményország, Törökország, Litvánia
E csoport: Lengyelország, Csehország, Albánia, Feröer-szigetek, Moldova
F csoport: Belgium, Ausztria, Svédország, Azerbajdzsán, Észtország
G csoport: MAGYARORSZÁG, Szerbia, Montenegró, Bulgária, Litvánia
H csoport: Dánia, Finnország, Szlovénia, Kazahsztán, Észak-Írország, San Marino
I csoport: Svájc, Izrael, Románia, Koszovó, Fehéroroszország, Andorra
J csoport: Portugál, Bosznia-Hercegovina, Izland, Luxemburg, Liechtenstein"
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz icemad #49120 üzenetére
Abból kiindulva, hogy kisebb nemzeti válogatottak ellen néha nehezebben megy, szerintem lehet meglepetés, de alapvetően számunkra jó ez a csoport. Viszont Szerbiát én erős ellenfélnek tartom.
A többinél azért esélyesebb a győzelem.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Ma vehettem volna PS5-öt MSRP áron 620€-ért, de csak lemezes FIFA23 csomag volt a Sonynál, az meg kell a fenének.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
addikt
-
addikt
Őszi borvacsora Kovács Antival - frenetikus fogásokkal és vagány borokkal!
Bistro 17 -ben. Nagyon csípem Kovács Antalt, ha esetleg más is szereti a borvacsorákat. Bár itt most frissebb borok lesznek. Ami nála annyira nem ritka.
[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
csuvicsuva kollégával mivan?
Szürke a neve és a képe, de az adatlapján nem ír semmi kitiltást/törlést.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
MODERÁTOR
válasz Guitar14 #49128 üzenetére
#49106: "...Szerintem eljött az ideje egy újabb felhasználó törlésnek vagy kérek philoxeniától egy újabb átmeneti topiktiltást.
Szerk: privátban megtörtént, majd egyszer még lehet, hogy jövök."Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Guitar14
senior tag
válasz koncsik #49129 üzenetére
Oh, ezen átfutottam. Hát kitartást neki. De homerhamm jól mondta: kijeletkezés, böngésző bezár.
Én is tudom, hogy van pár f***paraszt a fórumon de ezeken érdemes csak átugrani aztán csók.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
Bep
őstag
Számunkra. A környező valuták tartják magukat. Amúgy a rossz árfolyam nem tényező valószínűleg részünkre, mert semmilyen kommunikáció nincs onnan, ahol tehetnének érte.
Lehet kellene valutát venni és pár hét múlva eladni...
20% az infláció
A szerencsésebbek idén végre tényleg csökkentett energia árat fizetik és nem a piaci ár felett fizetnek, mint több éven keresztül mindenki az országban.
Kell ennél több.
Jah, és rekord áron van a gázolaj is péntektől[ Szerkesztve ]
-
Azért Magyarország nem a "világ".
Így legalább a külföldiek olcsóbban és gyakrabban vásárolhatnak a magyar storeban, ezzel is javítják a GDP-t.
Politikától mentesen egyébként elég nehéz ehhez hozzászólni.[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
Számunkra. Magyarországon. Pont ez a lényeg.
Most listáztunk be egy csomó terméket 3 multihoz. Mire eljutottunk a végére megint árat kell módosítani.
icemad:
Semmit nem javít. Elég csak bemenni a boltokba megnézni mennyi az élelmiszer...és a java még csak most jön, amikor majd ezerrel fűteni is kell.Szerk.:
Nem akartam a politikába belemenni. Vagyis nem ez volt a célom.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Aztán jön még ez is a szerdai drágulás után.
"Pénteken a benzin bruttó piaci átlagára 10 forinttal nő, míg a gázolaj ára 20 forinttal emelkedik.
Így a piaci átlagárak az alábbiak szerint alakulnak:
- 95-ös benzin: 705 forint/liter
- Gázolaj: 841 forint/liter"[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest