- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
Aktív témák
-
BaLee
addikt
Megjött az Elite gépem. Egy gyors kérdés. Kitettem a nappaliba, nekiálltam játszani a kölcsönkért GTA4el de írta az elején, hogy loginoljak be live-ra különben nem tudok állást menteni.
Ez azt jelenti, hogy csak akkor tudok menteni a játékban ha rá van dugva a netre a gép??
Remélem nem mert kicsit körülményesen oldanám meg. -
BaLee
addikt
válasz rudymester #37053 üzenetére
Rendben köszi!
-
Torry
addikt
Whisper Max-ot hol lehet a legolcsobban kapni?
És gyárit?[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz CHIPman #37055 üzenetére
Azt sajna nem tudom. Ezt a fajta kormány részét nem vágom. De igazából én nem görcsölnék vele, eredti xbox 360 kormány a király és az tuttira kompatibilis mindennel.
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
CHIPman
nagyúr
válasz Mr.Grincs #37057 üzenetére
Megvettem 18k-ért az EX-et, és most dobjam ki azért, mert az x360 kormány biztosan megy? Utánanézek inkább. Olyan átalakítót, amivel a boxot rá lehet kötni dsubos moncsira, és biztosan megy, hol lehet a legolcsóbban kapni? Nem kell feltétlenül MS.
hardverapro.hu/tag/chipman
-
zsocy
őstag
-
CHIPman
nagyúr
Akartam írni Logiéknak ez ügyben, erre ez fogadott:
"E-mail Support is Temporarily Unavailable
During the next several days, Logitech will be transitioning our customer support e-mail system.
Email support will not be available from August 30 until October 12. We will not be able to receive new e-mails or respond to any prior e-mails during this time.
We suggest you check out support site at Logitech.com/support if you have a support question. Our support site contains answers to many frequently asked questions, software downloads, product features, and product documentation. If you still have a question, you can call us during our regular operating hours.
We apologize for the inconvenience. This is a temporary situation while we upgrade our e-mail system in order to serve you better."[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman
-
Gebriel
veterán
Shadowrun-al tolja valaki?
-
Mr.Grincs
veterán
Milyen meglepő hogy több előnyös tulajdonsága van Nem cikizésből írtam nehogy félreértsd. Csak mi lehet jobb egy gyári full full kormánynál?
Ha odajutok én is MS kormányt veszek majd.[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
-
breetai
aktív tag
Hi! Tud valaki valamit erről a Tekken 6 ver. -ról!?
[link]
Azt itt is látom, hogy mi lesz a külcsíny. De, lesz plusz belbecs is? Mármint pár olyan cucc ami az alapban nem lesz benne/elérhető?"Értem én, mert értem, hogy gőzgép. De mitől megy!?" XBL: Breetai HUN
-
Mr.Grincs
veterán
válasz 30z.Samu #37068 üzenetére
Hidd el kell a 250es nagyon. Nekem 60as vinyóm van és szenvedek mint malac a jégen mert nincs helyem. Sok játékkal, játszom, meg a hugom is használja a gépet. Így sokszor le kell törölnöm 1 vagy 2 játékot hogy egy másikat felrakjak. Már nagyon várom, hogy a 120as meglegyen, bár szerintem egy idő után azt is kinövöm. A 250es meg jóbuli lehet. Várom már hogy majd lehessen kapni, da az még odébb van bőven mire azt forgalomba rakják.
[ Szerkesztve ]
-
Ebit
addikt
válasz Mr.Grincs #37064 üzenetére
Szerintem, nem törvényszerű,hogy a gyári jobb, sokszor a tartozék gyártók termékei jobbak.
/összehasonlitás,olyan Userektől származik,akinek, volt mindkettő,és egyszerre tesztelték/Valószinű,én is MS kormányt veszek a gyerekeknek,mert mostanában, egyre több jó autós játék jön ki boxra.
-
Mr.Grincs
veterán
Hát pl ha lenne utángyártott xbox 360 kontroller akkor biztos nem venném meg, hiába olcsóbb. Valahogy nem bízom az ilyen cuccokban, mint ahogy az utángyártott 120as hdd ben sem, mert azt is lehet venni pár ezr ft tal olcsóbban mint az eredeti 120as. Lehet ezt az utángyártottat is lerugják és akkor buktam a lóvémat.
-
addikt
Üdv! Megint van új HD DVD Player-em! Ha érdekelne még valakit szóljon!
There's a device that I've been using called a whoop.
-
zack
nagyúr
válasz Mr.Grincs #37070 üzenetére
Ez a 250Gb vinyó tényleg elég szélsőséges egyébként. Én ha játszom szeretek egy felé figyelni, tehát ameddig nem érek a végére a feltelepített játéknak, addig tolom. Mondjuk PC-n is játszom párhuzamosan (Crysis Wars Multiplayer), és lehet ez is közrejátszik. A csajomnak is 1 max. 2 játék van fent. Tehát 4 játéknál többet nem használunk vinyóról.
De hogy nektek 120Gb vinyó lenne az ideális, kicsit extrém eset. Az legalább 18-20db játék telepítve...sztem tök felesleges ennyi. A 250Gb meg majd 40db játék.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
eddie17
addikt
Még mindig jó a Brütal Legend Amikor felcsendült az első csatánál a Battle Hymn/One shot for Glory na az ütött Persze nem mindenki fogékony erre a zenére. (szerenecsére én mindenfajtára)
Más: Akik előrendelték az 576-tól a Forza 3-at, azok valószínűleg október 24-én kapják meg a futártól.
-
Mr.Grincs
veterán
Szeretek sok játékkal játszani egyszerre. 120as egy darabig kitartana, a 250es meg mégtovább. Szerintem karácsony fele már lehet lesz a polcokon 250es de lehet csak jövőre.
[ Szerkesztve ]
-
-
Peat;)
veterán
válasz eddie17 #37075 üzenetére
Amikor megrendeltem én hülye a személyes átvételt választottam mert melóból útba esik hazafele. A megjelenést én meg nem vágom ennyire fejből meg hogy mikorra esik. No mindegy, akkor nekem marad hétfő vagy szombat talán. Engem basztak értesíteni, de 576-tól már nem is várok más hozzáállást.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Létezik olyan hogy Y VGA elosztó a monitorba vagy valami hasonló olcsó szerkezet amin csak egy kapcsoló van, hogy vagy box vagy pc állás.
-
Thome
veterán
Na, mivel egy képcsöves tv-n (48cm) szutykolódok a box-al, döntöttem, hogy kék vennem (vagy zöld ) egy Monitort (mondjuk ugyanekkora képméret jó, ergó 20" bőven jó), mert egyszerűen nem látom a szöveget rajta, na meg nem az igazi, kiégeti a szemem.
De mivel én ezen Tv-znék is, néztem egy ILYET, és mivel a legolcsóbban akarok kijönni a dologból, segítségeteket kérném, hátha tudtok nekem ettől olcsóbban mutatni valami ilyet. Kompozit bemenet legyen benne, ne kelljen hozzá pc, no meg legyen benne analóg bemenet. Ennyi lenne. Ja igen, az se hátrány, ha távirányítós!
Azért ide teszem fel, hátha más is így oldotta meg a dolgot, mivel egy LCD tv drága számomra (Ilyen noname fajtákat még futólag sem nézek meg, a többi meg mind <45-50-55ezer), és ez az lcd monitor + tv tuner kombó kijönne olcsóbban.
Előre is köszöntem a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
takacsimr
csendes tag
Sziasztok!
Beszereztem egy 320GB USB HDD-t. A kérdésem az lenne, hogy milyen formátumra kell formázni, hová kell csatlakozatni (hátsó, első USB) a HDD-t, hogy kezelni tudja az XBOX360?
Van esetleg bármi más trükk?Köszi: Imi
Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest