Aktív témák
-
-
-
Kasza08
őstag
Miért nem jó az MS support? "Ezen a számon előfizető nem kapcsolható." 0680018590, ez a számuk nem?
szerkesztés: lol, már nem mod van, hanem szerkesztés?
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Kasza08 #19006 üzenetére
sztem csak egyszerűen vagy nem jól ütötted be vagy nem az a számuk. vagy megváltozott de ezt nem hinném. de az is lehet hogy nem fizették a számlát és kikapcsolták a vonalat
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
(Kolombusz)
veterán
Vettem egy guitar hero aerosmitht.
Azért ezt, mert 1k-val olcsóbb volt, mint a legends of rock, az meg már kiírva úgyis megvan. -
heihachi
addikt
Melyik játék pörög jobban neten? COD4 vagy BFBC? Úgy értem melyiket tolja több magyar?
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
(Kolombusz)
veterán
De gitárral milyen rohadt nehéz játék ez.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz (Kolombusz) #19013 üzenetére
De sokkal jobbanm élvezem.
-
->Raizen<-
veterán
Na srácik mi lehet a gond bekapcsolom a boxot 1-2 mpig jó a venti zaj utánna elviselhetetlenül zörög és hallható hogy visszaesik a fordulat is na már most kikapcsolom bekapcsolom van mikor 3x és megszűnik ez a jelenség mit tegyek? Cseréltessek benne ventiket? Egy magát konzol szakinak mondó illető aki egy konzolbolt tulaja igy látatlanba nem tudja megmondani mi lehet szóval nem tudom ja egyépként 12v-os mod van rajtuk.
-
zsocy
őstag
válasz (Kolombusz) #19014 üzenetére
Mennyi most egy ilyen pakk?
Nekem elég lenne egy gitár is, csak nem merem megvenni, mivel még sosem próbáltam.
Egy helyen láttam a GH2-őt, gitárral 12-ért, de szerintem az csak elírás volt... -
heihachi
addikt
válasz ->Raizen<- #19015 üzenetére
Nem "egyépként", hanem egyébként, és egyébként, ha 12 voltos mod van rajta, akkor meg is érdemled, hogy zörög. Szerintem köttess rá 220V-ot, attól a zörgés meg fog szűnni.
-
zsocy
őstag
Valószínűleg nem a voltmod miatt zörög, hanem csapágyas a venti. Úgy kezdik mindig hogy zizegnek, amit az elején még abbahagynak kis idő műlva, de később már mindig hörögni fog.
Ha nem múlik a hang, akkor csere. És tényleg nem érdemes 12v-ra moddolni, elég a 8 is, és kevésbé hangos úgy a cucc.
Szerintem.
-
Djuree
félisten
visszaveheted 5v-ra nyugodtan. nekem is 12v-on ment mégis 3ledes lett...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
heihachi
addikt
válasz ->Raizen<- #19022 üzenetére
Látom, sikerült levenned a mondandóm lényegét
-
->Raizen<-
veterán
Érdemes feltolni a beta dashboardot szerintetek? Nem tudom de én csapdát szimatolok ezzel könnyebb lesz az msnek kibannolni azokat akiknek a filmware mókolt nemde? Meg hát 19.-éig vagy meddig aki ezt feltolja nem tud felmenni a livera. Nem sok értelmét látom.
-
Kasza08
őstag
válasz ->Raizen<- #19025 üzenetére
Nem csal a szimatod, az új dashboarddal együtt érkezik egy bann hullám. A letöltést nem tudod elkerülni, ha meg kihúzod, akkor ugyanott tartasz - nem játszol. De jó, hogy nekem már nincs okom félelemre
-
tiv83us
veterán
válasz ->Raizen<- #19025 üzenetére
Akkor ezt most jol megbeszelted magaddal
Nem igaz, hogy nem birtok ki /akinek nem inge/ 2 hetet, meg kijon a teljes, bugmentes, Live-on is hasznalhato dashboard...
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Kasza08
őstag
Valaki CoD4 ma este?
-
kisJack
aktív tag
tudtok olyan boltokat ahol viszonylag olcsón lehet hozzájutni játékokhoz? leginkább újak érdekelnek. régebben volt már linkelve ilyen de most véletlenül sem akadok rá.. thx!
-
Scoobyka
addikt
nem tud vki egy linket ahonnan nagyon olcson lehet vezeték nélküli x360 kontrollert venni?
Eseteleg vkinek eladó debrecenben?....valamint továbbra is keressek 20-120gigás winyót....
pmben ha lehet.
-
-
Vangelis
félisten
Üdv skacok, ma kaptam ajándékba egy Szexbox 360 premiumot.
Majd ha lesz időm végigolvasom a fórumot.
NFS carbonom van hozzá:_), eddig kétszer fagyott ki töltés közben@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Djuree
félisten
-
-kdM-
senior tag
hello!
en most tervezem egy xbox vasarlasat es lenne nehany kerdesem, mivel ezelott konzolhoz meg csak nem is nagyon nyultam, szoval teljesen 0 vagyok a temabanaz erdekelne elso korben, hogy a netes jatek, hogy megy vele? ingyenes-e egyalltalan, mert lattam hogy lehet kapni valami kartyakat hozza
mi a hatranya ha nincs merevlemez? egyaltalan nem lehet menteni a jatekokban?
-----------------------------------------------
Mivel nem szeretnem, ha ezekre a kerdesekre a topikban az emberek elkezdjenek valaszolgatni, tippeket, tanacsokat osztogatni, ezert ezt kimoderaltam.
-----------------------------------------------es meg annyi hogy hol lehet olcson eredeti jatekokat venni?
[ Módosította: tiv83us ]
-
Vangelis
félisten
válasz Djuree #19042 üzenetére
Eddig nem tetszik... de majd csak megszeretem, csak ezt is alig tudtam hozzá megszerezni,.. mármint a carbont.
Kinek van kőcsön játékja
Nah nem is ez, gyors kérdés, lehet le van írva valahol, de ....
HDTV módban milyen tv-n megy a cucc?
HDMI-vel kéne összekötni, mert most csak akis lcd-n próbáltam
De holnap át akarom rakni a 127cm es plazmára, és ott hdmi volna az ideális, mert itt hiába kapcsolom hdtv re... de mondjuk lehet nem is kell átkapcsolni.
Mingyá olvasom a topicot:, csak most játszodtam@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Kasza08
őstag
Call of Duty: World at War demo live-on emberek!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest