- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz Djuree #36199 üzenetére
Sosem vennék 3 LED-es boxot...főleg nem sajátnak. én úgy tudom 60-70% az esélye hogy túléli hosszú távon a javítást. Amelyik viszont megdöglik javítás után, az viszont már menthetetlen. Lehet eddig szerencséd volt. De azért légy óvatos.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Mr.Grincs
veterán
Hát az annyit meg is érne. Csak tudni kéne, hogy menthető e a lemz vagy nem. Ezért kéne elvinni valami konzolboltba ahol políroznak is. Régen mindig láttam ilyen reklámot hogy dvd meg játék lemez polírozás, de már nem emlékszem rá, hogy melyik oldalon láttam.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Tomazoe
tag
[link] Ilyet kell venni!
-
Xirtam
veterán
Én erre fogok benevezni: [link]
-
Mr.Grincs
veterán
-
4sal3
aktív tag
válasz liquidmoon #36192 üzenetére
a routered folyamatosan tartja a netkapcsolatot, így nem kell beírnod semmit a configba, hagyd auto-n. esetleg ha van olyan menüpontod a wlan routerben hogy xbox enable, akkor kapcsold be mondjuk ha nem kapcsolod be, akkoris műxik
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Xirtam #36206 üzenetére
Imádom az ilyen tudatlan konzolboltokat. Nem mintha akarnék most venni ilyen packot, de akkor is oda kéne fogyelni az oldal szerkesztésre.
Majd veszek megint egy 60as packot ha ez kidöglik. Ennél többet szerintem fölösleges érte kiadni, még ha limitált kiadás meg franctudja mi akkor se. De aki megteheti az vegye meg nyugodtan. Nem a konzol színe miatt játszok vele, attól hogy fekete, piros vagy fehér. A belső nem változik. Meg szerintem jó szín a fekete, de árban annyit számomra nem ér meg./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Csabee.
nagyúr
Új tenisz-es játék mikor jön ki Xbox-ra tudtok valamit?
Üdv: Csabee.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Xirtam #36209 üzenetére
Forza 3 eleve nem érdekel, mert nállam nincs semmi átütőereje.
De értem mit mondasz. Most van a 60as packom, ahhoz csinálok vagy beszerzek egy 120as hdd-t, vagy ha lesz akkor ezt a 250eset és vígan elvagyok egy darbig, amíg le nem seggel a box. Azt ha kinyúl és nem javítható veszek egy 60ast abból eladom a hdd-t és játszok tovább, megint vígan. Erre akartam kijukadni.De ami a legfontosabb, hogy nem mindenkinek vagy egyszerre 75K ja egy COD4 MW2 szuper packra, hiába is éri meg és szeretné megvenni rohadtul, ha csak egy Arcade packra és egy COD 4 MW 2 lemezre fussa.
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
szaszlaci
addikt
Jó lesz a VGA is, ha szimpatikusabb, nem igazán fogsz eltérést tapasztalni.
De a szétpattintással sem okozol semmi kárt. Ha csak szét nem töröd..HDD: mert meg kell hekkelni a bele építendő merev lemezt. Mivel másképp kell 20-nak, 60-nak, 120-nak, 250-nek, érthető, hogy a 120-as módosító csomagja nem lesz jó a 250-re. Vagyis jó lesz, csak épp 120-nak fogja látni.
[ Szerkesztve ]
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
BaLee
addikt
válasz Mr.Grincs #36208 üzenetére
Ha azt nézem, hogy a sima pack 120-as vinyóval ugyanitt 65k, itt meg 75ért kapsz plusz egy controllert (~9k), 250-es vinyót (~?), egy játékot (~13k) meg egy spéci kinézetet. Azért így már nem rossz ajánlat szerintem.
Persze a kérdés mindig az, hogy kinek micsoda mennyit ér meg max.Van olyan ismerősöm aki ha valamit vesz meghatároz egy maximum keretet és mondjuk egy procinál hiába van 25ért egy nagyon akciós sokkal jobb proci, ha 23-at szán rá maximum akkor nem veszi meg a jobbat.
-
Ton1
tag
válasz Tomazoe #36203 üzenetére
hehe, ezt kegyetlenül elírták, ott van, hogy megjelenés szept 15. most okt 7 van és előrendelhető mellesleg a modern warefare 2 nov 10-én jelenik meg, előtte ezt a modelt nem árulja senki.
Válasz: #36214 szaszlaci
De ha már sikerült ezekre a típusú winyókra hackelni, akkor 250-esre nincs? :S[ Szerkesztve ]
-
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
Megjött az új boxom egy elit! Szuper nagyon tetszik, viszont van egy két divx-es videóm és nem tudom őket lejátszani, pedig visszaállítottam az accountomat és gold statuszban vok!
A másiknál betettem és egyből kiírta a code statust és hozza a letöltés gomb is aktív lett! Ennél nem ez mitől lehet? Mi kellhet hozzá?Köszi
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Djuree
félisten
-
mrmrg
tag
Sziasztok!
A következő gondom volna:
Tv-n játszanék hdmi kábellel. A kép tökéletes de nincs hangom:S
Scarton van kép és hang is. Kell vmit állítanom vhol?
Mi lehet a gond?
Arcade gépem van.Köszi:G.
-
Djuree
félisten
te tudod. nekem megéri fele áron a 3 led után javított gép. 90% stabil marad. nekem már volt pár 3 ledes javított gépem, azóta is megy mindegyik ahogy visszahallom az új tulajoktól
persze aki nincs nagyon otthon a box belső világában az ne is vegyen 3 ledeset...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Csabee.
nagyúr
Srácok! Ha hálózati kábel bevan dugva az xbox-ba és van otthon routered, akkor gépről tudtok HD filmeket streamelni tv-re xbox-on keresztül MediaCenter segítségével könnyedén! Ma volt technet szemináriumon! Ez bajomi jóó!
[ Szerkesztve ]
-
-
RockHaRD
addikt
Vettem ma 4200 microsoft pontot, és tölteném le a 800 pontos force unleashed cuccot, és mikor rányomok, hogy reedem code, majd beírom a kódot, nem fogadja el "isn't valid"... konzolvilágba vettem, és zsír új fóliás, stb... mi lehet a baj? Tuti nem írtam el, többször átnéztem
-
-
Sickboy25
addikt
Olyat csinál, hogy letöröltem a régi kódeket majd felrakom azt amit kér a filmhez utána újraindítom 1 mp -re lejátssza a filmet bejön a kép és a hang is majd kidob és újabb Status code jelenik meg , de azt már nem kínálja fel letöltésre
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Crazyman33
senior tag
-
Sickboy25
addikt
-
Crazyman33
senior tag
válasz Csabee. #36228 üzenetére
Azt azért ne felejtsük el, hogy nem mindegy milyen a router! Nem mindegy a sávszélesség.
Amúgy van erre még sok megoldás hogy vinyóról nézzünk HD filmet, csak kettőt említenék.
OLCSÓBB
DRÁGÁBBForza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
Csabee.
nagyúr
válasz Crazyman33 #36247 üzenetére
De itt csak lankábelt kell bedugnod! Nem kell nagyon nagy router.. sima 54mbit-es is elég.
Itt a vezetéknélkülin van a hangsúly!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Óra topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest