- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Hát ha karácsony kürl lesz ilyen akció akkor lehet én is benevezek egy 0THM esre, mert akkor ugyanottvagyok, mintha kpra venném meg egyben, csak mégis így kényelmesebb.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
NFS Undercover Magyar feliratos készpénzre cserélhető az ára 4K. Posta is játszik.
Pübe lehet zaklatni./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
user137
őstag
Sziasztok!
első konzolomat igyekszem beszerezni, és ehhez gyűjtök infókat. természetesen PS3 vs 'Box360 lesz belőle. A terv a mostani PC leméretezése picire és passzívra, a játékos részt kidobni a konzolra, és nagyrészt a média center részt is. Tárolásra van már egy NAS a hálózatban.
Kérdések a Box-szal kapcsolatban:
- hang. mit lehet tenni, és mennyire zavaró a hangja egy csendes szobában, ha pl DVD-t nézne az ember? Egy halk PC-nél (közepes hangú laptopnál) erősebb? Meg lehet-e nyitni a dobozt garivesztés nélkül, hogy az ember kicserélje a ventiket másokra, stb... ?
- hűtés. szorosan kapcsolódva a fentihez. a vízhűtés mod mellett mit is lehetne tenni a géppel, h ne melegedjen túl. (ha túlmelegszik, az gyári garanciában javítandó, ugye?). Az új alaplapokkal és a 65nm-es gyártással is gyakori eset ez?
- Médiacenter: képnézegetés, videók lejátszása (h.264?), feliratok? NAS-ról UPnP streaming, vagy csak WMC-ről lehet?
- JuTúb csatorna vagy 3rd-party fejlesztések elérhetőek (időjárás, messenger, etc?)
- vinyót lehet kézzel cserélni, mint a PS3-ban? Mit tárol a vinyón? mert a 100G alatti tárolókapacitás kevés is lehet idővel....
- "kiokosított" boxokat kizárják a Live-ból akkor is, ha legális vételek?
- bármi ami eszetekbe jut a PS3 ellen (reálisan, plz!)Köszi előre is a válaszokat!
-
Sickboy25
addikt
válasz user137 #36507 üzenetére
szia
akkor kezdem én és majd jönnek a többiek is! Azért ha visszaolvasol vagy bepötyögöd a keresőbe mindenre választ kapsz, mert ez a ps3 vs xbox360 nagy harc volt itt! Keress rá lesz egy két érdekes hozzászólás!
Én a prémiumomat most cseréltem elitre és lényegesen halkabb, de ezt lehet csak bebbeszélem, nah de nem, mert halkabb! Én is ezen nézek dvd-t az előzőnél zavaró volt néha a hang, de ennél semmi!
Túlmelegedés szerintem ezekre a jasper alaplapos gépekre már nem jellemző annyira, mint elődjeire! De a hűtésre itt találsz megoldást!
Videókat lemezről játszik divxhez letölthető codekeket kínál a dvd-t automatikusan játssza, h.264 (.mkv ugye) nem játszik le közvetlenül csak valami külső segítséggel!kiokosított rész az warez , esetleg priviben érdeklődj!
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
_ak_
addikt
válasz Sickboy25 #36508 üzenetére
Vagy ketten haluzunk vagy tényleg más hangja van egy elitnek. Még akkor is, ha tisztában vagyok egy box belsejével és inkább arra szavazok, h vmi finom pszichológia mellékhatása az egész. Igaz, esetemben inkább halk és egy picit halkabb volt a különbség.
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
user137
őstag
még egy kérdés: lenne olyan kormány, ami jó mind a 2 konzolhoz és PC-hez is? A logitech-ek mennek PC-vel és PS-el, az MS nyilván Xbox only, a Fanatec kormányok közül van X-box és PC kompatibilis, de a három egyszerre hiányzik...
ha vki tud ilyenről, ne tartsa vissza a levegőt!
-
Sickboy25
addikt
Ez az elit nekem nem jön be nagyon vagy csak az enyém ilyen, de egyszerűen már a dvd filmeket sem játssza le, mert állandóan szaggat!
Ez mitől lehet meghajtó mehetett tönkere? Divx- et szinte egyet sem azok közül amiket a prémium vitt, de már a dvd lemezeknél is kezdi! Én tudom, nem filmnézése van, de ha már beletették akkor az működjön is rendesen!"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Def26
félisten
-
_ak_
addikt
válasz user137 #36511 üzenetére
Bár mérget nem vennék, de legjobb tudomásom szerint 2 kormány köthető a boxra, de egyikük sem kompatibilis a PS3-al.
Sickboy25: ha a prémium vitte, de ez nem, akkor egyre nyilvánvalóbb, h vmi hiba áll fenn, főként, ha a rendes bolti műsoros dvd-vel is van vmi. Milyen dc/dvd-re írtál ki filmeket?
-
-
BloodyEddie
őstag
válasz BloodyEddie #36479 üzenetére
Erre valaki?
-
_ak_
addikt
válasz BloodyEddie #36516 üzenetére
szerk.: természetesen a #36479-re válaszolva és megint csak természetesen, ha live-ra regisztrált profilról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
Topa00
tag
Sziasztok! Xbox-ot szeretnék vásárolni! Milyet érdemes most venni? mire kell a 80 vagy 120 gb-os vinyó?
-
30z.Samu
félisten
válasz Topa00 #36518 üzenetére
Szia!
A vinyó a játékok telepítésére és a letölteni valókra kell.
Skacok akadt egy kis bibi! A Drágaszágomnak időnként elkezd kerregni a ventije, amikor bekapcsolom, egy Xbox restart megoldja a problémát. Mi lehet a gond? Kezd behalni a venti? Vagy csak egy kis takarítás kéne neki? Még garis a gép.
Sic Parvis Magna
-
gyuri00
aktív tag
válasz Topa00 #36520 üzenetére
első hozzászólást olvasd át sokat segít
hát befejeztem a fable2őt első gém amit végig vittem boxon és ez igzán jó játék volt de a végén valami nagy harcra számítottam vagy valami de semmi a vége csalódás volt
most befejezem a gow2őt uttána minek érdemes neki fogni?
ha jön valaki akkor fifázunk mortal ufc beszerzés altt az nba akkor ilyenekt játszunk
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
Annyira nem nagy ár, mivel 576-ban 99ft-al drágábban rendeltem elő. Vagy csak betegek lettek, 576-ra minden jellemző csak az nem hogy egy új játék olcsó legyen.
A warezos hozzászólásokat meg tessék bannal kicseszerinteni a fenébe, attól hogy egy régebbi tag ír szerintem még szigorúbb is lehetne rájuk a szabály. Tipikus magyar mentalitás, hogy a normálisak várják az átvétel napját, erre benyögik hogy ők már mindjárt kezdhetik benyomni a torrentet. Nincs azzal semmi baj. Ha nem pofával menne. Magáról a játékról persze én szívesen olvasok majd élménybeszámolót, az ilyen userektől is ahol a tájékoztatás a cél nem az arcoskodás...warez és warez között is van különbség. Off vége.
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
-
Def26
félisten
válasz Peat;) #36524 üzenetére
Neked mi bajod van? Ki warezolt itt? Djuree leírta, hogy már kint van, én meg, hogy az USA, és akkor mi van? Ez az a qrva nagy warezolás?
A többi infót innen szedtem."Tipikus magyar mentalitás"
Az hát, ami tipikusan most rád is illik...[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Peat;)
veterán
LoL képed az van. Ha valamiről beszélnek/írnak azt úgy hívják kicsi Def26: téma. A témának van tárgya. Rakd le az érettségit, hasznos az, majd megérted a magyart. Engem rohadtul nem érdekel hogy ki milyen verziót honnan hogyan tölt le, másol, játszik. Az igen ha itt erről olvasok és közben megy a nyavalygás ha szóvá teszik. Egy fórum amiben tilos elvileg ez a téma, de aki szól mit kap? "neked mi bajod van"? No, ezt meg úgy hívják JELLEM. Ez a magyar negatívabbik jelleme aki még vissza is írja arra aki szól az ellen ami tilos. Meg van a dolog kulturális gasztronómiája.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz Peat;) #36529 üzenetére
Ez is egy fajta hozzáállás. Te ilyen kutya vagy én meg olyan. Magyar vagy Te is nem?
Akkor amikor ezerrel ment a flasheléssel kapcs. eszmecsere miért nem volt nagy a szád?
A többit nem is reagálom...Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
heihachi
addikt
Most mondanám, hogy játszátok le Fight Night-ban, de nem tudom, hogy megvan-e mindkettőtöknek
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Sipi16
őstag
Sziasztok!
Nézegettem mostanában ezt az Xbox témát és egy olyan kérdésem lenne, hogy ha szeretnék rajta másolt dvd filmeket nézni ahhoz egy gyári példány hogyan viszonyul? Régebben hallottam, hogy a PS2-ket chippelni kellett. Olvastam valami flash-elésről. A Flash-miatt ugrik a gari? Tudom, hogy a warez határát súrolja a hsz-em. igen vagy nem választ is nagyon megköszönök.
Üdv.: Sipi
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Peat;)
veterán
Nem ülök mindig gép előtt. Vagy de de ott nem ph-zok. Most az előtt ülök amin megy a ph, a pechedre, de ezek szerint minden egyes warez dologért elvárod hogy kiabáljak, leszámítva a tiedet. "mi bajod van?"-ezt a tükörbe. Igen sok fajta hozzáállás van, van egy "menjen de kussba, vélemény jöhet" és van a mi bajod van ember, kb mint a kopasz a merciben amikor megáll a tólószékes helyen, nem nagy gond. Nem hal bele senki. Csak valaki érzi hogy ez nem kéne valaki nem. Abszolút magyarok vagyunk mindketten, ilyen hülyeségeken csak két magyar tud lovagolni, mert makacsok vagyunk. Az egyik szentimentális barom a másikra jelző még nem született amit én használni tudnék.
Nekem a 3-as fn megvan, a négyes nem tetszett. De most nincs live előfizetve, talán majd forzanal, ha már a felénél tartok kb.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Zsír az avatarod
Nekem meg egyre szűkebb a 60as vinyóm...Úgyhogy 12as lesz belőle egy hónapon belül.
(#36534) Sipi16: Ha flashelsz akkor ugrik a gari, de szerintem ez elég eggyértelmű.
Szerintem ha másolt dvd ket akarsz rajta nézni akkor inkább felejtsd el. Lehet rajta nézni nem arról van szó csak ne koptassad fölösleges az olvasófejet, amit igen húzós áron cserélnek ki ha tönkremegy. 1-2 év után vagy azon belül attól függ ki hogy használja. Ha felmásolod a játékokat a hdd re akkor sokáig bírja. Amúgy 10-15K egy meghajtócsere úgy hogy a régit is visszakapod. Inkább a filmekhez használj asztali dvd lejátszót vagy pc-t.[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
-
Csabee.
nagyúr
Biztosan ismeritek fórumról kedved Xirtam kollégát!
felvett msn-re hogy cseréljünk játékot, kellett neki 6cd.. elküdltem postán elsőbbségivel!
Ő nem küldte el nekem az általam választott hatot, csak 3 hétre rá.. ma jött a posta 4lemezt küldött! Ennyit a korrektségéről! Írtam rá ph-n hogy megjött, nem válaszolt, aztán láttam hogy azóta le is törölt msn-ről! Amióta írtam neki ph-n ma.. így bízzak meg az emberben..[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
user137
őstag
válasz user137 #36507 üzenetére
na urak, a fene nagy flame-osztásban erre nem nagyon sikerült válaszolni (tisztelet a kivételnek), úgyhogy elmentem egy KV monogrammú boltba és a srácoktól megtudtam a következőket:
- a jasper lapos gépek egész halkak (ezt sikerült is meghallgatózni, habár csak idle módban ment, de gyakorlatilag kussban volt teljesen)
- a másolt játékok miatt a Live-ból kitilthatják a delikvenst (ilyenkor a profilodat tiltják ki, vagy a gépet?)
- média centerre ha nem is teljesen, de alkalmatlan a kisgép (azóta Ion lapos miniPC-ket sasolok)
- az új alaplapos konstrukcióval többezer eladott darab után egyet sem vittek még visszaszóval jó is meg rossz is van benne. azért a forza nagyon húz.... remélem, h nem sértettem senki lelkivilágát a témában, de talán segít a többi konzolszűznek az információ...
[ Szerkesztve ]
-
CUskater
tag
üdv!Kérdésem a követlező.Tvmen nincs HDMI bemenet de van DVI,és van egy DVI HDMI átalakítóm!!Rákötöm a boxot tvre,de ugye a dvi miatt nincs a HDMI-n hang!!!Szétbeleztem a gyári kábelt ami az arcade gépekhez van és most be van dugva a boxba a hdmi és a gyári kábel is!Hdmi-n jőn a kép, a hang pedig a gyári RCAn!Ettől ugye nem lehet baja a boxnak?Mert most fasza a kép és igy egy erősítőn keresztül vam hang is!
"Az élet szar, mondta Jézus, és bedobta a tömegbe a keresztet!"
-
ithomas
őstag
válasz user137 #36544 üzenetére
"- az új alaplapos konstrukcióval többezer eladott darab után egyet sem vittek még vissza"
Nahát erre most mit mondjak?
Hát persze..hiszen kizárólag az első 3 napban kell a boltba vissza vinned a gépet..ha ez letelik,akkor a maradék 3 évben az MS-nek KELL visszaküldened a gépet, az eladó üzletnek ehhez már semmi köze....
Ezzel nem a konzol megbízhatóságát akarom feketíteni, csak a tisztánlátás végett érdemes ezt megemlíteni
Real eyes realize real lies!
-
sch_a
addikt
Hát szvsz az, h egy régóta várt játékot már eléggé idejekorán feltörtek, az az információ érdekesebb, mint ha pl. ezredszerre is megkérdezik, mi a különbség az arcade meg az elite között, vagy h honnan tudom, h jasper alaplapos-e a gépem... Szerintem semmi arcoskodás nem volt benne, nem írta senki se, h bibibibíí én már játszom vele. (Főleg hogy ugye másik régiókódról volt szó...) Kicsit néha túl van lihegve ez a no warez téma. Oké, h tilos itt ez a téma, senkinek se lenne kedve arról olvasni, ki mire, mivel, hogyan írja ki a játékot.. Épp ezért olvasom ezt a fórumot. De szerintem szó nem volt most ilyen mértékű warezről.
Am. antiwarezxirtam, mégse annyira antiwarez ezek szerint?
-
szaszlaci
addikt
válasz Mr.Grincs #36538 üzenetére
3-4 ezerért szoktak LiteOn-t árulni. Még a szervizes pofátlan áru csere ára is 10 alatt van.
Amúgy tényleg marhaság 360-on DVD-t nézni, ebben egyetértünk.
Írott egyrétegű DVD megy a gyári gépen is. Mi van, ha a családi videókat raktam rá?[ Szerkesztve ]
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
Aktív témák
Hirdetés
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest