Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Mr.Grincs
veterán
Na jóestét emberek nem voltam itt már lassan 3 napja. Megjártam Romániát oda vissza. pontosabban Arad, Déva, Sebes, Szeben, Brassót. Meg persze vissza is, hogy a fontosabb és nagyobb városokat említsem. Brassó volt az utcsó város ami még a Magyaroké volt.
Gyönyörű volt az oda és a vissza út is. 10 óra kocsikázás oda, vissza szintúgy.
Mindenkinek látni kell, egyszer minimum./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
alien_
őstag
válasz Sickboy25 #36006 üzenetére
Egy mód van ennek az elkerülésére, ez egy XSata nevű cucc (illetve most már van egy Xport nevű, újabb változata).
Lényegében ez a kütyü hozzáférést biztosít a PC-dnek az X360-ad merevlemezéhez, így másolhatsz rá/róla mentéseket.
Ha esetleg érdekel egy ilyen kütyü, 11 000Ft körül tudok szerezni
De tényleg az a legegyszerűbb, ha gyorsan leakasztassz valahonnan egy 256MB-os MS memóriaegységet.[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
-
-
Sickboy25
addikt
válasz alien_ #36007 üzenetére
Köszi segítségeteket, de akkor inkább egy memóriakártyát kellene vennem az gondolom lényegesen olcsóbb!
Memóriaegysége nincs valakinek eladó?[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Gebriel
veterán
GoTY kiadású játékok mit takarnak
-
heihachi
addikt
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Valami médialejátszót szeretnék venni, ami visz MKV fájlokat. (ha már megvan a HD tv).
Úgy néz ki a WD TV lesz a befutó, jó árakon van, viszont most ismerős mondta, hogy rosszul tudom, az X360 is vihet MKV-t, az XBMC segítségével.Van oldala is, de nem nagyon látom át egyelőre.
Valaki dióhéjba elmondaná mi is ez? (de sztem hanyagolni fogom, a 3 ledtől való félelem miatt nem szivesen zúgatnám a boxot még filmezésre is, ha nem muszáj).
-
Def26
félisten
válasz HagaNRG #36023 üzenetére
Linkelhetnéd azt az oldalt, mert én úgy tudom, hogy a box nem viszi az mkv fájlokat. Max. stream -eli.
heihachi:Azok a bokrok a háttérben nem valami szépek. Amúgy szép piruett.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
zack
nagyúr
válasz HagaNRG #36023 üzenetére
Nem értelek.. Miért nem kötöd össze az LCD tv-t a géppel? Jóval olcsóbb, és gazdaságosabb mint egy mkv lejátszó. Ma vettem egy zavarszűrős aranyozott 10m DVI-HDMI kábelt, és valami csodaszép a kép tv-n.5-7k megúszod a vásárlását, ennél olcsóbb megoldás a minőségi lejátszásra nincs. Mkv-t elindítod és ha megnézted, törlöd. Nem ez az egyszerűbb?
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
HagaNRG
őstag
Nem, mert sajnos a notim és a PC-m sem hd kimenetes és amennyire rémlik nem nagyon mennek a hD filmek. (vagy fene tudja).
De akkor is.
Legkényelmesebb mégiscsak egy dedikált lejátszó lesz. (a héten tutira megveszem a Western Digital TV-t.) Pici, hangtalan, visz mindent, csak egy winyó kell mellé és megvan a HD központ. -
Crazyman33
senior tag
válasz eddie17 #35969 üzenetére
Na, pont ezért kérdeztem.
"de csak nekik engedélyezi a Microsoft pl. a Forza3 collector edition árát előrendelve az alap árér!"
Viszont ha körül nézel van olcsóbban is. ITTForza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
Xirtam
veterán
válasz Crazyman33 #36028 üzenetére
Ha egy boltot üzemeltetnél te is ezt montad volna a vásárlónak!
-
CUskater
tag
üdv mindenki!Vettem egy arcade gépet,összekötöttem a HD tévmel,de a beállitásoknál nem lehet hdtv beállításokat választani!A kérdésem az lenne hogy ha veszek egy hdmi dvi kábelt akkor engedélyezi a hdtv beállitást??Gyárilag ugye csak a sima rca csatis kábelt adták!Válaszokat előre is köszi!!!Üdv.....
"Az élet szar, mondta Jézus, és bedobta a tömegbe a keresztet!"
-
Crazyman33
senior tag
válasz Gebriel #36012 üzenetére
A GT5 verni fog mindent ha egyszer megjelenik. Talán jövő március, talán. Addig pedig a Forza viszi a pálmát a Real Driving téren. Mindig is a GT sorozat volt az isten ps-re, nagyon-nagyon sok km futottam vele. És nem véletlenül a vetélytársa a Boxon a Forza, és nem a NFS.
Még mielőtt tőlem is megkérdezed hogy mióta vezetek, meg súgom. 1990 a jogsim éve.
A Shift-ből csak próbáltak szimulátort csinálni de nem jött össze, pedig én is bíztam benne. Ügyesen lopkodtak ötleteket, csak valahogy a fizika és az AI nulla.
Aki tud vezetni és a szimulátor részét szeretné élvezni az minden segítséget kikapcsol.
Mikor mentem vele egy versenyt, akkor az ellenfelek Mediumon voltak. Úgy viselkedtek kanyarok előtt/-ban mintha ott sem lettem volna. Simán rám húzták a kormányt.
Az irányítás borzalmas és a fizikája szintén messze áll egy szimulátortól. Az autó viselkedése elég furcsa: nagy sebességnél könnyen kifaroltatja a hátulját és aztán visszaáll egyenesbe, majd az elejét tolja. Kis sebességnél meg alig lehet vele egyenesen menni. Kormányon se jobb a helyzet. Úgy ahogy van nem lehet vele menni normálisan, emiatt eladtam.
A Forza3 demójából ha hiszed ha nem, már lehet tudni hogy a legjobb szimulátor játék lesz boxra. Nem értem miért ne lehetne megállapítani.
Az ellenfelek sokkal okosabbak. Nagyon figyelnek rád, ha láthatóan gyorsabb vagy akkor elengednek, nem pedig felkurnak a palánkra. Mivel itt nem jár pont ha belemész a másikba vagy leszorítod. Sportszerűen versenyeznek.
A Porsche-t is próbáltad? Kapcsolj ki minden segítséget, és úgy menj pár kört. Hihetetlen a kicsike, ahogy kiakar törni a hátulja kanyarban ha oda lépsz neki. Kis rakoncátlan, de ha megszokod olyan lesz mint egy kezesbárány. A hátamon futkos a hideg annyira jó, és közben olyan hanggal duruzsol a hangfalakból. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ha GT-t linkelgetsz akkor gondolom ismered, talán próbáltad a Prologue-t. Akkor csak különbséget tudsz tenni egy árkád és egy szim között.Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
eddie17
addikt
Na én csináltam egy forza replay-t. Ennyit bírok talajon, így is határon voltam 2.5s-al vagyok így lemaradva a világelsőtől, nem is tudom hol van még ennyi idő a pályában. Viszont kipörgésgátlót használt aminek nem tudom mi értelme van négykerekesnél...
Nagyon jó játék még mindig -
Gebriel
veterán
válasz Crazyman33 #36035 üzenetére
És nem véletlenül a vetélytársa a Boxon a Forza, és nem a NFS.
Nem is állítódtam az ellenkezőjét.A Forza3 demójából ha hiszed ha nem, már lehet tudni hogy a legjobb szimulátor játék lesz boxra. Nem értem miért ne lehetne megállapítani.
Mivel más nagyon nincs isAz irányítás borzalmas és a fizikája szintén messze áll egy szimulátortól. Az autó viselkedése elég furcsa: nagy sebességnél könnyen kifaroltatja a hátulját és aztán visszaáll egyenesbe
Így megy ez az életben is, de ezt tudnod kéne, hisz 1990 óta van jogsid.Nagyon figyelnek rád, ha láthatóan gyorsabb vagy akkor elengednek, nem pedig felkurnak a palánkra.
Érdekes én ezt nem vettem észre, mert akkor rekord időt mentem volnaA Porsche-t is próbáltad? Kapcsolj ki minden segítséget, és úgy menj pár kört. Hihetetlen a kicsike, ahogy kiakar törni a hátulja kanyarban ha oda lépsz neki.
Ferrari-val és a Porsche-val mentem minden segítséggel és azok nélkül is. 1:05 köridővel
Shiftben is kidobja a hátulját ha oda lépsz neki...Ha GT-t linkelgetsz akkor gondolom ismered, talán próbáltad a Prologue-t. Akkor csak különbséget tudsz tenni egy árkád és egy szim között.
Természetesen játszottam vele...de, most miért kell különbséget tennem[ Szerkesztve ]
-
Torry
addikt
válasz Gebriel #36040 üzenetére
Nekem a Shift-el az a legnagyobb problémám, hogy nagyon el van kúrva a trigger érzékenysége. Az utolsó negyedben történik minden, nem lehet normálisan adagolni a gázt. A fék még gázabb. Hiába próbálok egyenes kormánnyal szépen fékezni, mindig keresztbe áll az autó és ez annyira felidegesített, hogy nem volt kedvem tovább próbálgatni.
Másik meg hogy a kanyaradást mintha késve érzékelné vagy nem is tudom, nagyon furcsa.Djuree: egyszóval szar az egész
[ Szerkesztve ]
-
CUskater
tag
üdv mindenki!Vettem egy arcade gépet,összekötöttem a HD tévmel,de a beállitásoknál nem lehet hdtv beállításokat választani!A kérdésem az lenne hogy ha veszek egy hdmi dvi kábelt akkor engedélyezi a hdtv beállitást??Gyárilag ugye csak a sima rca csatis kábelt adták!Válaszokat előre is köszi!!!Üdv.....
"Az élet szar, mondta Jézus, és bedobta a tömegbe a keresztet!"
-
Djuree
félisten
válasz CUskater #36046 üzenetére
venned kell egy component kábelt, vagy egy hdmi kábelt. én inkább a komponenset ajánlom, abból tudsz hangot is kiszedni könnyen, ha nem a tv-n akarod hallgatni a gémeket
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz Csabee. #36044 üzenetére
nem játszottam vele túl sokat, de elég is volt belőle. valahogy az egész olyan lassúnak is tűnik a többi hibája mellett, mintha nem lenne meg a 30 fps sem
meg úgy az egész nem tetszik, olyan nascar szerű, ami nem jó, legalábbis nekem
persze ettől még lehet jó játék, be is baszna ha mindenkinek ugyanaz jönne beLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest