- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Gridnek jobb az irányítása mint a Shiftnek úgylátom
Üdv: Csabee.
-
asbi_
tag
Sziasztok!
Huh de rég jártam erre..
Monitorral kapcsolatban szeretném kikérni a véleményeteket!
http://ipon.hu/webshop/product/asus_vh226h/126438
ô lenne az, csak a boxhoz, hdmi-n használnám, a hang pedig a vga kábelt megbontós módszerrel menne. A keret az pont ennyi (55k szállítással együtt).
Van vkinek tapasztalata ezzel a monitorral? A kereten belül esetleg más ajánlatokat is szívesen vennék, spórolós módszer nem játszik sajna, mert megadta magát a régi.
Üdv
asbi -
Sickboy25
addikt
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Sickboy25 #36105 üzenetére
Régen mondtad a HDD-s dolgot hogy hogyan lehet házilag csinálni 120as hdd -t boxhoz olcsón, mert benn vol valami újságban csak elmaradt a dolog sajna
Be lehetne pótolni? Szerintem sokan kíáncsiak lennének rá./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Hammon Serra
senior tag
Szia!
Én is kérem:-)
Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........
-
Hammon Serra
senior tag
Srácok ez nekem kínai
Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........
-
Csabee.
nagyúr
Akinek kellenek backup lemezek azok írjanak privibe
-
Torry
addikt
válasz Hammon Serra #36113 üzenetére
Annyira nem gáz.
Ezen a linken egyszerűen leírják, cask előbb regisztrálnod kell. -
Sickboy25
addikt
lesz egy garis xboxom, miután tegnap eladtam a promat, egy elite-ért
Kérdésem az lenne, hogy vannak eredeti dvd-ről dvd másolataim azokat szoktam nézni (az eredeti meg pihen a polcon), meg van egy két divix-es felvételem azokat le tudom játszani ugye?Úh ezt a gyorsaságot KÖSZI
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Crazyman33
senior tag
válasz Gebriel #36040 üzenetére
Nem is állítódtam az ellenkezőjét.
Nem?
Kövezetek meg, de szerintem a Shift irányítása sokkal élethűbb mint a Forza-nak.
Ott érzem az autó súlyát, pályáról letérve irányíthatóság is reálisabb.
Nem az mondom, hogy a Shift teljesen reális, de hogy a Forzának semmi köze hozzá az biztos.Mivel más nagyon nincs is
Ismét a fentieket tudom idézni, abban nem azt mondod.de, most miért kell különbséget tennem
Hogy egyik hozzászólásod ne üsse a másikat!Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
sch_a
addikt
válasz Hammon Serra #36075 üzenetére
Sajnos nem.
-
ToBeY
nagyúr
Az mitől lehet hogy a játék (nfs shft) menet közben lelassúlt de nagyon olyan 10fps-re.
Végigmentem a pályán 2-vel és a következő verseny már jó vollt -
nofi
addikt
Van arról valami info mennyi helyet fog foglalni a Forza 3 az extra autós dvdvel együtt a vinyón?
Xbox GT: nozsolt
-
Gebriel
veterán
válasz Xirtam #36050 üzenetére
Tényleg alkalmatlan a erre a Sifht...NFS
Torry
Nekem a Shift-el az a legnagyobb problémám, hogy nagyon el van kúrva a trigger érzékenysége. Az utolsó negyedben történik minden, nem lehet normálisan adagolni a gázt.
Teljes mértékben egyet értek veled.. Tényleg gáz
Én ezért tervezem, hogy beszerezek egy kormányt[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
-
Gebriel
veterán
válasz Crazyman33 #36119 üzenetére
Bakker Te miről beszél???
"Kövezetek meg, de szerintem a Shift irányítása sokkal élethűbb mint a Forza-nak.
Ott érzem az autó súlyát, pályáról letérve irányíthatóság is reálisabb.
Nem az mondom, hogy a Shift teljesen reális, de hogy a Forzának semmi köze hozzá az biztos."
És nálad ez azt jelenti, hogy az NFS a Forza vetélytársa...????A többire nem is reagálok mert nem értem a gondolatmeneted...
Szerk: Közben le eset..
Gondolom Te ebből azt következteted le, hogy nálam a NFS egy teljes értékű szimulátor játék,..nem igen gondolom így.[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz Gebriel #36132 üzenetére
Idézem:
"Gyakorlatban nem próbáltam, de úgy tudom, hogy kisebb nem lehet csak nagyobb. Vannak nagyobb wd-k amiket támogat (csak a típusszám jó legyen-BEVT/BEVS). De mivel xbox 360 HDD firmware egyelőre csak 120Gb-ig van így ha veszel egy nagyobbat akkor bukod a többi HDD helyet...akkor is 107GB lesz a szabad hely. Egyébként a HDD hackr nevű program verziójától függően változik a támogatás. (általában van a program mellett egy readme és akkor ott le van írva, hogy miket kezel már-elég sokat kezel jelenleg)
És akkor ha számolom akkor 6500 a vinyó+ keret az 3500...szóval 10-ből ki lehet hozni...Barátibb mint a bolti..."
-
Djuree
félisten
válasz Csabee. #36129 üzenetére
hogy ne lehetne töredezett (mekkora hülye kifejezés ez, köze sincs ahhoz amit jelenteni akar ). de ezt nem veszed észre, mivel alig van pár dolog a box winyóján...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz Csabee. #36138 üzenetére
cache. üritsd ki a cache-t. van rá valami kód...de a legjobb a format. mentéseket meg profilt stb.-t addig át egy memókarira, format és mehetnek vissza a cuccok
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
eddie17
addikt
Na látom azért érdekel egy két embert ez a forza idősdi. Mivel nem akarom teleszemetelni ezt a topikot, ezért szerintem csinálok neki egy blogot, azt ott lehet nyomatni a köridőket Amíg meg nem jelenik a teljes.
-
Gebriel
veterán
válasz heihachi #36141 üzenetére
Igazad van részben
Közben rá jöttem én is, hogy hülyeséget írtam.De komolyan. Nézd még a postod megjelenése előtt kértem törölni az a hsz-em
Az NFS driftelésénél alacsony fokozaton, magas fordulaton történik feladat elvégzése.
A Forzában meg egy "free" módban történik a driftelés. Nem kell fullra keresztbe tenni a vasat.
Bár én a irányíthatóság problémájára Torry által említett hibát könyvelném el.[ Szerkesztve ]
-
szpal17
őstag
válasz eddie17 #36142 üzenetére
Nem tudok rájönni, ezért megkérdezem....hogyan tudok menni time trialt?? Nem találtam ilyen menüpontot... néztem youtube-ot, hogy másnak a pályaválasztásnál van egy lehetőség, de nekem nincs. Vagy mindenképpen csak live használattal lehet?(ugye onnan jönnek a legjobb köridők gondolom).
Versenyben kicsit nehézkes megközelíteni a délelőtti idődet...[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
-
eddie17
addikt
válasz szpal17 #36145 üzenetére
Van erre egy trükk
Kiválasztod az autót, utána a pályát kell. Na már most, ott ne A-t nyomj, hanem Y-ont. Kiadja a ranglistát, és itt nyomj A-t. Máris full egyedül vagy, és csak az idő ellen kell nyomnod, végtelen körökön keresztül
Igazából nem is trükk, ez a hivatalos time trial[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
Xboxon neten úgy nem lehet játszani hogy kikerülni a Live-ot ? (pc-n lehet direkt ip-n simán játszani) , gondolom hogy nem lehet.. de annyira még nem értek hozzá, szóval megkérdem inkább.
Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nyomtató topik
- DIGI internet
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest