- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
na már nagyon várom
szemét klántársak élesedé utáni uldu 10 et már szervezik, én meg majd irigykedhetek melóhelyről, mikörben ők küzdenek a lagghegyekkel. ^^Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
szilchi
őstag
Bár sejtem a választ,azért megkérdem.Milyen gear lenne ajánlott Ulduar 10-hez?
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
Coolgrey56
csendes tag
Hali lehet hogy kicsit off topic lesz de bocsásson meg mindenki , hogy Ulduar kijövetelkor kicsit másra terelem a szót Most állok éppen gépvásárlás előtt és hát én is wow-ozok.
Sajnos a mostani gépemet eléggé megviseli Dalaran és a 25-ös raidek is. Abba kéne egy kis segítség , hogy milyen gép kéne ahhoz hogy minden körülmény között stabilan 40-50 fps környékén legyen a játék.
Hogy kicsit témába is szóljak, ha jól emlékszem akkor Ulduar 10-hez Naxx25 gear szükséges és nehézségileg is nagyjából egy szinten lesznek. ( Az ígéretek szerint ) -
L4mie
veterán
válasz Coolgrey56 #24703 üzenetére
Mivel a WoW még eléggé nyers állapotban van sajnos, magyarul nincs optimalizálva, ezért egy elég bika gép kell, hogy mindenhol jól fusson.
Én csak annyit tudok mondani, hogy nézd meg a gépem, raiden átl. 15-35 fps, fight alatt, noncombat 60 fps.
Dalaran....6-20 fps.
De ez az fps dolog erősen függ az hogy milyen és mennyi addont használsz.Sztem elég lesz a naxx10 es gear is, egy-két 25-s kiegészítéssel. Persze skill>>>gear
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Xaero88
tag
Vga-ból minimum radeon 3850 (vagy ennek megfelelő nVidia),ha a tárcád engedi akkor 4850.
Proci: (ha már "gépvásárlás előtt állsz") akkor 2 magos ~2.3Ghz alá ne add.4mag tulzás, WoW-hoz
Ramból legyen sok - minimum 2x1Gb jóféle (AddOn-ok miatt), de 2x2-t sem veti meg -
Cathfaern
nagyúr
Arra figyelj, hogy CPU > bármi más. Bár az új effektek lehet kicsit jobban terhelik a VGA-t, de alapvetően egy Radeon 3870 körüli VGA elég a full grafikához, ha van mellette elég erős CPU. Ramból minimum 4GB, az alatt swappelni fogsz max grafika mellett (pontosabban olyan 3-3,5gB elég, de akkor már Dual Channel miatt jobb a 4 ).
"Hogy kicsit témába is szóljak, ha jól emlékszem akkor Ulduar 10-hez Naxx25 gear szükséges és nehézségileg is nagyjából egy szinten lesznek."
Ez téves. Blizz annó még LK kijövetel előtt kijelentette (s azóta is tartja), hogy a 10 és 25 fős raidek nem egymást követőek, hanem más játékosoknak szólnak. 10 fősök szólnak azoknak, akik nem tudnak elég embert összeszedni és csak kisebb guildben játszanak, a 25 fős pedig azoknak, akik össze tudnak szedni ennyi embert. Tehát mind 10, mind 25 fős Naxxhoz elég 5 fős HC-ból szerzett gear, s ez alapján 10 fős Ulduarhoz elég 10 fős Naxx gear, s csak a 25 fős Ulduarhoz kell 25 fős Naxx gear (értelmetlen is lenne a szerelkezz fel Naxx 25ben az Ulduar 10-hez felállás).[ Szerkesztve ]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Ribi
nagyúr
Grafika függő is a dolog, de erős proci nemárt.
3.1-ben azt írták javítottak az endzsinen és valamivel jobban fut mint a 3.0x-el.10es naxx gearnek elégnek kell lennie 10 Ulduhoz, mert ugye a kisebb guildek nem jutnak le 25-os naxxba. Rájuk is kellett gondolni. (megelőztek)
"Tehát mind 10, mind 25 fős Naxxhoz elég 5 fős HC-ból szerzett gear"
Ez szentem nem igaz, mert a bossok lényegesen nagyobbat sebeznek, amit egy HC geares tank lehet nem bír ki.Furkoo A DC remélhetőleg eddig is széépen ment. De ez inkább alaplapos kérdés. Van nehány lap ami kevésbé szereti a 4x1 ramot.
[ Szerkesztve ]
-
szilchi
őstag
Akkor jelenleg a sámánom állna közelebb egy Ulduar 10 főshöz.Rajta van 2db T 7-es meg 3 Naxx 10-es gear.A többi HC/badge.A rugómnak van 3 Valorous T 7-es,de aztán a többi cucc HC gear.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
Coolgrey56
csendes tag
Akkor valami félre olvastam , bocsi Végül is ha Udluar10-hez naxx25 gear kéne akkor az olyanoknak lenne kellemetlen mint én. Akik gyakorlatilag casualok , megvan a naxx 10 gear, 3 t7, epic fegyók stb.
Gépbe én mindenképp 4 giga ramot teszek 2x2 felállásban.Videókari az kérdéses, mert nem igazán vagyok ezen a terepen otthon. De CPU az erős lesz mindenképp én 3 gHz-es core duo-ra gondoltam.
-
Xaero88
tag
válasz Coolgrey56 #24710 üzenetére
VGA-ból megesz egy 256-os DDR3-ast lazán. Onnan meg csak felfele
-
SzlobiG
félisten
válasz Cathfaern #24706 üzenetére
Full grafon akkor se fog menni szűrőkkel együtt(élvezhetően), nekem 1680X1050-be dalaran ha sokan vannak 30FPS körül mozog a fix 60 helyett. De 3.1-be javítottak a helyzeten ptr-en érezhető is a gyorsulás végre. Amúgy tényleg egy vicc kategória a motor, warhammer full grafon fix 90FPS-el megy pedig igencsak szebb grafikája van mint wownak ennyit tesz hogy jól van optimalizálva.
-
Xaero88
tag
válasz Coolgrey56 #24713 üzenetére
Én is 1280*1024-on tolom, bőven jó 512
-
SzlobiG
félisten
válasz Coolgrey56 #24713 üzenetére
Akkor szvsz egy HD4850 bőven kiszolgál és még más újabb játékok is menni fognak szépen, Core 2 duo szintén jó választás pláne meghúzva wow úgyse használ 2magnál többet sőt inkább 1-et csak.
-
Viktor77
titán
válasz Azazello- #24697 üzenetére
Ott meg annyi a "trükk", hogy derítsd fel elöbb hol vannak a hp-t adó megehető cuccok (nem emlékszem a nevükre). Igazából ott is csak az utolsónál lehet gond. Kiteold el egy ilyen hp-t adó cucchoz, ha gond van edd be, majd kite a következőig.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Cathfaern
nagyúr
Ha 32 bites XP, gyanítom az, akkor csak ~3,5gB-ot fogsz tudni használni a 4gB-ból. De dual channelbe nem zavar be. De ez igaz Vista 32bitre és Win7 32 bitre is, szóval ha ki akarod használni mind a 4gB-ot, akkor 64 bites oprendszer kell.
-
Wolverine
félisten
válasz Coolgrey56 #24710 üzenetére
Egy jó tanács: az ATI driverei nem szeretik a WoW-ot, legalábbis a 9.3-mal bezárólag. A 9.4-est nem tudom kipróbálni... (ha az abban írt javításokkal már javult az fps, akkor gyak. bármilyen minimum középkategóriás VGA jó lesz az új gépedbe; ha még mindig nem jó, akkor - sajnos - inkább nV-t vegyél)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Coolmat
őstag
Üdv!
Mint sokan tudjátok holnap kijön EU-ban is a 3.1. Valószínűleg még sokan vannak akik nem töltötték le előzetesen a patch nagyobb részét, nekik egy kis segítség, hogy ne a blizz torrenttel kelljen szívni: [link]. Fent van már a legutolsó rész is, vagyis nem kell azt a 31 megát se torrenttel leszenvedni holnap
Sok sikert mindenkinek Ulduarban! -
Wolverine
félisten
válasz kovsol #24721 üzenetére
4870-nel szaggat sokaknak minimum közeli beállításokkal is, míg 8800 GTS-sel nem. (Dalaranról beszélek)
Amúgy én is pont azért nem tudom tesztelni a 9.4-es Catalystot, mert már nem támogatják az X800-amat ettől a verziótól"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
kovsol
titán
válasz Wolverine #24723 üzenetére
nekem egy nagyon gyengének számító HD3470 van a notiban, de még szerencse, hogy csak 1280x800 a felbontás dalaranban azárt tényleg gyalázat ami van 8-25 fps :S ,de a 6600GT vel igaz csak egymagos proci meg 1GB ram befigyel csúcsidőben a 2-5 fps. Emlékszem mikor kijött BC shatrában volt 30-35 FPS em most ugyan azzal a géppel 20 kisebb grafikán :S
May the Force be with you!
-
bozont
veterán
válasz kovsol #24726 üzenetére
Sajnos valami nem klappol amd részről, bár nem tudom hogy a catalyst a ludas vagy a játék nem csípi valamiért a radeon kártyákat. Én 7600GST-ről váltottam 4850-re, de itt nem éreztem a gyorsulást. Az fps meg lenne, de valamiért nagyon laggol a játék bármit állítok, kikapcsolt vsync-el valahol 10-90 fps között ugrál "questelés" közben és ez nem normális. Főleg most, hogy a Blizzard és AMD kicsit közelebbi kapcsolatba kerültek.
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz bozont #24727 üzenetére
Nekem is 4850-em van, minden maxon, bekapcsolt vsyncel stabil 60 fps fielden, dalaranban sem megy 25 fps alá (minden maxon, s 2x-es AA). Igaz, nem Catalystet használok, hanem Win7 beépített driverét.
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
válasz Cathfaern #24728 üzenetére
Nem tudom, arra is gondoltam hogy a proci+memória a ludas, de a 7600-al nem volt ilyen problémám bárhogy is nézem. Mondjuk nem rég volt egy win reinstall (XP és a driverből meg az Xtreme-G verziót használom), azóta még nem próbáltam lehet volt már valami szemét a gépen ami bezavart. Na de mindegy, lassan újra előfizetek úgy is, majd kiderül.
-
szilchi
őstag
Ki mit tippel,Yogg-Saron mikor fog előszörn eldőlni? És ki álltal?...pont unatkozok lefekvés elött..
-
Ribi
nagyúr
EU szervereket még nem lőtték le vagy már mennek ?
-
ciao
senior tag
na fasza amerikai szervereken XT-002 Deconstructor elötti trash bugos volt, remélem itt már nem lesz az
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
Viktor77
titán
"The two trash pulls in front of XT-002 Deconstructor are linked.
UPDATE: We've disabled the XT-002 Deconstructor Trash, but the hotfix will not despawn currently spawned trash. A soft instance reset should hopefully find the trash no longer present, but it's also possible the fix might require a full server restart.
"Csinálni kell. Kész. Pont.
-
kovsol
titán
ezekkel az új grafikai beállításokkal amugy szebb is lett a játék?
hallottam olyat, hogy jobban van optimalizálva így gyorsabb lesz a game majd
erről valaki tud mondani valamit ?May the Force be with you!
-
Wolverine
félisten
Remélem, hogy senki sem használ WoWMatrixot... de azért [link]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
m4rc!
őstag
Most nem mennek a szerók? A realm-status szerint pedig elvileg kéne menni a Bloodscalpnak...
We are analog players in a digital world
-
Ribi
nagyúr
/kötözködés on
Hogy a szerók mennek-e azt nemtudni, de a szerverek nem érhetőek el
/kötözködés offMás:
Lock talentet néztem, de nekem kicsit úgy tűnik, hogy valakinek volt valami kedvenc talentje, és kb aszerint rendezte el a dolgokat.
40/31-en kívül nem nagyon lehet érteémes demo hybrid talentet csinálni csak ha lemarad pár elég fontos pont. Persze ez csak enyéni /cry. -
Cathfaern
nagyúr
Ahogy elnéztem, nem csak warlocknál van így. Amiket én néztem, azoknál mind az a helyzet, hogy ahol eddig vacilállni kellett, hogy melyik talent pontra rakjon inkább az ember, mert nem jutott elég, ott most gond nélkül lehet rakni majdnem minden értelmesre, köszönhetően a talentből jövő skillek kivételének és a csökkentett pontú talenteknek.
[POÉN]Ha így folytatják a végén nem is kell majd talentet osztani, csak kiválasztod, hogy pl. Discipline vagy Holy vagy Shadow. Sőt a végső cél az, hogy csak 1 kaszt lesz (DK ), és talent fa helyett kiválasztod, hogy healer vagy dps vagy tank* [/POÉN]*persze olyan 10.0 környékén már erre sem lesz szükség, hisz egyetlen kaszt lesz egyetlen speccel és egyetlen stattal, ami stat ad plusz sebzést, plusz védelmet és plusz healt is. S természetesen egy darab skillje lesz, ami egyrészt gyógyítja az egész raidet, másrészt sebez, harmadrészt növeli a védelmét.
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
A wow.hu-n éppen komoly értekezések folynak a témában a lock talentezéssel kapcsolatban, mind hibrid, mind valamely fára kihegyezett buildek születtek... csak ugye tesztelni nem lehetett még
-
pachito
őstag
Talentekkel kapcsolatban:
hunter:
"New Talent: Wild Hunt: This new 2-rank talent is available to all 3 pet trees. Increases the contribution your pets get from your stamina by 20/40% and attack power by 10/20%. "
Ez most azt jelenti, hogy tegyük fel, van 4k ap-m, akkor a pet ebből kap +800at? Meg, ha van 1100 staminám, akkor a pet kap +500at (ami átszámolva kb 5000hp)? Ha hülyeséget írtam akkor sry mindenkitől, nem volt szándékos
-
SzlobiG
félisten
Élednek a szerverek.
Van kb 5-6 angol ami már megy mind locked meg off.
Kíváncsi leszek BS mikor indul be.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest