- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
válasz MCGaiwer #24550 üzenetére
Értem én mire gondolsz, de az csak Sapphiron fight volt. A többinél nyugi, van bőven DPS. Habár most egyre több low geareset viszünk hogy szerezzenek tapasztalatot és vagy geart, mert utóbbi időben megszaporodott a DE-k száma a lootoknál.
Ez nem egy 3 az 1-ben talent. Mindenről meg tudom indokolni miért oda került ahova. Panasz eddig nem érkezett rám. S ne felejtsük el, hogy a lock (úgy általában) supporter class. Én is megtehetném, hogy átmegyek afflira vagy felveszem a Felguardos talentet és DPS huszár leszek. De nem én vagyok egyedül a raidben. -
MCGaiwer
addikt
válasz Arnold2 #24551 üzenetére
supporter volt! most kb egyetlen skillje sincs ami ne lenne pótolható (csak a HS és a summon).
másképp mondva: nincs olyan skilled, amivel ne kellene a saját dpsedet feláldozni, holott pótolható lenne úgy, hogy egy másik class dps vesztés nélkül feltegye. Amugy meg te magad mondtad hogy ez 3 az egyben talent, nem idézek csak összefoglalom: ezzel raidelek, mellette dailyzek is és akkor jó hogy lufival tudok tankoltatni és én se kapok anyi pushbacket, valamint ha támadunk WG-n akkor is jól használható. szal PVE+LVLing(most dailyzést mindegy minek nevezzük)+PVP = 3 az egyben
legutóbbi ALT naxx: [link]
Az UI-d viszont kifejezetten tetszik, igényes és jól összeszedett
[ Szerkesztve ]
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
Cathfaern
nagyúr
válasz MCGaiwer #24552 üzenetére
WG-n ökörködni gyakorlatilag bármilyen talenttel lehet jelenleg, én odamentem full raid talenten, s lazán öltem bárkit... szóval hogy WG jó a talent az nem jelent semmit
Amúgy teljesen felesleges belemenni ebbe, hogy ő gagyi talenttel nyomja-e vagy sem, hogy gáz-e az a 2600 dps vagy sem... ezt a klánja dönti el, ha neki, nekik megfelel ez, akkor tökéletes a dolog. Attól, hogy te hardcore klánban vagy, nem jelenti azt, hogy mindenkinek úgy kéne nyomnia. Alapvetően ez egy játék, csak úgy érdemes játszani, ahogy még élvezi is az ember. Ettől független respect nektek, de teljesen felesleges mindenkire ezt a stílust ráerőltetni.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
MCGaiwer
addikt
válasz Cathfaern #24553 üzenetére
teljesen igazad van ebben, én se próbálom ráerőltetni bárkire a HC stílust. Viszont a talent az egyik legalapvetőbb eszköz hogy a játékban betölteni kívánt szerepet a lehető legjobban tudd megtenni. Ha a talent nem megfelelő az adott szerephez már megvan lőve az egész.
Alapvetően feltételezem hogy mindenki a lehető legjobb akar lenni, és ha a talentel tud bármilyen kicsit is javítani akkor szerintem azt tegye meg. Olyan mintha teniszezni akarnék laza ütővel, vagy a golfban lyukba gurítani 90es ütővel: megoldható, de csak magadat szívatod vele.Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
FefeeX
veterán
Kérdés megint a tankoláshoz.
Defcap megvan.
Mennyire fontos a hitcap meg az expert cap? Nem néztem a hit-hez mennyit ad talent vagy akármi, de caphez még kellene rating szerint 100. Expert meg egy másik jó dolog, a dodgecap fele van meg (13/26), ez ebből megint kb 100 rating kellene kirakni a capet, parry viszont sokkal húzósabb... (ugyebár azt írják wowwikin, hogy parry cappel a kapott damaget is redukálod, mert nem kap speed bonust aki üt mob) - namost ugye hit mondjuk érdekes lehet aggro tartásnál, expert parry miatt viszont mondjuk adott esetben másfélszer annyi staminát venne el (150) - mert kb abból lehetne csökkenteni. 150stam - 1575HP mínusz.Szóval mit érdemes vahj csinálni? Mert szerintem olyan nem nagyon van hogy minden feltételnek megfelel valaki...
-
MCGaiwer
addikt
válasz FefeeX #24555 üzenetére
hit és exp cap elérése jóformán csak az aggro generáláson segít. exp ratinget 5,6% ig (26expertise) érdemes, mert a parryt úgyse tudod cappelni (legalábbis eszméletlen sok epx kell hozzá, így hirtelen nem tudom menyi, 15% körül) olyan nincs hogy dodgecap, egyedül egy úgynevezett Diminishing pont van, ahol már nem éri meg dodgeot stackelni mert egyre kevesebb %ot kapsz adott ratingért, de ez biztosan nem 26%nál van. bossok már egy ideje nem kapnak hasted attackot miután parryznek, és nem hiszem hogy ulduarban hoznák vissza.
szerintem rakd ki hitcappet, és a 26 expertiset (ha többre jön ki az nem gond csak ne más kárára legyen) a dodge diminishing pont meg vhol 39-42% körül jön, bár ez classonként változik, szal azzal ne foglalkozz.
most eset le hogy dodgecap címén az expertiseből kapott dogde csökkentésre gondolsz, azt a részt hagy figyelmen kívül
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz MCGaiwer #24554 üzenetére
Pedig tipikus dolog, hogy ha gyakran akarsz eztis-aztis csinálni, és mindenben maxot akarsz nyújtani, az lehetetlen. Áttalentelhetsz mindig, és annyi pénzed rámegy, hogy a PVP és a RAID-ek közt folyamatosan farmolhatsz, és tényleg ott tartasz, hogy életed már nem marad, mert különben nem tudnál legjobb lenni mindenhol (mármint a legjobb az az egyéni lehetőségtől függően értendő)
Itt jön szóba a kompromisszumos megoldás. Kicsit közé talentelsz, és máris jó lesz mindenre, ha nem is a legjobb, de mondjuk a suffer 50%-0% helyett lesz suffer 10%-10%, ami máris elviselhetőbb, ha két dolgot is akarsz csinálni.És a következő fokozat, amit én csináltam, hogy kiraktam egy unholy dps-tank talentet, csakhogy előre nem számoltam, és a lichborn-ra pont nem lett elég a talent, valamint azóta PVP-znék is de arra meg aztán főleg nem jó, mert vannak benn olyanok amik DPS és tankként is jók, kellenek PVE-be, PVPre viszont teljesen felesleges. Egy szó mint száz, van 9 felesleges talentpontom froston, aminek gyakorlati haszna nem sok van... Miért nem retalentelek? Mert nem tudom eldönteni, merre rakjam el, merre mozduljon az a százalék, mert ugye igyekeznék a legjobbat kirakni valamerre, de attól már kb 2 másik oldal sérülne, így várom a 3.1-et az ingyen retalenttel meg a dual talenttel (persze ez az én hülyeségem, ezzel tisztában vagyok) - tankolni viszont érdekesmód nagyon jól tudok a jelenlegi talenten.
Ergo 3.1-en is úgy hiszem, lesz egy tank talentem és egy PVP, de mindkettő unholy.
(amúgy a gombok talenthez igazodását, vagy gearhez igazodását nem lehet valami programmal szabályozni? Csak mert a másik nagy problémám, hogy arénában icy touch spam kell, meg egy csomó mindent nem használnék amit tankolásban gyakran, ezzel szemben mást meg gyakrabban)
Na most jól megaszondtam, bocsi kicsit néhol értelmetlennek tűnik, sokat melóztam(zom) ma...
-
FefeeX
veterán
válasz MCGaiwer #24557 üzenetére
jaja elneveztem így, gondoltam érthető lesz, mert saját neve nincs... Tudom hogy mást jelent, ezért a szövegkörnyezetre bíztam
Parry teteje 60exp, az 496 rating, annyit kb lehetetlen összeszedni, erre is írtam amit írtam, mindennek nem lehet megfelelni
Első körben akkor kikukázom a +100 hitet, aztán majd meglássuk tudok-e rá még expet tolni...
(ugye jól tudom, hogy aggrot csak a miss nem generál, a dodge meg a parry igen? )
[ Szerkesztve ]
-
MCGaiwer
addikt
válasz FefeeX #24559 üzenetére
nem, bármilyen ütés ami nem sebez nem generál aggrót se. (absorb effectekben nem vagyok biztos, annak még nem néztem utána, sose volt fontos, de úgy vettem észre hogy az termel aggrot. bár ezt nézhetjük ugy is hogy végülis ha absorbot ütsz azzal sebzel csak ugye közvetve.) Parry, dodge, miss: mind 0 aggro
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz MCGaiwer #24560 üzenetére
OK, még egy kérdés, illetve kettő.
Lassan 3 gearem lesz. Kettő már van, a trinketeken meg az övön kívül már a DPS is full epic.
1. milyen stat fontos (sorrendben) dps gearen
2. ugyanez PVP-reElmondom kb mire gondoltam:
1. hit>crit>exp>str
2. crit>str>stam>res (ha megvan mondjuk 400 res)És köszi a sok helpet, mindenkinek
-
MCGaiwer
addikt
válasz FefeeX #24561 üzenetére
dknál szinte fogalmam sincs mivel warriorral játszok már a kezdetek (2,5év) óta és csak egy altom van, az is kb 2 hete lett csak 80.
segítségnek 2 armory link:
Noeky: [link]
Haesten: [link]alapként el tudom mondani hogy Hit és exp cap (aka dodge cap) az első, utánna ahogy látom str prior a dps gearen. pvpben meg ugyis megölhetetlen a DK szal tökéletes a pve gear.
szal első esetben: hit>exp>str>crit>haste>arp amíg el nem
éred az első 2 capet utánna str>crit>haste>arp>exp>hitmásodikban meg: tök mindegy, ugyis faceroll az egész
[ Szerkesztve ]
-
capafog23
őstag
Ezt a talentet találtam leveling unholy dk-nak.
Jó ez?
Link -
Azazello-
senior tag
survival hunternek pvp-re milyen pet-et erdemes vinnie?
Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
-
m4rc!
őstag
Hogy lehet eltüntetni a kari sapkáját? A ctr+bal klikkre nem csinál semmit...
We are analog players in a digital world
-
laci666
senior tag
Sziasztok
Tudtok ebben a q-ben segíteni:Quest: Sweet Serenity
70-es Death Knight Blood elf vagyok és Blacksmithing -et huzom felfele és most Master Hammersmith-et akarom megcsinálni ahhoz meg kellene ezt a q-t.Megtaláltam Stratholmet és be is mentem de ott hol keresem Crimson Hammersmith-et.
A két képből amit belinkeltem ki hámoztam hogy hol lehet de amikor majdnem oda érek egy ajtón kelen átmennem de az valami kulcsot kér és nem tudok bemenni.üdv:Laci
[ Szerkesztve ]
ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
animatrix11
őstag
Locknak mire a legfontosabb gyúrni? Valaki ezt monja valaki az
Nekem egy hc guildes lock offi mondta hogy hit/haste/sp/critt
most másik szerveren vagyok ott megint mást mondanakHardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
Scholes9
nagyúr
-
FefeeX
veterán
Viktor, múltkor írtál egy addont amivel lehet trackelni melyik receptek nincsenek meg és honnan lehet húzni... Ezt meg tudod mondani megint? Köszi
Esetleg más is segíthet ha tud...
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
válasz FefeeX #24581 üzenetére
Miért kéne kulcs a bejutáshoz? Két kapu van, a hátsó bejárat tényleg kulcsot kér, de a nyugati bejáraton simán besétálhatsz - igaz, ha bementél, akkor kijönni csak a hátsó bejáraton tudsz, vagy HS/teleport Ha bemész a főkapun, akkor átverekszed magad kelet felé és Magistrate Barhilas dobni fogja a hátsó bejárat kulcsát, utána nem lesz gondod azzal, hogy mész be vagy ki.
A Culling of Stratholme alaprajza nagyjából azonos Strattal, de előbbiben van egy extra folyosó, ami utóbbiból hiányzik (a titkos átjáró, ahol Arthas átvisz minket a Scarlet szárnyba)."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
GoTReX
őstag
Hello!Megcsináltam egy kék jeles ismételhető tipikus "begyűjtős"questet ,és Quest Rewardként egy Argent Dawn Valor Tokent-t kaptam.Betudom ezt váltani valahol,vagy mire megyek vele pontosan?Annyit tudok,hogy "véglegesen" megnöveli a reput. náluk...Előre is thx!
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Wolverine
félisten
válasz GoTReX #24583 üzenetére
Az AD Valor Token két dologra jó: Light's Hope Chapelnél van egy figura, aki questet ad, ha beváltasz nála egy ilyet (szvsz nem éri meg), vagy felhasználod, mint consumable-t, és ekkor 100 (humanoknak 110) reput ad fixen.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
-
-
tildy
nagyúr
Én csak halkan jegyzem meg az utóbbi időben én is játszogatok, lvl 52 frost mage
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Wolverine
félisten
válasz FefeeX #24588 üzenetére
A friendlyt összehozni egyszerű: szerezz valakit, aki bevisz Scholomance-ba vagy Startholme-ba, és kb. egy run alatt meg is van Csak emellett szerezz egy AD-s trinketet, hogy tudj Scourgestone-okat lootolni az ud-kből, az is jó lesz repunövelésre.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
GoTReX
őstag
Első karakterem,tehát nem nagyon vágom még ezeket...Érdemes kissebb TIEReket gyűjteni?Pl T3 Dungeon set Hunternek stb...?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Wolverine
félisten
válasz GoTReX #24591 üzenetére
Nem igazán, mert a 80-as szetteken kívül mindent lecserálsz viszonylag könnyen. (ha nincs meg a WotLK, akkor is a 70-es szettek begyűjtése finoman szólva is nehéz)
-
laci666
senior tag
válasz Wolverine #24577 üzenetére
köszi.
Még annyit hogy Blacksmithing-en belül most Armorsmithing-re vagyok specializálódva.
És ha most fegyvereket akarok csinálni azon belűl is Master Hammersmithing-es cucokat akkor ugrót az Armorsmithing-em.Nem lehet ezeket váltogatni valahogy vagy mindig újra kell tanulni ha az egyikről váltani akarok a másikra?ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
laci666
senior tag
válasz Wolverine #24598 üzenetére
Most nézem és 70 felett tényleg nincs.
Csak hát a felhozatal is elég gyér .ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs