- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
-
robyroby
tag
tegnap én is eltűntem nem kicsit nyargalok be UC-be erre kb. a kút körül gondolt 1et a wow és átmentem a betonon ami alattam volt így elkezdtem zuhanni UC alatt vagy 1pecig mire leértem valahova ahol meghaltam mikor resseltem nah ná hogy ugyan oda rakott ahol átmentem a betonon szellemként és ismét esés utána reconnect és bent voltam szellemnek UC legalján valami terembe (futás ki UC elé a ressponthoz )
-
robyroby
tag
még jó h megy a lift szellembe
-
FefeeX
veterán
válasz robyroby #25307 üzenetére
Ha most nem tudnám h official-on tolod, megkérdezném, hogy tört szerver-e...
(egyébként mostanság a legidegesítőbb bug amivel találkoztam, ami nem változott a patch-ekkel, a HC AN második boss eventjén, mikor nem jön fel a boss, és 10 percig csak jönnek az addok, mert nem köpi be a lukat... - anno a skyguardoknál a kalarik voltak a gyilkosok, mikor nem tudod megütni mert evade, de közben frankón leszedte az életed... amúgy persze azóta is vannak bugos mobok) -
H.O.D.
senior tag
válasz robyroby #25313 üzenetére
Ha engage után mindenki visszafut a folyosóra, ami a bosshoz nyílik, akkor despawnol. Gyorsan el lehet rohanni ott, ahol állnia kellene, így nem kell végigverekedni azt a szűk sikátort. Így hátulról lehet angagelni a bosst és az összes add egy helyen spawnol a harpoon launchereknél, egyszerre lehet AoE-zni az egész bandát. Perceket lehet nyerni vele.
Where do you want to go today?
-
capafog23
őstag
-
Wolverine
félisten
válasz FefeeX #25321 üzenetére
Nem tudom, a te szervereden mennyi a svéd, de a Ragnán legalább annyi, mint a magyar (ha nem több), így a csatikon időről időre rutinszerűen anyázzák őket - pláne, mert trade-en és generalon több a svéd duma, mint a magyar! hihetetlen -, illetve a huncsatin is egy-egy zöldfülű hülyeséget kérdező megkapja a "swe?" kérdést, amit hetente olyan 10-szer biztosan mindenkitől megkérdeznek /w-ben
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
F-ECT$
titán
Próbálkozott valaki a mostani PTR-rel? Másoltam rá karit (premade-et és sajátot is), meg is érkeztek, de ha be akarok lépni, akkor ezt írja ki: "Character locked. Contact Billing for more information."
Mod: meg is van: "Players that have updated their accounts to Wrath of the Lich King within the past few months may not be able to access some characters after copying them to the PTR servers. This includes premade characters. "
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
GoTReX
őstag
Hello!Haste Ratinget csak tárgyakból tudom növelni?MErt nagyon hasznos lenne Hunternek,csak eddig még egy olyan tárgyat sem találtam ami ezt növelné.A másik kérdésem az lenne hogy pontosan mit módosít az Armor Resillience?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Junkie
aktív tag
válasz GoTReX #25328 üzenetére
Resilience csak pvp-be számít, csökkenti annak az esélyét hogy critet kapj, illetve a crit erejét is. Haste meg csak tárgyakból növelhető de szvsz a haste az utolsó lényeges stat a hunternek, ap, crit sokkal többet számít.
Nem érdekel, hogy mit gondolnak a trendire programozott agyak, ha rágósabb is az igazi hús nekem akkor sem kell a műanyag
-
Cathfaern
nagyúr
válasz GoTReX #25328 üzenetére
BM ágon talentből tudod növelni (Serpent Swiftness), illetve vannak haste-et adó kaják és potik is... de igazából BM hunternek a haste teljesen felesleges, épp a talent miatt. Amúgy Northenden elég sok hastes cucc van (sajnos).
Armor resilience nincs, Armor penetration van, meg resilience. Előbbi azt adja, hogy a célpont armorját "csökkenti", olyan értelemben, hogy ha mondjuk van 50 armor penetrationöd, akkor ha az illetőnek van 150 armorja, akkor te annyit sebzel rajta, mint ha csak 100 lenne neki. Resilience pedig a védelmedet növeli, dotok kevesebbet sebeznek rajtad, critek kisebbet sebeznek rajtad, crit esély is csökken, meg talán van még egy két dolog, wowwiki leírja részletesen
(és persze továbbra is igaz az, hogy xy rating =|= xy-al, tehát 1 resilience rating =|= 1 resilience-el).[ Szerkesztve ]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
FefeeX
veterán
válasz Cathfaern #25330 üzenetére
A vicc, hogy a palák critjeit a resi abszolúte nem befolyásolja (legalábbis a tapasztalataim szerint) - ugyebár ők talentből kapnak egy csomó fix critet, hiába van resid, critelni fog 100%-ra... (másképp elég vicces lenne, hogy 600 resivel hogy az istenbe nyomott le a retri pala 4shotból BG-n, 8 sec alatt, csak critekkel, nem is egyszer... DK, 25k HPval PVP cuccban)
Ja és érdemes egyébként tank cuccban nyomni a pvp-t? defense nem váltja ki a crit-eket resi helyett? Vagy az már csak PVE-re vonatkozik?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz FefeeX #25332 üzenetére
Defense crit esélyt nem csökkenti. S mint írtam, a crit sokkal több mindent ad, defense csak annyi, hogy kevésbé tudnak eltalálni (ami pvp-n lényegtelen gyakorlatilag, még ha elméletileg lenne is értelme).
Palához jelenleg nem értek, de nagyon meglepne ha az ő critjeiket nem csökkentené Lehet csak mákja volt és/vagy critre van gemelve.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
FefeeX
veterán
válasz Cathfaern #25333 üzenetére
pl DKnak van killing machine, annak a critjét tutira nem veszi le semmilyen resi... Na most, ha jól emléxem, ilyen 100%crit talentje a palának több is van... De majd utána nézek, minden esetre elég idegesítő a dolog...
Most, hogy összejött a guild 5v5 (elég núb, de pár pontért érdemes) - valszeg visszatérek a hunterhez heti 3 játszmára... Úgy láttam SK-n, még mindig survi a nyerő PVPre, de milyen petet/rotát stb érdemes használni?
-
H.O.D.
senior tag
Tegnap a bugok napja volt... Hadronox folyton resetelt fight közben (mittomén 70%-ról rgyszer csak visszaállt full HP-ra), Anub'arak 5 percig nem jött elő a föld alól, AV-n pedig az egész allis csapaton fent maradt a preparation buff
Where do you want to go today?
-
D4v3
őstag
válasz FefeeX #25332 üzenetére
Ret palának konkrétan egy fix crit talentje sincs pvp-ben... Exorcism az 100% undead és demon ellen, de ugye ezt nemrég nerfelték és pvp-ben abszolút nem sebez. Illetve anno a stun+judgement of command crittelt 100%-osan, de 3.1 óta senki nem használ seal of commandot.
-
robyroby
tag
akkor is a palák csúnyák (warrival is 1x vágtam csak meg 1et azt is csak azért mert minden CDn volt neki ) -no majd full valorusbé-
-
robyroby
tag
FefeeX: tegnap már megint mi volt ez WGn? hihetetlen hogy nem tudjuk befoglalni bemegyek az első kapun törni a másodikat de ilyen 20k-s hiteket kapva 2sec és annyi voltam... és ez csak rosszabbodott
-
FefeeX
veterán
válasz robyroby #25339 üzenetére
Áh, b@rom hordások, már bocsának (TK), csak állnak ott mint a hülye... Ez anno BCben kezdődött, mikor BG-n epic geart lehetett összefarmolni, csak leechelni megy be a sok marha, aztán otthagyja - ugye WG-n még csak AFK védelem sincs, megkapja a markot is, a honort is... Számolgattam, vagy 20-30 embert láttam semmit tenni, csak állni. Taktika nulla, torony védelem nulla, heal még csak nem is nulla, inkább mínusz1... Annyi marha lett, hogy allisok meg kapták a tenacityket, amitől ugye megy fel a damage done meg a hit point is... Gyakorlatilag a 3 retri pala lezúzta a tornyokat egyedül...
Szóval csak ennyi a probléma, sok az ingyenélő, meg a noob... -
animatrix11
őstag
hy
esetleg az ulduaros bossokról van valami leirás taktikára vonatkozóan? youtube-s vidiket néztek a srácok, de (nemtom a nevét sajna) amikor a két kezét is ölni kell, pl nem megy le...
ha valaki tud segiteni
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
animatrix11
őstag
válasz FefeeX #25340 üzenetére
Nekem volt amikor wgn elmentem farmolni , nem azért mert szartam az egészre, hanem akkora volt a lagg, hogy kb mire elkasztolt egy varázslatot 1 perc volt az allis már sehol nem volt addigra, igazából én még nem is wgztem soha normálisan, csak képregény módban
-
robyroby
tag
nekem meg abban kellene segítség hogy tudok VOA25ös raidet csinálni? mit hova kell klikkelnem? (és a régi boss al kezdjük )
-
FefeeX
veterán
válasz robyroby #25344 üzenetére
fujj, ilyen régi bossos max az altoknak való...
Ezért raidelek szerdán, mert akkor mindig találok normális, fullepic groupokat, amikkel együtt gyerekjáték az új boss is...Raid: nyomsz egy o betüt, utána legutolsó fül, convert to raid.
raidben megy a /rw (raid warning) amivel ugy irsz be, hogy mindenkinek megjelenik nagyban a képernyőjén
VOA25höz pedig kell 5 healer meg két tank.
Remélem ennyi info elég leszanimatrix: 3.1 patch óta már azért gyakrabban van lag mentes időszak... Ezek már akkor is ott álltak, mikor laggnak még híre sem volt... (én meg már 3szor haltam közben )
[ Szerkesztve ]
-
animatrix11
őstag
válasz FefeeX #25345 üzenetére
Melyik szerveren talász ilyeneket akikkel gyerekjáték az uj boss, mulkor bentvoltam meg sem merték próbálni (igaz mondjuk a 25ből kb csak 10 volt 2k dps felett)
a wgt nem rég kezdtem el, tehát nem tudom milyen volt a lagmentes időszak, pvps cuccokra gyúrok azért kell minden ott legalább egyszer végig szenvedni a dolgot... és mindig csak kb 18 mark-om van, egy trinket 25be fáj... a többit be is emlitsem, viszont nagyon jó ruhákat lehet onnan kivenni ahogy elnéztem
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz animatrix11 #25346 üzenetére
BS horda. Szerda este felé. Csapatot ált én csinálok, csak Emalon öcsisek jöhetnek, általában 2k dps alatt nincs ember, ha van az hamar kiderül --> kick.
Így elsőre lemegy emalon mindig. (Sajna low dps-ekkel nincs időm foglalkozni, azok menjenek only old boss archavont, míg lesz gear...Aki szerint meg nem lehet progresszív raidelő guild nélkül gearelődni, az nézzen meg engem, full pugból van mindenem, és fullepic tank és DPS, csak maly hiányzik a championhoz)WG:
említeném, hogy 2 questet aktív wg nélkül is meg tudsz csinálni, köztes időben, 1200 honor 3 shardért, ugyanis a slay them allba 3.1 óta beleszámítanak az alli/horda npc killek is, valamint gyűjteni ilyenkor is tudsz, sőt, olyankor érdemes, mikor kb 1 óra van még hátra, mert olyankor ált senki más nem gyűjt... 10 perc, 2500 honor, 6 shard. Utána már csak egy siege meg egy victory aztán szevasz... Toppling már gázosabb, eddig egyszer csináltam meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Elemlámpa, zseblámpa
- Eredeti játékok OFF topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest