- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarill
őstag
egy kérdés, ha egy ellenfél egy helyben áll, rászűkültem de hirtelen eltűnik, akkor érdemes oda lőni vagy úgysem sebződik?
-
Szepi1979
senior tag
válasz diegho #28602 üzenetére
Gonosz vagy.
Tarill : A tank természetesen ott van csak a spot esett le róla. Odalőhetsz, el is találhatod de ilyenkor sok esetben a célkereszt elugrik a célról ha mögötte nincs tereptárgy, így nem fog találni. Lőj oda ha nem félsz a felspotolódástól.
[ Szerkesztve ]
“ nem kell mindig nyerni “
-
jozefgucci1
addikt
válasz Tarill #28601 üzenetére
Lőj oda nyugodtan főleg akkor ha előtte láncolva volt a jármű mert akkor sanszos , hogy még pár másodpercig ott marad.
Dieghoval ne foglalkozz néha benéz ide hátha valaki megsajnálja és meghívja játszani szakaszba vagy klánhoz ,de ez megy évek óta és senki. Mivel ilyen még nem volt így a kezdőkön vezeti le a fusztráltságát.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Tarill
őstag
ok köszi a hasznos válaszokat
-
diegho
nagyúr
válasz jozefgucci1 #28604 üzenetére
Ha most emiatt megint elkezdenek klánba hívogatni megkereslek és átmegyek rajtad egy tankkal!
-
MinionFlasH
senior tag
Létrehozhatnánk valami hasonló szavazást a topikgazdák kiválasztásáról!
Gmail fiókkal működikMeg ugye a totális lázadás elkerülése végett jó lenne tudni ki nem idegenkedik teljesen tőle....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tomato style.
Jó példa arra, hogy vacak játékkal is lehet néha ászt csinálni.
55 percig kínlódtam a 7 hónapos hisztérikusan üvöltő lányommal, mire elaludt, utána síkidegen leültem játszani.
Balf@szkodtam, a foglalást észre se vettem, benyeltem pár potya lövést.
A kiválasztott küldetésem a rammolás lett volna.
Igazán csak a bő 900 csatás Párduc rutin működött. -
Stigma.HC
senior tag
válasz MinionFlasH #28607 üzenetére
Tomi? Az a tomi akire én gondolok?
[ Szerkesztve ]
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
-
Szepi1979
senior tag
Mégis hogy a búbánatban kerültem fel erre a listára??? Persze megtisztelő de abból amit írtál hogy milyen a tökéletes jelölt...
-
törölt tag
Megtisztelő, hogy engem is felvettél a listára, de egyedül szerintem senki sem győzné a melót, főleg, hogy jön a nyár és a szabadságolás.
Gyanítom, hogy nem csak én fogok egy hétig WoT, internet, wifi és mobiltelefon nélkül lébecolni, nyaralás címszóval. -
h1mpi
félisten
válasz MinionFlasH #28610 üzenetére
Engem vegyél le plz, nincs az az isten, hogy én itt bárkinek a gazádja legyek
Fully electric lifestyle!
-
Szepi1979
senior tag
Bocs a dupláért de egy kis e-penis következik:
Amikor elkezdtem a játékot mindennek utánna olvastam, videókat nézegettem, abbahagytam a codot hogy ebben próbáljam ki magam. A cél az volt hogy zöld legyek. AZóta az volt a célom hogy 2000 legyen a wn8, ez ma sikerült:
Köszönöm a mai szakaszozást Emre, Grizlisandor, wlele és farkasjano, ebben ti is benne vagytok.
Bocsi az off-ért, ez most nekem jól esett. Tudom-tudom statpadder vagyok de akkoris!
A baj az hogy most már nincs cél...
-
emre
veterán
válasz MinionFlasH #28610 üzenetére
szerintem jozefgucci1-it is jelölhetnéd
(#28614) Szepi1979
Ha ráérek mehetünk máskor is. Legközelebb talán nekem is összejön valamelyik küldetés.
(#28616) diegho
Szó sem lehet róla, hisz Te nem fogsz az on topikba írni többet.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
diegho
nagyúr
Válasszatok meg engem, bannolom a nem lilákat és elbeszélgetünk itt páran oszt nem lesz vita meg nyihogás
-
MinionFlasH
senior tag
(#28612) Mogyesz75
Ezért lesz 3 topikgazda elvileg nem?!
(#28613) h1mpi
Ok neharagudj!
(#28615) emre
Rajta volt aztán addig szenvedtem....
Még ne szavazzatok, majd ha végleges lesz, a mostani szavazatokat úgyis törlöm!
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz MinionFlasH #28620 üzenetére
Bocs, a három fős létszámon átsiklottam.
-
jozefgucci1
addikt
Nem rossz ötlet a szavazásos felmérés ,de még a modik nem bólintottak rá , bár eddig ketten is melette vannak ez biztos . Egy ember szerintem is kevés lenne erre a feladatra , szóval az optimális gondolom a három fő lenne .
Emre .: Köszi a bizalmat előre is .Holnap leszek én is aztán artyzhatunk ha gondolod , azt a küldi ágat amúgy sem erőltettem hátha becsúszik valami .
Átnéztem a listát nekem mindenki szimpi szóval nehezen tudom bárkire is rányomni az Igent
Marad a kivárás .Diegho nincs ott ?Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
h1mpi
félisten
válasz MinionFlasH #28620 üzenetére
Szavaztam fradi (hisz zöld a vérem) , szbalogh, jozefgucci
-
MinionFlasH
senior tag
Quan-Chi-t, Joergie-t felvegyem?
-
törölt tag
válasz MinionFlasH #28625 üzenetére
A te nevedet is jó lenne látni a listán.
-
Szepi1979
senior tag
Még nem tudom. Azt hittem az IS4 megváltás lesz az IS7 után, de várjuk meg az IS7 buffot, utánna meglátjuk. Kevés csatám van még mindkettővel, majd 200 csata után visszatérünk rá. Az biztos hogy az IS7 megtáltosodik az arany lőszertől, kb mint a T-54. Többet dob rajta az arany mint a többi tankon.
-
törölt tag
válasz MinionFlasH #28629 üzenetére
Szerintem vedd fel magad is a listára.
Kis országunkban megszokott gyakorlat ellenére, amúgy sem a szavazás tesz valakit hitelessé, hanem az elvégzett munka.
Legfeljebb a szavazatszámlálást rásózzuk h1mpire, ha már egyszer menekül a meló elől, ennyit legalább megtehet. -
h1mpi
félisten
válasz #43783936 #28632 üzenetére
Ilyet vállalok, de sajnos elég gyorsan elszáll az agyam, ezért egy nyugodtabb vérmérsékletű egyén ajánlott.
Időm, pedig lenne figyelni a topicotMinionFlasH: szerintem gyakorlásnak jó volt ez mehet a törlés és az újra szavazás a végleges jelöltekkel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MinionFlasH #28633 üzenetére
Úgy a fair, hogy addig nem indul a szavazás, amíg nem teljes a jelöltek listája.
Pl: Péntek 00 óráig jelölés, hétfő 00 óráig pedig szavazás.
Hétvégén az is felnéz, aki hét közben kevésbé aktív. -
sith7
nagyúr
engem vegyél ki lécci, köszi
-
Ukeve
tag
Válaszolnék én is, ha nem probléma.
Alapvetően mind a két tank a városi harcra van kitalálva, de az IS-7 előnye, hogy gyorsabban ér oda a kulcspozíciókhoz.
IS-4 lelke a sidescrape, ha így eltudsz foglalni egy jó helyet és nem cseszegetnek az égből, akkor szinte kiszedhetetlen leszel. IS-7-el is jól alkalmazható ez a taktika, de ott van egy kis bibi. A spaced armor és a lánctalp között van egy kis rés, ahol csak 100 mm a páncél és ha egy kicsit is jobban be van fordítva a kelleténél, akkor ott belőhető a tank. Bár ez még nekem sose jött össze enemy IS-7-nél, de valószínűleg ez user error lesz.
Ágyú tekintetében szerintem az IS-4 jobb. Hiába alacsonyabb az átlagsebzése, szvsz szerint jobban használható, mint a 130 mm-es. Szerintem előnyéhez tartozik még a HEAT lőszere (bár tudom ezért sokan megfognak kövezni ), mert éppen annyival magasabb az átütése, hogy egy nem teljesen tökéletesen beforgatott E100/Maus tornyon gyönyörű szépen átmenjen, bár tény, hogy oldalról meg sok tankban elakadna... Tehát közelharcban szerintem ezzel az ágyúval vagy előnyben.
IS-7 előnye a jó magas átlag DMG, és az APCR ugye... bár szerintem Linkin többet tud az IS-7 goldjáról, mint én
És még annyit elfelejtettem, hogy gun dep.-be az IS-7 nyer, és ugye ha tornyozol vele, akkor kiszedhetetlen lesz. Viszont hiába erős az IS-4 tornya is, a teteje overmatchelhető.
Összegezve, szerintem mind a két tank nagyon jól használható. Városban az IS-4 egy igazi erőd a páncéljának és a 2500 HP-nak köszönhetően, míg IS-7-el több lehetőséged van a pályán mozogni a mobilitásának köszönhetően.
Amúgy meg, ha az igazán jó 10-es orosz heavyt szeretnéd, akkor nyomd végig a küldiket és ott lesz az OBJ 260.[ Szerkesztve ]
-
Simi37
őstag
Már több mint 1 hete a tart a szopószériám remélem holnapra vége mert már nem bírom Ehhez hasonló nyerőszériám sosem volt szóval nem értem miért kapom... csak legyen már vége
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
unravel
őstag
¯\_(ツ)_/¯
-
jano_77
nagyúr
SHiZOUKA is felkerülhetne szerintem a listára, mert én eddig csak építő jellegű hozzászólást láttam Tőle és eléggé korrekt személynek tűnik számomra.
Esetleg rlazol!?A privivel ugye csak vicceltél és a vérem akartad szívni!?
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
szbalogh
addikt
Amíg nem megy a WoT ajánlom figyelmetekbe a WoT Generals-t. Két napja indult a nyílt béta. Munkaszünetben azért jobb, mint a passziász.
Nekem van prémium Tetrarch kártyám a zárt bétábólNick: HE_Storm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest