- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
válasz diegho #29151 üzenetére
ki az a szerencsétlen szánalmas retardált, aki más replayével akar ékeskedni, főleg, hogy úgysem az ő nick neve lesz ott...?
Mert gondolom skizofrén az nem vagy
Jah és biztos nagy nézettséget generálnál, ha egy másfél éves kislány kommentálná a játékod, szerintem ilyen nem volt még!
-
zozyk
addikt
Egy Lorr 40t ász mod tesztelés közben...
Replay[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz diegho #29142 üzenetére
Ezt meg fogom nezni, kivancsi vagyok mit alkotsz vele. Teszten nagyon tetszett a 121, most rendes jatekban a WZ-120 is fullos es nagyon szeretek vele menni, surun ropkodnek az 500+ dmg-ek + azzal az atutessel nem is kell goldot hasznalni csak ritka esetekben. Viszont a palyakat nagyon meg kell tanulni hova erdemes menni a rossz lovegkiterithetoseg miatt.
-
Departed
őstag
válasz szallasi007 #29163 üzenetére
Sport és WoT kapcsán nem érdemes a "ha" szót használni, néha énis ebbe a hibába esem.
Elsősorban a 1st class/ACE határán szoktam használni.Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Magany
tag
En emrere szavaztam nem titok. De hogy olyan valaki lett gazda aki maga is szeret trollkodni.........? Kiràly!
-
h1mpi
félisten
válasz szallasi007 #29163 üzenetére
Ha én mindenkit eltalálok, ahol akarok és sebzek, akkor unicum lennék
Fully electric lifestyle!
-
diegho
nagyúr
Bekopogott az ajtón egy emberke az imént, hogy jönnének errefelé normális nettel. Ez azt jelenti, hogy 50 mega feltöltésig tudnak garantálni! Holnap rámérünk mit tudnak és lehet benevezek egy értelmes netre, onnantól pedig jöhet a stream.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz diegho #29168 üzenetére
No, csak nem Digi? Ha más szolgaltato akkor kerdezz ra a Digi-nél hogy fejlesztenek e arra, mert ilyenkor szoktak lehalaszni a konkurensek azokat akiknek nincs husegido es pici arengedmennyel magasan a Digi arai felett lekotnek 2 évre.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
jozefgucci1
addikt
válasz myckey #29172 üzenetére
Nem értem ha rébuszokban beszélsz +amúgy is a posztod jobbról-balra olvasom a domborulatok miatt
Kíváncsian várom én is a strem-et . Eddigi posztokból kiindulva nem nem térdcsapkodós .nyázós . LoÁl-XD tengert kapunk .
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
L4mie
veterán
válasz diegho #29168 üzenetére
frankó, támogatom!
baromira érdekelne milyen amikor dumálsz közbende ahhoz kell izom CPU is vagy valami stream kártya, hogy megmaradjon az fps nem emlékszem már pontosan mi lett a vége, de kb 1-2 éve még valami pentium/ i3 felé mocorogtál hardver szinten, hogy jól menjen a WoT streammel együtt már lehet megenné a géped.
*most nézem i5-2500, az jó proci de elvileg vannak frankó kártyák ilyenre.
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
senior tag
Azt hiszem rekordgyanús volt az előző csatám, 9 ember zárt 0 sebzéssel a csapatból.
Igaz csak tier 5 volt, de a két top nehéz tank is köztük voltAz meg külön priceless, mikor a 45%-os profi lenooboz
[ Szerkesztve ]
Путин, иди нахуй!
-
diegho
nagyúr
Holnap mérünk, utána jön a tárgyalás, mert lakossági csomagjaikban csak 6 megás feltöltés van, de nekem kb 8 kellene, ha jól gondolom.
-
L4mie
veterán
válasz diegho #29182 üzenetére
De gondolom nem valami rádióhullámos maszatot akarnak rádsózni, arról csak rosszat hallottam.
Nálunk sajna nincs Digi, pedig 1/3 áron adja a UPC-t a upc meg inkább ingyen szórja a szar wifijét zavarva a többit, mint hogy sávszélet adjon.... VAGY árat csökkentsen.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Chris0321
addikt
Nekem is mikrós netem van és már volt egy másik ilyen szolgáltatóm is.A mostani stabil és gyors is, ha valami gond van gyorsan javítják bár ez szerencsére nem sokszor fordul elő. A régi szolgáltatóm nagyon jól tudott ígérgetni, nem tudom hány hónapon keresztül ígérték, hogy gyorsítanak a neten de inkább lassabb lett de persze az árat ugyan úgy ki kellett fizetni mintha nem lenne gond. Többször is volt olyan, hogy majd egy hétig nem volt netem mert valami gond volt. Az utolsó alkalommal szerdán telefonáltam, péntekre ígérte a fickó, hogy kijön. Egy hét múlva hozták az antennát, hogy kicserélik de mondtam nekik, hogy csak szereljék le ennyi volt. Szóval van jó mikrós net is nem csak rossz, persze megfelelő szolgáltatót kell választani. A jelenlegi netem 20/6 Mb-os, de van egy ennél gyorsabb csomag is de nekem ez is bőven elég.
mcwolf79: Nekem 20/6 Mb és 4200 ft.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz mcwolf79 #29188 üzenetére
az igen!
pedig azt hittem az itteni téfostól nem lehet rosszabna de én szintén 2mb-ot kapok, ellenben csak 2 ezret fizetek érte és stabil.
szerződésben 10 Mb lenne, de mivel olyan szar helyen vagyok, hogy ez kiesik a szórásból, így csak ennyit tudnak biztosítani, ellenben az árat is így adták meg, "méltányosan"[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
MinionFlasH
senior tag
Beteg ruszkik (emberek) !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs