- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MinionFlasH
senior tag
Kiléptem a klánból, viszont a csapat ablak megmaradt a bal alsó sarokban( állandó taktikai egység), nem tudjátok ezt, hogy lehet bezárni, kilépni belőle?
-
fradi81
veterán
Ez kemény volt, feltartottam a népet, TD15 és 6330 lepattanó
replaymoto g72, Ninebot d28e
-
Stigma.HC
senior tag
válasz MinionFlasH #28151 üzenetére
Csapat csata ablakot lenyitod fent, ott belépsz jobb oldalt a létrehozott csapathoz és az új ablakban kilépsz az x-el a neved mellett. Remélem érthető
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
mcwolf79
veterán
Bitang ez az M4 Sherman a troll ágyúval
5 meccs kellett a [tank ászhoz]
2532 sebzés, de sajna vesztettünk Kár érte[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
jano_77
nagyúr
megkérdezem itt is hátha itt hamarabb olvassátok: ebben tud vki segíteni?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
scyllarus
veterán
válasz jano_77 #28156 üzenetére
Arra panaszkodik, hogy olyan modokat használsz, ami a ProTanki modcsomag (életemben nem hallottam róla még) része, és valahonnan máshonnan szedted le. Nem gond, működni fognak így külön is, de arra kérnek, próbáld ki a komplett modcsomagot.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
zozyk
addikt
Ez fájt,de nagyon...T-44 ben ültem.
2 lövés pattant majd a 3.ik nagyon fájt...
3 meccs/660 wn8 és mára ennyi,túl fáradt vagyok ehhez most..[ Szerkesztve ]
-
Biomokus
tag
Üdv Urak!
Egy élvezetes T29 ász. Az elején féltem, hogy mi lesz a lemmingsereggel, de leküzdöttük az ellenfelet! Külön köszönet az ARL-nek a remek fedezékért!
Üdv: Biomokus
-
jagada
addikt
Ma szinte egész nap kék voltam, nem győztem kilődösni a sok troll platoont a csapatomban. Vajon mit élveznek egy t1-es tankkal a t8-as csatában??
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
galervin93
őstag
válasz szbalogh #28149 üzenetére
Én most a Staro két új ízére vagyok rákattanva, Granát és szűretlen búza. Mondjuk ezek nem prémiumok, ezüstért meg lehet venni őket.
Most is van négy üveg, nemsokára bontok is egyet, bár az utóbbi három napban összesen nem aludtam tíz órát, kezdek kilenni a szakdoga miatt, szerencsére kész van, egy-két nap pihi és game jön. :-)Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
myckey
veterán
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
galervin93
őstag
Három napnyi szünet után egy kis reggeli game: [link] Mind az öt a T-44-gyel. Második motor van rajta, végre tűrhetően gyorsul. És pontos. És jó. Imádom. :-)
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
MinionFlasH
senior tag
A T54-E1 jön a T49 után ugye? Top of the tree
Vagy a t-57-et két ágról is el lehet érni?!
[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
#object260
Előző két nap küldi próbálkozásaim:
Egymás után kétszer foglaltam be 56%-ot lightal. A küldetéshez 60% kell.
2820 sebzés Helcattel. A 5x életerőhöz 2850 kell.Nembaj, már közel a vége....
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
jozefgucci1
addikt
válasz MinionFlasH #28173 üzenetére
Persze két oldalról is el lehet érni és sajnos csak az egyik került bele . Pedig vártam , hogy akkor mos még jobban hozza majd a Buldog a pénzt . Ezért nem veszem vissza T71-et az biztos . Mióta megvan a T57 és utána beszereztem az 50B-t nem is megyek vele. Sokkal jobb az 50B szerintem .
Bingisz .: Jó hogy látlak a nyeremény kiírást leveheted .: Nyertem !
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
MinionFlasH
senior tag
válasz jozefgucci1 #28175 üzenetére
Igen csak a T57-et láttam, és megörültem mint Marci a nyalókának, a feketelevest csak utána néztem...
Most már tuti nem nyered meg a VIP-t az uniqumoknál, ezek után, ha tisztességes úton Te kerülnél kihúzásra is visszadobják, mivel csalással vádolnák a klánt!!!
-
szbalogh
addikt
válasz jozefgucci1 #28175 üzenetére
Nekem is meg van mindkettő táras nehéz tank. Mindkettőt nagyon szeretem. Távolról csipegetni az 50B a jobb, pontosabb és APCR a prémskuló, de közelharcra a T57 a nyerő. Pl ha kimegyek egy lövést beszedni nem mindegy, hogy utána 8 vagy 12 másodperc alatt tárazok ki, mert a nehezek egy része 12 alatt már újratölt.
Az az 5 másodperc töltési idő előny is sokszor nagyon jól jön.A 3k sebzés és 30 foglalást az 50B-vel erőltetem, mert gyorsabb. Ennek ellenére az IS-7-el voltam legközelebb a sikerhez... 3 cap ponton múlt...
Meg van már a 3 td?
Nick: HE_Storm
-
jozefgucci1
addikt
válasz szbalogh #28177 üzenetére
Hát köszi , nekem érzésre és játékban is jobban fekszik az 50B szóval örülök , hogy itt páran rábeszéltek . Közben látom diegho is írt rá .
Nem sajna nincs még meg a három TD-s küldi . Nem is nagyon feküdtem rá tegnap csak T9-ben csapattunk kicsit szakaszban én főleg T30-al . Azért is nem mentem mikor hívtál , mert nem akartam otthagyni a srácokat , de köszi az invitet.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jr1994
addikt
Tegnap éjjel a tesóklánnak stronghold védése volt, kaptam egy kölcsön accot amin utána kipróbáltam a T34-et. Igaz csak 3 csatát mentem, ebből kétszer tier10-ben de így is jó volt! Az az ágyú! Sebessége tűrhető, test páncél nincs de sarokharcnál fordított sidescrape-ben azért megfogott pár lövést a lánc, nézett is az ellenfél
Nagy prém tankok közül csak tierlimitesek vannak meg, de játékélményben ez van olyan jó mint közülük bármelyik, sőt!
A strongholdon egyébként betámadott valami görög klán, csak két emberrel jöttek, hát pórul jártak, még mi fosztottuk ki őketWoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
MinionFlasH
senior tag
Nézegetem rosszpénz T62A videóit... Azért nem semmi a tortát 16:20 körül kiszedte célzás nélkül, gondolom(úgy láttam) golddal, de akkor is!
Nagyon hasznos, ez a sniper nélküli célzás-lövés, nekem valahogy rohadtul nem megy, vagy mellélövök vagy pattanok!
-
joergie
őstag
válasz szbalogh #28188 üzenetére
Nem igaz, 12-en voltunk végig, egy csapat volt aki másodjára és harmadjára már tudott hozni 15 embert a 12 tier10ünk ellen, de nekik volt vagy 3 tier9esük. Teljesen véletlen fennvoltam hajnal 5-től és kockultam, mert az 5x-eket mindig 5-7 között csináltam hajnalban
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
jr1994
addikt
válasz grizlisandor #28192 üzenetére
A klán épületeket építhet belőle amikkel később különböző bónuszokat aktiválhat, pl több kredit, szabad xp a csatákban egy ideig.
Diegho: pótkajával, 132%-os legénységgel a célzásidővel sincs gond az IS7-en jelenleg sem, a buff után pedig még jobb lesz
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
szbalogh
addikt
válasz diegho #28193 üzenetére
Így is elég jó az is7 (63% wr) hát ha még javítanak is az ágyúján... nem szeretek nehéztankozni de ez jobb, mint amire számítottam. Az E5 (43% wr) meg csalódás volt nekem. Messziről tudok vele pötyögni, meg is van a sebzésem vele de ha már lőnek rám vége a dalnak.
Nick: HE_Storm
-
Greentea
senior tag
Ez kész.
Csata első percében, tier 8-ban, tier 6-os mediumként megkaptam az összes artytól, a "szükséges" lövéseket. (körülöttem IS-3 stb mind felvolt spotolva )
És akkor tartom magamat ahhoz, hogy szeretem az artykat! -
galervin93
őstag
válasz Greentea #28199 üzenetére
Ezt én is utálom, amikor egy rakat heavy fel van spotolva, és lövik a medemet, pláne ha még egy-két tierrel kisebb is..
Gyárekek, én szerelmes vagyok a T-44-be. :-D Kezdek ráérezni, nagyon pöpec, nemsokára meg lesz a legnagyobb motor is, de már a második motorral is elég faja.
Igaz az elején nem ment, így az átlagdmg még ratyi, de jó lesz. :-D[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Nyomtató topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs