- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrszitya
senior tag
válasz egykettő #67946 üzenetére
AMD-t igazából alapból nem szereti a WOT sajnos, és rettentően "eszi" amúgy is egy szálon a procikat, ami pedig szintén kedvezőtlen a "pirosak" szempontjából.
Ha lesz rá lehetőséged, inkább a "kékekre" térj át legközelebbi gépújításnál, ha WOT-ozni akarsz.
Megjegyzem, a háttérben már egy ideje készül a többszálú feldolgozásra optimalizált kiadás (jövő év eleje a tipp a megjelenésére), így valószínűleg egy kicsit az (újabb és erősebb) AMD-s gépeken is javulni fog majd a helyzet. -
wanted5
őstag
válasz mrszitya #67954 üzenetére
hát nem tudom mit terveznek, de ha behozzák a havok motort sokkal többet attól se remélek, mármint fps téren
nemrég láttam egy másik játékban élesben működni a havokot, és szép és jó meg minden, de mikor a sok apró dolgot kell megjeleníteni az tudja zabálni az erőforrást, gondolok itt arra, hogy a tankos demo videoban is olyan volt hogy a tégla fal szétesik rengeteg külön téglára, ami jól néz ki, csak kell is alá vas rendesen
bár nem tudom mennyire lehet majd lebutítani...
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
-
mrszitya
senior tag
válasz wanted5 #67955 üzenetére
Hűtik is a kedélyeket a kezdetektől a fejlesztők.
Talán egyszer írták azt, hogy 20-30%-os javulás is várható akár (bármit is jelentsen ez), de általában inkább azt mondják, nem fogjuk észlelni nagyon a változásokat, és nem is értik, miért hiszik sokan azt, hogy a többmagos támogatástól majd minden sokkal jobb lesz...
-
mno
tag
Persze, ha mutatja magát, nem mozog és el is találod Nagyon jó TD a JgPz4, de átütése a halála, 132-171 pen, kategóriatársainak a sima pct-je üt akkorát mint neki a goldja.Tier 6-7 ellen nagyon jó, de tier 8ban szenvedős. Meg lehet oldani persze ott is szituációkat, de városi pályákon és egyéb nem kifejezett "TD" pályákon tier 8 ellen nagyon gondolkozni kell hogy mit kell tenni, hogy ne legyen átlag alatti csata. De szerencsére tierjében és 7esek ellen ügyesen használva szinte OP jó legénységgel, csak mindenki siet Jagdpantherre legtöbbször, gyorsan túllépnek rajta. Én nagyon élvezem, E25el azonos skill kiosztású legénység fő oka hogy közel 800 csatát mentem vele, és jól is megy, 64% win, 1550 körüli átlagsebzés.
Joe
-
vhw
addikt
válasz egykettő #67946 üzenetére
Vagy kéne találnod egy magas órajeles kis Phenom X2-t (bár nem tudom azon most hogy menne).
Vagy pedig kinézel egy intel 1150 vagy 1155 foglalatos ~10k forintos deszkát, bele valamilyen ~10-11ks Pentium (de akár a Celeronok is lényegesen jobbak lesznek, mint a jelenlegi Sempron-Athlonod).
Ha használt is játszik, akkor meg még olcsóbban kijösz."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Poultier
tag
Need backup!
Másnál is előfordult, hogy a játék önkényesen átállította a beállításait? Egy hete nem menti a csatáim, és csak most vettem észre. Elveszett egy halom szép köröm.
-
Clodovicus
csendes tag
válasz S.Copperpot #67852 üzenetére
Én most éppen a Centurion 7/1-nél tartok, egyelőre még nincs meg a top löveg csak a IX-es, de az igazán tetszik. A dpm kárpótol ha esetleg 1-1 lövés lepattan, nagyon lehet vele darálni, persze igyekszem nem szemtől szembe kerülni a X-es heavykkel. Az előbb is volt vele egy csatám 4416 sebzéssel és 3487 spottal, 18 lövésből 15 sebzett (egy M103-as a második lövésre felrobbant).
Igazi kis vérszívó ezzel az ágyúval, persze ha meglesz a top löveg azzal is kipróbálom majd.A medeknél alapból ventit és távcsövet használok a harmadik mindig az adott tanktól függ (pl. t69 a nagy célzási idő miatt függőleges stab.) de többnyire a periszkópot rakom fel harmadiknak mint ennél is, a skillekkel együtt jelenleg 493/561m látótávolsága van a kiírás szerint amely elég hatékony, pár ezer spot dmg szinte mindig jön. Ezzel a kombóval a medekkel átlagban 58-60% a winrate, bár a Centurion 7/1-el 60 csata után még csak 50%, de lesz ez jobb is, most lett meg a fejlesztett torony.
[ Szerkesztve ]
Légy jó Mindhalalig!
-
őstag
Most ezen a hétvégén valami tomato event van?
Egész héten 55-60%WR most így péntekre megkínált egy 17%-al. Hogy kerek legyen a dolog az MM is ilyen átlag 25% körül ment. Ha volt is kék/zöld az oldalamon, mert volt néha 1-2, mind 0gyilokkal zárt... vagy valami vendég játszott rajtuk éppen, de az biztos hogy az RNG is remekelt.IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
őstag
válasz jozefgucci1 #67882 üzenetére
Nekem speckón ez tartja még a HDD-n a játékot egy ilyen mai szituáció után
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
wanted5
őstag
De te a magyarországi átlagos gépre gondolsz? Mert azon nem hiszem hogy élvezhetően elfutna.
Ok, itt a fórum te is, meg sokan mások nyilván értenek valamelyest a számítógépekhez, de, amíg rengeteg helyen látok, számtech boltokban 20-30-40 ezer forintért használt komplett számítógépeket, úgy hogy az van melléírva, hogy játékra is tökéletes ... addig nem hiszem, hogy a magyar átlag gépeken simán elfutna.
Mert az a baj, hogy a fentit rengetegen el is hiszik, ugye nem értenek hozzá, és ha véletlen el is indul a játék, de ugye szaggat, azt ők nem is gondolják hibának, hiszen az a számítógép játékra is jó.
Ez a tipikus átlagfelhasználó, és ne gondold, hogy kevés van az ilyen esetekből, itt a fórumon sok hozzáértő összetömörül, de rengetegen vannak akik kb ennyire értenek csak egy számítógéphez.Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
Enzolord
addikt
válasz wanted5 #67971 üzenetére
Azok a használt gépek irodai célokra vannak, azokban nincs vga kártya, azt vehetsz bele, de csak kis teljesítményűt, szóval azzal sem vagy előrébb...
Amin azt mondom, hogy királyul elfut, és új konfig, I5/ GTX750/8GB 160k de I3 procival már 130K és azért azon is elgurul vagányul..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
scyllarus
veterán
válasz Enzolord #67974 üzenetére
És a Haswell pentiumok? (G34xx sorozat). Azokon gondolkozom, jóval olcsóbbak, új platform és elég erősnek tűnnek.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
psycroptic
őstag
PSNID: Tomy83PS
-
Enzolord
addikt
válasz scyllarus #67975 üzenetére
Nem rossz kis proci, azzal+ egy 750gtx-szel közepes beállításokon nem lesz fennakadás..
+8GB ram..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
h1mpi
félisten
válasz psycroptic #67979 üzenetére
Szép nagyon! Aslain modpackben melyik az az opció, hogy a noti centerbe kiírja részletesen így, ahogy Neked és a százalékos esélyt is?
Fully electric lifestyle!
-
wanted5
őstag
tudom mi mire jó, értek hozzá
egy nem túl nagy városban lakom, és itt az a tapasztalatom, hogy a gépet vásárlók rettentő nagy százaléka vesz ilyeneket, és nem irodai célokra (bár olyan célra se használnék egy gépet, amin még a win7 se fut élvezhetően, dinamikusan)
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
Djuree
félisten
nekem a legkisebb haswell pentiummal elment full hd ban minden maxon, 30 fps mindig megvolt. hozzá 5850. ennyi. wotra nem kell jobb. ja és 4 giga...használtan 50kbol megvan.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
aktív tag
válasz Djuree #67984 üzenetére
Én most készülnék wot miatt lecserélni az Fx6300-at egy i5 4440-re már csak egy utolsó nagy levegő kellene hozzá
Nem tudom mennyivel röcögne jobban el a játék a 750it-el párosítva.Most néha azért leesik 25-re az fps ha olyan helyen pályán vagyok vagy túl sok egyszerre az effekt.Közepesre van minden véve,minden engedélyezve.Fxaa on.Ha maxra veszek mindent akkor is uanannyi az fps csak annyi a különbség hogy többször esik le 25 körülire.Wot nick : Lanoka_
-
Valentin90
tag
-
S.Copperpot
tag
Nem az XVM írja a napi statot a noti centerbe, hanem a Vitiris statisztika mod. Itt nézz körül: http://www.wothungary.hu/statisztika-modok
Ha félreértettelek, és a csata indulásakor meg a TAB-ra feljövő ablakban kiírt nyerési esélyre gondolsz, azt az XVM csinálja, és úgy tudod bekapcsolni, hogy megkeresed az xvm.xc file-t a res_mods\xvm\configs könyvtárban, és átírod a "battleLoading", "statisticForm" és a "battleResults" szekcióknál a "showChances" értékét "true"-ra (itt idézőjelek nélkül). A "statisticForm"-nál van még egy "showChancesLive" lehetőség is, ez egy másik értéket is fog adni csata közben a még ki nem lőtt tankok alapján.
(közben megnéztem, hogy mire válaszolsz, és az első bekezdés szól a kérdésedről )
[ Szerkesztve ]
We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.
-
Enzolord
addikt
Egy magon az Intel jóval erősebb, szóval biztos, hogy javul a helyzet..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
h1mpi
félisten
válasz S.Copperpot #67988 üzenetére
Köszi kipróbálom erre gondoltam, amit linkeltél: Vitiris Color messages full & tank statisztika 9.2-re
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
scyllarus
veterán
-
Enzolord
addikt
válasz scyllarus #67991 üzenetére
Wot jobban szereti a zöldet, de egy 7870esen full hd-ban I5-tel gyönyörűen futott HMFesten..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Simi37
őstag
Ma megkergültek a szerverek!? Minden csatába 5 perccel később tesz be mint ahogy elkezdődik csak tölt és tölt. Router gép minden reset volt már. Betesz és már halott vagyok vagy abban a pillanatban lőnek ki ahogy bent vagy 1fps és 999ms közben. Utána rendesen 40-50 fps 100 alatta ping bár erősen piros-zöld. 2 kör meg sem bírok mozdulni 0 wn8 0 minden. XP meg 10 és arra dupláztam 20 xp k.... jó
DE tegnap még jó volt! Semmit nem csináltam tegnap és ezelőtt sem és ma sem WTFRyzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
rlazol
veterán
egy ideje már a garázsomban porosodik 4 új rank, arra várva, h a legénységet kedvezménnyel tehessem át. Most áttettem. Első csata mindegyikkel megalázó vereség.
Amin meglepődtem, hogy a 6. érzék annak ellenére működik, h a fő képzettség csak 90%. Maga a 6. érzék persze 100, de ez így normális? Én úgy tudtam, h csak 100%os pranacsnokkal megy.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
adamgreen
senior tag
És megjött a WOT-os himnusz is
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest