-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz Viktoár #39752 üzenetére
Nagyobb átütés, pontosság, tűzgyorsaság jobb lesz mint a BL-10-é. Csak a sebzés lesz nagyobb. De ha belegondolsz ez minden más ágon működik, 9-es heavyk is sok esetben megkapják a 10-es ágyút azonos sebzéssel (M103, ST-I és IS-8, E 75, Conqueror)
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
joergie
őstag
válasz Viktoár #39752 üzenetére
Engem eléggé zavar hogy lassú az obj268 skúlója. én szívesen vesztenék 100hp-t lövésenként, ha gyorsabb lenne a lövedék, nagyobb lenne a kitéríthetősége az ágyúnak, meg pl a dpm maradna, nagyobb pontosság mellett(pen marad a jelenlegi). obj704 bl10-ese pl tier10es ágyú...
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
smisa
őstag
-
Viktoár
addikt
Nekem már a butított lesz úgyis mert még az isu152-vel szenvedek.Sajnos csak a t8-as (122mm d25) löveg van meg hozzá az meg nem sok vizet zavar a t9-t10-ben ahova szeretettel rakosgat az MM.
Hiába látom az ellenfelet és találom el,nem tudom átütni,sokszor az oldalát sem.Ezzel meg mögéjük kerülni...hát....kár is megpróbálni nem arra való.
Üdv:Viktor
-
Angel1981
veterán
A WG miért tartja szükségesnek az IS-3 ismételt átmodellezését?
-
Chris0321
addikt
-
ddt500hu
veterán
válasz Viktoár #39758 üzenetére
Szerintem egyik ágyú szarabb mint a másik. Tegnap álltam egy másik ISU mellett Sand Riveren a gerincen. Alap trollgunnal ment. 4 lövés 1 találta 330dmg. Én 2600-at lőttem a BL10-el.
Láttam ahogy szegény küszködött mellettem. A lövedékének olyan íve volt mint ha kézzel hajította volna el.
Én free xp-t toltam bele mielőtt meghülyültem volna. -
g85j
tag
válasz Viktoár #39758 üzenetére
Majd a nagy löveggel....azzal nem fogsz szenvedni!
én az itteni infók alapján a bl10-től rosszabbat vártam.
Lehet csak nekem van így, de nálam nagyon pontosan működik, de komolyan, elenyésző, hogy akár 400m-nél távolabbra is ne találjon be. Imádok vele menni! Mozgékonyságához és páncélozottsághoz mérten kell vele helyezkedni.
Közelharcba csak akkor indulok, ha egylövéses a páciens.Sniperkedésben, ha eltűnik az ellen, akkor ezzel nincs értelme messzire/utána lőni.
A németeknél általában megy, hogy a helyére lövök s jön is a kill, vagy csata végi beszámolóban a plusz sérülés. De az ISU-nál általában nem, olyankor szokta lőni a holdat.
Egyébként sztem brutál. 10-esek közt meg nagyon okosan kell vele bánni, az utolsó sor legvégén várva...
S még annyi, hogy 8-9-ben csak akkor lövök goldot vele ha a sima elfogyott. 10-eseknél sem feltétlen azt töltöm be először. Nekem az egyik kedvencem, kezdi megközelíteni a Ferdinándot.... -
-
Viktoár
addikt
Hát köszönöm a tanácsokat,egyelőre ez van ezzel kell segítenem a csapattársakat.Próbálok minél jobban helyezkedni,és hátulról operálni.Amikor "kemény" ellenfél kergeti a csapattársam,sokszor játszom arra hogy megakasszam ha már sebezni nem tudom,így a csapattárs lélegzetvételnyi előnyhöz jut.Van aki értékeli és megköszöni.
-
Drenadar
veterán
mit lehet tenni, mikor ilyen nagy a levegő aranytartalma?
-
Chris0321
addikt
-
-
Angel1981
veterán
válasz dfsz34 #39778 üzenetére
Hát ja....
Komolyan; a tervezett prémlőszer nerf egyik legegyszerűbb módja az lenne, ha nem lenne ENNYI küldetés, és ennyi bónusz. Nem azt mondom, hogy 1-2-t nem lehetne heti / havi szinten betenni, de hogy 6-8 fusson együttesen, háááát............... tényleg sok a jóból!
(És ha már komolyan gondolkodnak a prémlőszer nerfben, akkor egyúttal a rá vonatkozó leárazásokat is elfelejthetnék; ha jól számolom, augusztus óta volt 4, de 3 biztosan - előtte vagy fél évig egy sem!)
-
scyllarus
veterán
válasz Chris0321 #39775 üzenetére
Ez szuper, most úgyis kreditgondom van, fejlesztenem nemigen kell, de van egy csomó minden, amit meg kellene vennem. Az IS-3-at fel kellene szerelnem, meg kellene vennem a JPzIV-et, a Sherman Jumbot, AMX 12t-t, talán az AT-8-at is
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Cray Tyler
senior tag
Ma szarrá lőttem egy csapattársam. TDvel beálltam a bokorba egy párkány szélén, erre jött egy KV-2 és kitolt előre, hogy beálljon a helyemre. Leestem, láncom oda, HP-t is vesztettem. Visszamásztam mögé és rommá lőttem. Adjatok feloldozást.
-
ddt500hu
veterán
válasz Cray Tyler #39782 üzenetére
Feloldozni nem tudlak de gratulálhatok! Én is ezt tettem volna.
-
Atlantis
veterán
Feloldozást akkor nyersz, ha a WG székháza felé fordulva térdelsz kukoricán 15 percig...
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Viktoár
addikt
Mivel voltál hogy csak úgy kitolt? Jó sokba kerülhetett a bosszú.
-
Cray Tyler
senior tag
válasz Viktoár #39785 üzenetére
Hellcat-tel voltam, és pálya adottságok miatt jobbnak láttam nem előremenni (ahogy egyébként szoktam). A csatában kb. 1200 sebzést csináltam, kikaptunk. 0 XP, 0 kredit bevétel szerepelt a defeat screenen. A mérleget nem néztem meg, hogy mennyi lett a mínusz, inkább kiléptem a játékból egy kicsit.
#Zsolt: azért írtam a feloldozós poént, mert én is úgy vagyok már vele, hogy hagynám a fenébe a tagot. Így sikeresen a saját szintjére degradált engem is, és ez kellemetlen érzés lett. Amúgy nyugodt ember vagyok, nem csináltam még ilyet sosem.
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
Hellcatet én is kitolnám amúgy tele van ilyenekkel a game, már meg sem lepődök.
amúgy én meg úgy jártam kb 3 hete, hogy a foglalókörből toltak ki, hogy több foglalópontot gyüjtsön be a dr
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Angel1981
veterán
Megszólni nem akarlak, de nekem személy szerint ilyesmi miatt talán soha nem volt TK-m, mondjuk más miatt sem nagyon.
Szerintem egyszerűen nem éri meg; csak a győzelmi esélyt rontom, bírságot is fizetek, és még a végén engem csap meg a WG....Mondjuk kicsit más a helyzet, amikor úgy tol ki, hogy egyben pajzsnak is használ - bár ha jól értem, itt ilyesmiről nem volt szó.
Kb. 1000 csatával ezelőtt volt egy ilyesmi esetem; Matilda szakaszban voltam, és T5-ös csatában egy Pz. V. elkezdett kitolni az ellenség elé. Hiába kértem vagy 3x, hogy hagyja abba, rá se hederített, úgyhogy ott kénytelen voltam szólni szakasztársamnak, aki elkezdte csipegetni hátulról, és amikor ráfordult, én is megsoroztam, kilőttük. Nem szólt továbbra sem semmit.... -
Cray Tyler
senior tag
válasz Angel1981 #39789 üzenetére
Több súlyosbító tényező volt, amiért nagyon felidegesített.
1: toljon ki egy TD, az még érthetőbb, de hogy egy bokorban is messzire virító heavy toljon ki, az nope.
2: ne toljon ki, csak furakodjon mellém, az is paraszt dolog, de legalább na.
3: sebződtem, mikor lebucskáztam a párkányról, ez bőven a k**va any*d kategória.Utána ő kért mindenkit, közös chaten is, hogy reportoljanak engem. Sokan megtették, beanyáztak nekem. Megírtam tömören nyugodtan, mi is történt. Erre visszavettek és lenúbozták a KV-2t.
-
kismatyi123
csendes tag
Üdv!
Szeretnék egy kis segítséget kérni!Melyik ágon érdemes elindulnom world of tanksban ha a következő játéstilust szeretem?
-nem a bujkálóst de nem is a közelharcot inkább support feladat
-a tank ne legyen lassú de nem kell nagyon gyorsnak se lennie
-lövőereje átlagos legyen, páncélzata isszóval egy olyan tank kell nekem, ami nem is heavy de nem is medium valahol a kettő közötti
remélem nem túl hülye a kérdés -
Viktoár
addikt
válasz Cray Tyler #39787 üzenetére
Vannak ilyen raterdáltak,én is találkoztam már velük.Volt olyan hogy lesebeztem az ellenfelet ISU152-vel úgy hogy márcsak 1 lövés kellet és a gyökér beállt elém hogy ő lőhesse ki.Mire kikerültem és beszűkült a célzókör addigra el is lopta a killt.Pipa voltam rá mert még egy vigyorgó fejet is küldött,de nem lőttem ki a nyomorultat mert a csapat érdekeit tartottam szem előtt.Talán ha jobban álltunk volna........
-
Angel1981
veterán
válasz Cray Tyler #39791 üzenetére
Jójó, persze, megértem!
Igen, egy KV-2-től ez enyhén szólva nem illendő - legalább a híresen jó mesterlövész 152 mm-est használta rajta?
-
vhw
addikt
válasz kismatyi123 #39792 üzenetére
Ha kifejezetten ilyen tankot kéne mondani, akkor a VK 45.02 ausf A, esetleg a Caernarvon (bár itt elég kicsi az alpha) lenne ilyen. De ezekhez el is kell jutni... és elég hullámzó teljesítmény nyújtanak/játékstílust igényelnek a megelőző tankok.
Az amerikai T1 - M6 - T29 - T32... ág többé-kevésbé olyan stílust igényel, amilyet te szeretnél...
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
diegho
nagyúr
válasz kismatyi123 #39792 üzenetére
110
-
joergie
őstag
Ehehe, jól tetted. multkor látszólag ok nélkül én is csináltam ilyesmi. cliffen jött körbe az ellen, ez a buzerátor t34 meg elibéjük ment, ezért nem tudtam semmit lőni. az ellen megtorpanni látszott, ez a nyomorult 250hp-val roncsok között közelebb ment. látszólag nem tett ellenem semmit, csak a nyerési esélyeinket rontotta, meg abszolút értékben hülyeséget csinált, lövette magát miközben dmg-t nem csinált. de nem bántam meg, anyázott kicsit, aztán csináltam 3k dmg-et. én is jártam már így. sorry. a jó ügy érdekében halt meg
Más: nincs kedve valakinek is6-ozni? nagyon überkirály ez a vacak, csak unalmas egyedül ma még össze kéne guberálni egy e50re valót...
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Viktoár
addikt
Olyan kérdésem van hogyha a kv1-es legénységét kiszedem és beleteszem az is4-be akkor a bonuszok megmaradnak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest