-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz cherubion08 #237188 üzenetére
Nem sikerült értelmezni amit írtam. A baj a tankkal van és fejlesztés irányával, az csak extra adalék volt hogy 45% win rate pléjer vezette a Viperát.
Egyébként szinte mindig lefarmolnak a 45% körüli játékosok, én weak spotra célzott lövésekkel pattogok, ők meg bevernek snapshotokkal, úgy hogy én mozgatom a tankot, ők meg azt azt sem tudják mi a sidescrape. Le szoktam menteni magamnak emlékbe az adatlapjukról készült screenshotot. Van már elég sok.
-
aktív tag
-
jano_77
nagyúr
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
xAttilax
őstag
válasz cherubion08 #237192 üzenetére
Remélem sokat leszel itt a fórumban. Nagyon nagy tisztelet a hozzáállás miatt
Sok ilyen játékos kéne.
mi a nick neved? felveszlek barátnak és gurulhatunk együtt párat, meg ha tudok segítek küldikben"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
-
aktív tag
válasz xAttilax #237206 üzenetére
Ugyan ez a nick nevem. Itt vagyok egy éve már,csak inkább olvasok mint kommentelek. Felvehetsz barátnak,de még egyedül nyomom. Még mindig vannak fantasztikus ötleteim amiket próbálgatok és utánna megyek a garázsba ,nem akarom magam égetni . Azért köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
60TP velemenyek?
Par csatat mentem eddig vele, teljes szivbol gyulolom ezt a tankot. Ilyen hitvany szar agyum tier X tankon meg nem volt. Szerintem nem kinzom magam, nem fogom a field modokat kifarmolni rajta megy a garazs melyere a tobbi hasznalhatatlan szar melle.
Ja, az alabbi eredmenyek azutan szulettek, hogy a HP boostert lecsereltem ventire hogy pontosabban lojon.
-
joergie
őstag
válasz Dobi 562 #237209 üzenetére
Tudom mit érzel. Időbe telt nekem is. Egyszerűen ennek a tanknak a tempója maximum fele a megszokott meta a tempójához képest. Működik az, csak vissza kell venni a vérmérsékletből. Szépen lassan lehet vele az ellent felőrölni, de hagyni kell időt neki. Ebből adódik, hogy ne hétvégén próbálgasd.
Az ágyú tényleg hitvány, de hát mit lehet ilyenkor tenni?! Közelebb mész.Más. Próbálkozik valaki ezzel a mid-autumn ökörséggel? nemtom mikor volt utoljára ilyen tankszórás, hasonló egy maratonhoz, ha valaki beleáll.
Véletlen futottam pár jó kört artyval, csináltam 6600 stun dmg-et egy csatában, amire 14-15 pontot kaptam. Egyszercsak észrevettem az eventet, megnéztem 200adik voltam a listában, az első 89 meg már tankot kap, úgyhogy fellövöldöztem magam abba a sávba. Tudom a turtle nincs olyan mint egy ts5 vagy lis, de szvsz 2 nagyságrenddel kevesebbet kell érte dolgozni, ha mást nem becserélni jó lesz. Azért szoktam artizni, mert ha a napi küldi az, hogy üssek meg 15 tankot, vagy okozzak 15 kritikust, azt artyval legkönnyebb(erre tartottam meg a tier9 fv3805öst, amit a 279e küldik miatt vettem vissza).
Próbálkoztam td szinten is, tegnapelőtt jól adta obj268assal, aztán tegnap azzal nem, inkább e4-el. De akkor se megy csatánként 3800as átlagot hozni, pláne hogy türelmetlen vagyok. így se nagyon lehetne már utólérni az elejét.[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
BigBear
senior tag
válasz Dobi 562 #237180 üzenetére
Nem a 45%-os játékossal van baj, hanem az egész rendszerrel, meg az elborult pénzéhes WG-vel.
Kidühöngtem magam PC-n, mondom nyomok pár kört konzolon.
A héten behoztak egy új 8-as TD-t, NM-116 Panserjager néven. Olyan, mint a Super Hellcat, csak brutálisabb. (Pen: 262/320/45, Dam: 280/280/370HP, 61.2km/h, 8,96r/m (bőven 3000 fölé vihető dmg/m), 10°/15° stb.). ~ 10-11db pisztolyorrú Mátyásért már vehető prémium TD. Agyrém... mondanom se kell, már csapatokban találkozni vele és kb. mindegy mivel van az ember...
Ráadásul - gondolom etetési fázis - olyan RNG-vel, hogy mindegy mivel lövöm, a nulla páncélról is pattogok 300 feletti pennel is, vagy max. critical, 0 damage...
Nehéz másként értékelni ezeket a lépéseket, mint pénzgyűjtés.
Ugyanez megy PC-n az olasz holmikkal.[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz BigBear #237212 üzenetére
Ez a wr szám semmit nem ér (úgy mint régen). Ritka az a nap amikor az első 10 meccsből van 3 nyertes.
Most pl 4 csata 4 vereség.
De az se ritka, hogy 0 vagy 1 nyert csata van.
Az a szép hogy ha afk lennék az első 10 csatában akkor is jobb lenne a wr. Ennyit a nem manipulált mm-ről meg rng-ről.Amd - Radeon - Ryzen
-
MoVieFaN
aktív tag
Elkezdtem tegnap az olasz TD ágat, és már az elején jött a meglepetés a Semovente M41 MM-nél.
Régebben nem úgy volt, hogy tech tankoknál az első 5 csata saját tier?
Mert nálam a harmadikra már tier VI-be, negyedikre tier VII-be dobott az MM. A lejátszott 23 csatából 4!!! volt saját tier, 13 tier VI és 6 tier VII. Azért ez elég gyilkos MM egy tier 5 TD-nek. A csapatokat meg inkább hagyjuk, látszik a staton minden. Remélem a Bassottoval nagyobb szerencsém lesz...Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
jano_77
nagyúr
válasz Dobi 562 #237209 üzenetére
Az a tank pedig egy állat - volt mikor kihúztam legalábbis. Azzal remélem nem snipe-olni akarsz!?
Bár tudom, hogy Te front harcos vagy, de azt nem vágom mi baj lehet a gun-al?!MÁS:
Jó hogy lehet ezeket a napi küldiket 4 óránként - vagy naponta 1x már nem is emlékszem - újra pörgetni:
Mai küldi: sebezz meg 7 tankot egy csatában - hát mondom azért ez nem mindig sikerül meg egyszerű, főleg light-al, átpörgetem. Eredmény: szerezz 7 KRITIKUS találatot egy csatában!
Rohadjon meg a WG"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
aktív tag
-
jano_77
nagyúr
Újabb Super Chaffee Tank ÁSZ
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz cherubion08 #237219 üzenetére
M41-el sem volt rossz játszani, nem éreztem szenvedésnek. Csak az MM-je eléggé WG profitorientált.
@phoenix1989, Warton: Akkor lehet, hogy csak nekem volt ilyen érzésem.
Más: 1.18: "There are also important changes regarding the number of SPGs per team. Now, the majority of battles will have between 0–2 SPGs on each team. With that, the matchmaker will keep the number of battles with 3 SPGs per team to an absolute minimum."
Eddig 6 csata tier VI-ban, ebből kettőben 3db arty. Absolute minimum, még ízlelgetem a kifejezést. Hozzá persze általában jön a megfelelő MM is. Lehetne még 3 leFH18B2, az lenne csak az igazi.
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
Warton
őstag
93% óta folyamatos +2-be rakosgatott, ahol nyilván nem sok esélyem volt normális eredményeket hozni, végre 94,6%-nál betett +1-be. Ráadásul az egyik kedvenc pályámra Overlord, úgyhogy egyértelmű, hogy meglett, ráadásul tankásszal.
1500 körül van az elvárt kombinált, úgyhogy jó játékosoknak azért hamarabb meglehet, nekem 129 csatámba került. Nagyon tetszenek a Hellcat variánsok, ez annyiban jobb, hogy bár kisebbet sebez, viszont a célzási idő is rövidebb, így nagyobb eséllyel lehet snapshotolni.Kompromisszummentes linux gaming.
-
jano_77
nagyúr
Csak összejött, ráadásul az utolsó csatával, amivel még BP pontot tudtam gyűjteni.
Jaaa....és a nyomorék kis szarházi AMX 12t folyamatosan lökdösött és ki akart tolni a bokorból a csata első felében. Emiatt a csata végén 94,95%-ot láttam a GM modon - nem kicsit voltam ideges a gyökérre -, de aztán mikor a garázsba visszaértem, láttam, hogy csak meglett a 3 GM!
Mondjuk nagyon ki lett centizve, mert pont 95,00% lett![ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
Milyen nagylelkű a WG...
Tegnap este 12 órázás után gondoltam a napi küldetéseket gyorsan végig zongorázom ingame login után kiírt valami olyasmit, hogy nem csatlakozik, mert magas a ping, de ha akarok játszhatók így is.
Fogadni merek, mire jönnek a nagy eventek, megint happy lesz mindeki ping-et illetően.[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
zsolthee
senior tag
válasz cherubion08 #237192 üzenetére
Teljes mértékben igazad van. Önmagadhoz mérten kell jól teljesíteni és tisztában lenni azzal, hogy mindent megtettél-e a győzelem érdekében. Ha igen, akkor nincs min agyalni. Jahh, hogy veszítettél? Persze, mert ez csapatjáték. Ha jobb volt az ellenfél, akkor lehetsz bármilyen lila és ülhetsz OP tankban, szétkapnak.
A legutóbbi volt néhány játékmód, melyekben a tankok tulajdonságait szélsőségesen megváltoztatták. A tűpontos löveg volt számomra a legnagyobb élmény. Bár meg kel valljam az igazat, rohadt unalmasak lennének azok a 3-5 perces csaták. Arról nem is beszélve, hogy pusztán a reflex döntene mindenről. Neem, köcsögöm széken! Kell ez az RNG!
Ha finomítanának rajta, sokkal jobban felerősödnének a játékosok közti különbségek.
Szerintem az igazán profi játékos nem az RNG-ben bízik. Sokkal inkább taktikában erős. Jól tudja, mikor és hová kell helyezkedni valamint kihozza tank adottságaiból a maximumot.
Hogy aztán ebből lila vagy sárga stat lesz, teljesen mindegy random szempontjából.
Volt egy időszak, hogy azt hittem, ezek a CW-k SH-k milyen jók. Válogatott játékosok egymás ellen. Lehet egyedül vagyok vele, de nekem rohadt unalmasak voltak. Nem találom bennük a fun faktort. Ez játék. Ha nem tudsz kikapcsolódni és jól érezni magad, megette a fene az egészet. -
Raysen623
addikt
válasz jano_77 #237216 üzenetére
4 óránként lehet újrapörgetni. A 7 kritikustól meg ne ess hanyatt, szerintem ez arty-s küldi inkább. Váltogasd a tankjaid, bár tudom te könnyű és közepes tankokkal játszol többnyire.
#237218Dobi 562: Szerintem se add fel ilyen könnyen, én teszt szerveren néztem meg és ez a tank valami állat volt. El is neveztem önjáró lóf@sznak a nagy ágyúja miatt.
[ Szerkesztve ]
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Dobi 562
addikt
Mostanaban mi ez az uj meta, hogy a heavyk nem jonnek be a duhongobe, hanem megallnak feluton egy-egy maganyos szikla mogott? Szeretnek hatranyban harcolni, egyesevel megdogleni a tulero ellen?
-
Warton
őstag
válasz zsolthee #237229 üzenetére
Az RNG-vel kapcsolatosan egyetértek. Én is jó dolognak tartom alapvetően, hogy van. De valahogy azért finomabban kéne csinálni. Tegnap Scorpioval farmolgattam és bekerültem már egy eleve vesztes csatába, úgy hogy visszavonultam a piros vonalra. Az ellenség egy nyitottabb részen áttörte a vonalainkat egy CS53-mal, meg egy Löwe-vel. Mindkettő egylövéses volt. A CS egy kisebb domb tetején állt kb. (400m), becéloztam, a lövés a tank alá ment, pedig nem is az lfp-t céloztam, hanem a tank közepébe. Na mondom oké becélzom a Löwet aki éppen fordult, az oldaláról lepattantam. Vissza a CS-re, még mindig ott állt a dombon, becélzom és még vártam 2 mp-et. BUMM, ugyanoda a földbe lőttem ahová az elsőt. Akkor megindultak felém. Löwének lőttem egy tracket 0dmg-vel, a CS meg pattintotta a lövésemet. 0 dmg-vel mentem vissza a garázsba.
A másik airfield dombon CS52 oldalát mutatja track 0 dmg. Aztán célzás nélkül meglőttem a Superpershing kupoláját úgy, hogy kb. csak az látszódott az egész tankból. Itt legalább valahogy kiegyenlítettebb volt az RNG.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
2thletme2day
őstag
WoT tombola aranyért vagy prémium tankért. Nincs valami sok díj de hátha bejön valakinek valamelyik. [link]
-
2thletme2day
őstag
Van bármi infó az elvileg 16-an induló mystery eventről? Lesz egyáltalán valami?
-
köpet
aktív tag
Vannak új unortodox megoldások, tegnap prokhorovkán az enemy összes nehéz tankja áthömpölygött középen a dombon, eltapostak kettőnket, akik ott álltunk, majd természetesen két oldalról halomra lettek lőve. Én ezt nem értem, működhet ez egyáltalán? Mire gondoltak?
Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
2thletme2day
őstag
Ez lenne az új ranked? Onslaught
-
jano_77
nagyúr
Ghost Town mapot mikor variálták meg?!? Elmentem a bokros oldalra, ahonnan be lehetett lőni a városba is és megrökönyödve tapasztaltam, hogy most már NEM lehet belőni, mert oda raktak egy tetves épületet!?!?
Egy másik mapon is láttam, hogy volt vmi változás - nem nagy, csak apró mint itt, de erről nem hallottam semmit, csak meglepetésként ért. Ezek voltak jelezve és csak én nem követem már annyira a híreket ezek szerint!?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
tasiadam
veterán
válasz jano_77 #237246 üzenetére
En hasonlot eltem at masik palyan, bealltam a kedvenc spotomra, ahonnan HE-vel verem a papir TD-ket, keresem a fakat es a bokrokat, nincs sehol. Nezem, korbe semmi sem stimmel. Tanulhatom ujra a mapot
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Laptop wifi, gsm, modem, bluetooth bővítő kártyák 2.000ft/db amíg a készlet tart, mind tesztelt!Fajt
- All In One PC Lenovo Thinkcentre Gyors működés gyári állapot!
- Eladó Lenovo TB8504x
- Apple Watch SE (Gen 2) 44mm GPS 100% Garanciás Ibrány Szabolcs út 11.TEL:30/2605667
- Sony Ps2 Fat softmod - 320GB HDD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest