- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swinegod
őstag
Warframe talán az egyetlen. Deep Rock Galacticnak is elég jó híre van, habár az nem f2p
tasiadam: haha, akkor te nem foglalkoztál vele eleget, rengeteget lett szidva a pálya design, ahogy a sniperek működnek és azok a rohadt, mocskos repülők (khm khm conquest játékmódban 30-as multi kill a nehézbombázóval, bombánként)
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
popey37
addikt
válasz Jarod1 #232452 üzenetére
basszus bele, százalékban irja, hogy mennyi az esély és egy kis piros célkeresztet mozgat, megtalálja a pontot és lő. elsőre el sem hittem. ahogy utána olvasgattam kicsit, vannak ennél jóval komolyabb csaló modok is, persze nem kevés pénzért és ott a veszély, hogy bukta a vége.
szóval nem éri meg kockáztatni.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
sanya53
aktív tag
válasz popey37 #232447 üzenetére
Ezeket a szarvas hibákat kellene javítani, nem a sok hulladék semitérő prémtankokat rátukmálni a játékosokra. A pénz az istenük, hogy Te hogy érzed magad játék közben az nem érdekel senkit főleg őket nem. Pedig sokkal több pénzt kereshetnének, ha a játékosok véleményére is adnának. Szívesebben vásárolnának, ha egy olyan játékra kellene költeni amit imádnak. Na ez csak az én agyrémem. Bocs mindekitől.
-
popey37
addikt
válasz sanya53 #232456 üzenetére
ott a pont.
ezért fogy a játékos állomány rohamosan.
a wg-nek még nem jutott el a tudatáig, hogy a kevesebb az néha több: jobb játék, több játékos, ergo több bevétel. ők inkább a meglévőkből akarják kisajtolni a pénzt. ami megy egy darabig, de látszik a játékosszámon, hogy sokan elpártoltak már és ez a tendencia folymatos.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
sanya53
aktív tag
válasz popey37 #232457 üzenetére
Tíz éve játszom ezzel a játékkal kisebb nagyobb megszakításokkal.
A tapasztalatom, hogy a legelején volt a legjobb, azóta csak romlik.
Pedig ez a játék egy nagyon nagyszerű szórakozás is lehetne.
Csak sajnos nem ezen vannak.
Sok haver pont azt csinálja mint én, játszom három négy csatát, persze mind bukta, meg nem találok el semmit. Tiszta ideg leszek és kilépek.
Kérdem én ez normális?
Szerintem nem az, mert volna időm játszani és játszanék is, ha élvezetes szórakoztató volna a játék, de nem az. Aki játszani akar az szedjen nyugtatót? Ezt kellene megkérdezni a sok WG okostól. -
Jadro
veterán
válasz popey37 #232457 üzenetére
Szerintem eljutott, nem hülyék ők. Egyszerűen kiszedték már a nagy lóvét belőle, a befektetett munka gyümölcsét learatták. A jelenlegi szakaszban pedig próbálnak minél kevesebb erőfeszítés árán még kiszedni belőle amit lehet. Az, hoyg ez meddig húzható, lehet ők sem tudják, de amíg nicns nagyobb ellenállás illetve elvándorlás addig jól van ez így nekik.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
BerserkGuts
őstag
válasz tasiadam #232443 üzenetére
WT-nek se sok köze van a valósághoz csak annyival másabb hogy több hülyeséget raktak bele
Az a kamu páncél átütési rendszer vicc azon alapszik hogy minél régebbi játékos vagy annál több lövést bírsz ki
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
BerserkGuts
őstag
válasz popey37 #232447 üzenetére
áh itt max 5-600m a max lőtáv mert már az átütést ezen a távon teljesen lecsökkenttették alig szál látni a lövedéket olyan mint amikor a co2 légpisztolyból fogytán van a kakó és ilyen 70m/s -al látom az olom lövedéket ahogy szál
Szóval az 1x1km-es pálya ha kilométerben nézzük sokkal több elve 1500-2000m lenne a simán a max lőtáv.
Azokat a lövedék sebességeket kb csak hasra ütés szerűen csinálták meg hogy nagy arányában hasonlítsanak a lassú és a gyors lövedékek között de nem valós mondhatjuk rá nyomokban valóságot tartalmaz mintha szimulátor lenne de nagyon nem az.12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
BerserkGuts
őstag
válasz tasiadam #232450 üzenetére
gondlom észre vetted hogy itt a wot bolygón a gravitáció egy nagyon erős tényező akár 50méteren is beszívja a lövedéket
de komolyan majd nézd meg hogy beállsz egy vmi fedezékben ahol a fal kő valamin átdugod a csövet
Az ágyúcsövet ugye nem egészében csinálták meg a vége csak rajzolva van nem is létezik. Sokkal előbbről jön a lövés így épp ezért jól látni hogy átnyomod a csövet a fedezéken és látni hogyan kéne lőnie DE elakad a fedezékben ha jön az RNG és a célkörön kívülre lővi.
Ekkor látni hogy csalja el a lövést mert a fedezékbe lövi bele közvetlen közelről is ami nettó hülyeség a részükről12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
popey37
addikt
válasz BerserkGuts #232462 üzenetére
én nem egyszer látom mesterlövész módban, hogy a lövedékem mint a kifli úgy repül, szabályosan elkanyarodik, szóval nagy humbuk az egész, ha az rng úgy akarja akkor talál, ha nem akkor csinálhatsz bármit.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
tasiadam
veterán
válasz BerserkGuts #232462 üzenetére
Nem csak a cso nem letezik, de az uranusz gravitaciojanak is hatasa van a lovedekre, de a highway v melyik palyan a tornadonak nem
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
popey37
addikt
új szerzemény M6A2E1, DE a 200mm feletti páncélt szemből úgy lövik át a T34-85M-ek alaplöszerrel mint a vajat. kérdezem én hogyan,? a 144mm átütéssel? de még a goldja is kevés: 194mm.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz popey37 #232451 üzenetére
Rángatózott a tornyod amikor használtad? Mert amikor kilőnek, sok ilyet látok, és azoknak tipikusan ilyen 10/10 hit statisztikájuk van az adott csatában.
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz Dobi 562 #232468 üzenetére
Neked mi bajod van? Nem tőled kérdeztem. Egy egyre gyakrabban előforduló furcsaságra keresem a magyarázatot már egy ideje, és mivel nem használok ilyen modokat, ezért rákérdeztem az adott jelenségre.
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
bozont
veterán
Részemről a legnagyobb probléma a játékkal, hogy random-ba is lehozták a gold ammo-t. Ez teljesen hazavágta az egészet. És manapság sok olyan játékossal találkozok aki már csak goldot lő folyamatosan. Így hiába a kemény tank (jelenleg pl Black Prince, O-I), ha bárki belövi és ott ahol nem kéne.
Én azóta semmi pénzt nem vagyok hajlandó a játékba ölni. Most már nem kell ismerni a tankokat, gyenge pontjaikat, erősségeiket. Csak betölteni a lőszert és már be is lehet lőni szemből is.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz tasiadam #232473 üzenetére
Részben igazuk van, de pénzzel nem lehet jól játszani max. jobban. Ahhoz hogy valakinek 3000 WN8 felett legyen a statja vegyes tankokkal, magasabb tierkeben is a pénz nem elég. A pénzzel szerintem olyan 20%-ot lehet a stathoz hozzá tenni kb. (gold ammo, képzési könyvek, modulok kifejlesztése free xp-ből stb.). Én ha havi 1 millió költenék se tudnék jobban játszani. Ez a 2K recent a max. amit tudok.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
BerserkGuts
őstag
Ezért szar az rng +25% kb 230mm is lehet ha úgy gondolja a játék és teljesen értelmetlenül mert nem igazán nézi a távolságot nem sokat számít hogy közelről vagy távolról van egy lövés az rng számít csak hogy ad +25% vagy elvesz -25%-ot.
De lényegében azért van kitalálva mert nem bírják a sok adatot=felhasználót realtime egy időben feldolgozni pontosan ki mikor mit csinál túl sok adatot generál ezért adatvesztésnél késéseknél hasraütészerűen dob valamit a gép mert fogalma sincs mi történik bár én is sokallom minek kell ennyit csalnia.
A sebzés is egy vicc teljesen véletlen dobálja ott se sikerült racionálisan gondolkodni pl oldalról kéne dobja a jobb sebzéseket vagy a vékonyabb több modult érintő lövésnél és nem amikor a legvastagabb részen lövöm ahol éphogy átmenne.
De hát a wot egy szerencsejáték olyan mintha három szerencsekeren kéne pörgetni 1 lövésért
1. Eltalálod- e
2. Átütöd-e
3. Sebzésed lesz-eKedvencem mind 3 sikerül eltaláltam, átütöttem persze sebeztem is 0 kritukussal
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
tasiadam
veterán
válasz h1mpi #232474 üzenetére
Persze. Lovok 10et a grillevel 10es tankkent es -100k :D menj 10 meccset. Ugyan ez a tobbi 9 es 10es szint. 8as meg so-so jo, mert akar 200k kreditet is kifarmolok es premium nelkul is belovok heavyket. 10es szinten nem.
-
tasiadam
veterán
válasz BerserkGuts #232475 üzenetére
Vagy kiveszik a celzokort es jon az, hogy a szog es az esest figyepembeveve beutod-e a masikat. Aztan lehetne olyanokat loni mint a csatatunderben, hogy eltalalod, de nincs damage, mert atmegy/pattan.
-
popey37
addikt
a legszebb az amikor egy ténylegesen papirba, mondjuk 45mm páncél beleverek egy 490-es alfával 380-at, utána jön a szupernehézhevy, aminek mindenhol 280+ a páncélja és beleverek 530-at.
legutóbbi csatámban E50M gold 330 pen az ojb 277 motortérlemezéről pattant a torony mögötti részről, pont telibe vertem, mert éppen ment felfelé a dombon én meg mögötte voltam. 0 sebzés. persze ilyenkor nincs 3 kaliber vagy más szabály, az a lemez max 20mm vastag. simán be kellett volna mennie plusz motortüz vagy kigyujtás. ehelyett lepattant.ja és az artykról rendszeresen pattanok, pedig mindig tornyot lövök
[ Szerkesztve ]
-
-
popey37
addikt
azzal is tele van a hócsukám, hogy sok játékos azt sem tudja mi az a tank, blép játékba, vagy meghal az első percben vagy elbujik és kempel a végén 0 sebzés. de ami még szebb: elindulnak a hevik egy oldalra, megyek velük, mire odaérnénk már csak egyedül vagyok mert a többi visszafordult, ott állok 4-5 ellen egyedül. na ilyenkor dezertálás.
-
válasz popey37 #232485 üzenetére
Én is szoktam blindshotolni olyan helyekre, ahol jellemzően szoktak campelni. Ez még nem jelenti azt, hogy csalt. Amúgy meg hogy csalt volna? Nincs olyan csalás, hogy lássa a nem spotolt ellenfeleket.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
BerserkGuts
őstag
válasz popey37 #232483 üzenetére
dezertálni sose szabad az garantált 0-ás kör
akkor már jobb ha hamar túl vagy rajta és 2-3-at simán sebzel arra már ad xp-t és kreditetén már ezt nem játszom hiába fontos hely amit tartani kéne de ha nem megy a csapat nem fogok ott meghalni
(max annyi hogy aki előre ment azt próbálom fedezni amíg lehet de csak ha gyors tankkal vagyok és eltudok menekülni mert az így ilyenkor garantált bukó oldal ott szokott megindulni a túlerő )vagy az se elég ha 2-3-an próbálkozunk az is kevés csak free kill ha spotokat figyelik mapon aztán 5-6-an rámennek a leggyengébbre és kiszedik
na és ilyenkor még 3-4-nek megjön a kedve és elindulnak 10-en ilyenkor van a tipikus 5perces csata végig vernek mindenkitpoén meg a többi idióta csapattárs akik ketté szakadnak kb 6-6 és egyik fele belerohan ijedtébe a jól védekező kb 5 ellenbe ami általában garantált halál de ha nem akkor is alig marad belőlük valami és a mögöttük lévő jól lakott ellen simán elintézi általában cappelés közben mert olyan hülye hogy azt hiszi megúszta
-
2thletme2day
őstag
Idén nem lesz Black Market! [link]
-
jr1994
addikt
Hmm jó ez a kereskedő karaván csak nem kellett volna a végére hagyni a 7 napos bérlet kiváltását, megint nem elérhető az esemény -.-Na, csak sikerült.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
-
jano_77
nagyúr
Gondoltam a mai 3 ingyenes pörgetést letudom - csak ezért léptem be - de technikai gondok akadtak a Karavánnal! Miért nem lepődöm ezen meg?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Hyundai, Kia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metro Exodus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest