- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudii
tag
válasz jagada #127497 üzenetére
Szia!
Sajnos még mindig nem tudtam megoldani a problémát! Rengeteg embert megkérdeztem már, és senki se tudja mi lehet, mi okozhatja! Körülbelül 3 frissítéssel ezelőtt jött a patch-el. És igen én se akarom ez miatt csak újra húzni a game... lehet az se oldja meg.
Szóval én is várom bárki segítségét miért van az, hogy:
"nem beszélnek a legénységi tagok a játékban pl. találatnál, vagy lepattanónál." -
Papooo
senior tag
válasz rudii #127552 üzenetére
Legalább a replayeket feldobhatnád egy kis időre.
Még 23-án összefutottunk redshiren, megnéztem volna a te szemszögedből is a csatát.
A végén majdnem szívgörcsöt kaptam, amikor a kis wz-vel meg akartam adni neked a kegyelemlövést erre lepattantam.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
jano_77
nagyúr
Még1x! Nem azzal van bajom, hogy bármelyik oldal erősebb vagy gyengébb! Hanem, hogy a tier8-as vasak tulajdonképpen a tier10-el szemben!? Ennek nem sok értelmét látom. Ok, persze mondhatjátok, hogy nem a 10-est kell lőni, hanem keressem meg a 8-ast! No persze, mert ez csata közben ennyire egyszerű. Mind1, hagyjuk. Semmit nem próbáltok meg megérteni, csak feszt ellent mondtok és hülyének néztek.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
mcwolf79
veterán
válasz jano_77 #127555 üzenetére
Csak kicsit már uncsi, hogy valaki 2 naponta besírja, hogy mekkora xar a rendszer a +2 MM miatt. Te is gyakran sírsz emiatt, plussz hogy a prémtankokkal mindig T10-ben vagy (utóbbi alapból bullshit, akkor gondolom nem sírsz ha top tier vagy). Komolyan majd ha lesz 1 pihenőm rászánom az időt, és csak prémtankokkal fogok játszani, feljegyezve a tier-ekett. kíváncsi leszek az eredményre.
Az általad linkelt MM teljesen korrekt, ha úgy játszol ahogy kell. Mutz-cal teljesen jól lehet a 2. vonalból csipkedni az ellenfelet, néhány kivételtől eltekintve az átütésnek sem kell gondot okoznia. Bottom tier-ben nem az első sorban kell harcolni, ennyi a nagy titok. Ez a pálya meg alapból alkalmas arra mindkát oldalon, hogy a csőlehajlást kihasználva támogasd a frontvonalat.[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Emu
őstag
válasz galervin93 #127549 üzenetére
T29, T32 is tökéletes lehet. Egyszer berak Prokhorovkára arty nélküli csatába, aztán csak középen a dombon ki-kidugod a fejed, és már meg is van
-
zodo
nagyúr
Tudom mit mondasz csak nem értem mire az oktalankodás.
Ne mond hogy nem szeretsz VIII-al X-es lőni pláne unikumot ne adj isten azt kiszedni.
Hozzászólásod kb egy új belépőéhez hasonlított avagy "mit kezdjek a VI-os könnyű tankommal a nagyok közt" kategória.
Bocs hogy értetlenkedem! -
kchryss
veterán
171 csata 1900 wn8 44% wr. Ez már elég nagy számú minta ahhoz, hogy azt mondhassam kapja be a WG.
Gyönyörűen látszik a wn8 és a wr közötti egyenes arányosság, ja nem.
Még jano-nak is összejött az 54%-os wr előző 156 csatájában pedig őt direkt szívatja a wg.
Lehet szakaszoznom kéne. Legalább lerontanám másnak is a wr-jét.Amúgy ritkán szoktam sírni és a konteókban sem hiszek. Még nagyobb számú minta esetén biztos be fog majd állni arra az értékre amire kéne. Csak jobban élvezném a játékot ha végre többször nyernék, mint vesztenék.
-
válasz fradi81 #127532 üzenetére
Nem csak ennyi a különbség. Szinte mindennek szebb a textúrája. még a tankoknak is, csak éppen egy olyan képen nem látszik, mint amit betettél, ahhoz közelebbről kell megnézni a tankokat.
(#127555) jano_77: nem tudom mióta játszol a játékkal, de amikor én kezdtem, akkor még 4 szint különbség volt a tankok között a csatákban (nem, nem az SPG-kről meg a light tankokról beszélek). Na az volt fun...
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kchryss
veterán
válasz rudii #127553 üzenetére
Szerintem majd javítják egy mikropöccsel.
Azt kipróbálhatod, hogy letörlöd a python.log fájlt a wot főkönyvtárában, elindítod a játékot és a hang beállításoknál lévő teszt hangokat a személyzethez lejátszod. Aztán ha ott sem szól akkor megnézed milyen hibát ír a log fájlban.Illetve ki lehet próbálni, hogy nemzetköziről angolra állítva működik-e. Még mindig jobb az angol, mint a semmi.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Tegnap eladtam a küldikkel kapott nagy méretű cuccokat meg az általam nem játszott nemzetek kajáit és 6 milió kreditet kaptam Jó ötlet volt ez tegnap
Fully electric lifestyle!
-
lacibacsi
addikt
Skorpion G-vel 10-ből 8-szor low tier vagyok. De sohasem panaszkodom...
Abban a két csatában, amiben meg tier társakat (vagy kisebbeket) kaphatok csővégre, egyenesen örömkönnyek lepik el szemeim...
(Tudom, ez már-már statpadderkedés, de hát ha egyszer jól esik...)
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
4580693
senior tag
Kezd az agyamra menni a wtf pz IV. Mondjátok, vagyis, akinek megvan, erősítsen meg benne, hogy a grille 15 jobb ágyúval, jobb kamóval és jobb ágyúsűlyedéssel rendelkezik. Please..
-
Gyuri27
félisten
válasz lacibacsi #127569 üzenetére
Azzal pennel és alfával nem is panaszkodhatsz.
T29, dmax sorolhatnánk azokat amiknek már + 1 T-ben is majdnem kevés a penje. T29-t is mikor berakja t9-be. Aztán egy lighten kivül mindenki nagyobb mint te azért érdekes. A pen is meg a rof is.
Sok a 2 tier +.Amd - Radeon - Ryzen
-
lacibacsi
addikt
válasz Gyuri27 #127573 üzenetére
Remélem, hogy észrevetted a szmájlit...!
Egyébként valóban nehéz a mosónők élete, de tegyük hozzá, hogy akkor nem szokott panasz lenni, amikor a tőled kettővel kisebb tierben lévők pattognak a páncélodról, mint jégeső a palatetőről. Akit az MM alulra sorsol, az mindig rosszabbul jár, de legközelebb ő lesz felül. Hosszú távon kiegyenlítődnek a dolgok. (Még akkor is, ha vannak akik szerint ők permanens szopóágon vannak...)
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Gyuri27
félisten
válasz lacibacsi #127574 üzenetére
Nincs üldözési mániám. Lehet acc szinten ez kiegyenlítődik. A 29-nél én úgy érzem több a t8-9 csata.
Ha van 2-3 kilences szavam nincs. De mikor rendre full kilences csatát kapsz.fradi81: ja. Nézz meg a rofot t8-9 light, med esetén.
Tigris esetében nem szólok semmit. Van pen, van rof lehet supportolni.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
jano_77
nagyúr
válasz 4580693 #127570 üzenetére
Ne add fel, NAGYON megéri a Grille miatt végig csinálni! Mondjuk én szerettem is, jobban mint az RHM-et.
Lacibacsi: ne hasonlítson már össze kérem egy Scorpio G-t egy FV4204-el pl, mert kb mintha egy 1.6-os opelt és Lada-t hasonlítana össze!
-
Rick3D
senior tag
válasz 4580693 #127570 üzenetére
A legpontosabb ágyúja van a játékban már ha jól emlékszem. Sokkal jobb ágyúsülyedésről nem tudok de sokkal gyorsabb és ez ami az ágyúja mellett számít Már csak a kredit kell ami legkésőbb holnapra meglesz és tudok pontosabbat is írni róla Viszont ajánlom figyelmedbe hogy nerfet fog kapni a közeljövőben szóval úgy igyekezz a kihúzásával
Én eladtam a francba wtf pz IV. rászántam egy kis free expt , hopp grille
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
Szegény T-54! [link]
Tudom, tudom, igérem a pokolban fogunk elégni.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
rlazol
veterán
válasz Warton #127539 üzenetére
Warton: szerintem semmi baj nincs a küldikkel. Nyilván mindenkinek megvan a maga szintje. Alapvetően tank és MM függő mindegyik.De amíg nincs meg a megfelelő tankod a küldihez, hiába jó az MM.
A duplagyújtós szemét volt, azt jó, h kivették. Az arty bombavetője még olyan, h én ahhoz gyenge vagyok. Amúgy egyszer már jelentősen gyengítették a küldiket, nem hiszem, h a közeljövőben belenyúlnának, bár újról valóban volt szó.4580693: mi bajod a trógerral? Én seggel megyek ki vele, úgy tűrhető az ágyúsüllyedése. Kamója, alfája, penje, DPM-e mindenért kárpótol.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
4580693
senior tag
válasz jano_77 #127577 üzenetére
Nem adom fel, mert kell a grille, de ez a vacak tróger kihozott a sodromból.
Ahogy Rickiboy írta, úgy jártam el én is. Eladtam a fenébe a trógert. A maradék xp-t meg majd freeből betolom.Rlazol: meguntam az állandó seggel beállást, azt, hogy ez miatt állandóan összekevertem a billentyűket és csak frogattam a tankot, mint mókus a mogyorót. Elegem lett abból, hogy a 150 m-re lévő enemyt, aki az oldalát mutatta felém, teljesen beszűkülve nem találtam el. Mozgásban lévőt pedig már meg sem próbáltam meglőni, mert egy-két alkalom kivételével el sem találtam. Hiába 276mm az átütése, ha hetes meg nyolcas lightok megeszik a lövedéket. Vagyis a láncuk megeszi. Meg aztán, amikor a bc 25t-nek csak a tornya látszik, de csak kritikust kap a lánc(!!!), az élmény megfizethetetlen. Bár ez utóbbi nem a tank hibája.
Nagyon szerettem volna ezt a tankot, és ebben csalódtam a legnagyobbat is. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz Jadro #127581 üzenetére
Á nem, nem írt rám. De azert gondolom a reportot megkaptam ahogy szokták azok akik nem birjak ha neha jo randomot kapok artyval.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
hemaka
nagyúr
válasz SoulReaver #127583 üzenetére
Sok polak, sok magyar, az sosem jo egyik jatekban sem, megy a toxic meg a flame. Legjobb dontes volt, hogy a kozos chatet offoltak.
-
SoulReaver
veterán
Elhatároztam, hogy 2mm lemezből készítek egy király tigrist. A lánctalpra nincs ötletem, tudnátok valamit javasolni?
Az egész tank kb 40-45cm lenne, szóval nem túl nagy.
-
rlazol
veterán
válasz SoulReaver #127588 üzenetére
egy király Tigrist (pzkpfw VI) vagy egy Királtigrist (pzkpfw VII) szeretnél?
Valami ékszíjra gondolnék, persze festve. De nézz körül modellezős honlapokon, fórumokban, szinte biztos, h kapható kész megoldás is rá.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Gyuri27
félisten
-
tucsok.
senior tag
Elhasznált vezérmű szíj (autószerelőtől) jó lehet lánctalpnak.
"So say we all"
-
SoulReaver
veterán
válasz tucsok. #127591 üzenetére
(#127589) rlazol Tiger 2
Igen, erre gondoltam én is, de az kb milyen széles lehet, vagy hosszú? (Láncos az autóm, még nem láttam vezérmű szíjat, generátor szíjat igen, de az vékony.)
Az kicsit pepecs lenne, h csíkokra vágnám a lemezeket, aztán össze pöttyinteném őket..
[ Szerkesztve ]
-
Emu
őstag
Elszámoltam magam és kellett még ma 1500 gold. Mondom próba szerencse, veszek 5 dobozt, hátha meglesz belőle. És lássatok csodát az 1500 gold mellé kaptam 7 prém napot is, hihetetlen érzés volt
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Laci50i
csendes tag
Bicajszervízeket kérdezd meg mit csinálnak az elkopott láncokkal, gondolom vastelepre kerül.
-
jano_77
nagyúr
Lehet, hogy triviális, de eddig még nem próbáltam hasonlót, ezért inkább megkérdezem:
Lehet egy adott tankra két garnitúra legénységem!? Adott mondjuk az AMX 1390! Ebben jelenleg csajszik szolgálnak, akik majd mennek tovább az AMX 30 ágra. (BC-re a CDC-ben ülnek a legények) És van nekem az AMX 13 57GF, aminek a legénységét most akciósan átképezném a 1390-re. Lehet ilyet?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Emu
őstag
Ez az RHM mekkora egy f*skupac, már bánom a sok freet amit elcsesztem rá. Gyakorlatilag csak pár mapon lehet használni, többiben csak vársz hátha a penész eléd eszik valakit. És akkor is 300m-ről 5/2 nem találod el, egyszer meg vagy csak láncolod, vagy sebzés nélküli kritikust lősz rajta...nemhiába 5 sebző találatra és 2 killre már másodosztály járt..pfff
Ha meg rajtad kívül még ketten állnak a bokorban akkor meg az rng/lag dönt, hogy ki lő sebző találatot és ki hullát -
jano_77
nagyúr
Sikerült ma pár jól sikerült csatát mennem a kis AMX 1357 GF-el.
Nagyon jól lehet szívatni akár a nagyobb tankokat is. Észbe sem kapnak és már el is párolgott a HP-juk.
Itt pl a 2K dmg ellenére is én voltam persze az O-I szerint (212 dmg). Igaz, hogy Ő nem mert rámenni egy Styr WT-re, amit egy lövésesre lőttem előtte.Sikerült elérnem a legényekkel a 3. skill-t és ami ennél is nagyobb öröm, hogy az 1 gun mark is rákerült a lövegre végre.
Volna egy nagy kérdésem:
AMX 1375 vagy inkább 1390 tartsam meg majd, miután meg lesz mindkét med ág?! 1390 most kezdtem, nem rossz eddig, a 1375 nagyon szerettem. 12t is nagyon jó volt. SH, CW nem nagyon lesz tehát az nem szempont.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest