- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz wwenigma #128697 üzenetére
Én is találkoztam már 1-2 olyan lilával aki szerintem egy adott szituációban a döntésével elbukta a győzelmet a több sebzés reményében. Viszont ez szerintem az unikumok kebesebb, mint 1%-ára jellemző. Te pedig nagy részükre általánosítod.
Igazságot tenni nem lehet bizonyítékok nélkül. Nagyon egyszerű a dolog, ha legközelebb egy igazi unikum (nem statpadder) szerinted a wn8 növelés miatt hoz a csata végkimenetelét negatívan befolyásoló döntést, akkor dobd fel a replay-t róla. Aztán vagy az derül ki hogy ott neked van igazad vagy lehet jön egy unikum és bebizonyítja, hogy ott az volt a jó döntés.Ami az orzi csatát illeti. Nagyon kellett hozzá a tudás. Arra a helyre kellett beállnia és úgy kellett mozognia, hogy egyáltalán legyen esélye lehozni akár szerencsével. A szerencséről meg annyit, hogy amennyi szerencséje volt annyi negatív rng-je is. Ő sokkal többször pattant az ellenfélről olyan szitukban amikor simán sebeznie kellett volna, mint fordítva. Az artyk meg olyan messze voltak, hogy nagyobb szerencse lett volna nekik onnan eltalálni orzit, mint orzinak, hogy mellé lőttek.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz wwenigma #128697 üzenetére
Az nem ertem miert problema, hogy a jatekon belul tudod megnezni az atlag spotsebzest. Mindig teszel valami kitetelt, csak hogy valami fogast talalj.
Magas WN8 es magas gyozelmi arany = hatekonyabb jatek = jobb jatekos. Az, hogy szerinted a lila hatulrol spammel meg nem segit neked sajnos nem valtoztat a tenyeken, hogy ok sokkal tobbet nyernek mint az atlag, ergo jobb jatekosok. A szamok nem hazudnak.
Ahhoz kepest, hogy tudod magadrol nem tartozol a legjobb jatekosok koze, eleg vilagos elkepzelesed van rola miert unikumok az unikumok, nem?
-
-
DVlad
őstag
Szerintem az alapvető probléma, hogy (bármilyen) elvárásokat támaszt valaki a játékot játszó más, vadidegen emberekkel szemben. Bármilyen motiváció hajthat egy bármilyen színű játékost, senkinek semmi köze hozzá, akkor sem, ha egy csapatban vannak. Akinek ez így nem elfogadható, az szakasztársakat keressen vagy klánt a saját lelkiüdvéért, különben csak bosszankodni fog az idők végezetéig, mert ez bizony nem fog változni soha. Az adott csatában mindig lesznek olyanok, akiknek a teljesítményét/hozzáállását kritika érheti, ez szinte biztos, de ez nem szín függő szerintem.
Ami viszont a fórumokban (nem csak itt) megnyilvánul ezzel kapcsolatban, az elég aggasztó, ugyanis a "nem vagyok statfüggő" játékosok sokszor mégis csak lecsapnak a magasabb lóról a gyengébb stattal rendelkező játékososk felé. Azonban az sem ritka, hogy egy fogalmatlan játékos (mindegy a színe) nem okulni, tanulni akar, hanem agresszíven támadni, trollkodni. Sajnos sokaknak nem megy az átlátása az ilyen eseteknek, és ez elkeserítő. Szerintem ebben a fórumban még tök normális mederben folyik az érdekegyeztetés, nem durvulnak el nagyon a dolgok. Egy ideje, mert láttunk cifrákat már itt is. -
rlazol
veterán
válasz ballington #128707 üzenetére
aeddig ez egyedi tank volt, egyfajta mozgó epénisz.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
kchryss
veterán
válasz ballington #128707 üzenetére
Azért mert 1 hónapig itt szenvedtem érte naponta 5+ órát esténként. Azért ezt választottam, mert ez volt a legegyedibb. Kemény nagy hátsótornyos heavy ami még ráadásul elég gyors is nem volt másik a játékban. Azzal, hogy ugyanezt a tankot most mindenki számára elérhetővé teszik a reward tank értéke egy átlagos 10-es tank szintjére süllyed. Nem azért küzdöttem érte ennyit, hogy speckó álcafestést nyerjek, mert így csak ennyiben fog eltérni a normáltól.
Ami külön disznóság, hogy 1 héttel azután jelentették be, hogy ki lehetett választani a reward tankot. Ha tudom, hogy ez lesz akkor nem ezt választom, hanem az obj 907-et. Az is hasonló a többi 10-es ruszki medhez, de azért mégsem ugyanolyan és ha fagynak a tankok cw-n, értékes alternatíva.(#128712) @h1mpi:
E100 ágyúja van rajta. Láttál már E100-at goldot spammelni?[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz h1mpi #128714 üzenetére
Szerintem is jobb. A sebesség többer ér ebben a metában. A hátsó torony miatt viszont nagyobb tudást igényel, nehéz vele jól játszani. Én még ki sem próbáltam csak gyakorlóban gurultam vele.
E100-nak és ennek is terveznek egy kis pen és pontosság buffot amúgy.
SUPERTEST: VK 72.01 (K) REBALANCEAverage Damage per Minute changed from 2045 to 2250: +205
Average AP Penetration changed from 235 to 246: +11
Aiming Time changed from 3.4s to 2.9s: -0.5s
Rate of Fire changed from 2.73 to 3: +0.27
Ammo Capacity changed from 24 to 35: +11[ Szerkesztve ]
-
Tarill
őstag
gondoltam megjáratom az 59-Pattont hamár megvan... mentem vele 3 kört, két tank ászt meg egy 400dmg-s kört szerintetek melyik volt a win?
-
jr1994
addikt
válasz ballington #128717 üzenetére
Nehezen, mert 1 hónapig tart az év végi kampány
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz kchryss #128713 üzenetére
Én pont emiatt örülök, hogy bekerül. Számomra a CW már nem alternatíva, mert egyszerűen kivitelezhetetlen. Korábbi melóhelyen azért, mert hajnali 4-kor kellett kelnem, most azért, mert napi 10-11 órát visz el a meló bejárással együtt és mivel emberekkel foglalkozok, teljesen leszív. Örülök, ha esténként annyi lélekerőm marad, hogy 1-2 tankot leszorzózzak, aztán valami kevésbé kihívó szórakozás után nézek vagy bevetem magam az ágyba. Már amikor tudok aludni a náthától.
Ennek ellenére megértem amit mondasz és egyet is értek vele. Hasonló kicsit a helyzet, mint most ezekkel a Black tankokkal.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
lacibacsi
addikt
válasz kchryss #128713 üzenetére
Erről a tech tree-ről egyszer már volt szó. Akkor azt mondta valamelyik illetékes, hogy ez csak egy összedobált fiktív változat. Ennek az "alsó" részébe van betéve pl. az E25 is. Lehet, hogy nem ok nélkül zörög ama bizonyos haraszt, de azért én még nem vennék arra mérget, hogy így,ebben a formában ebből lesz valami.
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
BÁ Nutrition
addikt
ez a rammolos kuldetes igen szivas heavyvel, allandoan kilovoldozgetik elolem bakker akit le tudnek tolni.. qrva nehez. max veletlen jon ossze
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
kchryss
veterán
válasz lacibacsi #128724 üzenetére
Olvasd el a hivatalos forrásként megjelölt részt. Az új német heavy ág a VK 72.01-gyel a végén nem egy összedobált fiktív változat, hanem konkrét terv 2017-re. Ezek lesznek és már le is írták, hogy aki kampányon szerezte meg annak lesz valami kompenzáció (valószínűleg csak annyi, hogy megmarad neki prém tanknak és megmarad rajta a speciális festés),
Az e25-ös rész az csak dísznek volt odadobva a tech tree-re. Abból nem lesz semmi, de nem is hangzott el semmilyen változtatás az e25-ről vagy dickerről a bemutatón.[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
[SUPERTEST] TIER IX LIGHT TANK CHANGES - a tier 9 könnyű tankokról némi infó. Egyelőre belső tesztelés alatt vannak, úgyhogy gyaníthatóan nem minden adat lesz így.
Azt mondjuk elég merész dolognak tartom, hogy a majdani 9-es AMX 13 90-re egy (kicsit javított) tier 7 löveget szánnak, míg az új WZ-132A kap egy 9-est (azt a 100 mm-est, ami most a 110-en és a WZ-120 / WZ-111-1-4-en is ott van).
A T49-en nem lepődtem meg. Sejthető volt, hogy ha be tervezik rakni az XM551-et, akkor a T49-en nincs helye a 152-es lövegnek.[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
Elkészült az is-6 - is-6b camo teszt.
Az is-6-on volt nyári, sivatagi és téli álcafestés is. Mindkét tankban camo skill nélküli legénység ült, venti, álcaháló nem volt egyiken sem. A camo skill hiánya miatt a bia, pótellátmány és a legénység képzettségi szintje nem volt érdekes mivel ezek csak akkor befolyásolják a camo-t ha van a legénységen camo skill.3 pályán teszteltünk, 1 nyári, 1 sivatagi, 1 téli. Mindegyiken 2 tesztet végeztünk el:
a) amikor egymás mellett állt a kétféle is-6 és egy lttb jött velük szembe így az lttb-ben ülve megállapítva melyik álló tankot spotolja előbb, illetve pontosan melyiket hány méterről spotolja.
b) amikor az lttb állt fel és az is-6-ok mentek felé egymás után így az lttb-ből megnézve melyik mozgó is6-ot hány méteren spotoljaEredmény:
A fekete is-6-ot minden esetben picit hamarabb spotolta az lttb, mint a simát!
Vagyis ugyanaz a helyzet, mint a t34 és t34b esetében. A fekete álcafestés erősebb, mint a festés nélküli, de gyengébb, mint a normál festéses.Nem akarom telespammelni a fórumot képekkel ezért csak néhányat rakok fel:
Álló helyzetben lévő is-6b-t mindegyik pályán kb 368m-en spotoltam az is-6-ot pedig 365m-en.
Mozgó is-6 és is-6b esetében is hasonló a különbség 376 és 379m körül.Végszó:
Engem nem zavarna ez a kicsi eltérés. A fekete festést logikusan könnyebben észrevenni, mint a terepszínűt. Viszont akkor írják ezt oda a tank eladásánál is. És ami a legfontosabb, ne kommunikálják az ellenkezőjét, mert az pofátlanság![ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
van szerencsem bemutatni a masodik 2nd gunmarkos tankomat egy asz csataban raadasul
[link]
úgyhogy lassan tényleg elerem a botbol a noob státusztyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
galervin93
őstag
válasz kchryss #128732 üzenetére
Korrekt, köszönet érte!
BÁ Nutrition
Ne tessék szerénykedni, második jelet sem bot, sem noob nem szed össze (2000 recentet meg pláne). Grat!
(Én csak irigykedve nézem, mérgemben pár ezer xp-vel a vége előtt adtam el a Tigrincset, egyszerűen nem tudtam vele jól játszani.)Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
rlazol
veterán
válasz galervin93 #128735 üzenetére
ehh, sry
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz galervin93 #128735 üzenetére
pedig atomkiraly tank a tigris, ez a liberte nem annyira pl. de meglett vele a ht15 missión es az ujabb csajszi
csapat elvileg meg jól feljelentgetett h tok lexartam oket talaltam egy masik potatot aki hajlando volt loni. raadasul igy is top dmg-t csinaltam, meg ugye a meghalas is jól jott a kuldihez
valojaban igazuk volt mert abszolút nem figyeltem a csapatra csak a missionre, de egyszer belefer ez.
megvan a td, med, ht kuldi. light tankom alig van, szal negyedik csaj nem tudom mikor lesz :S addig meg asszem nem lehet tovabb menni
[link]libertet azert nem szeretem mert egybol mindenki ramaszik a kupolara igy legalabb kozeptavot kellek vele tartani, az agyu annyira nem jo, meg mindenki azt varja h 5 centirol lovessem magam, csak hat ugye en is azt csinalom egy tigrinccsel is h kapja a sallerokat a kupolara es kesz. az amcsi patriot gondolom halasabb ennel.
vagy meg kell tanulni egy masik stílust, de ahhoz meg ido kell[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz BÁ Nutrition #128737 üzenetére
visszanéztem, nem is engem szidtak hanem a lightot nem figyeltem a csetet a jatek alatt csak a reportolja mindenki az amx-et lattam, mondom zsir de akkor ok.
-
Dobi 562
addikt
válasz BÁ Nutrition #128733 üzenetére
Nem vagy bot, nagyon jol jatszol ahhoz kepest hogy milyen keves csatad van!
Tegnap mentem veled par csatat, az alapjan mondhatom, hogy a Tigrisre nagyon raereztel. Vegig ugyesen hasznaltad, ha kellett tamogattal ha kellett tamadtal.
Amikor 8-as tierben csapattuk akkor mondtad hogy van benned nemi bizonytalansag mert nincs sok tapasztalatod ezen a szinten, ez nem is baj, majd kesobb elmulik.
Nem kell vele foglalkozni, hogy ki mit mond rad a csataban. Csak tedd a dolgot es nyerj sokat! Egyebkent nem kell szegyenkezned az xvm-huszarok elott sem mert jo a statod.
Remelem nem baj, ha ezt megosztom. Tegnap csinaltuk szakaszban, 9 kill.
-
Ebit
addikt
válasz Dobi 562 #128702 üzenetére
Az, hogy szerinted a lila hatulrol spammel meg nem segit neked sajnos nem valtoztat a tenyeken, hogy ok sokkal tobbet nyernek mint az atlag, ergo jobb jatekosok. A szamok nem hazudnak.
Szerintem, önmagában a stat arányában, ezt nem lehet kijelenteni.
Osztom, azt az álláspontot, hogy nagyon sok esetben főleg a random csatákban, nem hozzák a csapat eredményt.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Dobi 562 #128740 üzenetére
Koszi jo volt ugy jatszani h tudtam van legalabb egy csapattars akire lehet szamitani igy is eredmenyesek voltunk, mi van ha 3 normalis tolja egyutt.. szuper volt a szakasz, remelem meg gurulunk egyutt
-
szallasi007
őstag
válasz Dobi 562 #128743 üzenetére
Hagyd rájuk. 3 napja olvasom hogy minden unikornis goldot lő még viccből is, belövik a spaced armort is vele (egyesek szerintem nem is tudják mi az csak lövi a goldot oda és megy a csodálkozás), hátul kempelnek és csak orosz medekkel tolják vmint 40-50.000 csata után azért van 63% felett a győzelmi esélyük mert kedvez nekik az rng meg szakaszba tolják, és ne mondjad már hogy streamer.
Most már legalább tudod miért az off topik az on.... -
Dobi 562
addikt
Napi bukta. Sok masodik vonalas kempelessel, csapattars cserbenhagyassal es gold spammel. Es persze szerencsevel!
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz szallasi007 #128744 üzenetére
pl ezt nem vagom h melyik tankokat nem lehet loni golddal(nem jartam utana meg) bar nagyon heat goldos tankom sincs. inkabb apcr.
ha van kedved akkor ez egy kerdes/keres is h kifejtened-e? vagy hol nezzek utanayoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Dobi 562
addikt
válasz BÁ Nutrition #128746 üzenetére
Ezt a videot pont neked keszitette a WG:
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/videos/video-explaining-mechanics-penetration/
-
zola96
senior tag
Vissza szeretnék térni... Bár félek megint beszippant. Ellopták az accomat sikeresen visszaszereztem. Na most volt jó pár prémium tankom (csakhogy a kedvenceim említsem: fcm pak40, t14) már semmi se áll a garázsban ahogy a 10esek se.. És bizony a hőn szeretett T34 is az örök vadászmezőket járja. Van esély, hogy a WG visszadobja jófejségből? A vásárlást igazoltam nekik számlakivonattal..
-
Warton
őstag
Kezdek összehaverkodni a Japán Tigrissel, persze tier8-as csatában nem ér semmit.
Vicces volt, amikor a VK megpróbált lerammolni. Mondjuk neki már úgyis mindegy volt.
Kompromisszummentes linux gaming.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...