- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamgreen
senior tag
Holnap 9.10 patch !
-
tbundy
csendes tag
nekem is van kv5öm, lassúsága, nagy mérete nem zavarna, de kevés a penje nagyon sztem, golddal meg nem lehet vele keresni...nem is használom szegényt...
-
PR0JECTNR56
addikt
A WG engedett a nyomásnak és a kínai szerverek után elérhetővé tette a Type 59/Patton hibridet a prémium boltban.
Kár, hogy az amerikai szerver számára.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz PR0JECTNR56 #101453 üzenetére
Persze, ide menekültek jönnek, oda meg jó cuccok.. szemét wégé...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
törölt tag
If you already have the tank in your garage and complete the mission, you will be credited with compensation of 4,900,000.
Ez elég szemét húzás a WG részéről.
Igazán adhatnának legalább 4-5000 aranyat.
-
Enzolord
addikt
válasz #43783936 #101456 üzenetére
Azért az az 5 guriga sem rossz, és mivel ez eredetileg sem megvehető tank volt, szerintem kivételesen ebben semmi kivetnivaló nincs..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Bingisz #101459 üzenetére
De gondolom, úgy veszik, hogy amennyiért Te be tudod szerezni most, ha megveszed az összes tokent, az kb 20000 gold.. annak a felét adják ezüstben..
-
Enzolord
addikt
válasz Bingisz #101462 üzenetére
Ja, jogos, benéztem, kevertem az eladási árral..
-
dvids
aktív tag
SPG-től lepattanó AP lövedéket miért nem számolja bele a páncéllal blokkolt sebzésbe?
-
dvids
aktív tag
-
Telda
addikt
Hali!
A T67 legénységének milyen skilleket adja legelső körben?
-
Enzolord
addikt
válasz dvids #101466 üzenetére
Ha bead valami jó városi páylát, ahol el tudod rejteni az alját, akkor simán meg tudod csinálni..
-
Enzolord
addikt
válasz dvids #101470 üzenetére
Most, hogy majd tankot lehet összelövöldözni, lesz rá esélyed.. Megint telel esz minden paradicsommal..
#101474) dvids Király..
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz dvids #101475 üzenetére
Ha egyszer egy üzlet beindul..
-
szbalogh
addikt
Wow egy perc alatt lejött a patch. fél giga
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
-
adamgreen
senior tag
Már csurog a pöcs
-
adamgreen
senior tag
Mennyi sok szép HD modellt kapunk ma plusz ma jön a csunya t71
20 Vehicles Reworked for HD Quality
A new batch of crisp high-quality models are coming to the game, to improve the visual quality of the following vehicles:USSR: T-28, SU-76, SU-122A.
Germany: JagdTiger, JagdPanzer IV, Leopard Prototyp A, Pz. Kpfw. 35(t), Marder II, Panzerjäger I, Sturmpanzer II, VK 16.02 Leopard, Pz. Kpfw. II Ausf. J.
USA: M41 HMC, T71 (name changed to T71E1), T110E5, M2 Light Tank.
France: AMX M4 45, ARL 44.
UK: Black Prince.
China: Type 59[ Szerkesztve ]
-
adamgreen
senior tag
válasz #84221696 #101482 üzenetére
The time has come to send a World of Tanks veteran for a well-deserved rest. With the release of Version 9.10, German tank destroyer, the 8,8 cm Pak 43 Jagdtiger will disappear from the in-game store and the German tech tree.
The vehicle will remain in the Premium Shop for an additional 2 weeks, after which it will be removed from the shop as well.
Játékba goldért a mai naptol már nem tudod megvenni csak az online shopba még két hétig.
-
törölt tag
Jove modpack 9.10-hez.
-
virkir
veterán
Eggyedik szerver már mén.
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Enzolord
addikt
Tehát akkor most bekerült a 8.8 helyére a Kanonen? Rhm skorpióval mi lesz? Gift tank lesz, vagy meg lehet venni?
-
Quan-Chi
őstag
Nem szoktam rinyálni a rossz WR miatt de tegnap 10 körből 2őt sikerült megnyerni úgy hogy minden körben jól muzsikáltam (~3000WN8 átlagba) abba is hagytam ... Ellenben az St. Emilre 1600xp-re mestert adott. Elég gyenge eresztés ...
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
kislaszlo83
tag
Sziasztok!
Apró segítség kéne.
Frissítettem, majd fogja magát és amikor bejelentkeznék a garázsba, kidob az asztalra.
Modok nincsenek fenn.
Előre is köszi! -
adamgreen
senior tag
válasz kislaszlo83 #101493 üzenetére
Res_mods mappábol mindent törölj le csak a 9.10 mappa maradjon meg.
-
nyunyu
félisten
válasz kislaszlo83 #101493 üzenetére
Frissítettem, majd fogja magát és amikor bejelentkeznék a garázsba, kidob az asztalra.
Change log szerint a random fagyasokat javitottak
Graphics and System
* Fixed some hang-ups and crashes of the game client.
* Optimized performance of the game client on some PC configurations.Magyarul a 9.9 tenyleg szar volt, nem a VGA driver miatt dobalt ki, amit az elmult 1 evben nem frissitettem.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
kislaszlo83
tag
válasz kislaszlo83 #101497 üzenetére
Bocs a duplázásért.
Visszaállítottam alapra a játékot (töröltem innen: %appdata%\wargaming.net\WorldOfTanks a preferences file-t), de még mindig kidob. Felrakok egy régebbi nvidia drivert, hátha jobb belátásra tér. Ha nem, megy a kukába, mostanában úgyis többet bosszant, mint amennyi örömet okoz. -
adamgreen
senior tag
Fejlesztöi hircsokor 165 :
Csak azért cserélik ki az FV215b-t mert kitalált. Statisztikailag rendben van. Kedvencem
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest