- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
-
félisten
-
Blyan
félisten
Meglepően pozitív.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
legiaap
félisten
válasz Integrale #3202 üzenetére
Na annak a csempéje nem valami szép. Szerintem nem is illik a "Metro design-ba".
Ami szerintem bele illik az a Weather Flow, Weather, Weather Smiles és most az AAA Weather. Mindegyiknek letisztult a felülete, nem ilyen csilli-villi színes ikonos.
Ráadásul az AAA Weather Striped felülete megtöri a csempék "egyhangúságát a csíkos design-val.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
catroot
veterán
válasz legiaap #3207 üzenetére
Azért én még hozzátenném a WeatherLive-t is. Annak is eléggé jó csempéje van (megjegyzem, szerintem a régebbi csempéje még jobb volt, ott az időjárás piktogramja volt nagyobb az adott hőmérsékletnél, most meg fordítva).
Azért érződik szegény Straub Ádámon, hogy nem használt még rongyosra egy wp-s telefont sem
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
MODERÁTOR
Windows Phone Brazil: Windows Phone 7.8 Update Coming Only In Q1 2013(wmpoweruser)
Ha ez igaz, akkor köszönjük MS. Nem elég, hogy mi voltunk a bétateszterek(és mi fizettünk ezért), beintenek WP8-al, és még egy nyamvadt homescreen cserére, amivel kiszúrják a szemünk, várhatunk majd' egy évet..
Everybody lies.
-
Rage47
veterán
válasz Barthezz2 #3211 üzenetére
addigra androidom lesz és hekkelek rá jelly beant
én tényleg úgy vettem meg áprilisban a telómat, hogy lenyűgözött először.
aztán rájöttem a hibáira, de gondoltam majd javítják, foltozgatják, hiszen még új a WP
erre kb. végig azt éreztem, hogy lesz.rnak, ahelyett, hogy teljes gőzerővel megtartanák a felhasználókat, minden igényt teljesítve[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Tessék WP8-at venni, és nem lázadni!
(#3216) mukibuci
Az tuti. Viszont most nullázódott az óra, 2014-ig biztonságos megelégedettséggel lehet használni, nem szabad elszalasztani.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
MODERÁTOR
válasz #32711680 #3213 üzenetére
What the what?
2013Q1 az pont 2013 Q1. Azaz januártól - március végéig terjedő időszak
Meg pénzügyi évet honnan számolsz?
Mert pl. az Autodesk február 1-től indítja a pénzügyi évét. Az európai és amerikai cégek rendre december 31-el zárnak pénzügyi évet.
A japánok viszont Április 1-től Március 31-ig.[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Lall
veterán
Úristen!!!! Ja, ha azt nevezzük pozitívnak, hogy idézem: "remek a képernyője és a kamerája, gyors a processzora." De az legalább látszik, hogy halvány lila fingja sincs az egész rendszerről, lásd pl. fb chat hiányának emlegetése.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
-
zsoleer
senior tag
Hivatalos T-mobile info lumia 920 forgalmazásával kapcsolatban: Információink alapján a közeljövőben nem várható társaságunknál a Nokia Lumia 920 típusú készülék forgalmazása. szval sztm idén ne várjátok!
-
Dale
aktív tag
Live tile frissülésre...
Nálad mennek egyáltalán a live tile-ok? Nálam valamiért csak a rendszerrel jövő dolgok (telefon, email stb) működik, a Weather Flow pl. egyáltalán nem csinál semmit, pedig WP7-en ment simán. Ugyanez a Kik Messengerre, nem jelzi tile-on hogy üzenet jött. Nem értem hogy mi van, valami olyan gond lehet amit csak az old meg ha WP8-ra kijönnek majd ezek? (8.0-ra fordítva a kódot)
Remélem ezeket a kezdeti furcsaságokat rendes ütemben javítják. Továbbra is idegesítő hogy ha lenne egy rendesen levezetett bugreportom, sehova se lehet elküldeni úgy hogy azt valaki el is olvassa... Podcastra is inkább írok magamnak saját appot, az majd rendesen megy.
https://enginedesigns.net
-
félisten
-
Dale
aktív tag
Kipróbáltam hogy ez a 4G mit tud itt a házban. A WP7-es telefonokban asszem csak 3G volt, így ez előrelépés. Itt ahol lakom (kisváros) tutira nincs LTE, de egy ilyet sikerült mérni:
Letöltés: 5.5Mbit/s
Feltöltés: 0.9Mbit/sNem tudom hogy ez milyen protokol a 4G-n belül, nem követem, de asszem ez gyorsabb mint amit 3G-n el lehet érni. Semmiképp se rossz ez, a store-ban az ikonok meg ilyesmi wifi-t idéző sebességgel jelennek meg.
-
Blyan
félisten
-
Dale
aktív tag
Mondom hogy kisváros (nagyon), ennyit sem vártam így meglepett. Ha pedig nem gyorsabb ez mint amit 3G-n el lehet érni bárhol, akkor tévedtem. Eddig Edge-re korlátoztam a telefont mert nekem az is megfelelt, de WP8-on valamiért már nem lehet az adatkapcsolat sebességét beállítani. Mindegy, valaki kérte a speed tesztet, hát itt van. (Ja és 4G-t ír ki a fejlécben. De ezek szerint a hozzászólásom törölhető. )
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Szerintem meg nallatok a szolgaltatok baromira hibasok, hogy olyan tarifak vannak elajulsz...nekem korlatlan sms van 2000 perc es csomo minden mellet szoval en pont l****nam ezt. De persze teged meg zavarhat.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Dale
aktív tag
válasz gzbotii #3232 üzenetére
Kevés sms-t küldök, havonta max pár darabot így nem érdekelne, de software fejlesztőként hadd zavarjon már ha valami hibásan/összevissza működik... Plusz talán valaki akinek hasonló gondja van, elolvassa és vagy tud megoldást, vagy pedig abbahagyja a fejvakarást hogy ez miért van az ő telefonjával (is). Ez az unicode sms baromkodás javítandó hiba, mint annyi mindent, ezt se tesztelték agyon.
Sebesség tesztre: oké, fasza, akkó' lassú itt a mobilnet, ennyi, én kérek elnézést. Budapesten se használtam, nem teszteltem, nem tudhatom. Majd LTE-s helyen esetleg kipróbálom, de gigabites házi hálózat mellett engem ezek már nem hoznak lázba, a twitter meg edge-n is jól megy.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Воланд
titán
az a kurv@ 3g/2g kapcsolo (is) fw fuggo, de ahogy latom a tobb tiz eves multra visszatekinto nokia megint erdekes minosegben adta ki a wp-s keszulekei elso hullamat. (wpcentralon is panaszkodnak a userek)
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
btudos
nagyúr
válasz Peetey91 #3242 üzenetére
Az egész ház olyan anyagból van, sőt, segítek, a Lumia 920 is ugyanez az anyag, csak bizonyos színekben kapott egy kis csillogós lakkot.
Nem értem hogy a Nokia miért enged meg magának ilyen hibákat. Alapból nem ér 50 k-val többet mint a 8X, ha helyből hátraszaltót tudna csinálni, akkor se érne annyit, de így még gázosabb a történet
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Peetey91
senior tag
Lehet, hogy élőben szebb, csak én láttam előnytelen képeket. Pont az a csillogós hatás ami nekem hiányzik belőle. Pedig amúgy tetszene a HTC is, csak nem akarom megbánni. De ha jobban elterjed biztos megnézem élőben is.
Sajnos totál igazad van, ezeknek a telefonoknak már egy ideje ki kellett volna jönniük, de legalábbis "kapható" status-ba váltani. Így a karácsonyi szezonról is úgy néz ki lecsúszik a Nokia... Nem tudom mit gondolnak...
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz legiaap #3249 üzenetére
lefagy, ujraindul, por van a kijelzo mogott. hirtelen ennyi.
szerk.:
• Battery drain.
• Dust under screen.
• Freeze / Restarts.
• Sound issues when using speakers.
• Vibration rattling when motor is activated.
• Overheating.
• Display issues with colours (white).[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest