-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz gzbotii #3396 üzenetére
Ebben most nem ertunk egyet, de van ilyen. Az appok hianya meg mindig fajo, de ha azt vesszuk, hogy most indul a buli... Tenyleg, miben tud tobbet egy jb Vagy ios, mint a wp8? A launch-ot ne keverjuk ide, mert Jessica Alban kivul nem sok mindenrol szolt, de szvsz ettol meg a rendszer szerintem k. jo lett.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
harsanyiz
aktív tag
Majd pár hónap múlva, amikor lemennek a 130ért vett telefonok árai 60-ra. Jelenleg a lumia 800 a legszimpibb a wp modellek közül. Az emberi méretével viszi a pálmát. 30ezret meg is érne, bár várjuk ki a végét(wp7.8). Mikor kijött a wp7.8 béta feldobtam, de a kezdő képernyőn kívül nem láttam változást.
Ikon méretben szerintem a kocka lehetne kisebb. Ormótlan félképernyőnyi kockával az a csepp ikon. -
Lall
veterán
-
harsanyiz
aktív tag
Most konkrétan nincs, bár az az alkalmazásos téma, ez az ami ugyanígy volt szó szerint írva, ahogy az előző hozzászólásokban majd lesz, mert jó meg minden. Idővel kiderül mennyire csinálták meg rendesen a háttérben futó programok jelzését.
Nekem sántít valami a wp8-al. A bemutatója is olyan furcsa volt. Mintha csak ilyen tessék-lássék dolog lett volna. Semmit nem javítottak, amit a felhasználók igényeltek volna. A pendrájvként használhatóság is csak egy szemfényvesztés. Ezt egyetlenegy regiszterbejegyzéssel wp7-en is meg volt. Ez nem a hagyományos értelmbe vett rendes pendrive mód!
-
Blood Mage
senior tag
Szerintetek mennyit ér egy egy éves Omina 7 megkímélt állapotban 16GB rammal? tartozékok papírokkal (gari) megvannak.
[ Szerkesztve ]
-
harsanyiz
aktív tag
válasz Blood Mage #3406 üzenetére
50et érne, de 42-45-től drágábban szerintem nehézkes eladni.
-
félisten
-
Blyan
félisten
válasz harsanyiz #3405 üzenetére
Pendrájvként használhatóság is csak egy szemfényvesztés. Ezt egyetlenegy regiszterbejegyzéssel wp7-en is meg volt. Ez nem a hagyományos értelmbe vett rendes pendrive mód!
Ez alatt mit értesz?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
harsanyiz
aktív tag
Nem pendrive-ként látod, hanem kép eszközként, tehát mint egy digitális fényképezőt. Nem lemez eszközként van jelent, hanem mint egy régi nokia telefon pc-suit módban. OSX alatt ez persze ugyanúgy nem működik, mint ahogy a wp7 sem működött. Vagy bármilyen eszközre rádugod, ami lemezként szeretné használni a telefon memóriáját, nem fogod látni a telefont.
Ezzel nekem csak annyi bajom van, hogy wp7-nél ez ugyanígy működött, most meg előadják nagylelkűen, hogy ez is meg van...
De ha van valakinek ilyen telefonja, dugja már rá a házimozira vagy hasonló eszközre. És kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz harsanyiz #3413 üzenetére
De mit vártál? Fél éve megmondtam hogy ez így lesz, és ezért nyihogtak a felhasználók.
Lehet oda-vissza másolgatni a tartalmakat, zene, videó, kép, doksi - ez kell egy átlagjúzernak. Hülyék lesznek megnyitni a fájlrendszert, mint az Androidnál. Nincs benne fájlkezelő app se, minden tartalmat a saját hubja kezel, ami meg ismeretlen, az a telefonon meg sem jelenik, csak hurcolható tartalom.A különbség annyi a mostani, meg a régihez képest, hogy akkor kizárólag a multimédia tartalmakat tudtad felmásolni, egy adott mappába. Dokumentumról nem is álmodhattál.
Szerk:
Majd btudos kollégát kell zaklatni emiatt.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
harsanyiz
aktív tag
Normális pendrive módot, mint ahogy nokia symbianon volt. Csak azokat a mappákat láttad amire szükség volt, más kérdés, hogy pár év alatt feltörték. Kicsit azt látom, hogy amit a nokia kitalált cuccokat, gyorsan bekussították és évekkel később csepegtetik ugyanazokat az "extrákat".
-
harsanyiz
aktív tag
Csak azt lehet feltörni, amit akarnak, hogy feltörjenek. A Linuxot miért nem tudják feltörni? Nem érdeke a készítőnek hibákat tenni bele.
Az ios-nál hiába van jailbreak, 10-ből 8 ember azt mondja, nem fogok vele szarakodni, mert nincs rá szükségem.
Kezdem azt látni, hogy a rendszergyártók a háttérben megalkusznak, hogy ki-mit gyárthat.
Érdekes mindegyik rendszerből hiányzik valami, ami a másikban meg jól működik.[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz gzbotii #3399 üzenetére
WP8-rol annyit, hogy normálisan megcsinálták a notification rendszert, a Facebook chat, a Facebook app értesítések mind azonnal megjönnek, Whatsapp csodás, Vibert nem próbáltam, mivel nem teljes értékű, de már most látszik hogy a WP7 rendszerszinten jelentkező gondjait nagyon nagy részben orvosolták. (értesítéseken túl mass storage, csengőhangok, BT file transfer, natív appok támogatása)
Ha a Store is fel tud nőni a rendszer minőségéhez, akkor nagyon jó világ lesz
szerk.: Írok én magamtól is, nem kell engem zaklatni
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
catroot
veterán
A notification rendszer miben változott? Most nem a záróképernyőre gondolok és a csempéken lévő számokra (pl, hogy normálisan jelez az fb), hanem, hogy a felső sáv ugyanúgy eltűnés után "törlődik"? Gondolom abban - sajnos - nincs semmi változás?
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
btudos
nagyúr
válasz catroot #3421 üzenetére
Nem jelenik meg újra az az értesítés, ha erre gondolsz. (De számmal úgyis jelezve van lock screen-en vagy az alkalmazáshoz tartozó csempén, szvsz engem csak felba**na, ha gyűlnének az értesítések.)
De legalább tényleg minden azonnal megjelenik (géppel párhuzamosan teszteltem a Facebookot, azonnal kaptam az értesítést, amint történt valami, ez azért WP7-hez képest nagy előrelépés.) Whatsapp is eltüntette néha az értesítéseket a HD7-en, 8X-en eddig azzal sem találkoztam
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
-
mrhitoshi
veterán
Csak nem dobja el a Samsung a Flexibilis kijelzők ötletét. OLED él és virul.
PS4
-
btudos
nagyúr
válasz catroot #3427 üzenetére
Nincs mit, ha van kérdésetek, írjatok ide, vagy privátban, igyekszem megválaszolni őket
(Akit konkrétan a 8X érdekel, kérdezze meg pushalias-t a kijelzőről, küllemről, hangzásról, mert én valószínűleg elfogult vagyok )
-
félisten
-
Gabbo
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a véleményeteket kérni.
Kiszemeltem a HTC 8S típusú készülékét. Jelentősen olcsóbb a 8X-nél és szerintem használható készülék.Ő lenne az. Szerintetek megéri beruházni rá?
Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
-
btudos
nagyúr
válasz Plazmacucci #3429 üzenetére
Nem, csak ő már látta az enyémet (ha neki is lenne, ugyanúgy elfogult véleménnyel írna róla )
Gabbo: Itt vedd inkább inkább, szállítással együtt is spórolsz 10 k-t
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Srácok, kölcsön adtam a telómat, aza gondom hogy vissza lett factory resetelve a telóm, és nem tudom a live accauntomat... ilyenkor mit lehet tenni?(pontosan az email nevére nem emlékszem,,)
-
-
pushalias
addikt
válasz Plazmacucci #3429 üzenetére
Azt mondom, hogy sajnos nincs. De tényleg kérdezhettek róla. Csináltunk gyors összehasonlítást a Surrounddal pl., h valakit érdekel.
(#3443) catroot Ha nem fognak hiányozni a nokiás extrák (appok és kamera), akkor pont jó lesz neked.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
laccy88
senior tag
mango-n a Me tile hogyan, milyen módon tudja kijelezni a főképernyőn az eseményeket? láttam egy videót, ahol jelzi a csempében, de nekem mióta kint van, csak a képem meg "me" látható
-
btudos
nagyúr
válasz Pttypang #3447 üzenetére
Valami gebasz lesz megint szerver oldalon, mivel kliens oldalon jóideje nem történt változás. Van egy tippem, miszerint az okozza a galibát, hogy a WP8 is belépett az egyenletbe, és ezt nem sikerült a WP7-es konfiguráció maradandó károsodása nélkül megoldani. (A 8X-en hibátlanul üzemel a Facebook chat, ezt azért hozzá kell tenni)
-
MODERÁTOR
Ma esti teszt után leírtam a véleményem a 8X vs. 920 témában, ide is belinkelem, ha gondoljátok egy vita alapnak jó lehet.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest