- Új taggal bővült a Cooler Master Hyper szériás CPU-hűtőinek családfája
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple asztali gépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Új taggal bővült a Cooler Master Hyper szériás CPU-hűtőinek családfája
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz catroot #2392 üzenetére
Most néztem meg youtube-ról az MA TV-t(marhára nem bírja a 2 megás netem az élő adást ). Amennyire nem tetszett elsőre a lilás meg sárga meg minden egyéb színű, ezt a feketét mindjárt megrendelem
Már csak 140k hiányzik hozzá így hirtelen
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
btudos
nagyúr
válasz Barthezz2 #2401 üzenetére
Nekem fekete lesz, pedig kacérkodtam a kékkel, de nem bírom megemészteni hogy bizonyos fényben gyönyörű kék, néha meg lilás a képeken, inkább maradtam a feketénél, az csempe szempontból és barátibb, meg azt láttam, fogtam, tetszett is, szóval....
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Jones528
tag
Hello! Az lenne a problémám hogy teljes reboot-ot csináltam a telómon egy hónapja és most vettem észre hogy wp7.10-van rajta.A zune nem mutat frisítést.Mit tudok csinálni ? Várjak a wp7.8-ra ?
(Egyébként nem vettem észre semmilyen változást vagy hiányt sőt ugyan úgy van internetmegosztás stb...)
Nokia Lumia 1020
-
félisten
-
Blyan
félisten
válasz Jones528 #2403 üzenetére
Nem kell aggódni.
A jelenlegi legfrissebb, ún. Windows Phone 7.5 verziószáma (ha jól tudom) 7.10.8773.98
Szóval ha az, vagy ez 7.10.8107.79 szerepel, akkor jó vagy.Szóval ne tévesszen meg. A Windows Phone 7.5 az OS neve, ez meg pl 7.10.8107.79 a verziószám.
A kettő nem ugyanaz.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Thome
veterán
A WP7 nagy frissítések (7.0 -> 7.5 -> 7.8) egységesen jelennek meg az összes telefonra, vagy mindegyik cég kiadja "egyszer csak"?
-
Muton
addikt
Hol lehet telefonokat megnézni? Régen volt egy Nokia bolt a Mamutban. Meg van még? Van már ott x20, vagy még nincs?
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Oppenheimer
nagyúr
Dafuq Gondolom tudjátok ki Ő, melyik topikból. Most ez komoly?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
btudos
nagyúr
Speedshop, MediaMarkt, a szolgáltatók nagyobb boltjai lehetnek alternatívák, de az új Lumiák még nem elérhetőek.
Oppenheimer: Ahhoz képest hogy kezdte..... Nagyon beteg ember
#2414 Muton: Nem tudunk semmi pontosat
[ Szerkesztve ]
-
blex
senior tag
válasz Oppenheimer #2412 üzenetére
jaa, néztem én is. de hát ne panaszkodjunk
btw ez nem inkább offba való? -
catroot
veterán
Na, megint előjött ez a reserved space bug... Egyik legnagyobb fekete pont egyébként, amit rühellek a wp7.5-ben.
Van ~300mb zene, ugyanennyi kép és 1,1gb videó a telón. A szabadhelyem pedig összesen 900 mb.
Ha pedig a csúszkát leveszem 0%-ra, így 900 helyett lesz 1,2gb.
@Oppenheimer
Hát ez gyorsan ment
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Oppenheimer
nagyúr
Eddig azért nem tettem offba az ilyeneket mert azt hittem ez a WP felhasználók OFF topikja, de most látom, hogy ez a WP felhasználók szakmai topikja és OFF tilos. Befejeztem
(#2417) btudos: Nekem a cache clearer oldotta meg ezt a problémát, többek között ezért unlockoltam a telefonom. Tolok is egy kört vele.
Hmm +237 MB szabad hely.
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
Anno még mrhitoshinak volt ilyen gondja, ha jól emlékszem. Akkor én a cache cleaner-el orvosoltam a problémát. De mivel már nem unlockolt a telefonom...
HR-t meg nagyon nincs kedvem csinálni. Amióta megvan a teló egyszer vitt rá a lélek. Lehet kihúzom a wp8-ig így, annak ellenére, hogy arra sem mostanában fogok váltani.
Pedig ez egy elég "kényelmetlen" bug.
@Oppenheimer
Én is összekevertem már párszor, aztán néztem is, hogy jajj ez félrement
[ Szerkesztve ]
-
blex
senior tag
válasz catroot #2419 üzenetére
hát az a cache cleaner felszabadít egy pár száz megát, de az a 3,2 giga lefoglalt helyemhez képest a lónak egy bizonyos testrésze..
a legutóbb kitöröltem egy csomó játékot és az is felszabadított egy pár száz megát, de még így is röhejes a helyzet. egyszerűen nem lehet ennyi minden a telefonomon...mondjuk most épp van 500 mega szabad helyem is, de ez egy elvi kérdés (kivéve, ha már nem lesz 500 mega szabad helyem, mert akkor meglehetősen gyakorlati lesz ez a bizonyos kérdés..)
[ Szerkesztve ]
-
cer
tag
Nagyon köszönöm!
Közben ahogy kutakodtam rátaláltam egy leírásra melyben azt taglalják, hogy a HD7-esnek a memóriája ( az a 16 GB ) az egy cserélhető micro SD kártyával van megoldva és állítólag azt mint Storange-ot lehet használni.
Szét is szedtem és meg is találtam a 16GB-os SD-t. Betettem egy adapterbe, de itt nem várt dolog következett.
A rendszer (Win 7) felismerte, de nem teljes meghajtóként. ( Erről majd csinálok képet, mert egy érdekes jelenség, ilyet még nem láttam. )Ekkor tovább olvastam a témában és állítólag a rendszer a telefon belső memóriájából és ez esetben a 16GB másik memóriából alkot egy RAID 0-s tömböt, ami magát a rendszert képezi.
Kérdés az hogy innen próbálkozott-e valaki?
Az említett félig felismert meghajtókkal mit lehet kezdeni? -
btudos
nagyúr
válasz catroot #2425 üzenetére
A megnézett Facebook fotók, az IE által letöltött PDF-ek, vagy akármilyen doksik (hiába nem mented a telefonra) mind cache-be mennek, és ott is maradnak, ez azért hosszú távon komoly adatmennyiség, amit nem tudsz törölni csak HR-tel.
-
cer
tag
válasz balcsida #2423 üzenetére
Nem erről van szó, hanem hogy mivel nézhetek bele? Mert menteni szeretnék adatokat róla.... ( ez az én dilemmám néhány kommenttel feljebb leírtam a problémám )
Egyébként mi ez a Win CE huncutság bővebben?
Hogy ismerné fel a FAT-os fájlrendszerű SD kártyát a teló ( már ha bővíteném ), ha igy most nem ismeri fel a gép az eredetit?
-
Blyan
félisten
A bővítés menete, emlékeim szerint.
- Telefon reset, majd újrainduláskor azonnal lerántod az akksit - ne hagyd betöltődni.
- Szétszed, kártya cserél
- összerak, bekapcsol. Ekkor megtörténik a kártya rendszerhez igazítása.Videó Bár ez csak a csere menetét mutatja.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
btudos
nagyúr
válasz Alexios #2428 üzenetére
Ultragáz szerintem is, de ez van. (Amúgy látszik is. Ha először nyitsz meg egy Facebook fotót, akkor azért idő mire betölti. De ha egyszer betöltötte, utána már semmi nem állítja meg, mert cache-ben megvan...) Ez akár lehetne jó is, ha nem a világ végéig akarná tárolni ezeket a dolgokat. Az egész annyi lenne hogy mondjuk hetente kidobni a sok felhalmozódott vackot, de ugyan minek
-
-
Pikkolo^^
addikt
WP8 tud telefonköyvben T9-es keresést? WM tudta, WP már nem, erős visszalépés volt ez is.
A WP7.hu L920 teszt eléggé semmitmondó lett, szerintem. Az alap funkciók fejlesztéséről és tesztjéről ismét semmi sem derült ki. Nem fogadott hívás esetén tud pittyegni vagy villogni valamelyik gomb?
Aki munkára használja a telefont és napi 1-3 órát beszél annak a kamera, játék betöltési sebességek másodlagos dolgok.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Pikkolo^^ #2437 üzenetére
nem.
"Nem fogadott hívás esetén tud pittyegni vagy villogni valamelyik gomb?"
a lumiak nem, a htc-k meg majd kiderulnek.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
zsoleer
senior tag
Nézegetem az expansys-t és látom hogy a 820 ára már kint van elég finom többe kerül mint a 8x [link] 920 mennyi lesz amit oly sokan várnak? 180-190K tipp Gratulálok a Nokia árazásához
[ Szerkesztve ]
-
zsoleer
senior tag
Akármennyire is tetszik a 920 +40-50K-t nem ér meg valljuk be a 8x-hez képest!
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz zsoleer #2444 üzenetére
Komolyan mondom, a HTC sikeresebb lesz a WP8 piacon mint a Nokia. Ilyen árakkal nem versenyképes, extra szoftverek ide vagy oda, senkinek nem érnek 50k-t. 820-nak 8S árba kéne menni, 920-nak meg 8X árba. Úgy látszik még mindig nem biztos, hogy a Nokia túléli
-
Pikkolo^^
addikt
válasz Oppenheimer #2445 üzenetére
A kezdő ár az egy dolog. Majd meglátjuk mennyit esik 3 hónap alatt.
A 820 ára irreálisan magas a 8X-hez képest.
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Pikkolo^^ #2446 üzenetére
Sok az a 3 hónap, 1-2 negyedév és a Nokiának elfogy a KP-ja, aztán jön a felszámolás, vagy felvásárlás. Ha nem lesz baszott sikeres a 820 meg a 920, akkor nagyon közel fog kerülni ehhez a helyzethez, és a jelenlegi árakkal nem lesz sikeres a HTC-vel szemben. Ha jönne a Lumia 920 karácsonyig a T-hez, csak akkor venném azt a 8X helyett, ha azonos áron adnák. Lehet, hogy a 920 többet tud, de ez arra elég hogyha a konkurenciával azonos áron adja a telefont, akkor őt válasszák, ne a konkurenciát. Szép és jó dolog az OIS meg az érzékeny kijelző, de nem adnék érte + pénzt.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz Oppenheimer #2447 üzenetére
Az érzékeny kijelzőért én sem, viszont az OIS-ért adnék pénz mert nagyon sok esetben hasznos.
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #2445 üzenetére
Pedig én elhatároztam, hogy a következő WP-s telefonom Nokia lesz. Elég esélyes, hogy ez nem lesz így.
-
félisten
válasz Oppenheimer #2447 üzenetére
Hat, ha tobb funkcioert nem adnal tobb penzt, akkor azok szamodra haszontalanok, tehat tenyleg nem erdemes megvenned. Ellenben valakinek szamit a plusz kamera, a vezeteknelkuli toltes, a plusz szoftverek, a valoszinuleg jobb tamogatas.
Es azt nezd, hogy AT&T-nel ugyanannyiba kerul a ket telefon. A magyarorszagi kartyafuggetlen ara nem tul relevans.
while (!sleep) sheep++;
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple asztali gépek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Társasjáték topic
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest