-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Na, akkor akinek WP-vel vagy Lumiával kapcsolatos kérdése van Bogék felé (hátha még tudnak tesztelni), azok írják ide le, mert nekem van egy pár, és azokkal együtt ma este elküldeném nekik... (jelzem, egy-egy kérdésre btudos is válaszolhatna)
az én kérdéseim:
1. Teszteljék le, hogy a Rooms megosztás hogy működik két WP között, és pontosan milyen gyorsan frissül.
2. teszteljék le a BT file sharet.
3. Bing visionnel mi van - kinyírták vagy nem?
4. ha átállítják angolra a keresés nyelvét, a local scout dob bármilyen találatot itthon?
5. teszteljék már le a videó lejátszót valami xvid vagy divx alapú fájllal
6. milyen hatásfokkal működik a TellMe?
7. gondot jelent-e hogy nem tördel a böngésző ekkora felbontás mellett?
8. Internet exploreren bejön-e az http://www.unicreditbank.hu/mobil (asztali böngészőből nem megy).
9. videó lejátszó fut-e a háttérben?
10. ha van BT füles a környékén, nézzék meg, hogy átmegy-e az audio ha videó fájlt játszanak le
11. Nokia maps nyílik-e meg vagy Bing maps ha pl. rákattintok egy calendar bejegyzés location pontjára (egyáltalán kattintható már?)Egyenlőre ennyi jutott eszembe.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Blyan
félisten
Van-e mód az állítólagosan a súly nagyrészét adó tekercsek kitépésére külsérelmi nyom nélkül?
Garantálják az a köteg Szt. István minden 920 dobozban benne lesz-e.Nem tudom, a szokásos: Mennyire műxik a Nokia Drive, tervez-e offline, működésre tudták-e bírni a data counter utódját (mijatökaneve?), megy-e az nfc összeérintős okosság?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Воланд
titán
"mijatökaneve?"
data sense, nincs benne a keszulekben. szolgaltatoi tamogatas kell hozza, egyelore verizon only a cucc.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Blyan
félisten
Szóval az is csak egy látszat parasztvakítás. Ha használni akarom, menjek olyan szolgáltatóhoz aki jóváhagyja a használatát.
Nem tudom... nekem a 920-ban főleg a kamera képei a csalódás így elsőre a tesztből.
Az, hogy tégla azt tudtam eddig is.150-ért max megvenném függetlenül, és előfizetéssel meg max 100.
Ez a 170-190+ ezres ár, ezért max akkor gondolkoznék el, ha a 808-as kamerája lenne benne.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Воланд
titán
en nem jelentenem ki azt, hogy parasztvakitas, mivel meg nem tapasztaltam meg a mukodeset. ott cseszte el az ms, hogy a rajtra osszesen egy darab szolgatato halozatan erheto el ez a funkcio, a tobbiek meg majd jonnek valamikor jovore.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
MODERÁTOR
teljesen fölöslegesen foglalja benne a helyet a madzag-nélküli töltés így, hogy nincs a dobozban benne a párna. Valóban két változatban kellett volna kiadni, vagy itt is a 820 megoldását alkalmazni a leszedhető hátlappal. És egyáltalán nem vigasztal, hogy az at&t az első akárhány vásárlónak ingyen postáz egy ilyen töltőpárnát
Expansysnál a jbl hangszóró és töltő 110 ropiEgyébként pedig ez sem tud egyszerre csörögni és rezegni Ha volt is néha egy-egy kósza gondolatom a fehér 920ról, ez már elszállt rég
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Воланд
titán
válasz mukibuci #3557 üzenetére
"Valóban két változatban kellett volna kiadni"
igy van. a vezetekmentes tolto nelkuli valtozatban meg lehetett volna nagyobb akksi.
-
Blyan
félisten
Én simán kijelentem, hiszen ha most veszek egy WP8-at, akárhol itthon, akkor nem tudom használni. És akkor felteszem a kérdést, hogy annak a lófasz bemutatónak, amit Joe bácsiék odavágtak nekünk, az egyik attrakcióját miért nem találom sehol? Erre a válasz az, mert a szolgáltatótól függ, és egyáltalán Verizon only.
Ja, hogy hát izé? Hát akkor parasztvakítás.(#3557) mukibuci
Bizony bizony!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Te már úgy is eldöntötted, hogy fekete 920-ast veszel... most csak riszálod itt magad
woland: aztán meg azért lett volna nehezebb, mert 2000 helyett 2500 mAh a kapacitása...
Töltő párnán ne problémázzatok... szabványos történet, innentől majd jönnek a kici ócó kína gyártók, és lesz kici ócó töltőpárna egy hónapon belül.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Még nem döntöttem el, csak telenyálaztam a sisakrostélyomat, mert annyira tetszik. Ahogy a L800, 900 is anno, főleg fekete színben, illetve a fehér változat is (ami csak azért nem, mert csillog mint állat).
Azért egyelőre még jó helyzetben vagyok, van egy iPhone 4s típusú
személygép-izé, telefonom, ami azért elég jól kiszolgál a mindennapokban, és nem vagyok rákényszerülve, hogy feltörjem a halálcsillag alakú kisperselyemet(#3562) Bundás
Ja, hát igen. Ettől még tetszhet.
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
Engem a lumia 820 hangminősége érdekelne, és, hogy pl kakaotalk, Whatsapp, viber és hasonló dolgok normálisan mennek-e. skype még nincs azt hiszem? És persze, hogy mikor lesz teszt :-) Ja és az nagyon érdekelne, hogy miért kapott a 920 sebességre csak 9 pontot, amikor a régi Lumia sorozat 10 pontot kapott.. Tehát, hogy mi nem elég gyors benne, vagy melyik telefon gyorsabb? Mert ha smooth és gyors, akkor miért nem 10 pont?
10. ha van BT füles a környékén, nézzék
meg, hogy átmegy-e az audio ha videó fájlt
játszanak le ---->>> eddig ez nem ment? Tehát nem adja át a hangot?? Ez komoly?[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
nezd, en a sulyat leszarom (azzal csak ugy lehet valamit kezdeni, hogy ha maga a haz is kisebb lesz), viszont ha elem tennek a ket valtozatot (nagyobb akksi vs vezetekmentes toltes) akkor en bizony a nagyobb akksit valasztanam, mivel en meg a v. toltest tartom parasztvakitasnak.
-
Liudvikas
tag
a barátném gépét le kéne ma darálnom (tele van szemetelve, és nem volt rajta win partíció..)
.. és a kérdésem, hogy a Zune-al mi a teendő?mert ugye ha újrateszem, guest phone-ként fog viselkedni. a következő lépés?
-
Воланд
titán
skype mar van, de mivel meg csak preview, ezert ugy gondoltak, hogy felesleges kiprobalni... a tobbi voip programnak pedig meg nincs wp8-as verzioja.
-
Воланд
titán
válasz Liudvikas #3565 üzenetére
el kell felejtetni a zune-al a telefont. valahol a beallitasoknal a telefon csatlakoztatasa utan van olyan, hogy forget this phone.
-
MODERÁTOR
válasz mukibuci #3562 üzenetére
izé, indukciós töltésnél nem jelent ez akkora problémát - nem nagyon áll fent a hagyományos hibák lehetősége.
tybsen: videó lejátszás közben valamiért nem (sima audioval gond nélkül működött).
Blyan: először azt olvastam, hogy telehánytad a sisakrostélyodat... aztán újraolvasva rájöttem, hogy a telenyálazás sem sokkal jobb, mert visszafolyik a szádba, és sisakrostélyos íze van
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
én nem hókuszpókuszoltam win reinstall után, zune feltelepít, telefon rádug, kiírja ezt a guest módot, de ott 1 kattintással átváltottam, majd a telóról felszinkronizált mindent és azóta is élek boldogan
crey: akkor se
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
gyuromoj
veterán
A teszt egy kissé elszomorított. Azt hittem hogy legalább az ajánlott plecsnit megkapja. Mivel úgy is majd csak a hétköznapi user fog teljesebb képet adni a telefonról, maradok a topic figyelője és várom majd az élményeket és utána döntök.
T-nél idén nem hiszem hogy lesz, mert írtam nekik és csak a "Hamarosan megjelenő készülékek" linkjét adták meg...pedig előfizuval 100k környékén tuti vétel lenne.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
-
Воланд
titán
a hivasrol pl megerkezik az ertesites a kijelzo felso savjaba, arra raboksz es akkor elindul az alkalmazas, aztan ha meg mindig hivnak, akkor fel tudod venni. na, wp8-on ilyen bohockodas mar nem kell, mivel a hivasjelzes ugyan ugy mukodik, mintha egy masik telefonrol hivnanak. es meg egyelore csak a skype preview verziojaban mukodik igy.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
Öhm.... Whatsapp-ról volt szó, abban nincs hanghívás
crey: Bing Vision van, Local Scout magyar régióra beállítva nincs (hiába a keresés nyelve angol, akkor sincs, a telefon régióját angolra kell állítani hozzá )
BT headset nálam nincs, videót ha tudom megnézem, de csak este várható megfejtés.
Böngésző nekem nem zavaró, de ezt szvsz nem lehet objektíven véleményezni, mindenkinél más lesz.
Unicredit page pipa
A többit megnézem később, most meló közben ennyire futotta.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Воланд
titán
-
btudos
nagyúr
Megjegyzem egyébként nincs már náluk a Lumia. maximum a 820 (szó volt róla tegnap este hogy elviszem nekik a 8X-et egy közvetlen összehasonlításra, de ma elvitték tőlük a 920-at ), szóval nem hiszem hogy fognak tudni válaszolni.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
-
Dale
aktív tag
Megnéztem, rámásoltam egy AVI (Xvid) és egy MP4 (ki tudja mi) 30 Rock epizódot a telefonra és tökéletesen lejátssza mindkettőt, bármiféle átalakítás nélkül. Az MP4 file-hoz van preview kép a video listában, az AVI-nál csak szürkeség, de működik és seekel mindkettő, a hang is jó. Dual audiot majd kipróbál más, de nem hiszem hogy lehetne sávot váltani. Felirat hasonlóképp ki tudja megy-e, engem nem izgat.
Ráraktam egy kisebb MKV-t is, de ott már szólt a file kezelő hogy rámásolja ha akarom, de lejátszani nem biztos hogy le tudom. És valóban, a telefonon meg sem jelenik. De a szokásos sorozat formátumok mennek, és szerintem felbontás limit se nagyon van, ezt mindjárt megnézem egy 1280-as MP4-el, de addigra biztos lejár a szerkesztési idő.
[ Szerkesztve ]
https://enginedesigns.net
-
nadpaat
csendes tag
Sziasztok !
Nagyon gondolkozom rajta, hogy veszek egy lumia 8-as készüléket. Nagyon leesett az ára, és nagyon tetszik is. Csak nem tudom, mennyire lenne jó döntés hosszú távon. Egyelőre nincs semmi speciális igényem, mivel nem volt még "okos" telefonom, csak "félokos".
De merültek fel bennem kérdések is a rendszerrel kapcsolatban.
7.5ös wp-ben lehet-e figyelni, hogy mennyi az adatfogalma a telefonnak ? Bejövő kimenő hívások, és a netezés adatforgalma stb...
És, hogy ha lezárom a képernyőt, akkor tényleg megszűnik a wifire való csatlakozás ?
-
MODERÁTOR
válasz nadpaat #3593 üzenetére
Nokia telefonnál (tehát a Lumia 800-nál van), Nokia counters néven.
Lelövi a wifit, kivéve ha fut aktív letöltés szál a háttérben. Ez maradni is fog így, ha minden igaz (nekem mindig ment mellette a mobilnet, azt nem lövi le).Amúgy is javasolt mobilnet előfizetés bármilyen okostelefonhoz.
-
törölt tag
[link] elfért volna nagyobb akksi
-
Dale
aktív tag
Igen, ez szomorú...
Jut eszembe, maholnap már csak meg kell érkezzen a wireless charging pad (a boltban nincs abból készlet, külön postázzák ki), szóval majd arról is be tudok számolni. Kéne szereznem egy watt mérőt, hogy tudjam mit csinál ez idle meg töltő állapotokban, lehet hogy jobb ha az ember marad a kábelnél.
[ Szerkesztve ]
https://enginedesigns.net
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest