- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Ami viszont a legjobban bassza a csőröm, hogy működjön a rohadt notification rendszer. Ha az nem fog olyan patentül menni, ahogy iOS-en vagy droidon, akkor marad az iOS - itt azért eléggé elvérzik a dolog
Blyan: nem-nem
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Blyan
félisten
crey, igazad van, jó ez a csempés rendszer, de mindent nem akarok kicsempézni, akármennyire is lehet kicsinyíteni már a négyzeteket. Kellene egy központi értesítő rendszer. Főleg olyan, ami tényleg jól működik, felőlem egy konkrét csempe is lehetne, ami csak on demand bukkan fel.
Muki, mé nem? Nem mertél átállni a sötét oldalra?
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
btudos
nagyúr
válasz mukibuci #3753 üzenetére
Az a baj, hogy a Me tile notifications menüpontja nem gyűjti össze a toast notification-öket (ha tudnék magyarul írni ilyenekről... ). De lehetne egy külön notification menü (lehetőleg nem lehúzható állapotsáv formában, hanem valami Metro-s megoldásban) is akár, ugyanezzel a funkcióval.
Megjegyzem WP8-ban a kis csempékkel azért jóval könnyebb lett minden fontos dolgot kitűzni a kezdőképernyőre, de egyetértek hogy lehetne jobb megoldás.
Sötét nagyúr ne téríts!
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
MODERÁTOR
nekem ne is mond... ott durrant el végleg az agyam, amikor anno megjelentek az első komolyabb 3D videókártyák (Riva TNT sorozat, 3dfx Voodoo szériája, stb) - és a különböző angol szakkifejezésekre megjelentek az első magyar megfelelők... (anti-aliasing, meg vertex shader) és társai.
Hah, régen volt, tán igaz sem volt.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
pikkubee
tag
Sziasztok,
A következő problémám lenne.
2 hónapja vásárolt T-s lumia 900-asom nagyon ritkán talál csak hspda hálózatot, illetve sokszor elveszti a 3g-t is és csak edge-re képes. Ilyenkor a hálózati beállításoknál edge-re állítom a legnagyobb kapcsolati sebességet majd vissza 3g-re és így működik egy darabig.Ma cseréltettem sim kártyát, de az sem oldotta meg a problémát.
Valakinek ötlete?
Illetve sokszor előfordul, hogy 12-20 perces késéssel jönnek csak meg az e-mailem, hasonlóan az online beszélgetésekhez.
Teljesen hulladék a telefonom vagy más is tapasztalja ezeket?
A trophy-m vodafone hálózaton soha nem produkált hasonló szarságokat.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Ma kaptam egyik ismerősömtől egy érdekes üzenetet WhatsApp-on, úgy látszik itt is már terjed a baromság. A lényege, ha nem küldöm ezt az üzenetet, tovább 18 embernek, akkor másnaptól fizetős lesz...
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Воланд
titán
jelszoval vedett excel megnyithato wp8 alatt?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Dale
aktív tag
Ehh, kicsit elkapkodtam ezt a Lumia 920 vételt. Egy másik projectem kapcsán most kontaktolt meg a Nokia hogy szívesen adnának fejlesztő eszközt WP8-hoz.
https://enginedesigns.net
-
-
félisten
-
tybsen
addikt
Na pont ezért érdeklődöm whatsapp-ügyben, hogy működik-e, mert mindenhol mást olvasni róla. Ezért sem merek wp7-et venni.. gondolom wp7-ről beszélsz, ugye?
Nagyon remélem, hogy wp8-on tényleg működőképes, mert ha veszek egy drága nokia-t és még ez sem megy rajta, akkor ... ##@#!!
-
pikkubee
tag
válasz Plazmacucci #3769 üzenetére
Hihetetlenül hasznos tanács.
Esetleg értelmes kommentre számíthatok valakitől? -
félisten
-
pikkubee
tag
válasz Plazmacucci #3777 üzenetére
Akkor mégsem egyedi a probléma?
Budapesten produkálja a jelenséget. Nem gondolnám, hogy hardveres a probléma. Akkor miért térne magához az átkapcsolgatástól? -
MODERÁTOR
válasz dr. Kind #3738 üzenetére
Köszönjük
A 8X teszt előtt én Bog-nak küldtem mailt pár dologgal kapcsolatban, amit ugyan nem tudom emiatt-e, de a WP és a 8X tesztben javarészt meg is válaszoltatok.
Egy valami viszont érdekelne, és mivel írta Bog valahol, hogy pár dolgot a HTC-től érdeklődtetek, arra esetleg finoman rákérdezhetnétek, hogy 2013Q1-ben terveznek-e még valami WP telefont piacra dobni?
Everybody lies.
-
Dunbar
senior tag
http://blog.gsmarena.com/lumia-920-goes-against-keys-a-particularly-large-knife-and-a-mallet/
Jól bírja a gyűrődést.
-
félisten
-
btudos
nagyúr
Majdnem megkérdeztem miért nem próbálod ki, aztán rájöttem.... értemén, nekem is bizonyos szempontból a szerencsén múlott, hogy maradt munkám a suli mellett, így meg tudtam venni...
Plazmacucci: Én Telenoros vagyok, és most a 8X-szel rengeteg helyen lett H, van ahol H+ is, bár ez a sebességen nem változtat T-Mobil-os időkben szinte mindig volt H a belvárosban HD7-tel.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Plazmacucci #3784 üzenetére
Nekem pesten szinte mindenhol H van, néhol 3g. Metróban is 3g van egy ideje.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
pikkubee
tag
válasz Plazmacucci #3784 üzenetére
http://wp7.hu/2012/05/14/lumia-800-t-mobile-mobilnet-problema-megoldasa/
Beállítottam eszerint, remélem ez segít rajta. Ezek szerint másnak is volt hasonló problémája...
Ti esetleg tapasztaltatok olyat, hogy késve érkeznek az e-mail-ek (gmail) illetve az online üzenetek? -
Andris837
senior tag
válasz pikkubee #3788 üzenetére
Személyes tapasztalatom az, hogy a Gmail szinte azonnal megérkezik. Persze ha úgy van beállítva, hogy "elemek érkezésekor" szinkronizáljon. Én egyébként a 30 percenkénti frissítést használom, frissít és már jelez is, ha van e-mail. Hotmailnél ugyan így 30 percenként szinkronizál és ezzel sincs semmi gondom eddig.
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
blex
senior tag
bluetooth fülest mikrofonnal továbbra sem használ senki?
más: osztálytársam omniáján nem nyílik meg az ie. rányomsz az ikonra és csak az animáció jelenik meg, még egy fehér lap sem bukkan fel a programból. alternatív böngészők lazán működnek. ilyet pipált már valaki?
-
tybsen
addikt
Na igen, valoszinu :-(
En mindenesetre most ugy dontottem, hogy kihagyom egyelore az aktualis wp8-at.. akarmennyire szimpatikus es akarmennyire smooth (meg jo ez a tarsasag is itt a topikban ), inkabb tovabbra is bevallalom az esetleges androidos akadasokat vagy pontosabban fogalmazva a kevesbe minosegi felhasznaloi elmenyt mert osszessegeben az en fehasznaloi szokasaimnak aktualisan jobban megfelel az android. Inkabb veszek most egy nexus4-et, aztan jovore ha lesznek olcsobb wp8-ak, talan kiprobalok egyet. Addigra talan megcsinaljak azokat az alkalmazasokat amiket most nagyon hianyolok, frissitik-csiszolgatjak a rendszert, meg nagyobb lesz a keszulek-valasztek is illetve csokkennek az arak.
-
MODERÁTOR
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
andris811
tag
válasz pikkubee #3759 üzenetére
Nem tudom, hogy ugyanaz lehetett-e a gond, de nekem az 1 napos lumia710-em egyáltalán nem tudott 3g-re/edge-re csatlakozni. Vagyis csatlakozott, fent ott volt az ikonja, de net az nem volt. Ma letöltöttem a nokia hálózatbeállítást, futtattam, és már működött is a mobilnet. De mondom, nem tudom, h ez neked segít-e...
más: van olyan program, ami szűri a beérkező számokat? (black list) -
szentkuti11
addikt
Üdv! Amikor szeretném frissíteni a telefon,t akkor mindig ezzel a hibával dob ki. Mi lehet ez? ( Gyári független telefon, registry-ből unlockoltam, Windows 7-es gépet használok és gyári kábelt)
-
catroot
veterán
válasz szentkuti11 #3798 üzenetére
Nincs semmiféle hibakód?
Nem lehet, hogy a registry-s unlock miatt van?
"I live in the weak and the wounded, Doc."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest