-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
ativ s 155 ropis ára egészen csábító, kár h szamszung
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
amanoba
őstag
-
SPY0817
aktív tag
válasz Oppenheimer #3904 üzenetére
ativ s -t nagyon szépnek tartottam amíg meg nem tudtam hogy nem fém csak olyan mintha.. ezzel bennem nagyon sokat esett szegény :S
nagyon Nokia párti vagyok WP vonalon mivel neki van a legtöbb befektetése benne, de a HTC készülékek is egész jól sikerültek bár ez a 8s es korlátozás dolog eléggé foglalkoztat..
| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
Blyan
félisten
válasz Plazmacucci #3869 üzenetére
Hát ebben erősen tévedsz, a Space és a SW másik "fos" motort használ, mint a korábbiak.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Nescafé
őstag
üdv mindenkinek
7.8-ról valami hír esetleg látom most mindenhol irkálnak róla.
Pontos infó esetleg? iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
Oppenheimer
nagyúr
Úr isten! Most meg azt álmodtam hogy kimentem Koreába a Galaxy s4-ért sorba állni. 100ezres tömeg volt.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #3918 üzenetére
Az egy PSY koncert volt... Eltévesztetted a házszámot... Nem tűnt fel a sok lovacskázó idióta?
Nem tudom mi van veled. Egyrészt én nagyon ritkán álmodom, de akkor is inkább nőkröl, mint szaros telefonokról....
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
kezman
őstag
Én ezt
álmodtamiizéé olvastam
Talán nem vagyunk még leírva ?!Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
Sabre
őstag
múlt héten rendezvényen megnyomkodtam én is a 8X-et
csak nagyon erősek voltak a spotlámpák a stand felett, így 5 perc nyomkodás után odébb kellett álnom a 40 fok miatt. De bejövős nagyon, megvárom a 820 megjelenését és akkor döntök a kettő között. -
Blyan
félisten
Mennyi az annyi? Bár, én most is azt mondom, hogy aki most vesz telefont és egy-két évre előre tervez, az ne vegyen WP7.x-et, bármennyire is Lumiaról van szó. Jójó, tudom Zsugabubus, Te is vettél.
szerk:
S Advance, Xperia U, ha már Droid, bár én azt ugye sosem vennék. Nem jobb vétel, de még mindig több lehetőség előtt áll, mint a L800. Sajnos.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Sabre
őstag
wp8 megjelenésével eléggé lebuktatták az árát. Erős vas, remek kijelző, pöpec kamera - lesz rajta 7.8.
Kontra nincs isakkor én is szerkesztek
S Advance-ra még nem jött ki tudtommal a 4-es droid, xperia u pedig gyatra nagyon a lumiházo képest, volt az u is a kezemben. A 7.8-al kalkulálva _szerintem_ leveri most a középkategóriát droid témában teljesen.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Ha a 7.8 ekkora várakozás, akkor semmit nem szóltam. De sajnos az igazság az, hogy 7.8 ide vagy oda, az alkalmazás kínálat egyszerűen nem fog fejlődni, és várhatóan a Push értesítések sem fognak pikkpakk megjavulni.
-
Sabre
őstag
Lehet én vagyok a mazohista, mert az első generácios hp ipaq voice messengert is asszem 6.0-s wp-vel használtam legalább 1 évig és a mozartot is 7.0-val a megjelenéstől, ami erősen köhögött a mango kijöveteléig. iphone-t elvből nem veszek, a droid nem jön be így nekem adott hogy wp-ről wp-re váltok.
-
MODERÁTOR
-
Blyan
félisten
válasz andris811 #3933 üzenetére
Az emailek meg az üzenetek persze, főleg az sms-ek, mert a FB üzenetekkel már nem ilyen jó a helyzet,
De 3rd party alkalmazások, na azok aztán bajban vannak. Enyhén szólva is. Én ezért váltottam iPhone-ra, pedig a WP-t jobban szeretem,. de mind az alkalmazás kínálat, mind azok értesítésrendszere sokkal sokkal jobban működik. Sőt, alapjában véve működik.
-
andris811
tag
Jaa így értem... Nekem nincs 3rd party alkalmazás, ami értesítene engem bármiről is Az alapok bőven elegek nekem, és azok működnek az a lényeg
-
negyedes
addikt
en nem ertem hogy birod az itunes. a zune kesz megvaltas mellette. multheten 1 orat kinlodtam beallitani egy csengohangot 4s-en. A vege az lett h megvettuk a storebol 1 juroert. Az ilyen mellett a wp7 megkotesei csengohang iranyaban gyerekjatekok.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Blyan
félisten
válasz negyedes #3938 üzenetére
Nem használom, úgy. Havonta egyszer rádugom amikor zenét cserélek.
Csengőhang pedig egyszerű, bár tapasztalat kell hozzá. iRinger alkalmazás pc-re, berántod a csengőhangot, beállítod a 30mp-et, aztán mehet közvetlenül telefonra és vagy iTunes-ba (az előbbi 6-os iOS-szal nem megy), iTunes pedig automatikusan felszinkronizálja.Elsőre bonyolult csak, de pont annyira, mint kitapasztalni a Zune-os módszert. Amúgy aláírom, a Zune minden fapadjával együtt mérföldekkel jobban használható.
[ Szerkesztve ]
-
madd dogg
senior tag
Ti látjátok app storeban a nokia zenét vagy a cinemagraph-ot? Vagy ezek egyenlőre csak wp8-on vannak?
-
-
savoo
addikt
válasz catroot #3936 üzenetére
Fura, mert nálam mindig rendben jelez.
szerk.: Viszont a legújabb finomság. Megint előjött az a bug, hogy az mmseket nem tudom megnyitni. (természetesen 3g on). Asszony 1 hete küldött egyet, azóta minden nap reggel 8 körül megjön az üzenet! Szóval kezdem megunni, és megint HR lesz a dologból. Soha többet Samkung!!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én amúgy úgy vettem észre, ha rendesen meg van írva az app, akkor faszán működik a push is. Ami 3rd party-t használok most push-sal Twitter és a Draw Something is tökéletes ilyen szempontból, nekem csak a Viberrel volt gondom.
Az értesítő center nekem azért nem hiányzik, mert minden program ami fontos annyira, hogy kaphatok tőle értesítést, az úgyis kinn van a start screenen és ott meg látom. Sztem ez így teljesen jó
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz #32711680 #3947 üzenetére
Csak az a baj, hogy a csempés rendszer előnye, egyben a hátránya is. Pl van egy kurva ritkán alkalmazásom (akármi, legyen az egy sport app pl) és mivel nem használom, nincs értelme a start screenen figyelnie, akkor arról mégis miként veszek tudomást, ha történik valami ami engem érdekel? És lemaradok a toast notiról?
Sehogy. Csak akkor ha azt is kirakom egy csempeként, pedig nem akarom kint látni - és megtehetem, hogy ne lássam, miért ne?(#3949) htibike
Jó lenne egy dinamikus tile (ami csak akkor kerül elő, ha van értelme pl, elmulasztott esemény, figyelmeztetés, bármi), de akár mehetne a me tile-ra is. Akár.
(#3950) exileee
Gondolod, Te. De ne haragudj, hogy ezt én nem így látom. iPhone-on félmillió alkalmazás küldhet nekem értesítést a játékoktól kezdve a különböző hírportálon át, az akármiig. Miért kellene mindet kitűznöm a képernyőre?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest