-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
Most olvastam el (Háború és Béke). Szerintem korrekt, nem úgy, mint a teszt és a hozzá tartozó légből kapott??? ár. Érdemi infót a specifikáción kívül - amit már ha álmomból felkeltenek is tudok - nem kaptunk. És akkor Legendd a házigazda azt írja, hogy tök mindegy, hogy 180 vagy 220, ne ezen rugzzunk. Kurvára nem tök mind1.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Alexios
veterán
Ma volt a kezemben egy 920, és tényleg nem jobb a kijelzöje a 8x-nél. Vagy legalábbis nem tünik fel, a 60hz frissítés se olyan nagy szám. A 920 szerintem csak azoknak fogja megérni akiknek nagyonnagyon fontos a drive és az, hogy egy elég jó kamera legyen benne. Mert a 920 tényleg nehéz, föleg egy 8x mellett, és amit nem gondoltam volna, hogy kicsit kényelmetlen a fogása is, pont az amit az MATV-ben is mondtak. Föleg figyelembe véve a 40-50 ezer árkülönbséget(mert bizony annyi, legalábbis az expansyson, ott azért látszik a különbség a kettö között, ha valaki vipphone, vagy valami egyéb dzsunkagsm-töl linkel árat azt simán ignorálom ).
A 820 kijelzöje meg.. Aki látott Omnia 7 kijelzöt, na ez pont ugyan az kb. Amivel nincs is gond, egész addig, amíg nem látod a 920-at, vagy a 8x-et mellette
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
Nekem az árazás mizéria nagyon szúrja a szemem, ( HTC és Nokia esetében is) elég lebeszélős hangvitelű a dolog. Nem említettek más legális forrást, csak azt amit a speedshop eléjük nyomott!
A teszt maga nevetséges volt, az a rángatózás a menüben, üzenet hangot keresett, felülről a 2-3. opció a hangok, de izomból lepördítette és végül feladta! Ez teszt??
Azt viszont nem lehet tudni, hogy a Nokia lesz-e a támogatottabb az új rendszer esetén.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Blyan
félisten
válasz Alexios #3452 üzenetére
820 vs Omnia, az egyik RGB a másik Pentile Amúgy igen, persze a méret is más. De kb stimmel.
A többiben egyetértek. Sajnos túl van árazva a Nokia.
(#3450) crey
Olvastam, Gyűrúk ura összes, kb. Szép a Nokia, meg jó is talán. De ennyivel nem. A mostani árat egy valódi PW-s Nokiának tudnék elképzelni, ezt meg olyan 170 max, full áfa garancia mindennel együtt.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz Alexios #3455 üzenetére
Tudtommal ugyanaz van benne, mint a 900-asban, és majd Lalli megmondja mennyire jó, vagy szar.
Display features
Polarization filter
Light time-out
Ambient light detector
Brightness control
Orientation sensor
Proximity sensor
High Brightness mode
RGB Stripe
Sunlight readability enhancements
Aspect ratio 15:9
Super sensitive touch
Color boosting[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
MODERÁTOR
Ha annyi, az annyi... szerintem lesz az jóval alacsonyabb is szolgáltatóknál...
Amúgy félre ne értsetek, nem az a célom, hogy "megtérítsek" valakit. Inkább ilyen Karinthy féle "magyarázom a bizonyítványom", hogy én miért voksolok mégis a Nokiára.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Lall
veterán
Szerintem nem annyira kékes beütésű a fehér háttér. A szőrős betűket én ez előtt sem láttam. Nagyon meg vagyok elégedve az L900 kijelzőjével, eddigi legjobb amit használtam. A nevem végén pedig L betű van, Bulányi!
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
btudos
nagyúr
Igazad van valamilyen szinten, bár engem megerősített a mai adás abban hogy jól választottam. A Nokia féle programok annyira nem izgatnak, a wireless charging nem rossz, de mire itthon elterjed a kávézókban, illetve egyéb vendéglátóhelyeken (ott van értelme, kicsapod az asztalra a telefont és töltődik is), bőven a kukában lesznek a 920-ak, itthonra meg nagyon nagy a vesztesége a technológiának. A kameráról meg annyit, hogy összesen ha 3-szor anyáztam a HD7 kameráját, minden más helyzetben elég volt. Képzelhetetitek mennyire fontos
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
gzbotii
nagyúr
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
amanoba
őstag
válasz Integrale #3453 üzenetére
utánad nem sokkal leírtam én is a véleményem, nem érkezett reakció, ugyanúgy, mint a korábbi tesztes/tv-s kritikáimra sem.
De már korábban is mondtuk, hogy ne így tesztelje, inkább hagyja csak nyugton, mint rángatja össze vissza..kényszeres.tényleg süllyed színvonal, alig lehet elkapni valami szakmaiságot, olyan, mintha unottan, csak "tudjukmárle" lenne a hozzá állás egyre inkább.
a lumia meg hivatalos/sufni bármilyen árazás ide vagy oda, nem ér 40-el többet nekem se, mint a 8x..
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
btudos
nagyúr
válasz amanoba #3465 üzenetére
Amúgy marhára nem értem miért Kind kapta a WP8 vonalat, annyira süt róla hogy rohadtul nem jön be neki a platform, nem is ért hozzá. Bocha nagyon hiányzik
Lalll: Túlzás hogy az övé, de valaha volt egy szerkesztőségi Omnia 7, nem tudom mi lett vele, megvan-e még, de igazából mindegy, mert az újításokat hagyták ki majdnem teljesen az adásból
[ Szerkesztve ]
-
amanoba
őstag
szerintem alapból szakmaiatlanok az újak (kivéve Rusi), a mennyiség sokszor a minőség rovására megy, holott van, hogy arra panaszkodnak, hogy nincs épp mit tesztelni.
#3467 Lalll: én úgy tudom az ilyen szerkesztőségi teló, még a blog miatt volt náluk huzamosabb ideig.
[ Szerkesztve ]
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
legiaap
félisten
Csináltam egy antutu tesztet Radar és az Omniám közt. Természetesen mindegyiket újraindítottam előtte.
Ilyesmi eredményre is számítottam.
Radar 2022
Omnia 1888
Egyedül a CPU interger-nél volt jobb az Omniám pár ponttal. A többinél kikapott.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
btudos
nagyúr
válasz amanoba #3468 üzenetére
Csak Legendd az új tudtommal
Más: Nem tudom aktiválni a Viber Messengert a 8X-en. Igen, a varázslatos Viber fejlesztőknek nem sikerült megoldani, hogy aktiválni lehessen ezt a sz@rt. Egyszerűen nem jön meg az aktiváló kódot tartalmazó sms Gratulálok. Nembaj, HD7-en megpróbáljuk hátha megkapom a kódot
-
Dale
aktív tag
-
btudos
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Dale
aktív tag
Nem rossz! Bár gondolom a GPU pontszám hozzá van adva, nálam meg az 0 mert a GPU teszten mindig kilépett az app. Ja képzeld, a live tile-ok megjavultak, vagyis a Weather Flow-t nem az appból tűztem ki (lámpa vagyok), a Kik Messengert meg asszem eltérítette a régi telefonom vagy nemtom, de ma jelezte az ikonon az új üzenetet. Nekem ez elég is.
https://enginedesigns.net
-
Dale
aktív tag
válasz legiaap #3481 üzenetére
Szerintem még nincs 8.0-ra kiadva... A live tile-ja úgy van hogy nagy csempeként (széles nincs) megy ahogy 7-en, kis csempeként pedig a hely-idő-hőfok oldala van kirakva (szépen olvasható) de nem pörög. Nagy méretben eléggé felskálázott képet ad, kicsiben tökéletesen tiszta a szöveg.
https://enginedesigns.net
-
-
Alexios
veterán
Nekem egy moto razr lenne az, amiért akár holnap is kiadnék 300k-t(mondjuk azt még nemtudom hogy, de megoldanám ), ha lenne wp-vel
(#3501) Blyan
hajaj ne is mond, még mindig esélyes androidosan is nálam..
Mondjuk egyre kissebb az esélye, a napokban próbálgattam egy s3-at, és valószínüleg képtelen lennék megszokni az androidot hosszútávon[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- World of Tanks - MMO
- Steam Deck
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mazda topik
- PlayStation 4
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Minden ami hőszivattyú
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest