- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Monitor hiba topik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Sziasztok!
Windows 10 Pro-m van és olyan gondom van, hogy ha az asztalon rákattintok bármilyen ikonra a jobb egérgombbal, akkor nem csinál semmit, csak a kék kör töltőjel mutat bármeddig várok. Konfigom az adatlapomon.
Ötletek?
Köszönöm!
Your car, your life ;)
-
Elektrikus
csendes tag
"Jelenlegi legfrissebb build: (már megint frissült)
Fast ring: 14251"
-
Fercsáj
csendes tag
válasz norbert0622 #32933 üzenetére
Szia!
Nálam is jelentkezett a probléma asztali gépen, csak nekem a power gombbal csinálja ugyan ezt. A menüből ki tudom kapcsolni. Próbáld meg az energiagazdálkodásnál beállítani, ott vannak lehetőségek, hogy hogyan viselkedjen a gép kikapcsolásnál.
"Fiam, mindegy mennyire értesz valamihez, legalább egymillióan sokkal jobban értenek hozzá"~Homer Simpson
-
senki66
senior tag
válasz Elektrikus #32954 üzenetére
Ba***us én ezt már nem tudom követni, nekem az Aida azt mondja "Opr. verziója10.0.10586.63 (Win10 TH2) "
akkor ez hogy viszonyul a sokat dícsért 1511-hez meg ehhez a 14251-hez? -
alec.cs
tag
Sziasztok!
Van egy Dell Inspiron M5010 laptop Windows 10-el. Hozzá csatlakoztatnék egy külső HDD-t USB porton keresztül.
Csatlakoztatom, de nem látja a HDD tartalmát!
Felismeri mint USB eszközt, de a particiók nem látszódnak. Mi lehet a gond?
Ugyanez a külső HDD, egy másik Win 10-es laptophoz csatlakoztatva rendesen működik. Látszódik és hozzáférhető a tartalma.
Próbáltam már másik usb portba dugni, másik külső házba tenni. Sajnos a helyzet nem változott.
Mi lehet a gond? Hogy férhetnék a külső HDD tartalmához a Dell laptopon?
-
ROBREGGAE
tag
Sziasztok. Másnál újabban nem megy el a net? Nekem csak újraindítással jön vissza...
-
törölt tag
Nem tudom megérteni, hogy egy frissen, tisztán telepített oprendszernél miért fordul elő olyan anomália, hogy a csempék jó fele-háromnegyede egyszerűen nem élő, akár körbe is gyalogolhatom a Földet, akkor sem. Illetve az Euronews csempéje közepes méreten élő, de ennyi. Aztán ha felteszem az Accuweather-t, az széles méretig élő, legnagyobbon nem, az alap Időjárás alkalmazás egyáltalán nem, a Hírek szintén nem, no és a Tubecast, Pénzügyek sem.
Vagy tényleg ilyen szar a win10, vagy allergiás rá a gépem, egyszerűen a franc ki van vele, hogy adott egy oprendszer, ami elméletileg tetszene, gyakorlatilag mindig, a sokadik összegző frissítést követően is van vele valami gubanc, és fogalmam sincs, miért. A legújabb Nvidia driver lenne a felelős? Kétlem.
-
vlevi
nagyúr
válasz #56474624 #32961 üzenetére
"az alap Időjárás alkalmazás egyáltalán nem,"
Nos, nálam meg kizárólag az alap időjárás működik normálisan.
Illetve, van még, amiben van élő, pl. a store is mozog, de abban érdemi információ nincs.
De pl. a posta, naptár nálam sosem élt.
Szóval, ez nagyon változó, hogy kinél mi működik. Nekem AMD kátyám van, de én sem hiszem, hogy a videó drivernek köze lenne az egyes csempék működőképességéhez. -
gbela
senior tag
Sziasztok,
vettem egy tabletet, kínai, aktivált Win10 Home-mal. Creation toollal csináltam pendrive-ot, clean installt szerettem volna, de kér product key-t. Többször csináltam már több képen, aktivált win mellett sosem kért, így most total elakadtam, nincs skip gomb sem. Home verzióst pendtrive-ot csináltam.
Amúgy a beaktivált product key-t ki lehet olvasni valahol? De egyáltalán miért kér? Valaki ötlet? -
vorosmarti
senior tag
http://www.rjlsoftware.com/software/utility/winproductkey/download.shtml
Ez megmutatja a kulcsot, amennyiben nem "tömeges" liszensz van a gépen.
-
gbela
senior tag
válasz vorosmarti #32968 üzenetére
Köszi, otthon kipróbálom, bár ha jól tudom ezt tömegessel nyomták ki kicsi kinaiak. Ez lehet a gond? Bár csináltam már clean installt tömeges licenszelt gépen is, és akkor is tudtam kulcs megadása nélkül, így már csak emiatt sincs ötletem most miért nem megy.
Köszi mégegyszer. -
raidx
őstag
válasz vorosmarti #32968 üzenetére
Az aida 64 is megmutatja és nem erőszakoskodik az 1 $ adományért.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
raidx
őstag
válasz vorosmarti #32971 üzenetére
Nem tudom. Legális Win7 Ultimate több gépes frissítve Win 10 re. Azóta volt alaplapcsere, rendszer SSD-re de minden újrarakás után aktivált maradt.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
kaszaf
aktív tag
Sziasztok!
Jogtiszta win 10 pro 64 bit. Nem tudom láthatóvá tenni a rejtett fileokat, mappákat és az oprendszer védett filejait. Folder options/View alatt. Beállítom, apply de semmi sem történik. Visszaáll alapra.
Nem tudom mióta rossz ma vettem észre.Ötlet?
-
törölt tag
Azóta szinte újra is telepítettem frissítés választásával, köszönhetően a javíthatatlan korrupt fájloknak (a történelem ismétli önmagát, 29800 körüli hsz-ek), de "csempe-ügyben" ugyanaz. Nekem egyébként mindig ment az összes élő csempe általában. Volt olyan időszak, amikor nem, még th1-nél, szeptemberben, panaszkodtam is itt rá. Mellesleg ez már win8.1 alatt is létező probléma volt, de ott is ideiglenes volt, pár napos. Akkor még azt gondoltam naivan, hogy win10-nél már biztosan nem lesznek ilyen gyermekbetegségek!
-
Zotya0218
tag
Sziasztok.
Mi van akkor, ha a KB3124262 frissítés telepítése után, a build szám nem változott 63- ról 71- re?
A rendszer Win 10 10586 x64 pro.
Tud valaki segíteni, valami értelmes hozzászólással?
NTLite- al beintegráltam a WHDownloader által letölthető 2 frissítést, a Microsoft oldaláról beszerezhető képfájlba. Feltettem VMWare- ra és az is 63 maradt.
Se a már fent lévő, se a integrált tiszta telepítésnél, nem változott 63- 71- re!
Nem értem.A frissítés rendben felment. A vezérlőpult Prog. és sz. visszajelzi a KB3124262 frissítést.
Help. -
bzs73
őstag
Üdv.
Mit kell tennem hogy pl a notimon ne telepítsen állandóan az asus smart gesture frissítést. Semmit nem ér, meg megy a háttérben állandóan. Már 2xletöröltem, de minden frissítéskor letölti ezt is. Nem igaz.! Jó lenne ez a win10, de egyszerűen minden sz@r megy a háttérben, és bele se szólhatok hogy kell vagy nem.[ Szerkesztve ]
If a second or you are the first to lose.
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy Windows 10 van a céges gépen. Olyanokat csinál, hogy bizonyos időközönként "nem ez a legjobb kifejezés,de ez jut először eszembe" letakarítja az asztalt: eltünteti az ikonokat,visszaállítja a gyári hátteret, és csak a c.windows.felhasználók.user mappában van újra meg minden az asztalon. Én külön portable mappát használok amit a D-n tartok, ezért megvan egyből, de ott is kijelentkezik a chrome-ban mindenből, lenullázza a társított alkalmazásokat.
Mit kéne tennem?A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
artiny
őstag
Hogyan kell ezt a hibat megoldani ? windows error code 2052/2053
telepiteskor es uninstall nal szokott előjönni, es most nem eleg az hogy ujra initom a task managerbena explorer.exet adminban bepipálva -
senki66
senior tag
válasz Elektrikus #32954 üzenetére
Nekem nem ajánl frissítést, pedig reggeltem az Insider-be és a Fast ringet is beállítottam, rebootoltam. Kell még valamit állítani?
-
davidsone
addikt
Az összefoglalót olvasva törölném a win.old mappát ami 10giga felett van. Semmit nem befolyásol a törlése?
[ Szerkesztve ]
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
Aarpok
őstag
válasz senki66 #32997 üzenetére
Nálam is voltak "akadások" videólejátszás illetve egérmozgatás közben is.Furcsa megoldása lett kivettem az akksit a laposból és érdekes módon azonnal jó lett minden.A win10 allergiás lett az akkura.
A 8.1 alatt természetesen ilyet nem kellett csinálni.[ Szerkesztve ]
Аарпок
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest