- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz junior11 #32252 üzenetére
aws-hez tartozik, az amazon felhoszolgaltatasahoz, azt meg eleg sokminden hasznalhatja, koztuk appok is.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Jazz
veterán
Ha van egy GPT/NTFS SSD a gépben, mire érdemes és hogyan formázni az adattároló vinyót?
Thxfree your mind
-
junior11
veterán
-
Nekem még az alapértelmezett formázási paraméterekkel NTFS partíción sosem volt gondom, én gyorsformázást és a meghajtó tömörítését is bekapcsolom, még a filmes-vegyes 500-as winyón is jelentett 1-2 giga szabad helyet. Még ha hurcolászod is, manapság már NTFS-t olvasni minden tud. Nagyobb pendrivénél viszont érdemes az Ex-FAT-ot használni még.
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Woodslave
félisten
elnézést hogy nem olvasok vissza vagy nem nézem meg a kézikönyvet.
Szinte friss előre telepített win 8-at frissítettem 10-re. Legálisan. A telepítésnél egyszer kiírta hogy valami hiba van, de aztán rendben lement (korábban már voltak problémák a 8.1-re frissítésnél, de elvileg a winyonak nincs baja most hoztam egy szervízből ahol kijelző csere volt éppen a gép lassulása miatt )
Na a lényeg, hogy gyakorlatilag sem a start menűt, se a tálcán lévő értesítési ikonokat nem tudom klikkeléssel megnyitni. pegig a tapipad is működik. Meg egyébként is olyan nyögvenyelős a gép. Intel 2117U proci 1.8Ghz, 4 giga memória a winyón bőven van hely.
Mi lehet ennek az oka? Köszi akinek van ötlete
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
AtHoS
nagyúr
válasz junior11 #32249 üzenetére
Kaspy boot lemezt/pent készíts és arról indítva a rendszert végezz teljes rendszer ellenőrzést vele, hátha fennakad a horgon valami
Kasperksy Rescue Disk
Vírusirtás Kaspersky Rescue Disk 10 használatávalEgyéb hasonló cuccok:
- AVG Rescue and Repair Toolkit
- Avira Rescue System - How to use Avira Rescue System
- How to create a Bitdefender Rescue CD
- Emsisoft Emergency Kit - 100% portable - Ideal for USB flash drivesread-only mode on the forum
-
-
Jazz
veterán
-
-
Jazz
veterán
válasz E.Kaufmann #32264 üzenetére
Na most ez a vinyó 3 részre van osztva, mert eredetileg erre lett feltéve a win10, ezen felül gyárilag volt rajta egy 100Gb-os DOS-os partíció, meg egy 16Gb-os nem tudom mire való partíció (mivel tök üres, a system volume information és a recycle bin-en kívül semmi nincs benne).
A win10 beépített lemezkezelőjével formázzam meg, vagy inkább külön progit tegyek fel? (mert pl. a w10 beépítette nem jó "ezért és ezért...stb."). Vagy nincs ilyen és a W10-é tökéletes erre a célra?
Ez esetben mi a helyes menete? Egyesével törlöm a köteteket, meghajtókat, és utána egyben formázom vagy hogy?
free your mind
-
-
junior11
veterán
válasz qqcqqc #32267 üzenetére
Igen, tudom, csakhogy én nekem semmi közöm az Amazonhoz, alkalmazásom sincs rá, nem is vettem ott soha semmit..
AtHoS Köszi, megnézem, és kipróbálom a Kaspersky-t is. Androidon is meg lehet ezt valahogy nézni, hogy melyik alkalmazások férnek hozzá az Outlook-os mailemhez? Vmi lista vagy hasonló?
Amúgy továbbra is óránként megjelenik ez az IP cím, változás nélkül... Nektek nincs semmi hasonló?
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék W10-et feltenni, de most tiszta telepítéssel. Ha bebootolok a telepítőről, akkor 4 particiót mutat. Ott van a C és a D meghajtó.
Rejtett particiónak van egy 450 Mb-os OEM, és egy kb. 90Mb.-os. A 450-est a Win10 hozta létre ugye amikor frissítettem. A másik, a kisebbik a Win-7-hez kellett - gondolom én. Ezt a kisebbet letörölhetem?
Vagy a nagyobbat?
Vagy mindkettőt?
Tiszta telepítésnél úgyis létrehozza megint nem? Vagy ebben vannak a licenc adatok?[ Szerkesztve ]
-
-
BBéci
legenda
válasz CirrMee #32234 üzenetére
Mindenkihez szólnak, ez a fórumozás sajátossága.
Miért is off az, hogy a család két laptopján okozott elháríthatatlan problémákat a frissítés, amiket csak Windows 7-re történő visszaállítással lehetett megoldani?(#32235) netpeti98
Mindkét laptop remekül működött, apósomé 5, az enyém másfél éven keresztül. Viszont a frissítéssel mindkettő használhatatlan téglává vált.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Woodslave #32259 üzenetére
Pedig jó lenne, ha visszaolvasnál!
Ugyanez volt a gondom (Start menü, ikonok) de csak a visszaállítás hozott eredményt. Azóta linkelt valaki egy YouTube-os videót, amiben pontosan erre mutatnak megoldást. Keresd meg!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nos, feltettem SSD-re a win10-et. Ennél a rendszernél kell valamit állítani SSD-nél, vagy maradjon minden úgy ahogy telepítés után hagytam. (indexelés, töredezettségmentesítés stb.)
Más téma:
Létezik valami monitorozó program, ami nem zabál sokat és ki tudom tenni asztalra?
Live-Die-Respawn
-
Jazz
veterán
válasz E.Kaufmann #32270 üzenetére
Van rajta, de ha egyesítem a partíciókat törlődni fog minden. Nem? Így kénytelen vagyok adatmentést csinálni.
free your mind
-
Jazz
veterán
Ha egy XP-s gépről egy az egyben (docu and settings-estől) átakarok húzni egy másik gépre, kell valami különleges jog/beállítás, hogy az másik gépen is betudjak lépni a a docu and settings-be? (valószínűleg le lesz tiltva mivel másik felhasználóhoz tartózó mappa)
free your mind
-
HD5570
aktív tag
Sziasztok!Win 10 pro-t telepítettem nemrég,és 10240 build-ig jöttek a frissítések,miközben látom már régóta van újabb build.Ez mitől lehet? Köszi
[ Szerkesztve ]
„Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát.” „Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki.”
-
junior11
veterán
válasz netpeti98 #32286 üzenetére
Droidon hogy tudom kiszűrni, hogy melyik fér hozzá?
Win10 alatt ezeket szűrte ki: Google, Outlook, Twoo, OneCalendar, Microsoft Solitare Collection, Blood Pressure, Nokia, Feedly, Asphalt 8: Airborne, PlayTo, OneDrive Preview. Ezek többségét már vagy másfél éve használtam utóljára.
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
-
Robertó79
tag
Helló! Abban tudna valaki segíteni, hogy win 10 re frissitettem a laptopot és az első frissités óta hol megy az usb-egér hol nem? Az eszközkezelőben "szabványos openhcd usb" nél van felkiálltójel!
-
putu33
tag
Sziasztok!
Van egy problémám, amit nem értek miért lehet és nagyon idegesítő:
Próbáltam utána olvasni, de nem igazán találtam rá megoldást.
Vettem egy asztali gépet Thinkcentre S20, Nvidia Quadro FX1800.
Felraktam a Windows 7-et és azt vettem észre, hogy egy újraindítást követően a Chrome böngészőben azoknak a betűknek, amiknek nagyobbnak kéne lenniük kisebbek (nem minden weboldalon). És böngésző beállításaiban helyesen vannak beállítva. Összeollóztam egy képet.
Találtam egy ilyen problémát másnál is. Megcsináltam a leírtak szerint, de nem történt változás.
Frissítettem Windows 10-re, mert amúgy is váltani akartam és hozta magával a problémát.
Ezért csináltam egy tiszta telepítést és megint csak pár újraindításig volt jó. De most az az érdekesség, hogy nem csak Chrome alatt csinálja, hanem minden böngészőbe.
Találkoztatok ilyesmi problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest