Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Demo07

    aktív tag

    válasz LLKobe #59805 üzenetére

    Ha EK-tól akarsz blokkot és a gyári backplate-et akarod használni akkor felejtsd el... hozzá kell majd nyúlnod mindenképpen, mert az EK buzi blokkjain úgy van a csavar helyek egy része kialakítva, hogy kb 4 csavar a kártya eredeti backplate rögzítő furatait használja, átmenő csavarral, de mivel a gyári hátlapokon szokott lenni sok esetben 2-3-4mm távtartó azt az adott helyeken mindenképpen szükséges lesz kiszedned, mivel ha benne hagyod nem fogod tudni mindenhol rendesen ráhúzni a blokkot, és a hátlap is el fog állni.
    Azért merem ezt így most kijelenteni mert kb 1-1,5 hónapja akkorát cumiztam mint a ház... 1080Ti Aorus blokkhoz is oda volt írva hogy használható gyári hátlappal, hát kurv@ra nem volt használható módosítás nélkül!

    Nekem úgy sikerült megoldanom, hogy a hátlap is fent legyen meg a blokk is rendesen mindenhol illeszkedjen, hogy a backplate-ből 4 távtartót ki kellett szednem, így minden csavarral tudtam már rögzíteni a blokkot.
    Csak az aorus hátlapba a távtartók bele vannak sajtolva... de némi igazítás után már felment.
    4 távtartót kellett kiütnöm a gyári hátlapból, így a maradék 5 csavar még mindig fogja, mert a franc fog venni 40 euroért EK hátlapot, ronda fekete színbe, mert aorushoz már nem volt nikkel változat.

    De képekben a módosítás, első a gyári állapot, még a léghűtéssel, és minden csavar és távtartó a backplate-ben, második már amelyik távtartókat ki kellett szednem. [kép],[kép]

Új hozzászólás Aktív témák