Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vartanus

    őstag

    válasz proci985 #44870 üzenetére

    Köszönöm a választ!:)

    Az Acool DDC-s tartály esetén gumi pogácsákba van ágyazva a 4db M3-as felfogatópont, így elvileg annyira nem rezonál, máskülönben a ház jelentős merevítést kapott(alsó képen) ott, ahol a tartály lesz. A nagy gond, hogy ezt a tartályt csak integrált pumpa felfogatással kínálják, így a külön DDC pogácsán+tartály nem megvalósítható.
    Az EK tartálynál a flow indikátor miatt zajos?(Néztem ytube videókat azokon annyira nem hallottam hangosnak), itt megoldható a külön DDC és itt is megvannak a gumipogácsák a rögzítés helyén.

    A GPU-ra csak azért gondoltam a vizet, mert ha már megépítem a nagy 60+os 360-as radival, csak a 95W TDP-s Ryzennek kissé overkill lenne szerintem, máskülönben meg így a GPU hője is 100% távozna a gépházból(amilyen nyarak vannak mostanság, hogy a gép szobája van néha 40 fok is), ami nem elhanyagolható.

    600W hőt nagyjából milyen rendszerrel lehet elfűteni?(X99,i7 Ext., 2-3 GTX 1080?).
    Ha efölötti teljesítmény kell hűtésben jobb az acél ház(pl Cosmos II, h már a Cosmos S-el megvett magának a CM márka funnak :DDD), vagy jó az alu is csak mondjuk egy extrém mértű Lian Li, XSPC torony? Laikusként anno arra gondoltam az alu(ötvözet) hőtulajdonságai miatt a ház hőjét jobban kiadja.

    Egyébként van valami ajánlott ház vízhűtéshez Midi, Full tower mértben? A Define S-t láttam sokan szeretik(de ettől szerintem jobb a Cosmos S-em) illetve full tower esetén a nagy hely és modularitás miatt az Obsidian és Cosmos II népszerű
    Meg nagyon beleszerelmesedtem az aluba,masszív,könnyű és nem rozsdásodikoxidálódik, ha már úgy is víz lesz a gépben jobb :DDD :DD

    geotigris9:
    neked is köszi!:)

    Háát nem nyugtattál meg. ;] Azt hittem veszek a benzinkúton jó minőségű desztvizet(megnéztem nem ioncserélt, hanem desztvíz) a bevezetőben írt arány szerint gyógyszertári alkohol és csókolom, vagy Az EKWB oldalán a konfigurátor ~700ml-t írt a tervezett rendszernek, így gondoltam 1-2L desztvíz+EK koolant vörös színezék(antibakteriális,antikorrosiv) 2,5K és lesz szép színes algamentes vizem, amit max évi egyszer leengedek és tisztítom a rendszert.
    DE akkor nem ilyen egyszerű :(

    [ Szerkesztve ]

    < AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >

Új hozzászólás Aktív témák