- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
válasz Weareus #45200 üzenetére
Eljön a keveset melegedő alkatrészek kora... Feleslegesnek érzem az egészet.
(#45201) Tikakuka: az adataimnál megtalálod mikről lesz szó.
1-2 nap múlva pakolom fel a hirdetést, mert be is kéne áraztatni.
Tényleg, vizes cuccok beárazásában hol tudnak segíteni?60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
deadwing
addikt
Szeretnék moditól kérni egy törlést az előző hszemre.
Köszi és bocsánat
Eszembe jutott, hogy nem illik aprózni itt.60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
-
deadwing
addikt
Köszi a lehetőséget!
Ennyi cucc van:Radiátor: Mo-Ra 2 + keret + távtartók + 4 db 18 cm Enermax Apollish UCTA18A-BL -legkisebb fokozaton mennek, hang zéró.
Tartály: Aplhacool Cape Corp Coolplex Pro 25 LT 2. Wahl -nincs hozzá rögzítő, én oldható gyorskötözővel rögzítettem
Szivattyú: Phobya DC12-400 -7V-on használom
CPU blokk: Aplhacool Nexxxos XP Light black V2 Intel/AMD
Bitspower Barbed Fitting G1/4 4 db
EK-CSQ Nickel Comp. Fitting G1/4 6 db
Alphacool G1/4 90 fokos flexi Barbed Fitting 6 db60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
JasL
senior tag
válasz simlisgumis #45213 üzenetére
Nem értem mi bajod, nem kicsi az! Tetejébe beleraksz egy 90 fokos könyököt, alul meg az oldalsóba tekersz egy egyenest. Jól feltöltöd, kb 85-90%-osra, és simán beszívja. Nem értem a problémádat komolyan!
-
Góliát
őstag
-
deadwing
addikt
Fektetett tartálynál hogy jön ki a buborék? Légtelenítésre felállítod?
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
Madn!ght
addikt
Sziasztok!
EK Water Blocks EK-Ekoolant EVO UV Lime GREEN folyadékot tervezetk vásárolni. A topikban visszakeresve volt 1-1 negatív tapasztalat a használatával kapcsolatban.
Nagyon lebeszélnétek róla, vagy megvehetem? Ebből a típusból a kék folyadékra több éves használat után is pozitív kommenteket olvastam, viszont már kicsit kezdem unni a kék színt.
Illetve a cső használatra vonatkozóan, Masterkleer PVC Cső 13/10mm (3/8") Ultra Clear jó lesz hozzá? Úgy értem nem fog nagyon bemattulni, vagy nem fogja be ezeket a felületeket? Eddig fehér Masterkleer csövet használtam, az 3 év után már kezdett sárgulni.
Köszi a segítséget előre is!
üdv: mad
-
veterán
Ez milyen haz ?
Hasonlo mint Corsair 900D es a TT Core X71 . Talan valamelyik caselabs ? -
simlisgumis
tag
Olyat szerettem volna,de 1000 jujokát nem adok egy házért! Ez egy LD cooling v8. Full alu, kb árban a fele.
[link][ Szerkesztve ]
-
JasL
senior tag
válasz simlisgumis #45221 üzenetére
Hány kg volt a házad üresen? Ennek hol a tech spec-je?
-
hszilard666
veterán
válasz simlisgumis #45223 üzenetére
500 EUR?! BaCCki, Aleska ennyiért egy fél órát velem töltene!
Nem szar, grat hozzá. MOndjuk a mostani gépem bő 4x beleférne az biztos
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
simlisgumis
tag
válasz hszilard666 #45224 üzenetére
Ez az álomház[link] de ez már overkill árban! Pedig most ez is leárazva van
[ Szerkesztve ]
-
JasL
senior tag
válasz simlisgumis #45223 üzenetére
Elég pici
Nekem most Mayhems csőben van Mayhems lötyi, mind a kettő Clear. Eddig egész jó.. lehet nem érdemes keverni a gyártókat ennél a kettőnél.
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz simlisgumis #45225 üzenetére
Na, hamarosan megtudom, mekkora a keco amit meg én néztem ki.
100 juro alatt.Tömegre brutális. 22 kg.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Tikakukac
titán
-
mackosajt
addikt
válasz Tikakukac #45229 üzenetére
Wehehehe...
Vajon miért akkora az a csomag?Adatai között 22 van írva.
Szép magas keco, 73 centi.
Majdnem konyhabutor magasság.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-
Laraxior
titán
válasz simlisgumis #45231 üzenetére
A normális, tisztességes vízhűtéses gépek minimum 30kg-ot nyomnak.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Egy üres normális ház 10kg. Minimum. Két vizesblokk 1-1kg, radiátor, víz... összejön a 30kg hidd el.
Mondjuk nem játékvízre gondoltam, hogy egy dual radiátor meg egy féldecis tartály.
Na majd lemérem az enyémet, rádobom a mérlegre. Lehet, hogy 25 lesz... majd veszek bele valamit, hogy meglegyen a 30"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz F e Z o #45236 üzenetére
Nem külső ez, csak belül kevés volt a hely
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Tegnap eszembe ötlött egy nagyszerű ötlet. Legalább is szerintem az, de a Ti véleményetek is mindenképp érdekelne, több a tapasztalatotok.
Szóval: jelenleg a gépemben van 2db radiátor, egy MagiCool 180-as, és egy Alphacool 120-as.
A hőmérsékletek már így is galaxisokkal jobbak mint légen voltak, de szeretném ha egy picit még alacsonyabb fordulaton hajthatnám a ventiket, és egy picit még pár fokkal hűvösebb lenne a rendszer.Mivel a házam nagyon kicsi, ennél több radi nem fér be. Itt jött a csodás ötlet, hogy a hátul lévő 120-as radit kiszedem, kivezetem a csövet a házból, és egy 360-as radit állítva odateszek külső radiként a ház mellé.
Nem tudom gyártanak-e erre a célra ilyen állvány szerűséget, de alu lemezből nem nagy ördöngősség megcsinálni.
Így a 180 + 120-as radi helyett lenne egy 180 + 360 felállás.Na mit mondtok jó az ötlet?
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
Nekem tartós full terhelés után (Battlefield 1 ~1 óra játék) amikor CPU és VGA is konstans 100%-on pörög, a CPU magok 65 fok körül vannak, a VGA 55-57 fok.
Nekem az is sokat számít, hogy valszeg megreked a házban a meleg levegő, és az egyetlen 120-as venti ami tolja kifele a meleget a házból, az előtt is van egy radi, ami megfogja a légáramlást. Ezt onnan gondolom, hogy levett házoldallal 3-5 fokot esnek a hőmérsékletek.
Egy külső radi ezen azért is segítene mert az teljesen a házon kívül disszipálná el a meleget, valamint a 120-as radit is kivehetném, és jobban ki tudná tolni a meleg levegőt a házból a venti.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- Kupon kunyeráló
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Politika
- Tesla topik
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest