- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Home server / házi szerver építése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
Jah, most már látom, a sárkány pont a VRM-re fogja okádni a vizet. Ötletes, mert ott úgy is nagy a hőtermelés.
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
Jó kis eatx kuckó lehet ez:
[link]
Különösen annak, aki nem értékeli az árban foglalt 360-as beépített radin lévő ventiket és extrém sportra használja fel őket, mint a videóban is valahol 1:40 körül.Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
Megjött a vizes deszka. Jep.
[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Laraxior
titán
válasz Weareus #44612 üzenetére
Az a kis kereplő nem lesz a leghalkabb eleme a gépnek
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
Laraxior
titán
válasz Weareus #44614 üzenetére
Nagyon helyes.
Vettem egy ilyen kis helikoptert az SSDm-re. Kár volt feltennem az oldallapot, mert vettem is ki egyből... borzasztó hangja van.
Pedig azonkívül működik vagy 20 venti, de ez a kis szar volt a leghangosabb"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Weareus
addikt
válasz Laraxior #44615 üzenetére
Kösz az észrevételt, amúgy jogos volt, de én ezt még rendelés előtt lezsíroztam az Asrock supporttal, meg letöltötten a manualt a deszkához és kiképeztem magam a számomra fontosnak ítélt kérdések vonatkozásában.
Nekem eddig is 1 db venti üzemelt a rendszeremben: 2 db sorba kötött ellenállással leszabályozott Noctua, ami a tápot birizgálta némi nagyon enyhe légáramlattal. Ki ezért épít vizet, ki azért, Tuning, design, csend, stb.
Én csendpárti vagyok.Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Tudnátok mondani valami olcsó alternatívát pumpa alá rezgéscsillapításra?
Nem akarok 4-5k-t kiadni egy darab szivacsért. Fekete kéneThrough the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
ViZion
félisten
válasz LLKobe #44617 üzenetére
Valami cuccod van, ami box verzió volt? Azokat fain szivacsba rakják. De van lakástextil bolt is, benézel. Van fekete szivacs, az a tömörebb fajta fillérekért. Elektronikai boltban meg hangelnyelő szivacsra kérdezz rá, az sem drága, bár sok is, max a többit elrakod későbbre.Weareus alaplapjánál van ilyen fentebb, kérd el tőle
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
simlisgumis
tag
Sziasztok!
Most tervezgetem a következő vízhűtésemet. Lenne egy pár kérdésem. A terv AMD platform ryzen cpu vega vga csak ezek lennének vizezve egy ld cooling v8 as házban. A kérdés , hogy a terv két 480x120x40 es radi egy körben dual d5, vagy legyen két kör?
Köszönöm!
-
mrbig25
őstag
válasz simlisgumis #44621 üzenetére
1 CPU - 1 VGA -> ezeknek elég 1 kör.
És véleményem szerint 1db D5 is elég hozzá....
-
DigitXT
nagyúr
válasz simlisgumis #44621 üzenetére
Csatlakozva az előttem szólóhoz, ezekhez nem kell a haccacáré. Hacsak
nem akarsz valami extrém tuningot kihozni mindkettőből nagyon fölé lőttél.https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
Omli85
őstag
válasz LLKobe #44617 üzenetére
Egy kis trükközéssel és kreativitással a VGA-d dobozában található szivacs bélés tökéletes a célra :
Én is ebből építettem "házikót" a DDC-nekASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
simlisgumis
tag
Köszönöm ,csak ugye marad a régi vizemből két d5 gondoltam kipróbálom milyen dualba.Lehet valami hátránya ha dualba tolom mégis?
-
DigitXT
nagyúr
válasz simlisgumis #44627 üzenetére
Azon kívül, hogy áll benne a pénzed, semmi. Onnan csak előnye van: 2 szivattyú
letekerve tud annyit, mint 1 megpörgetve, és még csendesebb is LEHET úgy.
Továbbá ha bármi gond lenne az egyikkel, a másik még mindig elviszi a rendszert.
Szóval nincs azzal semmi baj, hogy ki akarod próbálni - én is megtettem anno.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
Weareus
addikt
-
Omli85
őstag
válasz velizare #44625 üzenetére
0-24/7 megy a gép és nem igazán melegszik kézzel tapogatva max langyosnak mondanám így leszabályozva, légtelenítésnél szoktam feltekerni kicsit ott jól jön a plusz kraft de amúgy még ez a 9v is sok .
(#44626) DigitXT : Mivel szó szerint egy "kis szekrény" a gépház így kellet a szivacsozás különben olyan hangja volt mintha hiltivel fúrnám a falat . Persze elég lett volna csak alá tenni szivacsot de az meg úgy olyan semmilyen .
[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
DigitXT
nagyúr
válasz Omli85 #44631 üzenetére
Ja, nem a hangra értettem, a leválasztás mindig segít. Csak arra, hogy emiatt
nem nagyon fog melegedni szerintem, főleg, hogy letekerve használod...Szerk: amúgy az alját érdemes nézegetni, ha már... a NYÁK szokott leégni.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
Omli85
őstag
válasz DigitXT #44632 üzenetére
Igen ott is csekkoltam de nem számottevő a melegedés ott sem szerencsére. Amúgy igen ha egy ilyen szivacságyban úgymond melegedne akkor valószínű anélkül se lenne hűvös a cucc akkor meg kb mindegy..
Feltekerve valószínű azért melegedne ez is de 12v-n az a szökőkút amit ez csinál totál felesleges és ott már azért megjön a jellegzetes DDC "visítás" amit a szivacs se fog meg .ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
DigitXT
nagyúr
válasz simlisgumis #44634 üzenetére
Igazából teljesen tökmindegy. Annyira túl lesz méretezve, hogy ha van is bármi
különbség ezek közt a radik közt, érdemben semmit nem jelent. Vedd azt, ami
szimpatikusabb, árban jobban tetszik, vagy van valami extrája, ami hasznos.
Mondjuk egy légtelenítő, vagy több csatlakozási lehetőség, ilyenekre gondolok.https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
simlisgumis
tag
Köszönöm!
-
JasL
senior tag
Volt már valakinek plexi dugója? Tört már el ilyet? Most rendeltem kettőt a sárkányoshoz, remélem beválnak! Nem bízok alapveteően a plexiben.
-
rup1u5
nagyúr
válasz Jim Tonic #44639 üzenetére
Köszi szépen a belefeccölt időt és energiát.
A közeljövőben jönni fog tőlem egy update, mert le fogom mégis vizelni a 970-et!
Elkezdett zavarni a hangja meg hogy 85 fokos a gpu játék közben. Majd írok pár összeszedettebb mondatot is a jelenlegiek helyére.Annyi jutott még eszembe, hogy a konfigokat is érdemes lenne beleírni.
[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
walkon25
újonc
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Nemrég lecseréltem egy Palit Jetstream 980 Ti hűtését egy EKWB blokkra. Azóta rettenetesen cicereg terhelés alatt, előtte soha nem csinált ilyet.
A VRAM-okra és a VRM-re felraktam a lapokat, a GPU a pasztát. Szereléskor vigyáztam, hogy ne feszítsem a csavarokat.
Találkozott már valaki ilyennel?
-
energy4ever
addikt
Elkezdte a DDC-m azt csinalni, hogy kattog, es nem indul el, csak 2., 3. inditasra. Lehet orvosolni, vagy csereljem le?(alap fesszen 1szer csinalta eddig, lehet csak veletlen.)
Ha igen, akkor inkabb un legyen, van hasznalt szerintetek? -
JasL
senior tag
válasz energy4ever #44648 üzenetére
Ne állítsd le a géped szerintem a pumpa miatt. Én azonal megrendelném az újat, viszont D5-öt.
-
Csokilama
tag
Edvard König Water Blocks Custom Loop Configurator
Nagyon jól összerakták a srácok!
Rengeteg a hasznos infó, még veteránok számára is szolgálhat némi plusszal.Javaslom az összefoglalóba való beágyazását. Természetesen hatalmas betűkkel mellé írva, hogy szinte ugyan ezek igazak a többi gyártó termékeire is, amik hasonló paraméterekkel rendelkeznek (azonos pumpa, hőleadó felület)
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Debian GNU/Linux
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest