Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _q

    addikt

    válasz Tuninger #18301 üzenetére

    Videókon nem tűnt rossznak és furcsállottam is :D De lehet csak a jó color grade miatt tűnt jobbnak, szemben a pana cinelikeD-vel. Amúgy elég nagy valószínűséggel csak saját szerencsémen vagy káromon (attól függ minek élném meg a cserét) jönnék rá van/volt-e értelme a cserének vagy se.

    A 16-50mm az ugyan az, mint a régebbi pl A5000-nél is volt kit-ben vagy ez már egy újabb? A6400 nem éri meg a felárat az A6300-hoz képest amúgy? Ahogy látom 30 ezer Ft eltérés van.

    Azt írtad a kit obi nem biztos, hogy lesz annyira jó, mint MFT-nél egy jobb objektív. Szerinted mivel érdemes használni a sony-t? Ha egy kicsi stabilitást szeretnék, akkor gondolom mindenképpen OSS képes kell legyen az objektív, gimbalnál elengedhető. Van olyan "mindenes", mint pl a sigma 18-35mm?

    Narumon G80 csere nem érdekel :D ?

    (#18302) kovsol
    Fotó is érdekel, de az másodlagos. Sajnálom, hogy csak az A6600-tól kezdték el használni a jobb aksikat. A felsoroltak közül valamelyikre talán majd később váltanék inkább :D Egyelőre indokolatlan a jelenlegi szintemen ekkora ugrás. De köszi, hasznos infó és jó tudni, mire számítsak.

    (#18303) vond
    A múltkor születésnapozás után ahol sajnos készült 1-2 zajos felvétel is kicsit megpiszkálta a a fantáziám :D Ez meg nem jó, mert amíg valami nem történik, addig zavarni fog.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák