Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _q

    addikt

    válasz Tuninger #18287 üzenetére

    Elég nehéz ez a gép választás. Ha alacsony árról indulunk, akkor mindenhol ott van az 1-2 hiányosság, amit vagy elfogadok vagy se.

    Sok youtube videóban elég szépen teljeseít a sony alpha széria. Tegnap néztem a6000, a6300 és a6400-as videókat is. A full hd se tűnt nagyon rossznak g80-hoz képest nem láttam a különbséget vagy csak nem néztem meg jól. A stabilizál teljes hiánya kicsit látszik a széleken és az aksi időre panaszkodnak.

    Te hány aksit használtál esküvőnél, illetve gyárival vagy utángyártottal egészítetted ki gyári aksit? Szerinted mennyire élhetetlen a stabilizálás hiánya? Mikor legutóbb kérdeztem, akkor azt mondtad nyugodtan lépjem meg a sony váltást, mert hoz annyi plusz, viszont elvisz-e annyit is egyúttal? Eladás szempontjából is talán a sony jobb, mert annyira felkapott akár indokolatlanul is, hogy aki nem járja annyira körbe a vásárlást, ő hamarabb veszi meg, mint esetleg a fuji-t szerintem.

    A legutóbb mikor kérdeztem, akkor nem adtam meg árat. 300-350 ezer Ft-os árkategóriában használt/szürkeimportos árakkal is számolva mivel járnék a legjobban szerinted (Gép+objektív)? Esetleg túlgondolom, csak képzeteim vannak, hogy jobb lenne, de valójában jó nekem a G80 is :D ?

Új hozzászólás Aktív témák