Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kukcaman

    senior tag

    Köszi a véleményeket meg a segítséget. :))

    (#15634) hibavissza: Most néztem meg a projektben a fekete csíkokat, azt hittem megint kifelejtettem valami apróságot, de nem. A progin belül szépen bejön, és nem csak beugrik. A szoftveres export csinálhatta ezt, de csak találgatok. Csak azért ragaszkodok a csíkokhoz, mert fel-le vannak toligálva a snittek - a harmadolás miatt-, és akkor kilógnának.
    Grédelés már kimarad, mert túlzásba megyek át. Na meg a lumetri colorra lett allergiás a GPU. Miért pont magenta? :D A zenekaron van elég természetesen, mert azok favorizálták a magenta és a sárga lámpát.

    (#15635) Teasüti: Jha, a dokumentumos első rész...DunaTV :D Mindenképpen bele akartam csempészni egy kis szöveget, hogy mégis mit is néz az ember. Ezt a stílust láttam megfelelőnek, hogy figyeljen is a néző, amit mondanak, ne csak nézzenek. Talán átjött.
    A hegedűt élőbe jó volt hallani, mi a bajod vele? :D :D harmonikát nem láttam.

    Igen a zene, azért is vágtam le a végét ahol még valamelyest jól hangzott, mert onnantól kezde már túlpörgött, és átvált egy másik stílusra is. Másrészt meg kifogytam az ötletekből a levezetés terén.

Új hozzászólás Aktív témák