Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _q

    addikt

    válasz Kukcaman #15605 üzenetére

    Történet meséléshez nem nagyon tudok hozzáadni vagy azért mert annyira jó, vagy azért mert én nem látom mi hiányzik.

    A kivitelezéshez lenne építő kritikám:
    -Egyik jelenet nagyon erőltetettnek tűnik nekem, amikor a kamera előtt elsétáló szürke ruhás alak utáni viszed egy kicsit balra, de éppen csak elviszed és már megáll a kép és nem megy tovább balra. Ez így rendellenesnek érződik nekem.

    -1.41-nél van egy rántás az nem tudom direkt vagy véletlen, de ami utána jön az nekem nagyon tetszik. Ez a Tuninger által linkelt főzős videóban látható stílus igaz? Ilyet én is azóta szeretnék csinálni, mióta mutatta Tuninger a videót :D Nagyaon menő szerintem.

    -2.25 körül is van egy fura rész, megy a kamera a fa törzsén, zsiráfon, majd egyszer csak megtorpan hirtelen és ott lesz egy ember. Kicsit visszautalok a legelső megjegyzésemre ugyan az az érzés.

    -1.47 elkezded levinni a kamrát de sajnos nem vitted le végül. Olyan mint ha elindulna egy transition, de sajnos félbe marad

    -3.00 körül a végén mikor az utolsót üti a dobos, majd utána eldobja a dobverőt? Ott megint mint ha jönne egy átmenet de még se jön.

    Szóval összefoglalva néhány átmenet az ami nekem szemet szúrt, a történet mesélés részében nem tudom hol látod a hiányosságot, nekem max. az elején és a végén 1-1 nagytotál hiányzik. Ezt leszámítva szerintem egyben van.

    Ha nem bánod kérdeznék is a megvalósítással kapcsolatban.
    1. Az emberek akiket videóztál mind a művészek, mind a nézelődők esetén személyiségi jogokat mennyire kell betartani? Legutóbb utcazenét videóztam és sokáig töprengtem rajta vajon baj-e, ha az emberek is szerepelnek és látszik az arcuk. Végül nem foglalkoztam vele, de biztosat nem tudtam meg.

    2. Amikor a videóban megy egy "karó féle" 1.08 körül, így váltva egyik jelenetről a másikra, akkor annyit csináltál, hogy a karót maszkoltad meg, így a bal és jobb oldali része a videónak nem látszik? Én általában ezt úgy szoktam, hogy egy oszlop vagy valami látszik plusz a mellette egyik oldalt az új egy jelenet, az oszlop másik oldalán pedig a régi jelent így viszem át egyikből a másikba. De amit te csináltál, hogy maga az oszlop vagy hasonló van telibe maszkolva és a a jelenet kiszedve jó ötlet, kérdés így oldottad meg?

    Teasüti
    (#15623) zgospel-hez hasonlóan valami kézzel írás jut nekem is eszembe. Davincinél szerinetm ehhez fusion alatt kellene kreálni hozzá címet, vagy talán Text-ek között valamelyik betűtípus használata hasonlót eredményezhet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák