Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ponix

    aktív tag

    válasz Dalai Láma #4471 üzenetére

    Az is lehetséges viszont, hogy az, aki paranoiásnak gondol valakit, bagatellizálja a valóságot, és azt aki látja, és komolyan veszi, paranoiásnak gondolja!

    Ilyen alapon Jézus is paranoiás volt! Állandóan arról beszélt, hogy üldözik, és elfogják és a saját halálát vizionálta!

    Az éveken át tartó, mondjuk gyerekkoron át tartó "mese" nézés, rajzfilmek tom és jerry, Dagobert bácsi és hasonló erkölcstelenségre tanítják a gyerekeket, az, hogy te meg az ismerőseid, meg én és az ismerőseim, viszonylag normális gondolkodó emberekké váltunk, az annak köszönhető, hogy néztük a süsü-t, vízipókot, pom-pom-t Vukot, olvastunk Két bors ökröcskéről, Tücsök és hangyáról és hasonlókról! Tehát olyan fantázia világnak is részesei voltunk, vagy az a részünkké vált, ami jó erkölcsre, kölcsönösségre, egymás segítésére, egymásért való kiállásra tanított! Nem pénzimádatra, meg állandó egymással való kibaszásra, és úgy tanultuk meg, hogy-hogyan lehet kiszúrni egymással (T & J)hogy közben jól megtanultunk kiröhögni a másik szenvedését, fájdalmát, elnyomni másokat, és ha sikerült vagyont összeharácsolni, akkor az aztán meg ne osszuk másokkal, és lehetőleg a gyerekünket is neveljük kapzsiságra és harácsolásra (duck Tales (Dagobert bácsi)) Nem beszélve a mostani kartonos "mesék" szellemekről, félelemről, gyilkolásról, a világ elpusztításáról szólnak a halál kultusz egyértelmű gyerek lelkekbe való beszivárogtatásáról szólnak!

    A bölcs alkot, de művét, nem birtokolja, cselekszik, de nem ragaszkodik, beteljesült művét nem félti, s mert magának nem örzi, el se veszíti!” Tao Te King

Új hozzászólás Aktív témák