Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kymco

    veterán

    válasz #40553216 #20306 üzenetére

    Én vállalom, hogy nem vagyok iq huszár. Vállalom, hogy egyetlen példát hozok fel, és vállalom, hogy általánosításnak tekintsd annak ellenére, hogy ezzel azt a lelkületet akartam kifejezni, amit sok ezer (százezer) hívő ember életében általam is megtapasztalt módon megvan. Vállalom, hogy kiforgathasd a szavaim és messzemenő következtetéseket vonhass le az elgépeléseimből. Vállalom, hogy bolondnak tekints, mert valahol én is annak tartom magam, Krisztus bolondjának. Ezeken én nem sértődök meg.
    De fel fogom vállalni, hogy bolondságnak tartsam, ha valaki olyat ír, ami az. Te magad is problémának tartottad, hogy én egy példából általánosítottam, magadnál ezt rendben valónak tartod? És azt is, hogy indexes blogbejegyzésekkel érvelj? Ennyire nem látod, hogy mennyire szánalmas ez? Vállalom az érzéseim és a véleményem... szánalmasnak tartom a mocskolódásodat.

    De felmerül a kérdés, hogy miért írkálsz ide? Nem a párbeszédért, mert nem hallod meg a másikat, ha csak nem téged igazol.... de nem is az ismeretszerzésért, mert te mindent jobban tudsz nálunk... csak azért, hogy jól levezesd az indulataid rajtunk, keresztényeken. Neked is vállalnod kellene magad...

    END

    www.refujvaros.hu

Új hozzászólás Aktív témák