- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vmarci21
tag
válasz LouiS22 #93444 üzenetére
"A szerzői jogok megsértésével a kalóztévé csaknem 200 millió forint vagyoni hátrányt okozott."
vs
"A páros az üzletből megközelítőleg 600 millió forint bevételre tett szert"
Jól értem, hogy a TV csatornák 200 millió ft-t kértek volna a sugárzásért, de közben az előfizetésekből 600 millió ft bevételük lett? Akkor ez legálisan 400 millió ft adózás előtti eredmény lett volna (-villanyszámla, -adminisztráció, ....). Vagy a 200 millió ft-s összeget a NAV találta ki, hasraütés-szerűen?>> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<
-
cof
veterán
válasz zolee001 #93452 üzenetére
Ja, vagy megoldotta volna akár 52 db Raspberry Pi-vel. Bár arra kíváncsi lennék, hogy mennyi idő alatt kerestek ezzel 600 milliót, elég durva. És, hogy csak pár száz millió után tűnt fel a hatóságnak, hogy jönnek egy számlára kb. mindig ugyanakkora értékű utalások.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
zolee001
őstag
-
LouiS22
veterán
-
LouiS22
veterán
Nem, de ha belegondolsz, nagyon drágábban nem adhatod, mert van konkurencia, viszont alá sem tudsz nagyon ígérni, mert akkor meg nálad nem fog kijönni a matek.
Adam Smith meg boldog lehet, mert mégiscsak igaza volt évszázadokkal ezelőtt
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
válasz zolee001 #93459 üzenetére
Szerencsére a szerződés, amit elolvasol, mielőtt aláírod másként fogalmaz. És ha értelmezed, amit írtam: én sem azt firtattam, hogy mit tolt, hanem azt, hogy mekkora mennyiségben.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Norbi8
csendes tag
Nagyon köszi ! Nem jutott volna ez eszembe. Megnéztem kézi kereséssel és a legkisebb frekvencia, ahol keresett, az a 314000-es volt. Beütöttem kézzel csak a 112000-et és már meg is van az ATV HD meg az RTL HD is. Megnézem a többit is, mert pl mindegyik Eurosport is hiányzik, Discovery, amiket a 128000-asra mutat a táblázat.
PSN: Norbi819
-
veterán
Sziasztok!
Akartam Cast-olni a Netflixes tartalmat a CC2-mre, erre a Netflix app bedobta a Sagemcom VF_hosszuszamsor, stb. neven a Vodas boxomat is. Siman megy a tartalom atjatszasa ra!
Mar csak HBO GO, TIDAL meg Spotify kene es totalisan boldog lennek.
Udv. -
anglergab
addikt
válasz Neil Watts #93464 üzenetére
Ha van rajta megfelelő app, akkor a Voda mediabox képes fogadni Google Cast-ot (Youtube, Netflix).
Sajnos screen mirrorring nincs, illetve a Vodafone TV app nem támogatja jelenleg a Google Cast-ot. Más országban támogatja, azaz ott egy Chromecast is lehet Vodafone mediabox.[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz Neil Watts #93464 üzenetére
Hmm és tényleg!
Boxon nem mutatja az appot de mobilról simán elindítható a Netflix box app.
HDR10+Dolby Atmos! -
Toth_Jani
őstag
Mi itt nyöszörgünk hogy drága a Vodafone:
"Illegális műsorszórásra berendezett szerverteremre bukkantak a NAV nyomozói Budapesten. A 88 magyar nyelvű tévécsatornát kínáló weblapnak 8 ezernél is több regisztrált felhasználója volt.....csomagtól függően kétezer vagy ötezer forint fejében."
[link]
Miközben 120 csatornát kapunk (kapok) 3300-ért ! -
petne
őstag
Sziasztok!
Amióta a településen lefektette a kábelt a UPC (Vodafone előfizető) előfizetője vagyok, ez már 5 vagy 6 éve. Semmi bajom nem volt az internettel soha, egyszer se kellett bejelenteni stb. 150 megabites netem volt egy Technicolor modemmel, most ajánlottak 500-as netet és persze én is megkaptam tegnap előtt a csoda fehér Connect box routert. Amivel nem igazán vagyok megelégedve, a wifi lefedettsége is jóval kisebb mint a saját routeremé (TP-Link Archer C7), ráadásul pár óránként fogja magát és újraindul. Olvastam itt hogy ez másnál is előfordul, megnéztem az összefoglaló topik alapján a jelszinteket, teljesen rendben van.
Mi lehet az oka? Illetve mit lehet ellene tenni?
A Connect box modem üzemmódban van, mivel kértem az iPv4-re váltást.
A segítségeket köszönöm![ Szerkesztve ]
-
petne
őstag
válasz kabelmania27 #93477 üzenetére
Osztó: PCT-1000-4W - fotója
Fam/Attenauator csillapítót nem találok, az merre lehetne? -
petne
őstag
válasz kabelmania27 #93477 üzenetére
-
MadMancs
veterán
"A Connect box modem üzemmódban van, mivel kértem az iPv4-re váltást."
Ez nem automatikus. Attól hogy kérted IPv4 módot még nem kerül modem üzemmódba. Ahoz át kell állítani utána.
Router üzemmód működik IPv4 és IPv6 al is, modem viszont csak ipv4.De könnyen kiderítheted, ha fehér a led csík router módban van, ha zöld akkor modem.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
tomp
félisten
Na nehogy már jó legyen a DVB-C....
Újra szétesik de most már rosszabb...
Elkezdem használni a netet erre "Nincs jel".
Na akkor ma írok nekik, hogy megint hulladék... -
vargalex
félisten
válasz #75501312 #93479 üzenetére
Már kérdeztem egyszer, de nem érkezett a másik topictárstól sem válasz rá. Hol látjátok ti az extrák között a vezetékes telefont? A múltkor és most is végignyomtam bejelentkezés nélkül (a szomszéd címét megadva, ahol nincs UPC, így biztosan nem kavar be az, hogy nekem már van ilyen szolgáltatásom) is, de azt extrák között én akkor is csak a Nonstop S 2. vonal és a Nonstop L 2. vonal lehetőséget látom:
De hol az első vonal???
[ Szerkesztve ]
Alex
-
kabelmania27
Topikgazda
Modemnél vagy osztónál szokták bekötni a csillapítót, három tévé esetén általában nem szokták. Első kőrben érdemes lenne bejelenteni a szakadást hátha a környéken zajbetörés van valahol vagy a modem rossz. Elfogadhatók az értékek, rendben van a bejövő jelerősség, amennyiben hibabejelentés után sem javul a helyzet érdemes lenne a négyes osztó helyett egy kettes és egy hármas osztót használni mert CB modem szereti a pozitív letöltési értékeket. Bejövőre mehet a kettes osztó egyik kimenet modem, másik kimenet F toldó aztán hármas osztó, tévék. Amennyiben kevesebb mint három tévé van érdemes lenne kisebbre cserélni az osztót mert az üres kimenet problémát okozhat.
[ Szerkesztve ]
-
petne
őstag
válasz kabelmania27 #93488 üzenetére
3 televízió van (3 box) és végigmentem, nincs csillapító.
-
kezo0
addikt
válasz #75501312 #93479 üzenetére
Én csak olyat találok, hogy „2. vonal”, és ilyenből is csak Nonstop S vagy L van. Az S (590 Ft) nekem szolgáltatásban kevés, az L (5500 Ft) sok. Jelenleg M-et használok, havi 2000 Ft-ért, ezek szerint a legközelebbi hosszabbításkor belekényszerülök majd egy 3500 Ft-tal drágább vezetékestelefon-csomagba?
Vagy hol vannak az „1. vonalak”?
(Mielőtt bárki értetlenkedne, miért használok 2020-ban még vezetékes telefont is: mondjuk úgy, hogy családi okból.)szerk.: vargalex kolléga pont beelőzött
[ Szerkesztve ]
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
petne
őstag
válasz kabelmania27 #93490 üzenetére
1 darab Cisco 8685Dvb és 2 darab HD DCR7111.
-
cof
veterán
válasz vargalex #93487 üzenetére
Megvan, jól elbújt.
Külön így: [https://www.upc.hu/otthoni-szolgaltatasok/telefon/]
Egyébként meg amikor kiválasztod a csomagot TV+Internet, megrendelés gomb, bekerül a kosárba. Aztán itt feldobja a VTV BOX-ot, és utána a + BOX lehetőséget, "nem szeretnék köszönöm" gomb. Uátna ezt a kis ablakot feldobja nekem, itt van a telefon.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
vargalex
félisten
Köszi! Akkor köztes lehetőség már nincs. Nem tudom, hogy ér-e nekem 3000 Ft-ot majd havonta (ha egyáltalán váltok). Nálunk a családban úgyis mindenki Telekomos (vezetékes és mobil is), akkor pedig már mindegy (sőt, a mobil hívások és a havi díj miatt jobb), ha ott váltunk a feleségemnek Mobil S-re. Én a cégesről úgyis EU-n belül ingyen telefonálok...
Szerk.: Ráadásul, ahogy a kolléga is írja, ez az ár új ügyfeleknek szól. Szóval, még egy érv ellene.
[ Szerkesztve ]
Alex
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest